Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:30
    Z tego co wiem, jestes gruuubo po trzydziestce, prawda?

Dlaczego w takim razie przebywasz na drętwym Forum na którym większośc
    użytkowniczek to nastolatki?

Czemu nie bywasz na ciekawszych Forach-np "dla dziewczyn po trzydziestce"

Wydaje mi sie , ze własnie tamto Forum byłoby odpowiedniejsze dla ciebie.

Zresztą, wydaje mi sie że nie zostałabyś przyjęta na tamto Forum,tam tez nie
    moglabys tak bezkarnie dopie..c wszystkim Forumowiczkom.Nie pozwoliłyby ci
    na to.

Jestes żałosna, mam do ciebie wstret .
    Obserwuj wątek
      • Gość: japoczterdziestce Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:08
        O!! Dowiedziałam się, że na forum są ograniczenia wiekowe i jakieś warunki
        przyjęcia. A ja sobie tutaj będę, czy to sie podoba nastolatkom, czy też nie.
        Przez tą szybkę monitora nie możecie mi nawet nagwizdać.
        • black_magic_women Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 12:29

• eirenne Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 12:32
            Uważam, że to obrzydlistwo nosić trzydziestoletnie, przepocone trampki... Autor
            wątku powiniem je wyrzucić jak najszybciej- oto moja rada.
            :-PPPPPPPPPPP
            • r.richelieu Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 15:12
              hehehe
      • barbamamaa Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 12:51
        No, młoda, trochę przegięłaś z tą starością po trzydziestce. Gdyby nie osoby
        pełnoletnie na tym forum, to kto poradziłby wam nastolatkom, żeby gołe brzuchy
        w czasie mrozów smarować płynem przeciw zamarzaniu i na wszelki wypadek nosić
        przy sobie skrobaczkę do szyb.
        A najśmieszniejsze jest to, że ani sie nie obejrzycie, a już same będziecie
        gruuuubo po trzydziestce (31,5 albo 34). No ale wtedy będziecie bardziej
        ustabilizowane emocjonalnie.
        • jasna_79 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 12:57
          > A najśmieszniejsze jest to, że ani sie nie obejrzycie, a już same będziecie
          > gruuuubo po trzydziestce (31,5 albo 34).

Ale bycie po 30-e chyba nie jest takie straszne, co? Moja Matka weszła w wyglad
          kobiety trzydziestoletniej w wieku ok. 37 lat i dziś mając 50 uchodzi za późną
          trzydziestkę.
          • Gość: dobry humorek Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:07
            wiesz dla kogo jest straszne przekroczenie nawet 20-tki ? dla zgryżliwych ,
            ciągle z pretensjami do całego świata ....mam ponad 30-ści i jest OK! Właściwie
            teraz dopiero jest tak naprawdę Ok..bo wcześniej jak to młoda naiwna kobitka
            miotałam się... A teraz obok urody mam dodatkowy walor jakim jest doświadczenie
            życiowe ;-) czego niestety małolatkom brakuje ...ale wszystko przed nimi...
            PS. Nie mam zamiaru się wynosić nigdzie ..tylko dlatego że mam ponad 30
            lat...aha tu nie czateria..gdzie jest podział na wiek:-)
      • inezja21 Oj,widać ze masz problem... 01.12.04, 13:16
        Zapełania się powolutku kolejka do psychiatry złożona frustratów i frustratek...
        • ciekawostka1 Re: Oj,widać ze masz problem... 01.12.04, 19:53
          z tralalumpkiem na czele ;)
      • Gość: lulka77 Re: Pytanie do NIECIERPIĘTY IP: *.localnetwork.pl / 217.153.174.* 01.12.04, 14:25
        niecierpięto,
        nie cierpimy cie, kimkolwiek lub czymkolwiek jesteś.

jeżeli nie jestes w stanie dać ciekawej riposty na zazwyczaj trafne i mądre
        słowa Tralalumpka to zamiast tu siedzieć sięgnij po słowniki lub w ogóle do
        książek.
        zamiast zakładać jakieś durne wątki, wytęż swój móżdzek (jeśli go masz w
        ogóle) bo pojutrze klasówka z biologii.
        • kropisia Re: Pytanie do NIECIERPIĘTY 01.12.04, 14:32
          Takie watki to powinny w ogole znikac. Jak ktos ma problem to niech pisze do
          tralumpka bezposrednio i nie zasmieca forum. W koncu dziewczyna jest
          zalogowana, to poczte pewnie odbiera.
        • Gość: black magic women jaki mozdzek?przecie sam pot pozostal;)i wstret;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:33
      • ruda_80 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 15:00
        Drogie Panie czytuje to forum dosyć dawno, mało piszę, bo widząc panujący tu
        klimat i ton odpowiedzi, wolę tego nie robić. Z resztą forum to dla mnie forma
        rozrywki a nie miejsce do wdawania się w pyskówki. Ktoś proszący o radę lub
        wyrażający opinię w jakiejś kwestii zostaje totalnie zjechany przez stałe
        bywalczynie forum. Często odpowiedzi udziela Tralalumpek i odpowiedzi tej
        forumowiczki nie są ani mądre, ani inteligentne, ani miłe. Nie ma do napisanie
        nic ciekawego oprócz wywyższania się nad innymi. Wywyższanie to okraszone jest
        na ogół pokaźną dawką złośliwości i uszczypliwości. Zalazła tu za skórę wielu
        osobom i w wielu budzi wyraźną niechęć w tym i moją. Dlatego rozumiem doskonale
        autorkę wątku. I nie wiek (starość czy młodość ;-) Tralalumpka była tu powodem
        do naskoczenia na nią.
        • brudne_gacie Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 15:40
          No więc tak.Po pierwsze moje drogie, nie chodzi mi o zadne ograniczenia
          wiekowe,a to dlatego ze sama dobiegam 30-tki,i bardzo dobrze sie z tym czuje;-)
          Tak wiec wszystkie 20,30, 40-latki nie w tym rzecz.

Rzecz w tym, ze nie moge zdzierzyć trampka,richelieu i innych jej podobnych
          uzytkowniczek tego forum z bardzo proostej przyczyny0zazwyczaj ich wypowiedzi
          sa kpiące,zlosliwe, czasem nawet podłe.Nie mozna zadac zwyklego pytania, bo ze
          wszystkiego zrobia posmiewiska, wykpia i poniżą osoba zakładająća watek!!
          NIENAWIDZE WAS,POD POCIĄG Z WAMI!!!

Dziś, czytajac watek niczemu niewinnej dziewczyny o kupowaniu ubrań na bazarku
          nie mogłam sie powstrzymac.Ta kurew "trampek-śmierdziuch" poniżył ja,
          wysmiał..to jest w porzadku?

Tak w ogole czytam wszystkie jej posty ,watki i smiem stwierdzić że ta kurew
          nic ciekawego nie wnosi na forum, podobnie zresztą jak jej kolezanki.

Ciekawe czemu żadna z was nie udziela swych mądrości na forum np znak_yrden??
          Tam na pewno nie zachowywałybyście sie w ten sposób.Zresztą-forum znak_yrden
          jest za mądre dla takich debilek jak wy.
          • r.richelieu Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 15:48
            dziwne, dla jedengo to ostre poczucie humoru, dla drugiego podłe, ach, podłe
            wyzywanie. ojejejej
            idiotyzm
            dziwne, człowiek stara się wyciągnąć ogólne wnioski z sytuacji tworzenia
            centrum za pomocą bazarku, a wrażliwe, ach, och, ach, papnienki, wylewają swój,
            (i tu moje ulubione słowo) jad, że ja się nie znam, że profanuję ich święte
            miejsce
            idiotyzm
            wątki personalne, niezawierające żadnych informacji, a jedynie żale, wzburzenia
            i zaburzenia się usuwa. A inni forumowicze powinni wiedzieć, że na podobne
            wątki się nie odpowiada tylko zgłasza do wycięcia
          • Gość: dobry humorek Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:50
            ja absolutnie nie popieram agresywności tralalumpka. Wręcz mnie irytuje Jej
            przekora ,, bo chociażby nie wiem jak się tłumaczyła,że to nie przekora to ja i
            tak inaczej nie umiem tego nazwać...
            ale autorka tego wątku też się czepiła chyba sama dobrze nie wie czego...co ma
            piernik do wiatraka?Dlaczego robi z forum moda getto dla nastolatek?..skoro
            każda z nas wie,że modą interesują się wszystkie kobiety ...i te nastoletnie i
            kilkudziesięcio letnie...no i panowie oczywiście!!!
          • magdzie Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 16:59
            wyluzuj posiadaczko nicka: brudne_gacie.
            ja totalnie zlewam takie watki, sa przeokrutnie polewcze, nie sadzisz?
            poza tym te Panie sa mocne tylko w gabie na forum, nie dalyby mi i innym rady w
            swiecie realnym.

takie to zycie, ze niektorzy maja potrzebe 'pokazac sie', 'wylansowac'
            i 'sprzedac' w swiecie wirtualnym, ale to takze mnie nie rusza.

ogolnie jestem za wszelka tolerancja, wiec olllevam to ...

adeus;)
        • black_magic_women Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 19:39
          to ,czy sie z kims zgadzam ,czy nie to jedno;zakladanie obelzywych,wulgarnych
          watkow to drugie...taak?
      • ludzka_budowla Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 15:49
        forum moda powoli bo powoli, ale zamienia sie w forum o tralalumku
      • Gość: kaś Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: 213.216.87.* 01.12.04, 15:57
        drogie Panie przed i po trzydziestce, ja przypominam o tabletkach
        • r.richelieu Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 16:09
          albo kropelkach nerwosolu
      • aghny_b Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 17:23
        jestem tu od niedawna, więc może nie powinnam sie wtrącać ale mam jednak ochotę
        zauważyć że skoro tralalumpek pozwala sobie na różne riposty i docinki,
        niekoniecznie wyważone i chyba często pod wpływem kaprysu?
        to dlaczego ma pretensję do innych,ze podobnie reagują... np. w wątku o latach
        30_tych :

mały kawał a kawał nie na miejscu to dwie różne rzeczy
        a nie zastanowiłaś się nad tym że ty mnie mogłaś takim wpisem obrazić?

A czy Ty , Tralalumpku zastanawiasz się czy przypadkiem kogoś nie obrażasz?
        Tobie to wolno?
        ... bo wiesz co twoje wypowiedzi nie zawsze są w klasie i trafiają w sedno,
        oczywiście moim skromnym zdaniem...
        a poza tym "ło jezu" i inne takie tam, były śmieszne
        • kropisia Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 18:17
          Ja tutaj rzadko sie wypowiadam, bo wole czytac niz pisac, a poza tym bardziej
          mnie interesuje e-dziecko niz moda. (Tak, tak - mamuska w dresiku jestem
          dzisiaj. Pewnie jakby mnie tralumpek zobaczyla to chyba by umarla powalona jak
          piorunem moim brakiem elegencji.)
          T. strasznie sie rzuca w oczy nawet takiemu rzadkiemu gosciowi jak ja, bo po
          prostu jest wredna. Pamietam jak jakiejs dziewczynie dociela, bo pytala o
          fason modnej torebki. Bylo to cos w stylu, ze jak masz babo jedna torebke, to
          jestes w ogole dno itd. Mnie (chociaz mam kilka torebek) ten post zabolal tak,
          jakbym to ja byla ta dziewczyna. A pare innych panienek, ktore chcialy byc
          rownie dowcipne tez jej szpilke wbily. T. jak kazda "osobowosc forum" ma swoja
          grupke, ktora zawsze jej przytaknie, chocby nie wiadomo jaka byla wredna. Nawet
          ktos napisal, ze riposty tralalumka sa madre. Az siadlam z wrazenia. Ma tez
          wrogow, bo nie sposob przejsc obojetnie. Nie jest to osoba letnia, ani
          bezbarwna.
          Do czego wiec zmierzam? Ano do tego, ze chociaz t. jest nieprzyjemna i jej nie
          lubie to uwazam, ze zaczynanie takich watkow jest ponizej netykiety.
          • ciekawostka1 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 19:59
            ja czytam często. prawie nigdy nie pisze, ale przyzam szczerze, że tralalumpek
            tylko pi.....lić głupoty umie. nieukrywam jednak, że te jej mądre (jak ktoś tu
            napisał) wypowiedzi mnie śmieszą czasami. kobieta (jeśli można tak określić
            tralalumpa\) to kobieta bez nawet odrobiny klasy.
          • miska_malcova Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 20:04
            miałam sie nie oddzywać, bo nie podbijam takich szmatławych wątków, ale
            wylałyście już tyle pomyji na Tralalumpka, że nie mogę spokojnie usiedzieć.
            Złośliwość można odeprzeć złośliwością, właściwie zripostować, albo olać.

Nie rozumiem po co zakładac takie durne wątki i wyzywanie kogokolwiek, ale to
            chyba oznaka słabości, a przede wszystkim głupoty. Najpierw sie zastanówcie, a
            potem piszcie
            • ciekawostka1 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 20:06
              trala nie przebiera w środkach i nie waży słów - kto mieczem wojuje od miecza
              ginie.
              tyle co ona pomyj wylałą......
              • miska_malcova Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 20:07
                nie przypominam sobie, aby nazwała kogoś kurwą czy szmatą
                • ciekawostka1 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 20:12
                  agresja wzbudza agresje, a że dziewczyny sie tutaj zagalopowały to już inna
                  sprawa.

ps. ja nie jestem za zakłądaniem takich wątków, ale zupełnie popieram ich
                  zdanie (no może bez tych wyzwisk, które podałaś). zobacz jednak jak wiele osób
                  twierdzi, że jej obecność tutaj jest jak najbardziej destrukcyjna.
                  • miska_malcova Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 20:18
                    chyba przesadzasz
                    • ciekawostka1 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 20:23
                      nie wydaje mi sie. ona urywa wątki. nikomu sie już z nią kłócić nie chce to
                      ludzie sobie poprostu odpuszczają. poza tym na co zakładać nowe wątki skoro
                      zaraz przyjdzie i skwituje swoim "mądrym" spostrzeżeniem.
                • Gość: formerA27 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:27

miska_malcova napisała:

> nie przypominam sobie, aby nazwała kogoś kurwą czy szmatą

Jesli chodzi o scislosc to mnie nazwala debilem, ale nigdy nie znizylabym sie
                  do zakladania takich watkow jak ten. Debil to co prawda nie ku.., ale jednak
                  uwazam, ze na debila sobie nie zasluzylam.
                  (Ja tez nie chcialam podbijac tego watku, ale nie lubie byc wyzywana, no i ta
                  moja obsesja na tle faktow historycznych.)
                  • miska_malcova Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 20:30
                    tak jak ona NIE ZASŁUZYŁA SOBIE na taki wątek
                    • Gość: formerA27 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:35
                      > tak jak ona NIE ZASŁUZYŁA SOBIE na taki wątek

Trudno sie nie zgodzic - o w ten sposob podbijamy ten glupawy watek.
                    • Gość: aghny_b Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.238.102.231.adsl.inetia.pl 01.12.04, 20:45
                      może i nie zasłużyła sobie na ten wątek? pewnie nie...
                      a moze warto by było sie zastanowić, skąd w takim razie tyle negatywnych
                      opini o niej, także wśród osób częściej czytających niż piszących?
                      czytając wypowiedzi T. wiele osób z obawy przed ośmieszeniem, bo T. może mieć
                      taki kaprys, w ogóle nie zabiera głosu. a szkoda im więcej opinii, tym lepiej...
                      przynajmniej dla mnie
      • tralalumpek serdecznie dziekuje.... 01.12.04, 20:49
        ...za tyle uwagi mojej skromnej osobie poswieconej
        nawet nie ma co komentowac, wyzwiska, obelgi ...te podobno znajda sie zawsze u
        niektorych grup ludzi
        • Gość: aghny_b Re: serdecznie dziekuje.... IP: *.238.102.231.adsl.inetia.pl 01.12.04, 21:08
          • tralalumpek Re: serdecznie dziekuje.... 01.12.04, 21:14
            Gość: aghny_b IP: *.238.102.231.adsl.inetia.pl
            Data: 01.12.2004 21:08 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            • Gość: aghny_b Re: serdecznie dziekuje.... IP: *.238.102.231.adsl.inetia.pl 01.12.04, 21:25
              Starodawna przypowieść, a prawdziwa, pieje: z mądrym człowiek mądry, a z głupim
              głupieje.
              • brudne_gacie Re: serdecznie dziekuje.... 02.12.04, 16:39
                Tym bardziej, jestes kobietą wiekową raczej już;-))I powinnas miec odrobinke
                życiowej mądrości..a zachowujesz się jak przyje..a nastolatka.Do garów, albo
                dziergac swetry na drutach wnukom, a nie na Forum,.Spadaj i nie pokazuj sie juz
                nigdy wiecej tutaj!!
      • tralalumpek Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 01.12.04, 21:11
        Gość portalu: niecierpiętralalum napisał(a):

> Z tego co wiem, jestes gruuubo po trzydziestce, prawda?

tak, skonczylam w tym roku 41 lat

>
        > Dlaczego w takim razie przebywasz na drętwym Forum na którym większośc
        > użytkowniczek to nastolatki?
        >

nie zagladam nikomu w metryke i jednoczesnie nie sadze zeby wiekszosc osob
        tutaj bywajacych to nastolatki byly

> Czemu nie bywasz na ciekawszych Forach-np "dla dziewczyn po trzydziestce"
        >
        > Wydaje mi sie , ze własnie tamto Forum byłoby odpowiedniejsze dla ciebie.
        >

pozwol ze ja sama bede decydowac o tym co jest dla mnie odpowiednie
        jako kobieta po 40 mam juz wyrobione swoje poglady

> Zresztą, wydaje mi sie że nie zostałabyś przyjęta na tamto Forum,tam tez nie
        > moglabys tak bezkarnie dopie..c wszystkim Forumowiczkom.Nie pozwoliłyby ci
        > na to.
        >

to co sie tobie wydaje to twoj problem

> Jestes żałosna, mam do ciebie wstret .

trudno, nic na to nie moge poradzic
        poza tym zebys staral sie unikasc kontaktu ze mna (zeby pozbawic sie wstretnych
        wrazen)
        • jasna_79 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 02.12.04, 01:10
          Rany, w szoku jestem.
          Zawsze myślałam, że ludzie z wiekiem mądrzeją, a tu żyjący dowód na to, że 41-
          letnia kobieta może takie głupoty wypisywać i tak wrednie inne dziewczyny
          traktować.
          Hmmm... masz dzieci?
          • jasna_79 Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 02.12.04, 01:12
            > Hmmm... masz dzieci?

Jeśli to zbyt osobiste to przepraszam. Po prostu spotkałam się z teorią, że
            macierzyństwo kojąco wpływa na charakter i temperament kobiety.
            • cisiek Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 03.12.04, 18:00
              ona nie ma dzieci o czym sama napisała ( cytuję całość wypowiedzi z forum
              kuchnia )

Re: POZNAJMY SIĘ - co Wy na to?
              Autor: tralalumpek
              Data: 26.03.2004 18:23 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
              kobieta,
              w tym roku 41,
              mezatka,
              niedzieciata,
              nieozwierzecona,
              finanse,
              wieden,
              ulubione napoje: woda mineralna i wina z przewaga w kierunku czerwonego, piwa
              pszenne i ciemne,
              kuchnia wszelakiej masci
              nie przepadam za sushi, salatka ziemniaczana niemiecko-austriacka, letnimi
              zupami,ciastami z galaretka....
              nie lubie glupoty,niemyslenia i braku logiki, rowniez w kuchni

• tralalumpek Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 03.12.04, 18:06
                cisiek napisał:

> ona nie ma dzieci o czym sama napisała ( cytuję całość wypowiedzi z forum
                > kuchnia )
                >
                > Re: POZNAJMY SIĘ - co Wy na to?
                > Autor: tralalumpek
                > Data: 26.03.2004 18:23 + dodaj do ulubionych wątków
                >
                > skasujcie post
                >
                > + odpowiedz
                >
                > ------------------------------------------------------------------------------
                -
                > -
                > kobieta,
                > w tym roku 41,
                > mezatka,
                > niedzieciata,
                > nieozwierzecona,
                > finanse,
                > wieden,
                > ulubione napoje: woda mineralna i wina z przewaga w kierunku czerwonego, piwa
                > pszenne i ciemne,
                > kuchnia wszelakiej masci
                > nie przepadam za sushi, salatka ziemniaczana niemiecko-austriacka, letnimi
                > zupami,ciastami z galaretka....
                > nie lubie glupoty,niemyslenia i braku logiki, rowniez w kuchni
                >

dokladnie i dalej nie lubie glupoty, niemyslenia i braku logoki
      • lulka77 dajcie już spokój 01.12.04, 22:15
        wiecie co ja należe raczej do tych czytających, mniej do piszących.
        czytam te wątki uważnie i mówcie sobie co chcecie, ale uważam że troche
        pikanterii oraz delikatne zaczepki trochę ozywiają to forum- jak chyba każda
        rozmowę.
        Tralalumpek jest mądrą kobitą, myslę, że dobrze wykształconą, wie co w trawie
        piszczy,, zna sie na modzie (wnioski z różnych watków) i mimo, ze tez miałyśmy
        okazję kiedyś "zadrzeć ze sobą", to nie o to chodzi. najwazniejsze aby nie
        obrażać sie na siebie i nie rzucac mięchem (chyba ze ktos strasznie musi, bo
        przecież uzasadnienie zawsze sie znajdzie).

Uważam ze uwagi koleżanek i obrzucanie inwektywami (to takie modne słowo,
        nie??) jest nie na miejscu. Wiele sób , myśle sobie, po prostu nie rozumie
        specyficznego poczucia humoru niektórych ludzi.
        gdy widzimy sie face to face, wtedy łatwiej bo mozna dogryżć i za chwile sie
        usmiechnąć- tu tego nie widać.
        Rzeczywiscie jest grupa osób tutaj, jak chcecie ja nazwijcie, ale to nie zadna
        szajka blinskiego czy innego siura (sorry blinski), tylko ludzie którzy
        znależli jakis wspólny jeżyk, kod, którzy sobie odpowiadają z jakis powodów.
        Czasami jak pojawai sie wątek "ile par majtek macie" to mnie tez szlag trafia,
        czasami mam zły humor i mam ochotę komuś dogryżć- ludzkie nie????
        Czasami mam ochote sprowokować (bo mnie nie widać, heheheh), żeby cos sie
        działo......;))
        Więc dajcie juz spokój, bo nie ma sensu. Wcale sie nie dziwie Tralalumpkowi ze
        sie irytauje niektórymi watkami, ja też mam czasami ochote napisać coś
        gorzkiego, ale nie mam czasu.
        Pozdrawiam kobity
        L.

• Gość: baret Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.chello.pl 02.12.04, 08:02
        wiecie co? zupełnie was nie rozumiem. Przecież mozecie po zalogowaniu tak
        skonfigurować "własne forum" by wpisów od osób wam nieprzyjaznych, których nie
        lubicie i nie darzycie szcunkuem nie czytać!
        Wydaje mi sie ze jest to duzo prostsze niż wypisywanie swoich zali i pretensji,
        uwag które tak naprawdę tylko was i inne osoby czytajace podkręcają.
        Mając tak proste rozwiazanie należy uznać że ciągnięcie tego wątku to czysty
        masochizm. Aż sie dziwię że to lubicie.
        • miska_malcova Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 02.12.04, 09:34
          dziewczyny, dajcie juz spokój. To wszystko robi sie juz niesmaczne
      • Gość: me Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.acn.waw.pl 02.12.04, 17:01
        41 letnia kobieta przesiadujaca połowe dnia na forum gazety pl.
        >bez komentarza>
        • Gość: lulka77 do me IP: *.localnetwork.pl / 217.153.174.* 03.12.04, 14:21
          jasne powinna lepiej lepic pierogi ruskie przy lampie naftowej w kuchni.
          To ile ma lat to nie nasza sprawa, to co robi też.
          A może masz jakis problem z tym, że kobiet niezaleznych, spedzających czas jak
          im sie podoba (a nie nianczących dzieci i gotujących - taj jak ja) jest coraz
          więcej???
          Ja nie mam do nikogo pretensji,że zrezygnowałam z kariery i siedze w domu i
          dzieci wychowuję, tak wybrałam i jestem b. szczesliwa. Nie wtapiam pazurów w
          kobitki niezależne i "nieubezwłasnowolnione" - tylko podziwiam je.
          Maja bowiem wiele sprytu żeby zarabiac i jednoczesnie miło spedzac czas.
          Jeszcze raz- nic ci do tego, kto co robi i czy ma dzieci czy nie.
          Zastanów sie lepiej nad swoim życiem, czy oby napewno wtykajac nos do
          Tralalumpka - nie masz syfu u siebie.

Nie nawidze wscipskich nochali
          L.
      • pocahontass Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 02.12.04, 17:18
        O rany! Dziewczyny! Co tu się dzieje??????
        Uciekam i radzę Wam zróbcie to samo, są inne ciekawsze tematy
      • elizucha-l Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 03.12.04, 14:48
        Sama jest sobie winna, ze ktos zalozyl taki wątek, wcale sie nie zdziwie jesli
        bedzie ich wiecej. Osobiscie uwazam, ze takie wulgaryzmy są nie na miejscu
        nawet w obec tak nieprzyjemnej osoby, ktorej ulubionym zajeciem jest dowalanie
        innym. Niemniej jednak kazdy uzywa jezyka jaki jemu odpowiada, zreszta wielkiej
        roznicy nie widze miedzy przeklenstwami niecierpiętralalum a słownymi wyczynami
        trala... Najlepszy jest jednak tekst z pompowaniem lisci na drzewie a to ze
        jego autorka ma 41 lat wrecz powala, mozna pasć ze smiechu:D
      • b_bb Pięknie... 03.12.04, 15:30
        Zastanawiam się, czy ten wątek jest dowodem na to, że forum sięgnęło dna, czy
        też może być jeszcze gorzej.
        Nagle, jak grzyby po deszczu, wyrosły nowe nicki, osoby nieudzielające się
        wcześniej, a tylko czytające starannie forum (podobno), poczuły nagłą potrzebę
        przywalenia komuś. Łał, jaka ulga! Jak to miło tak wespół w zespół dołożyć
        nieznajomej forumowiczce i poczuć się górą. "Jestem lepsza, bo nie krytykuję
        nikogo poza tralalumpkiem, ale jej należy się, bo przecież wszyscy ją mieszają z
        błotem. A skoro większość, to ja też. A co! W kupie siła!"
        Dałyście się sprowokować, drogie panie. Jeśli teraz Wam lepiej, to cieszę się
        niezmiernie. Jeśli nie, to dołóżcie jeszcze, oczyśćcie się. Jest jeszcze mnóstwo
        rzeczy, które możecie zarzucić tralalumpkowi, po co się ograniczać do wieku i
        ciętego języka? Wysilcie się bardziej, będzie ciekawie...
        • ruda_80 Re: Pięknie... 03.12.04, 16:26
          b_bb napisała:

> Nagle, jak grzyby po deszczu, wyrosły nowe nicki, osoby nieudzielające się
          > wcześniej, a tylko czytające starannie forum (podobno), poczuły nagłą potrzebę
          > przywalenia komuś.

A nie zauważyłaś tego, że tak wiele osób tylko czyta a nie udziala sie na forum
          właśnie dzięki takim osobom jak tralalumpek (i kilku jeszcze innym) które
          uwielbiają gnoić wszystko i wszystkich, którzy napiszą coś nie po ich myśli????

• grochalska Re: Pięknie... 03.12.04, 16:32
            Poza tym - nie uważam, żeby ktoś, kto tu zagląda był zoobowiązany do
            wypowiadania się w jakimkolwiek poście.
            Owego czasu i ja zaprzestałam pisania tutaj, bo to, co wyprawiają niektóre
            dziewczyny ociera się o brainwashing.
          • regata7 Re: Pięknie... 03.12.04, 16:35
            ruda_80 napisała:

>
            > A nie zauważyłaś tego, że tak wiele osób tylko czyta a nie udziala sie na
            forum
            > właśnie dzięki takim osobom jak tralalumpek (i kilku jeszcze innym) które
            > uwielbiają gnoić wszystko i wszystkich, którzy napiszą coś nie po ich
            myśli????
            >
            nie wiem, jak b_bb, ale ja nie zauważyłam.
            Zauważyłam natomiast, że tralalumpek ma cięty język, ale nie wulgarny.
            Potrafi krytykować, ośmieszyć czym wkurza niektórych.
            Na tym właśnie może polegać dyskusja, jeśli się z kimś nie zgadzamy, a nie na
            wulgarnych wyzwiskach.
            Ona nie obrzuca innych słownictwem z rynsztoka.
            • ruda_80 Re: Pięknie... 03.12.04, 16:40
              Czasami czyjś cięty język i docinki mogą zaboleć bardziej niż wulgaryzmy...
            • cisiek Re: Pięknie... 03.12.04, 18:11
              tak ją podziwiacie, bo umie powiedzieć komuś spier... w ladniejszych słowach ?

ostatnio zwyzywała dziewczyne na kuchni, bo ta zapytała o przykłady dań
              austriackich, ani jednego słowa na temat, tylko dopier..nie, oczywiście słowami
              nie podlegającymi cenzurze
              • tralalumpek Re: Pięknie... 03.12.04, 23:41
                cisiek napisał:

> tak ją podziwiacie, bo umie powiedzieć komuś spier... w ladniejszych słowach ?
                >
                > ostatnio zwyzywała dziewczyne na kuchni, bo ta zapytała o przykłady dań
                > austriackich, ani jednego słowa na temat, tylko dopier..nie, oczywiście
                słowami
                >
                > nie podlegającymi cenzurze

nie zebym sie bronila ale glupoty niczym nie popartej nie lubie
                cisiek daj spokoj bo to co piszeesz jest zenujace

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=18130065
                • cisiek Re: Pięknie... 04.12.04, 14:00
                  Znam ten wątek, nie musisz mi go cytować i wiem, że na grzeczną prośbę cat o
                  podanie przykładów dań przynajmniej z nazwy były jedynie : pouczenia, opis " co
                  ja bym zrobiła " jakby to było najważniejsze i komentarz " oj ludzie, ludzie "
                  Jak ta kwoka z wiersza Brzechwy.

KWOKA

Proszę pana, pewna kwoka
                  Traktowała świat z wysoka
                  I mówiła z przekonaniem:
                  "Grunt to dobre wychowanie!"
                  Zaprosiła raz więc gości,
                  By nauczyć ich grzeczności.
                  Pierwszy osioł wszedł, lecz przy tym
                  W progu garnek stłukł kopytem.
                  Kwoka wielki krzyk podniosła:
                  "Widział kto takiego osła?!"
                  Przyszła krowa. Tuż za progiem
                  Zbiła szybę lewym rogiem.
                  Kwoka gniewna i surowa
                  Zawołała: "A to krowa!"
                  Przyszła świnia prosto z błota.
                  Kwoka złości się i miota:
                  "Co też pani tu wyczynia?
                  Tak nabłocić! A to świnia!"
                  Przyszedł baran. Chciał na grzędzie
                  Siąść cichutko w drugim rzędzie,
                  Grzęda pękła. Kwoka wściekła
                  Coś o łbie baranim rzekła
                  I dodała: "Próżne słowa,
                  Takich nikt już nie wychowa,
                  Trudno... Wszyscy się wynoście!"
                  No i poszli sobie goście.
                  Czy ta kwoka, proszę pana,
                  Była dobrze wychowana?

Niniejszym idę zrobić odpowiedni wpis w miom forum.
                  Żałuję jedynie, że w życiu nie da się wyeliminować chamstwa jednym guzikiem.
          • b_bb Re: Pięknie... 03.12.04, 17:08
            ruda_80 napisała:
            > A nie zauważyłaś tego, że tak wiele osób tylko czyta a nie udziala sie na forum
            > właśnie dzięki takim osobom jak tralalumpek (i kilku jeszcze innym) które
            > uwielbiają gnoić wszystko i wszystkich, którzy napiszą coś nie po ich myśli????

I zaczynają się udzielać dopiero wtedy, gdy jest okazja zgnoić kogoś? Wtedy
            nagle nabierają odwagi, której wczesniej im brakło, bo bały się zostać skrytykowane?

Uważam, że forum jest po to, by wymieniac opinie na temat poglądów dotyczących
            danego zjawiska, a nie oceniać piszące na nim osoby.
      • grochalska Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka 03.12.04, 16:15
        Zaraz zaraz. Nie rozumiem, dlaczego próby rozwiązania problemu i przede
        wszystkim jego omówinie nazywane są zaraz "sięganiem dna" "szczytem" itp. To
        chyba świadczy tylko o tym, że nie umiemy stanąć na wysokości zadania. Miśko,
        nie wydaje mi się również, żeby Tralalumpek potrzebowała adwokata. W tym, co
        piszą dziewczyny jest dużo prawdy - nie bądźmy wobec siebie nieszczerze - jest
        kobietą, która lubi powiedzieć czasem parę słów za dużo ( w tym wypadku
        napisać). Zastanawia mnie jenak, czy nie jest to tylko taka odwaga "sieciowa".
        Nie mogę nawet próbować tego podciągnąć pod szczerość, bo jest to
        najzwyczajniejsze w świecie dogryzanie i co jak co, ale świadczyć to może o
        stetryczałości i zgryźliwości. Czasami lepiej milczeć, niż pisać takie głupoty,
        jak wypisuje tu nie tylko ona, lecz my wszystkie.
        I pamiętajmy przede wszystkim, że jest to forum o MODZIE, a nie wyścigi w
        złośliwych docinkach.
        • Gość: baret Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.chello.pl 03.12.04, 17:26
          > Zaraz zaraz. Nie rozumiem, dlaczego próby rozwiązania problemu i przede
          > wszystkim jego omówinie nazywane są zaraz "sięganiem dna" "szczytem" itp.

jakiego problemu? problemem sa ta jałowa dyskusja nie prowadzaca do niczego.
          Nie chcecie czytać wpisów niektórych osób to qrna nie czytajcie. Wystarczy
          MINIMUM wysiłku w konfiguracji "mojego forum". (juz raz powyżej o tym pisałem)
          Ale wy wolicie wypisywać te wszystkie brednie - w imię czego? pytam sie, dla
          jakich szczytnych ideałów?
          Błagam - nie odpowiadajcie mi na forum tylko sobie "w rozumie"
          Bo jak ktoś mądrze zauwazył to jest forum MODA.
        • b_bb Re: 03.12.04, 17:29
          grochalska napisała:

> Zaraz zaraz. Nie rozumiem, dlaczego próby rozwiązania problemu i przede
          > wszystkim jego omówinie nazywane są zaraz "sięganiem dna" "szczytem" itp. To
          > chyba świadczy tylko o tym, że nie umiemy stanąć na wysokości zadania.

Jakiego zadania????? Chyba pomyliłaś się. To jest forum, a nie sąd. To, co
          dzieje się w tym wątku (i w kilku innych równolegle) przypomina mi lincz. Dawaj,
          tralalumpek na taczkę i wywozimy za wieś! Heja! Na czym polega problem, który
          niby zamierzacie tu rozwiązać?

> Miśko,
          > nie wydaje mi się również, żeby Tralalumpek potrzebowała adwokata.

Skoro jest aż tylu oskarżycieli, to przydałby się choć jeden adwokat dla
          wyrównania sił.

> W tym, co
          > piszą dziewczyny jest dużo prawdy - nie bądźmy wobec siebie nieszczerze - jest
          > kobietą, która lubi powiedzieć czasem parę słów za dużo ( w tym wypadku
          > napisać).

Gratuluję tralalumpkowi siły przebicia. Aż tyle osób boi się napisać cokolwiek,
          by nie zostać przez nią skrytykowane! Toż to charyzma nielada! Jeśli komuś nie
          podoba się jakaś wypowiedź, niech skrytykuje ją bezpośrednio w poście, gdzie
          została zamieszczona. Zakładanie osobnych wątków na ten temat to gruba przesada.

> Zastanawia mnie jenak, czy nie jest to tylko taka odwaga "sieciowa".
          > Nie mogę nawet próbować tego podciągnąć pod szczerość, bo jest to
          > najzwyczajniejsze w świecie dogryzanie i co jak co, ale świadczyć to może o
          > stetryczałości i zgryźliwości.

Zostawmy te oceny psychologom...

> Czasami lepiej milczeć, niż pisać takie głupoty,
          > jak wypisuje tu nie tylko ona, lecz my wszystkie.
          > I pamiętajmy przede wszystkim, że jest to forum o MODZIE, a nie wyścigi w
          > złośliwych docinkach.

Otóż to. To jest forum o modzie, o gustach, o ubieraniu się, o stylu życia,
          bycia itp. Nie oceniajmy ludzi, nie przyklejajmy im etykietek, skupmy się na
          konkretnej opinii. Zauważyłaś, że tralalumpkowi obrywa się od niektórych za
          każdym razem, gdy się odezwie? Czepiają się jej, a nie tego, co napisała,
          wracają do starych postów, dawno zapomnianych...
          Ten wątek zawiera same uogólnienia, nie poparte żadnymi argumentami. Dziewczyny
          dowalają tralalumpkowi bez podawania przykładów postów, w których zostały
          skrzywdzone przez nią, wyśmiane. Żaden sąd nie wyda wyroku na tej podstawie.
          Piszesz o odwadze "sieciowej", a co powiesz o osobach, które nie mają odwagi
          bronić się bezpośrednio pod konkretnym wrzutem tralalumpka, tylko teraz, pod
          nieznanymi nickami, w kupie, używają ogólników i rzucają oskarżenia bez dowodów?
          Siła złego na jednego... A wystarczy się zalogować i wrzucić nielubiany nick do
          zablokowanych. Dużo prostsze.
          Choć styl pisania tralalumka nie zawsze mi odpowiada, o czym ona doskonale wie,
          bo już jej to mówiłam, to przeważnie nie sposób nie zgodzić się z merytoryczną
          treścią jej postów. Spróbuj poczytać je bez emocji. Pozdrawiam.
          • jasna_79 Re: 03.12.04, 17:38
            "A wystarczy się zalogować i wrzucić nielubiany nick do
            zablokowanych. Dużo prostsze."

To prawda. Zrobiłam tak i forum od razu lepiej wygląda.
          • grochalska Re: 03.12.04, 20:59
            B_bb, potrafię się z Tobą zgodzić co do wielu rzeczy, o których wspomniałaś,
            jednak pomimo wszystko nie próbujmy na siłę chronić Tralalumpka, bo nie sądze,
            aby to coś dało. Powinna momentami przystopować i zastanowić się co napisze, bo
            bywają tu również osoby, które niekoniecznie przyszły tu po krytykę, a bądźmy
            obiektywni - Tralalumpek zazwyczaj krytykuje. Nie będę jednak wysuwała
            poglądów, iż jest głupia, trywialna itp. bo nie mnie to oceniać, ale czasami
            trzeba myśleć nad konsekwencjami swoich głośno wymawianych poglądów. Nie mogę
            zaprzeczyć, że w wypowiedziach wyżej wymienionej przebrzmiewa pewna dojrzałość,
            jednak ta gorycz, ten żal forumowiczek nie bierze się znikąd. Nie ma być
            altruistką, ani Matką Teresą, ale żeby chociaż raz przed napisaniem
            czegokolwiek prztyknęła się w palce ( patrz: ugryzła się w język).
            A co do innych użytkowniczek forum,to bez komentarza pozostawię epitety, jakimi
            tu rzucałyście, bo to świadczy tylko o Waszej niskiej kulturze osobistej.
            Takimi argumentami, to się rzuca w parlamencie i zazwyczaj w dodatku robia to
            mężczyźni, a my jeśli nie jesteśmy damami, to przynajmniej kobietami, a tym nie
            wypada.
            Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
            anty i nie-anty.
            Grochalska
      • ludzka_budowla czy ktos mi wytlumaczy? 03.12.04, 17:28

dlaczego tyle przyjemnosci sprawia ludziom obrzucanie sie blotem?
        nie lubisz kogos to nie lub, ale na co komu takie watki?
        • elizucha-l Re: czy ktos mi wytlumaczy? 03.12.04, 19:31
          A na cholere tralalumpek obrzuca błotem innych? Jesli nie odpowiada jej dany
          temat, czy nie powinna go pominąc i szukac tematu do dyskusji, ktora ją
          zainteresuje? Po co z taką lubością ośmieszała wątki, które jej się nie
          podobały. Nie popieram wulgaryzmów, ale popieram słowa krytyki pod jej
          adresem. Trala... wciaz daje rady a raczej dyspozycje kto ma spadac na inne
          forum, kto powinien zalozyc wlasne, jakie tematy powinny byc poruszane, wydaje
          mi sie ze chyba nie jest wlascicielką tego forum, ktora łaskawie moze zaprosic
          kogos do dyskusji lub nie. Jezeli ona moze dopieprzac innym to reszta ma to
          samo prawo. Wiec moze powinna zgodnie z radami tak chetnie udzielanymi innym
          poszukac sobie innego forum... Jej złosliwosci jak juz ktos napisał
          prawdopodobnie swiadczą o zgryzliwosci i stetryczalosci, nikt normalny i
          zadowolony z zycia nie jest tak złosliwy i nie czerpie satysfakcji z dowalania
          innym.
          • Gość: Richelieu* Re: czy ktos mi wytlumaczy? IP: 195.117.90.* 04.12.04, 00:36
            ii, ja Tralalumpkę lubię. I jak Wam łyso?
      • tralalumpek jestescie kochane .... 03.12.04, 23:49
        ....gwiazdy jednego wpisu, objawienia forumowego szczescia odwazne do nowego
        nicka
        gratuluje odwagi, caly czas TYLKO czytacie utajone, nie majce odwagi na
        jakikolwiek wpis, bo ja strasze na forum i nagle taka fala smialosci i odwagi,
        tyle wpisow z nowych nickow, tyle ucisnionych nagle stadami wyrusza na ekran
        zeby tego prymitywnego rzucajacego rynsztokowymi haslami tralalumpka przegonic
        argumentow jak mrowkow, az sikac po nogach idzei z sily dowodow
        na szczescie ja moge sobie w lutro spojrzec i widze tam tylko siebie , tylko
        tralalumpka a nie ....no wlasniepod jakim ja nickiem dzisiaj pisalam?
        w moim wieku przeciez juz skleroza....ach tak ta skleroza atakuje czasem
        wczesniej...zapopmnialam pod jakim nick
        pisalam....pomozcie....porzypomnijcie....
        • Gość: eliza Re: jestescie kochane .... IP: *.rene.com.pl 04.12.04, 12:01
          A nie wpadłaś na pomysł stara prukwo, że sa tu również osoby, które nie piszą
          bo są na tym forum od niedawna lub do tej pory tylko czytały bo chciały
          zobaczyć co na pewne tematy sądzą inni? I powiem ci, że wcale nie muszę się
          logować jesli nie mam na to ochoty. Zalogowana jestem gdy sprawdzam poczte.
          Jesteś starą samotną, niedowartościwaną babą, która z braku prawdziwych relacji
          z innymi ludzmi otacza się przedmiotami i sieciowymi znajomymi. Jestes żałosna
          i piszę o tym bo mamy wolność słowa i nie jest to prywatne forum. Właściwie
          powinno być nam ciebie szkoda bo widać, że z twoim życiem coś jest nie tak,
          siedzisz całe dnie w necie i napadasz na ludzi. W realu akurat brakuje kogos
          pod ręką bo wszyscy omijają cię z daleko stara jędzo wiec trzeba sie wyładować
          w internecie, kiedy frustracja cię dobija. Masz 41 lat a zachowujesz się jak
          dzierlatka, to żałosne, już sobie ciebie wyobrażam, jesteś pewnie jedną z tych
          pań określanych mianem dzidzia piernik lub z tyłu liceum z przodu muzeum.
          Najgorsze są właśnie takie niedowartosciowane babuny po 40 zachowująće się jak
          głupiutkie nastolatki a jednocześnie w przypływie szału bo nagle przypominają
          sobie wiek i problemy zaczynają gryźć i kąsać każdego kto się nawinie.
          • miska_malcova Re: jestescie kochane .... 04.12.04, 14:52
            dowartościowałaś się?
            • Gość: eliza Re: jestescie kochane .... IP: *.rene.com.pl 04.12.04, 17:06
              Ja w przeciwienstwie do obiektu tej wymiany zdan nie muszę dowartosciowywac sie
              w ten sposob, jestem wystarczajaco zadowolona z siebie w realu zeby obrzucac
              blotem ludzi w sieci w celu wyładowania sie. A tutaj przedstawiam po prostu
              swoje zdanie jakie mam na temat tej osoby, normalnie bym tego nie robila ale
              takie maszkarony na to zasługują.
              • Gość: lili Re: jestescie kochane .... IP: *.intra / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:41
                ja tez sie nie loguje,zeby bylo widac ze nie jestem zadna zmultiplikowana osobowosc.
                Trala... w poscie o bazarku byla wredna, naprawde, az mnie zatkalo, Richelieu zreszta tez...
                Ktos to wam czasem musi powiedziec moje panny,pomyslcie zanim komus znow dowalicie.
                Czyta to forum wiecej osob niz wam sie wydaje, wstyd na maxa.
                • Gość: Richelieu* Re: jestescie kochane .... IP: 195.117.90.* 06.12.04, 23:47
                  głupia jesteś jeśli nie widzisz, że autentycznie takimi opisywanymi bazarkami
                  się interesuje. Kolejnej to tłumaczyć jest idealnym dowodem na moje strachy
                  związane z wolnymi popołudniami
              • inezja21 Eliza!!! 07.12.04, 14:26
                Nasza kochana eliza,cóż za radość widziec cię tutaj!!!
                Jak zwykle delikatna,opanowana,pełna ciepła i wyrozumiałości.
                Cóż to za zaszczyt dla mnie i przywilej,że znów napisałaś na forum!!! Jakże
                tęskniłam,miejsca sobie nie mogłam znaleźc bez ciebie...
                Urocza,jak zawsze urocza.
                • Gość: eliza Inezja!!! IP: *.ct.com.pl 07.12.04, 14:51
                  Jak zwykle delikatna,opanowana,pełna ciepła i wyrozumiałości.

Inezja, mam wrazenie ze siebie opisujesz,
                  nie ciesz się zbytnio z mojej obecnosci, nie bywam tu zbyt często:)
                  • inezja21 Re: Inezja!!! 08.12.04, 09:29
                    Naprawdę masz takie wrazenie?Jakże mi miło,że masz o mnie takie dobre zdanie:)
          • brudne_gacie Re: jestescie kochane .... 07.12.04, 08:23
            Brudny trampku..zauważyłas chyba że raczej większość osób który wpisały sie do
            tego watku potepia ciebie??

Tak jak mówiłam-spieprzaj stąd i nie pokazuj sie nigdy więcej.Baba 41 letnia
            powinna byc powazniejsza, miec jakieś zajecia ,a nie przesiadywac na forum dla
            gó..ar.

Masz z pewnością jakies dzieci, juz chyba nawet wnuki tez, więc wez się do
            roboty!!

Nie czepiałabym się twojego wieku gdybyś była fajna, w porządku babką.A że
            jesteś po prostu głupia i bezczelna to nie dziw sie że tak na mnie działasz.

Zegnam ozieble...
            • czarnybehemot Re: jestescie kochane .... 07.12.04, 08:27
              Nie ona nie ma dzieci, ciekawe czy nie zastanawia się nad tym, że kiedys mąż
              może ją zostawić bo znajdzie taką kobietę która będzie chciała i mogła mieć
              dzieci...
              • brudne_gacie Re: jestescie kochane .... 07.12.04, 08:32
                to czemu nie ma dzieci (skad wiesz że nie ma??)to nie nasza sprawa.Inna
                rzecz...że bidne byłyby te dzieciaczki majace taka matkę...
                • miska_malcova Re: jestescie kochane .... 07.12.04, 12:48
                  juz dawno przekroczyłyście granice dobrego smaku, więc sie nie pogrążajcie
                • Gość: lulka77 Re: jestescie beznadziejne IP: *.localnetwork.pl / 217.153.174.* 07.12.04, 16:53
                  dajcie juz spokój
                  to co piszecie jest okropne
                  można sobie robic zarty
                  czy komus dociąć od czasu do czasu
                  ale wy jesteście poprostu chamskie

i nie udeżajcie w takie duże dzwony,
                  moja znajoma też po mnie jeżdziła jak urodziłam dziecko
                  i... okazało sie że swoich nigdy miec nie bedzie....
                  los bywa okrutny......
                  L.
                  ...ale chyba sprawiedliwy
      • Gość: baret Re: Pytanie do brudnego, przepoconego Trampka IP: *.chello.pl 07.12.04, 11:18
        nie moge wyjść z podziwu. Gdybyscie czas poświecony na czytanie i pisanie w tym
        watku poswieciły na naprawde coś porzytecznego byłoby o wiele lepiej.
        Co chcecie sobie i inyym udowodnić? inteligencję? sorry - ale dla mnie to
        inteligecja pani Zosi z magla sprzed 30 lat.
        Są rzeczy których w zyciu nie akceptuję - tak jak wy. Np. nie interesują mnie
        bzdety wypisywane w Fakcie, NIE i Superexpresie. Wiec nie kupuję i nie czytam.
        Strata czasu, energii i pieniędzy.
        Tu na forum jak juz pisałem mozna odrzucić niechcianych autorów. A wy co?
        Z maniakalnym uporem wypisujecie te wzniosłe brednie. I wydaje Wam sie że
        MUSICIE zając stanowisko. I SWIAT musie je poznac. Jezuuu, ale macie kompleksy.
        Jeszcze trochę a zacznę myslec jak sie zaprzyjaźnic z Tralalumpkiem.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka