Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lilly czy Intimissimi?

23.11.04, 08:45
    Co myslicie o kolekcjach podstawowych tych firm?
    Ktore staniki sa porzadniejsze?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ekler Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 23.11.04, 09:31
        intimissimi ma porzadne staniki,przynajmniej z kolekcji bazowej,niestety wiele
        kobiet,w tym ja,ma problem z ich rozmiarowka.
        • Gość: rene Re: Lilly czy Intimissimi? IP: 212.160.172.* 23.11.04, 09:49
          ja mam bieliznę i Lilli i Intimissini.
          Jakość wydaje się podobna.
          A i tak najlepiej czuję się w Triumphie ;-)
      • Gość: Amra Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:53
        Ja ubostwiam Intimmisimi.Ostatnio jak wpadlam do tego sklepu,to nie moglam sie
        pochamowac!Uwazam,ze maja swietne staniczki i oryginalne kroje majtaskow i za
        rozsadna cene!!!
      • colleen_1 Re: Lilly czy Intimissimi? 23.11.04, 16:54
        Rano nie mialam czasu, ale teraz napisze cos wiecej.
        Zastanawiam sie nad tymi dwoma firmami, poniewaz triumph zupelnie mi przestal
        odpowiadac. Staniki po krotkim czasie rozciagaja sie itp, nie odpowiada mi ta
        firma.
        Z Lilly mam jeden stanik od dluzszego czasu i wciaz wyglada swietnie, ale z
        kolei z innej serii stanik szybko sie zeszmacil. Oba byly dobre, ale mialy inna
        rozmiarowke. Troche dziwne.
        Z kolei Intimissimi odkrylam niedawno, ale mam same biustonowe z limitowanych
        serii, w tym zadnego push-upa. Teraz chce zobie kupic czarny gladki push-up.
        Zastanawiam sie nad tymi dwoma modelami:
        empire.pl/kolekcje/podst/2/1.jpg
        www.intimissimi.com/inglese/collezioni/basic/foto_b1/b3.jpg
        Miala ktoras z was tego typu modele z ktorejs z tych 2 firm?
        Cenowo chyba taniej wychodzi Intimissimi, ale boje sie, ze mi sie stanik
        zeszmaci po 3 praniach.
        • keepersmaid Re: Lilly czy Intimissimi? 23.11.04, 17:06
          "Teraz chce zobie kupic czarny gladki push-up. "
          Kup Wonderbra i juz.
          • colleen_1 Re: Lilly czy Intimissimi? 23.11.04, 17:15
            keepersmaid napisała:

> Kup Wonderbra i juz.

A to nazwa firmy?
            I ile kosztuja staniki?
      • yola66 Re: Lilly czy Intimissimi? 24.11.04, 12:29
        zdecydowanie intimisimi - kupuję ich bieliznę od lat i jest rewelacyjna....
        idealnie leży, jest wygodna i do tego podoba się facetom! No i co najwazniejsze
        piorę w pracle i nic sie z nia nie dzieje!
        • Gość: AGA Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 12:56
          Ja wolę Lilly. Mam dwa staniki. Są rewelacyjne. Biust po ciąży nie był już
          pierwszej klasy, a w tej bieliźnie wygląda super. No i gatunek!
      • Gość: Amra Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.udn.pl 25.11.04, 14:27
        A wlasnie ,wlasnie.Ja takze piore moja bielizne w pralce(wiem,wiem...nie
        powinnam) i nic sie nie dzieje.Nie mam gigantycznych piersi,ale w staniczkach
        Intimissimi prezentuja sie swietnie i co najwazniejsze:nie uwieraja,nie wpinaja
        sie w cialo,nie smyraja i nie uczulaja mojej skory:))
        Intimissimi rzadzi!!:)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka