colleen_1 23.11.04, 08:45 Co myslicie o kolekcjach podstawowych tych firm? Ktore staniki sa porzadniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekler Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 23.11.04, 09:31 intimissimi ma porzadne staniki,przynajmniej z kolekcji bazowej,niestety wiele kobiet,w tym ja,ma problem z ich rozmiarowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Lilly czy Intimissimi? IP: 212.160.172.* 23.11.04, 09:49 ja mam bieliznę i Lilli i Intimissini. Jakość wydaje się podobna. A i tak najlepiej czuję się w Triumphie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amra Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:53 Ja ubostwiam Intimmisimi.Ostatnio jak wpadlam do tego sklepu,to nie moglam sie pochamowac!Uwazam,ze maja swietne staniczki i oryginalne kroje majtaskow i za rozsadna cene!!! Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Lilly czy Intimissimi? 23.11.04, 16:54 Rano nie mialam czasu, ale teraz napisze cos wiecej. Zastanawiam sie nad tymi dwoma firmami, poniewaz triumph zupelnie mi przestal odpowiadac. Staniki po krotkim czasie rozciagaja sie itp, nie odpowiada mi ta firma. Z Lilly mam jeden stanik od dluzszego czasu i wciaz wyglada swietnie, ale z kolei z innej serii stanik szybko sie zeszmacil. Oba byly dobre, ale mialy inna rozmiarowke. Troche dziwne. Z kolei Intimissimi odkrylam niedawno, ale mam same biustonowe z limitowanych serii, w tym zadnego push-upa. Teraz chce zobie kupic czarny gladki push-up. Zastanawiam sie nad tymi dwoma modelami: empire.pl/kolekcje/podst/2/1.jpg www.intimissimi.com/inglese/collezioni/basic/foto_b1/b3.jpg Miala ktoras z was tego typu modele z ktorejs z tych 2 firm? Cenowo chyba taniej wychodzi Intimissimi, ale boje sie, ze mi sie stanik zeszmaci po 3 praniach. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Lilly czy Intimissimi? 23.11.04, 17:06 "Teraz chce zobie kupic czarny gladki push-up. " Kup Wonderbra i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Lilly czy Intimissimi? 23.11.04, 17:15 keepersmaid napisała: > Kup Wonderbra i juz. A to nazwa firmy? I ile kosztuja staniki? Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: Lilly czy Intimissimi? 24.11.04, 12:29 zdecydowanie intimisimi - kupuję ich bieliznę od lat i jest rewelacyjna.... idealnie leży, jest wygodna i do tego podoba się facetom! No i co najwazniejsze piorę w pracle i nic sie z nia nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 12:56 Ja wolę Lilly. Mam dwa staniki. Są rewelacyjne. Biust po ciąży nie był już pierwszej klasy, a w tej bieliźnie wygląda super. No i gatunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amra Re: Lilly czy Intimissimi? IP: *.udn.pl 25.11.04, 14:27 A wlasnie ,wlasnie.Ja takze piore moja bielizne w pralce(wiem,wiem...nie powinnam) i nic sie nie dzieje.Nie mam gigantycznych piersi,ale w staniczkach Intimissimi prezentuja sie swietnie i co najwazniejsze:nie uwieraja,nie wpinaja sie w cialo,nie smyraja i nie uczulaja mojej skory:)) Intimissimi rzadzi!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś