Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      • janka19 Re: H& M 15.10.05, 22:32
        Czy w związku z otwarciem H&M w olsztynie przewidziane są tam jakieś promocję
        cenowe ?
        Czy będzie tam dział dziecięcy ?

Wiecie cos na ten temat ?!
      • rybaczka Re: H& M 16.10.05, 09:29
        a może by tak sklep otworzyć w LUBLINIE
        • nihan1 Re: H& M 16.10.05, 23:54
          no wlasnie co z lublinem? doczekamy sie?
      • olatns84 Re: H& M 07.12.05, 11:20
        moim zdaniem H&M jest bardzo dobrym sklepem i polecam ten sklep wszystkim,
        ktorzy jeszcze go nie znaja...dobre ceny i swietne rzeczy :)))
        • malgoniak Re: H& M 07.12.05, 11:26
          ja tam bardzo lubię kupować akcesoria- fajne maja torby, kolczyki, wisiorki,
          czapki itp., do ubran chciałąm się przekonac, ale szukam, szukam, coś przymierzę
          i odkłądam, przy tym tracę bardzo dużo czasu i nic z tego, moze nie umiem
          szukać, wyłapywać tych perełek, wolę jednak ciuchy w mniejszych sklepach,
          bardziej poukładanych-zara, promod, kappahl i tak juz zostanie, ale dodatki są
          tam boskie
      • mamma.alexa Re: H& M 07.06.06, 09:38
        Ja uwielbiam H&M! mieszkam w Łodzi i do tej pory nie było tutaj tego sklepu!
        często bywałam we Wrocławiu i tam kupowałam ciuszki! Reserved jest dla mnie
        przeteklamowany, nie ma tam nic specjalnie interesującego! Sklepy ubogie w
        ciuchy i tyle! Dostawy- racja, nie ma ich codziennie, ale raz w tygodniu w
        piątek lub czwartek! To tyle! Mam nadzieję, że H&M nie zejdzie na manowce tak
        jak Reserved.
      • siusiusiu1 Re: H& M 01.08.06, 17:45
        diennie.
        nie jestem ani po stronie HM ani po stronie klienta. Nie będę bronić tego
        sklepu bo w nim pracuję ale wy tylko krytykujecie ten HM. są też plusy tego
        sklepu jak każdego!!!!!!!!!!
        • siusiusiu1 Re: H& M 01.08.06, 17:50
          zjadło mi pierwszą część posta!

możesz mi wierzyć że dostawy faktycznie są codziennie. Pracuję na
          marszałkowskiej i codziennie przyjmujemy ogromną ilość boksów z ciuchami. A to
          że ty tego nie widzisz to sorry ale to tylko twoja nieuwaga. A może to przez to
          że pojawia się tam aż 2 tys. klientów dzieninie!!!!!!
          a co do jakiegoś posta dotyczącego bielizny to rozmiar 75D nie pojawia się zbyt
          często i prawie nigdy nie ma push up w tym rozmiarze!
          • speer Re: H&M 02.08.06, 14:12
            Szczerze mowiac H&M podobal mi sie gdy bylem w Szwecji. Mieli fajne rzeczy.
            Asortymentem w Polsce jestem delikatnie mowiac rozczarowany. Nie rozumiem,
            dlaczego w Polsce sprzedaja inne rzeczy niz w Skandynawii.

Poza tym polski H&M wcale nie ma dobrego wizerunku. Ostatnio ktos powiedzial,
            ze H&M i Reserved to takie lepsze lumpexy i niestety musze sie zgodzic. Ciuchy
            i tu i w Reserved sa do niczego. Czasami da sie kupic dzinsy, czapke, lub
            jakies dodatki, ale ubrania nie nadaja sie do niczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka