Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :)

23.11.04, 20:37
    Mojej przyjaciółce zerwał się ostatnio łańcuch i pomyślałam, że mogłabym
    kupić jej nowy na Mikołajki.

Tylko gdzie ?

W piatek wybieram się do Wrocka, ale nie będę miała za duzo czasu na latanie
    po sklepach, więc musze wiedziec dokładnie, gdzie iść :-)

Pzdr :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Richelieu* Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) IP: 195.117.90.* 23.11.04, 20:43
        łańcuchy można kupić w sklepach z narzędzami rolniczymi łącznie ze śledziem
        trzymającym krowę na polu. Można też kupić w przybytkach z artykułami do
        sado/masochistycznych zidioceń. Ostatecznie można nabywać łańcuch w sklepie z
        dewocjonaliami, łącznie z medalikiem lub nawet ciężkim krzyżem (byłam marianką
        to się znam, hehe)
        • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) 23.11.04, 20:50
          Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> łańcuchy można kupić w sklepach z narzędzami rolniczymi łącznie ze śledziem
          > trzymającym krowę na polu. Można też kupić w przybytkach z artykułami do
          > sado/masochistycznych zidioceń. Ostatecznie można nabywać łańcuch w sklepie z
          > dewocjonaliami, łącznie z medalikiem lub nawet ciężkim krzyżem (byłam
          marianką
          > to się znam, hehe)

Wiedziałam, że ktoś umieści podobny post :] Nieuniknione skojarzenia...:]

Nie no ale poważnie pytam...
          Srebrny, niezbyt gruby, z zapięciami po obu stronach..
          • tak_zwany Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) 23.11.04, 20:53
            Hmmm, ja chciałem zaproponować, aby uwolnić z budy jakiegoś psa... Poszukaj np.
            w jakimś sklepie z artykułami dla metalowców (od muzyki, nie zawodu). Być może w
            skate shopie też dostaniesz...
            • Gość: Richelieu* Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) IP: 195.117.90.* 23.11.04, 21:00
              z drugiej strony taki łańcuch to wspaniały podkreślacz dupo-podrygów
              • Gość: black magic women Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:05
                do duoppodrygow,mylnie;)zwanych tancem brzucha sa specjalne materialowe
                paski/chustki/obszyte malenkimi niby-pieniazkami.to dopiero podkreslaskrety ciala!
                • blinski Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) 23.11.04, 22:13
                  i do tego fajnie brzdąka:)
          • Gość: Klara Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) IP: *.devs.futuro.pl 23.11.04, 22:47
            A co , koleżanka nalezy do Generacji NiC i słucha CKOD, że jej taki łańcuch
            potrzebny???

Ehm...Ehmmmm..."Sado- masochistyczne zidiocenia"...Ludzie to w ogóle się nie
            znają na tym , co dobre:PPPPPPP :))))
        • Gość: akjhgfdsas richelieu,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:33
          Przyjebusie-od razu wiedziałam że ty albo tobie podobne debilki z forum
          wyskocza z takim tekstem.Spierdajaj ze swoimi tekstami buraku,sama z tego co
          czytasz wnioskuję ze ubierasz sie i wyglądasz jak wiesniara..buty męskie,kożuch
          z lumpów!wstyd!zero kobiecosci!
          • Gość: black magic women akjhgfdsas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:50
            dzieki takim popluczynom przydalby sie moderator...zeby to chociaz mialo ten
            opiewany prze ciebie kobiecy wdziek,a nie loskot slomy wypadajacej z
            butow/damskich,meskich ?no matter;_
            • Gość: renia Re: akjhgfdsas IP: 217.153.31.* 24.11.04, 12:24
              w Croppie sa rozne lancuchy do spodni :)
            • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: akjhgfdsas 24.11.04, 17:19
              Może użyła za mocnych słow, ale ogólnie zgadzam się. Posty Richelieu juz dawno
              przestały mnie śmieszyć. Nie wiem, czy są próbą manifestacji swojego
              nonkonformizmu i nawet nie wnikam. Ale słabo mi się robi, jak obraża niektóre
              dziewczyny, które po prostu chciały się o coś zapytać.

I tutaj apel do Richelieu,
              nie odpisuj na moje wątki, bo nie chce mi sie czytac pozniej tych idiotyzmow.

Narra
              • r.richelieu Re: akjhgfdsas 24.11.04, 17:23
                ? miesza Ci się, pojebusem to ja jestem według tego guerfghgt ;)
        • veritas1 ach nie ma to jak blysnac dowcipem 26.11.04, 20:01
          Jak potluczony nocnik w lesie.
      • Gość: osa Re: Gdzie kupię łańcuch do spodni ? :) IP: *.one.pl 24.11.04, 13:05
        dobrych parę lat temu nosiłam lancuch przy spodniach, nie można było ich
        jeszcze wtedy nabyć w normalnych sklepach i faktycznie zaopatrywałam się w nie
        w sklepach z artykułami dla zwierząt:) prosząc o przedmiot o sadystycznie
        brzmiącej nazwie dławik dla psa. Teraz młodzież ma łatwiej.. na łańcuch do
        spodni mówiło się bodajże glajt. Generalnie fajna rzecz jeżeli boisz się o swój
        portfel na koncercie czy imprezie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka