Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:18
    ja osobiscie bym sie spierala z tymi codziennymi dostawami! wydaje mi sie,ze
    sa one duzo zadziej.Dosyc czesto odwiedzam ten sklep i nowe rzeczy zauwazam
    tak srednio raz na 3 miesiace! Plusem sa czeste promocje :)ogolnie lubie ten
    sklep,ale wole Reserved...
    Obserwuj wątek
      • Gość: trewq Re: H& M IP: 80.51.237.* 06.12.04, 20:14
        tak, zgodziłabym się z martą co do tych dostaw...poluję już na koszulę dla mego
        ukochanego ze 2 tygodnie i jakoś upolować rozmiaru większego niż M z
        konkretnego interesującego mnie modelu nie mogę...co do bielizny dla mnie (75
        D) też zazwyczaj nie mam tam czego szukać;(
        • Gość: ataga26 Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:14
          zgadzam sie ja tez chcialam tam kiedys kupic bielizne bo jest naprawde ładna
          ale niestety mojego rozmiaru nie ma (75D)sa same A albo B nawet zadko jest
          C!!!!!!!!!!!!!!a szkoda!!!!!
        • anetka701 Re: H& M 17.10.05, 22:56
          W Krakowie dostawy są w każdy poniedziałek, środe, piątek.
      • joko5 Re: H& M 07.12.04, 13:31
        Z tą rozmiarówką to ich poniosło, jakoś nigdy nie mogę znależć tam rozmiarów 46
        a co dopiero 56
        • Gość: mood Re: H& M IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 07.12.04, 16:15
          Nie da się też ukryć, że jakość ubrań pozostawia wiele do życzenia.
          • esma83 Re: H& M 11.12.05, 00:09
            Ja nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do jakości!Uważam, że jest to
            świetna firma, mają bardzo duży wybór, miłą obsługę,niedrogo i w ogóle fajnie
            się tam robi zakupy :-) świetny sklep!!
        • esma83 Re: H& M 11.12.05, 00:06
          H&M ma dział "poświęcony" dużym rozmiarom, nazywa się BIB.Jeśli się dobrze
          orjętuję jest tylko w Arkadii (Warszawa).
      • Gość: hhmanka Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:28
        swietny sklep ceny nie są zbyt wygoorowane a trafiają w roozne gusta
        • Gość: alternativa Re: H& M IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 16.12.04, 13:29
          ubrania wyglądają ok, ale jakość - w więkoszości beznadziejna. Jedno, co jest
          tam bezkonkurencyjne - ozdoby do włosów :)))
          • verena2891 Re: H& M 18.12.04, 18:07
            Juz to dzisiaj gdzies pisalam.Uwazam , ze jakosc rzeczy z H&M jest super i nie
            rozumiem co macie na mysli piszac , ze pozostawia do zyczenia.Chyba , ze do
            sklepow w Polsce trafia jakis gorszy gatunek.Na wlasnej skorze przetestowalam
            juz kosmetyki czy np. pasty do zebow kupione w Polsce , a kupione np.w Austrii
            nie maja porownania.Wiec moze stad ta niezgodnosc naszych wrazen co do jakosci
            tych ubran?

---
            Bo w zyciu piekne sa tylko chwile...
            • Gość: Pimkie Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:41
              Co prawda to prawda, polska jest dla zachodnich koncernow miejscem gdzie upycha
              sie nieudane lub przestarzale modele ktorych w Niemczech czy we Francji nikt juz
              by nie kupil. Nie dotyczy to tylko mody ale przede wszystkim urzadzen
              technicznych takich jak telefony, komputery itd.
              Nie wiem czemu tak sie tym H&M interesujecie, w Niemczech marka ta jest
              postrzegana jako super tania i porownywana z Aldi (z ta roznica, ze aldi
              sprzedaje glownie art. spozywcze). Albo korzystne ceny albo dobra jakosc,
              trzeciej mozliwosci nie ma.
              • bree_silk Re: H& M 02.08.06, 14:00
                Nie opierałabym swojej opinii na niemieckim guście... A jeśli dla H&M kolekcję
                robią Stella McCartney i Viktor & Rolf to do Aldi trudno porównywać. :]
                Pozdrawiam
          • Gość: prostozH&M h& m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:43
            witam
            Sklepow h&m jest ponad 1000.
            dostawy są niezwykle czesto, jesli nie ma rozmiaru, to znaczy ze w magazynie
            glownym sie skonczyly i juz nie bedzie.to logiczne.
            nie mamy czasu dla klientow bo mamy roboty tyle, ze nie wiadomo w co rece
            wlozyc.
            kasa czesto jest otwarta jedna, nawet gdy jest duza kolejka, bo jest nas b.
            malo na dziale, a ktos musi jeszce wywozic towar na sklep, ktos musi sprzatac ,
            a przede wszystkim, ktos musi sprzatac przymierzalnie.
            I tu kochani klienci, sami sobie warzycie piwo, w postaci ogromnej kolejki przy
            kasie. Bo osoba obslugujaca przymierzalnie moglaby otworzyc druga kase,
            gdybyscie nie robili takiego balaganu, w przymierzalni. Ludzie, jak bierzecie
            rzecz,. ktora wisi na wieszaku, to odwiescie ja spowrotem na wieszak. przy
            wejsciu/wyjsciu z pzrymierzalni stoi sztanga, na ktora nalezy odwieszac rzeczy,
            z ktorych rezygnujecie, jesli juz jest dla was takim problemem odwieszenie
            rzeczy na miejsce , z ktorego ja wzieliscie.

A jeszcze lepsza swiezynka - wywracajcie rzeczy na prawa strone, bo nie ma to
            kupa przepoconych sweterkow wywinietych na lewa stronelezacych na
            stole/podlodze w przymierzalni. Ktos inny bedzie po was te rzecz przymierzal( i
            wy po innych tez.
            A teraz hit!!!! skoro odczuwacie tak wielka potrzebe przymierzania majtek, w
            szczegolnosci stringow( i nie przeszkadza wam fakt, ze 500 osob robilo to przed
            wami) to zawieszajcie je spowrotem na wieszaczek.
            A teraz najwazniejsze, skorojuz macie taka potzrebe przymierzania wyzej
            wymienionych, to robcie to na gacie, a nie , za przeproszeniem, na gola dupe.
            Wiecie ile takich majtek wyrzucalismy, bo byly brude??????!!!!!!!!!!!!!
            WSTYD
            Wszystkich milych i kulturalnych klientow pozdawiam

• Gość: Karola Re: h& m IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 05.01.05, 19:40
              Rzeczywiscie z ta bielizna to juz lekka przesada...Boooze a ja to potem kupuje
              (bielizne u Was lubie najbardziej:) szkoda ze nie przeceniacie tych
              najfajniejszych komplecikow w normalnych "rozmiarach":(
              • Gość: Karola Re: h& m IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 05.01.05, 19:42
                tzn mialo byc "normalnych" rozmiarach
                • Gość: prostozh&m Re: h& m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:26
                  UWAGA
                  ZACZELY SIE WIELKIE PRZECENY W H&M
                  • Gość: Karola Re: h& m IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 07.01.05, 18:34
                    a gdzie??? bo bylam dzisiaj i bez wiekszych rewelacji:(
                    z grubsza to samo co 2 dni temu. a sweterek ktory bardzo mi sie podoba jest
                    przeceniony tylko o 20 zl:( (z 99 na 79) wiec bez rewelacji ale chyba i tak go
                    kupie;)
                    • ewellina Re: h& m 07.01.05, 19:57
                      dzisiaj zaczynaja sie tam duze przeceny, we wszystkich sklepach, jak zwykle
              • nikarafi744 Re: h& m 25.01.05, 12:21
                Ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy,już od roku jest wg mnie na 1m-scu z
                jednym zastrzeżeniem.W avanti było pare ciekawych rzeczy z h&m i prosiłam jakąś
                koleżanke z Warszawy o kupno jakiejś rzeczy reklamowanej w Avanti w
                W-wie(zaznaczam,że nie jestem z W-wy).Była we wszystkich h&m w W-wie i jeszcze
                żadnej rzeczy reklamowanej w Avanti nie znalazła w sklepie.Kupuję też ubranka
                dla mojego dziecka-są super -polecam.Są ceny porównywalne do zwykłych sklepowych
                z małego miasteczka.A te z H&M świetnie sie trzymaja,po praniu tak samo,wszystko
                piore w pralce i bez zmian.Wciągnęłam do te firmy już
                męża,mame,brata,teściową.Sa b.zadowolenie,a szczególnie mąż i mama
            • Gość: julka Re: h& m IP: 217.153.211.* 08.01.05, 14:45
              hej a mogłabyś napisać coś o rekrutacji, będę miała rozmowe i chcę się
              przygotować i jakie są zarobki.z góry dziękuje.
              • Gość: łukasz Re: h& m IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 08.01.05, 17:41
                do kiedy trwaja teraz obnizki w h&m ?? Czy w lutym jeszcze sie zalapie "??
                • Gość: prostozh&m Re: h& m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:47
                  obnizki trwaja do wyczerpania zapasow :) w lutym pewnie beda kolejne obizki
              • Gość: prostozh&m Re: h& m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:51
                haha, jak zapytaja czy nie masz oporow przed zakladaniem ubrudzinych majtek na
                wieszczek, to powiedz, ze nie. i wogole luisz gacie przymierzane dotykac i ze
                lubisz przepocone spodnie przewracac na prawa strone i dodaj ze lubisz wogole
                uzywane(przymierzane ) rzeczy. a pensje ida teraz w dooooooooool i wiecej niz
                1000 nie dostaniesz zdjeje sie ze 800 na reke albo jeszcze mniej.
            • Gość: Aśka Re: h& m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:36
              Zgadzam się z tobą w 100%
            • Gość: nitka Re: h& m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:11
              Gość portalu: prostozH&M napisał(a):

> witam
              > Sklepow h&m jest ponad 1000.
              > dostawy są niezwykle czesto, jesli nie ma rozmiaru, to znaczy ze w magazynie
              > glownym sie skonczyly i juz nie bedzie.to logiczne.
              > nie mamy czasu dla klientow bo mamy roboty tyle, ze nie wiadomo w co rece
              > wlozyc.
              > kasa czesto jest otwarta jedna, nawet gdy jest duza kolejka, bo jest nas b.
              > malo na dziale, a ktos musi jeszce wywozic towar na sklep, ktos musi sprzatac ,
              >
              > a przede wszystkim, ktos musi sprzatac przymierzalnie.
              > I tu kochani klienci, sami sobie warzycie piwo, w postaci ogromnej kolejki przy
              >
              > kasie. Bo osoba obslugujaca przymierzalnie moglaby otworzyc druga kase,
              > gdybyscie nie robili takiego balaganu, w przymierzalni. Ludzie, jak bierzecie
              > rzecz,. ktora wisi na wieszaku, to odwiescie ja spowrotem na wieszak. przy
              > wejsciu/wyjsciu z pzrymierzalni stoi sztanga, na ktora nalezy odwieszac rzeczy,
              >
              > z ktorych rezygnujecie, jesli juz jest dla was takim problemem odwieszenie
              > rzeczy na miejsce , z ktorego ja wzieliscie.
              >
              > A jeszcze lepsza swiezynka - wywracajcie rzeczy na prawa strone, bo nie ma to
              > kupa przepoconych sweterkow wywinietych na lewa stronelezacych na
              > stole/podlodze w przymierzalni. Ktos inny bedzie po was te rzecz przymierzal( i
              >
              > wy po innych tez.
              > A teraz hit!!!! skoro odczuwacie tak wielka potrzebe przymierzania majtek, w
              > szczegolnosci stringow( i nie przeszkadza wam fakt, ze 500 osob robilo to przed
              >
              > wami) to zawieszajcie je spowrotem na wieszaczek.
              > A teraz najwazniejsze, skorojuz macie taka potzrebe przymierzania wyzej
              > wymienionych, to robcie to na gacie, a nie , za przeproszeniem, na gola dupe.
              > Wiecie ile takich majtek wyrzucalismy, bo byly brude??????!!!!!!!!!!!!!
              > WSTYD

Nie ma to jak miła i przyjazna obsługa...

Poczułam się prawie jak w mięsnym, za starych dobrych czasów.
              Poszłabym do tego sklepu, ale aż się boję, że zostanę zaliczona w poczet tych warzących piwo klientów, co przepocają sweterki i mierzą GACIE na GOŁA DUPĘ.
            • sabriel Re: h& m 16.10.05, 18:46
              Zgroza,co za idiotki majtki przymierzają i to do tego na gołe dupsko?
              I jak tu sobie bieliznę kupować :((
              Skoro głupie klientki mierzą majtki to powinniście alarmować je tak aby nie
              można było ich zakładać.
      • Gość: MONIA Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:27
        Mi osobiście bardzo się podobają ciuchy tej firmy.Bardzo bym chciała w niej
        pracować czy ktoś zna do H&M adres e-mail jeśli tak to proszę dać mi znać
        mój mail to monika231981@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam
        • Gość: magdalena Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:35
          Drogo tam jest
          ale dzis kupilam sobie koszulke za 10,- zł. :)
          niestety sweterki zbyt drogie
          • Gość: Karla Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:08
            Magdaleno! poczekaj na wyprzedaze... tam te ostatnie sa boskie - we wrzesniu,
            gdy wyprzedawali kolekcje letnia kupilam sukienke i kilka fajnych bluzek
            4,90/szt. wczesniej ta sukienka kosztowala... 129 pln! uwielbiam takie okazje :)
            • Gość: madziak Re: H& M IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.04, 20:58
              czy ta sukienka jest w wisienki?
              ja sie na taka pokusilam, ale mam watpliwosci czy kiedykolwiek w niej
              wyjde..ehh!co tam1 to tylko 4, 99 :)))))))))
              • Gość: Karla Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:37
                nie, nie jest w wisienki- różowa na ramiączkach w kwiatki, długość za kolano, z
                jednej strony troche krótsza, wykończona falbanka. ja sie nie moge doczekac
                lata...
      • Gość: Stokrotka Polna Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:03
        Reserved oferuje prawie wylacznie ciuchy w stylu nastolatkowo-sportowym wiec
        nie ma porownania z H&M. Natomiast te same produkty oferowane na Zachodzie i w
        Polsce zdecydowanie roznia sie jakoscia. NIESTETY.
      • Gość: gość z hm Re: H& M IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.12.04, 21:10
        hej pracuję w hm DOSTAWY SĄ 4 A CZASAMI 5 RAZY W TYGODNIU jeżeli nie wierzysz to przypatrz się na skalę roznoszonych ubrań ze sztang (przymierzalni).To właśnie MY pracownicy sprowadzamy dostawy na sklep i w szybkim czasie je roznosimy może stąd ta POMYŁKA!!! Uważam że sklep H&M Hennes&Mauritz jest marzeniem każdego klienta pragnącego zakupów na "każdą okazję". Jeżeli nie możesz żadnej z nas znaleźć oznacza to że mamy duuużoooo pracy ale zawsze znajdziemy dla ciebie (w miarę możliwości)czas na poszukanie wymarzonego zakupu, jeżeli go niestety nie mamy pokierujemy cię w dobrą stronę do ukochanego ciuszka lub akcesorii. Serdecznie pozdrawiam wszystkich klientów..
        P/S Teraz są przeceny więc zapraszam na udane zakupy...
      • Gość: dolly Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:21
        a mnie sie wydaje, ze rzeczy ktore sa w sprzedazy w polsce, to sa te rzeczy
        ktore nie sprzedaly sie za granica... w niemczech czy w austrii gdy wchodzi
        sie do h&m to widzi sie ubrania..a u nas widzi sie beznadziejny chlam.
        • Gość: A Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:35
          Bzdury pleciesz.Jesteś pewno jedna z moich koleżanek,co to nos wysko nosi,nie
          umie się ubrać i KRYTYKUJE wszystko.Ja byłam na początku grudnia w H&M we
          wrocławiu(3 piętra), i kupiłam kilka rzeczy,a na kilka miałąm ochote.Marynakrka
          sztruksowa,aksamitna,sweterek wkopertowy popielat-przemiły,super bluzeczko-
          haleczki w pieknych kolorach,pidżamy ze snoopym,super spódnica do pracy
          elegancka z aksamitu,sweterek w bladym rózu....No i obowiązkowo czarny
          golf,który pasuje do wszystkiego.A jeszcze wisiał taki piekny kawowy cardigan...
          No i ceny!Za sweter 70zł,za drugi...59zł,haleczki po 30,cardigan po 120zł.
          jak się nie ma 'oka" to się nie chodzi po sklepach i nie krytykuje.
          A w H&M zostałam super obśłużona,obsługa dyskretna,miła i fachowa.
          Naprwde to fajny jest sklep.
          NAtomiast na przeciwko jest Vero Moda-tam to jest tragedia teraz,nie to co rok,
          dwa lata temu.Bida,łachy wisza na wieszakach,i plotkaro-sprzedwczynie...
          • Gość: milka Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:26
            a piżamka po ile ?
      • Gość: Ewa Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:07
        H&M jest the best! Odkad otworzyli sklep w Warszawie we wrzesniu ubieglego roku
        moja kolekcja ubran powiekszyla sie 3X (szkoda, ze nia maja karty stalego
        klienta!). Jestem tam prawie co tydzien i niestety zawsze cos znajde dla siebie
        przez co moje finanse bardzo cierpia. Co do roznic jakosciowych i w kolekcji
        miedzy H&M w Polsce i na Zachodzie to BZDURA! Widzialam kolekcje zarowno w UK
        jak i w Niemczech - DOKLADNIE TO SAMO! Ceny zas maja bardzo przystepne i odkad
        weszli do Polski w koncu inne firmy np. Reserved obnizyly wywindowane ceny na
        swoje ciuchy zeby sie dostosowac do konkurencji.
        • Gość: A. Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 18:36
          pidżama w snoopiego była po 100 lub po 120 zł, no jak na pidżame droga, ale
          dobrej jakości, + w snoopiego były skarpety i bielizna-istny szał!
          tak ciuchy w polsce H&M i niemieckie sa identyczne.Tez to sprawdziłam już.
      • Gość: haemka Re: H& M IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 18:46
        a ja lubie h&m
        kupowalam ciuchy tej firmy od bardzo dawna w PL w sh
        i wiecie co? zapewne byly sporo uzywane przez wczesniejsze wlascicielki , a ich
        faktura, kolory itp. sa bez zarzutu
        kiedy H&M powstal w Polsce czesto tam zagladam, kupuje dodatki i poluje na
        wielkie przeczeny
        jedynie gumki do wlosow sa tam bardzo slabe
        :)
        pozdrawiam
        • Gość: Nicole@ Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 11:45
          Ja wprost uwielbiam H&M, mam bzika na punkcie tego sklepu, 6 lat mieszkałam w
          Niemczech i chodziłam tam prawie codziennie. Jeżdże tam jeszcze czasem ale już
          5 lat mieszkam w Polsce. Dokładnie w Katowicach i czy ktoś może kojaży gdzie
          jest H&M blisko mnie(a pidżamę ze snoopim też mam).
          • kadlubek07 Re: H& M 01.01.05, 14:05
            Na razie nie, ale widziałam w gazecie ogłoszenie, że szukaja obsługi do nowego sklepu, chyba gdzieś w Zagłębiu...
      • Gość: Natalia Re: H& M IP: 213.77.86.* 04.01.05, 12:11
        Czy jest H&M w Katowicach ? lub w okolicach ?
        • Gość: ł. Re: H& M IP: *.local3.pl / 80.51.191.* 04.01.05, 21:17
          w marcu otwarcie w M1 w Czeladzi, a w listopadzie w Silesia City Center w
          Katowicach :]
          • Gość: Łukasz Re: H& M IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 08.01.05, 17:40
            do kiedy trwaja teraz obnizki w h&m ?? Czy w lutym jeszcze sie zalapie "??
            • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaag Re: H& M IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.01.05, 19:16
              U nich z dnia na dzień coś nowego na przecenie ląduje.
              Obok H&M w Centrum mam uczelnię więc zaglądam co 2gi dzień :]
              To mój ukochany sklep, lepszego nie ma. Są i szmaty i super ciuchy ale tak jest
              wszędzie. I jest tanio. Na przecenach już wybitnie. Wg mnie sweterki po 39zł
              czy spódnice po 20 to jest mało.

W lato gdy była przecena kupiłam 22 rzeczy za niecałe 110zł.
              Sukienki lekkie zwiewne, w kwiaty, a'la lata 50-te, śliczne, jeansowe mini i
              szorty, jeansy i sztruksy, spódniczki. I żadne szmaty a świetne rzeczy które po
              podliczeniu cen bez przeceny wyniosłyby ponad 2 000zł :] Ale miałam farta bo
              trafiłam tam pierwszego dnia przeceny z rana. Pod wieczór już mało co było..
      • Gość: niezadowolona Re: H& M IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 18:22
        załóżcie sobie wreszcie sklep internetowy!!!!!!
        • Gość: karolina jestem za! IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 12.01.05, 19:13
      • Gość: ka Re: H& M IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 18:43
        dlaczego nie ma h&m w krakowie?????/
        • Gość: ekler Re: H& M IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 22.01.05, 19:28
          bo dopiero bedzie;)
          • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:15
            hm w krakowie bedzie na 100% w tym roku
            • Gość: doril Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:59
              na 100% bedzie w galerii kazimierz może juz nawet w kwietnu i bedzie zajmował
              dwa poziomy.kolejny bedzie w M1 troszke mniejszy ale zawsze cos !!!!!!!nie
              pozostaje nic innego jak tylko czekać i zbierac kase heheheh.pozdrawiam
            • Gość: lukasz Re: H& M IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 24.01.05, 19:02
              jakie sa teraz prmocje w h&M, czy sa duze upusty ??????? moj numer gg 5831764
              proze o odpowiedz
              • Gość: sz Re: H& M IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 25.01.05, 13:56
                a czy ktos może się orientuje,czy planuja wprowadzic duże rozmiary????byłam w
                h&m we Francji i było tam sporo ubrań w rozmiarach 50 i większych,a u nas nic
                • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:18
                  witam
                  jesli chodzi o wyprzedaze to wlasnie dzisiaj kolejna, wieksza przecena, final
                  sale.

jesli chodzi o duze erozmiary, pytaj o koncept B.B. moze wprowadza go u nas,
                  jak na razie nie ma, ale duzo sklepow jest otwieranych i moze bedzie.
                  • Gość: Gonia Re: H& M IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 27.01.05, 13:55
                    Czy dostanę w H&M ubiory dla kobiet w ciąży..?
                    • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:17
                      tak, w hm sa ubory dla kobiet w ciazy, jest to koncept mama, musisz pytac w
                      kazdym hm, bo w niektorych sa na dziale dzieciecym, w innych na dziale damskim
                      • Gość: Gonia Re: H& M IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 27.01.05, 14:20
                        Bardzo dziękuję za odpowiedź!!
                        Pozdrawiam:-)
      • Gość: sorshaa@interia.pl Re: H& M IP: *.wmc.net.pl 27.01.05, 11:06
        Uwazam ze H&M to swietny sklep. ZAwsze kiedy tam wchodze to jest tak duzy wybor
        ze az ciezko mi cos wybrac.Fajnie ze w koncu jest u nas sklep w ktorym mozna
        sie ubrac zarowno kobieco jak i sportowo po prostu prima sort.Co do kiepskiej
        jakosci to nie zauwazyłam tego,choc jest to mozliwe ale to tez wina konsumentow
        bo w tym całym szale zakupowym mierza i mierza wiec nic dziwnego ze te rzeczy
        nie zawsze sa takie jakbysmy chcieli.Jezeli chodzi o bielizne to ja osobiscie
        nie miałam problemu z rozmiarem 75C i jak zawsze mam problem z doborem stanika
        to własnie ten H&M jest super i najchetniej kupiłabym podobny wzor.Spodnie tez
        sa super ;dobry materiał , swietny fason no super.LUDZIE CZEGO WY CHCECIE ZA
        DOBRZE CHYBA MACIE
      • Gość: sorshaa@interia.pl Re: H& M IP: *.wmc.net.pl 27.01.05, 11:09
        Uwazam ze H&M to swietny sklep. ZAwsze kiedy tam wchodze to jest tak duzy wybor
        ze az ciezko mi cos wybrac.Fajnie ze w koncu jest u nas sklep w ktorym mozna
        sie ubrac zarowno kobieco jak i sportowo po prostu prima sort.Co do kiepskiej
        jakosci to nie zauwazyłam tego,choc jest to mozliwe ale to tez wina konsumentow
        bo w tym całym szale zakupowym mierza i mierza wiec nic dziwnego ze te rzeczy
        nie zawsze sa takie jakbysmy chcieli.Jezeli chodzi o bielizne to ja osobiscie
        nie miałam problemu z rozmiarem 75C i jak zawsze mam problem z doborem stanika
        to własnie ten H&M jest super i najchetniej kupiłabym podobny wzor.Spodnie tez
        sa super ;dobry materiał , swietny fason no super.LUDZIE CZEGO WY CHCECIE ZA
        DOBRZE CHYBA MACIE.W moim miescie nie ma tego sklepu ale jak tylko mam okazje
        byc w Gdansku lub w innym miescie gdzie sa te sklepy to od razu wale tam jak w
        dym.A tych ludzi ktorzy tam pracuja tez nalezy zrozumiec to nie sa
        maszyny.OGOLNIE MOWIAC SLEP JEST SUPER SUPER SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
        • mariolka99 Re: H& M 27.01.05, 14:43
          Dla mnie kicz i tandeta,i co mi zrobisz;DDD Na supersupersuper nie zasługuje,
          lubię sklepy gdzie wchodzę i nie wiem co wybrać bo wszystko mi się podoba. W
          h&m nie wiem co wybrać...bo najczęściej nie ma nic ciekawego. Ale kwestia
          gustu, to moja opinia, nikomu nic nie narzucam.
          • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:47
            mariolka rozumiem cie, dopiero gdy zaczelam prace w h&m odkrylam, ze tu jest
            sporo fajnych rzeczy, ale trzeba sie nachodzic zeby je odnalezc z tej gory ubran
            • mariolka99 Re: H& M 27.01.05, 15:28
              O,i tu przyznam Ci rację;D MOże brak mi cierpliwości do tego szukania;) Mam
              jedna fajna bluzkę (choć mój szef twierdzi że wygladam w niej jak pielęgniarka,
              ale on sie nie zna;)) Pewnie gdybym się zawzięła to znalazł by się czasem
              niezły ciuch, myślę że to tak jak z lumpeksami: mam kumpelę która wygląda
              zawsze niesamowici a ma większość ciuchów z SH. Gdy ja tam wchodze widzę tylko
              wieszaki pełne bezużytecznych szmat... Gdy tam jesteś codziennie to z pewnością
              powyławiasz te perełki.
              • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:48
                wylawiam,prosto z magazynu, bo pozniej, to niestety, ale niektore wygladaja
                duuuuuuuuuuuzo gorzej niz rzeczy w sh
                • Gość: prosto z h&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:49
                  gorzej niz te najgorsze rzeczy w sh oczywiscie
                  • Gość: anula Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:45
                    Kobietko o pseudonimie prosto z h&m
                    czy mogłabyś odpowiedzieć na 2 pytania?
                    1. 4 tygodnie temu zobaczyłam fajną białą bluzkę koszulową z takiego materiału
                    prążkowanego, długi rękaw, przody szyte ze skosu. Tydzień temu byłam w sklepie i
                    już ich nie było (wisiały podobne, ale takie dziwne, bo nie zapinane na guziki
                    tylko taki "przekładany" przód miały). Czy to możliwe, że tamte wszystkie bluzki
                    zeszły? Czy może wtedy za dokładnie nie obejrzałam i to właśnie była taka z tym
                    dziwnym przodem?
                    2. Kiedyś kupiłam czarną trykotową bluzkę z łódkowym dekoltem (divided). Super
                    się nosi. Czy są jeszcze te bluzki, bo chętnie kupiłabym np. białą.
                    Dziękuję z góry za odpowiedź.
                    • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:55
                      odpowiadam
                      1. to 2 rozne modelek bluzek. moze byc, ze sie sprzedaly, ale zapewne ktoras z
                      trzech dostaw w tygodniu uzupeli braki, chyba ze to byla juz ostatnie sztuki
                      modelu.

2. bluzeczki z divided o lodkowym dekoltem sa caly czas. pozdrawiam
                      • Gość: anula Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:59
                        -> prostozh&m
                        Bardzo Ci dziekuję za odpowiedź:-)

Ja odwiedzam sklep H&M w Gdańsku. Co prawda mieszkam 60 km od Trójmiasta, ale z
                        racji dokształcania bywam tam co ok. 2 tyg.
                        Tydzień temu kupiłam bluzke łódkową w kolorze różowym; białych "łódek" niestety
                        nie było.
                        Ale liczę, że jeszcze dorzucą, skoro mówisz, że one cały czas są.
                        Co do tej białej koszulowej to ostatnio nie miałam czasu, by przeszperać
                        wieszaki - zrobię to w przyszły weekend.
                        Pozdrawiam.
                      • Gość: anula Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:07
                        Aha! Jeszcze jedno!
                        W jakim okresie są te wyprzedaże letnie? Lipiec? Sierpień?
                        Wiem, wiem dopiero co tę kolekcję wyłożyli, a ja już o wyprzedaży!
                        • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:49
                          nie pamietam dokladnie, ale to wypada wlasnie jakos tak- przelom lipca, sierpnia
                      • Gość: gość Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:34
                      • Gość: dosia Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:35
                        pracowałam w H&M i tam rzeczywiscie dostawy ubrań sa codziennie, jezeli nie ma
                        czegos na sklepie to jest możliweośc ze dana rzecz została w magazaynie a
                        jedynie sklep nie daje sygnału ze potrzebuje jej i nie sporowadza jej z magazynu
      • Gość: FasOla Re: H& M IP: *.client.dsl.net 24.02.05, 19:55
        Nie mieszkam w PL i w h&m zakupy robilam dwa razy. Kupilam swetry, dennej
        jakosci, ktore po pierwszym praniu nadawaly sie do smieci. Poniewaz kosztowaly
        smieszne pieniadze, wiec nad nimi nie plakalam. Nie potrafie sobie tylko
        wyobrazic tego, jak niska jest jakosc rzeczy tej firmy sprzedawanych w PL,
        skoro w innych krajach jest z nia rowniez do bani. A czytam tutaj sporo
        komentarzy twierdzacych, ze za granica jest pod tym wzgledem zdecydowanie
        lepiej. Poza tym ciezko mi uwierzyc, zeby jakiekolwiek firmy specjalnie na
        polski rynek szyly ubrania gorsze gatunkowo.
        Cheers!
      • Gość: olka-w Re: H& M IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:57
        Hmmm, no cóż, żałuję, że H&M-a nie ma w Krakowie. Ale swoją drogą to skandal,
        żeby takiego sklepu nie było w takim duzym mieście jak nasz Kraków.
        Kategorycznie domagam się założenia H&M-a w moim mieście!!!
        • irenka82 Re: H& M 01.03.05, 11:21
          ja bylam w h&m w lecie w mediolanie i kilka razy zima w niemczech.zimowy h&m
          bardziej mi sie podoba,polskiego h&m nie widzialam(u mnie nie ma),ale mysle ze
          ceny sa chyba wyzsze niz np.w niemczech.ogolnie jednak lepszy h&m niz orsay,po
          obu stronach granicy.
          • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:57
            ceny w polsce nie sa wyzsze niz za granica. wprost przeciwnie :)
        • Gość: prostozh&m Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:57
          w krakowie otwarcie juz za pare dni :)
        • lunatica Hmm.... chyba coś kiepsko interesujesz się 16.03.05, 14:55
          tym co dzieje się w Twoim mieście... dzis otwierają sklep H&M w galerii
          Kazimierz, i następny (nie wiem dokładnie kiedy)w M1.
        • Gość: hehe Re: H& M IP: *.compower.pl 17.03.05, 07:47
          juz jest w gaerii kazimierz wczoraj bylo otwarci etj. 16.03
      • Gość: kasia Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:16
        moim zdaniem jest tam dużo modnych rzeczy i ciekawych bardzo mi się
        podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: H& M IP: *.petrus.com.pl 14.03.05, 11:13
        a nie wiecie czy H&M zamierza mieć swój sklep w Toruniu?
        • Gość: Narnia Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:30
          Byłam kilka razy w H&m i ani razu nic nie znalazłam do siebie z ciuchów - moim
          zdaniem są zbyt zwykłe - zwykle spodnie dzinsy i spódniczki itp , natomiast
          fajne są dodatki , biżuteria damska i męska oraz dziecięca...
          raz na allegro ktoś wystawił dosyć fajną spódniczke z hm któej nie widziłam na
          sklepie , czarna do kolan z wychodzącym z pod spodu tiulem...

wg mnie w tym sklepie powinno być tak ze cała rozmiarówka powinna wisiec na
          wieszakach , a jak już ktos chche kupic ciuch to powinien dostać nowy
          zapakowany z za lady
          • Gość: mech Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:35
            same biodrówki... a ja nie cierpię biodrówek! a te czarne płócienne spodnie
            jakieś takie nędzne gatunkowo :( takie mam wrażenia po wczorajszej wizycie w H&M
            w W-wie... A tak się dobrze zapowiadało...
            • Gość: lodzianka Re: H& M IP: 194.106.210.* 17.03.05, 07:29
              a orientujesz sie jakie ceny tych biodrówek?
              • mech-k Re: H& M 17.03.05, 12:31
                ceny ujdą od bodajże 79PLN wzwyż, ale jakość wykonania nie powala na kolana :)
                Pozdrawiam
      • Gość: gucia Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:47
        szukam sklepu H&M na slasku ?? pomocy!
        • Gość: anulka Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:52
          H&M jest w Czeladzi w M1
        • izabelka7 Re: H& M 16.10.05, 22:18
          H&M jest od miesiaca również w Katowicach, na Stawowej, obok McDonalds'a ;)
      • Gość: dasza Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:22
        w sklepach h&m w Polsce obsługa dzieli klientów na bogatych i biednych, i
        odpowiednio ich "OBSŁUGUJE". Mieszkam w Berlinie i nie zdarzają się takie
        sytuację.
      • martek-m Re: H& M 25.04.05, 15:38
        witam wszystkich h&m jest moim ulubionym skepem z ciuszkami dla mojej małej
        Księżniczki, ubranka są super gatunkowo, kolorystycznie i co najfajniejsze
        możne z nich "dozbierać" całe serie i wcale nie są drogie!!!
        Moja córunia wygląda w nich obłędnie i mam wrażenie że rosną razem z nią żałuję
        tylko, że w Poznaniu otworzyli pierwszy sklep kiedy moja pociecha miała już rok
        (przy drugim będę mogła znów poszaleć w wersjach mini);)
      • Gość: Jowita Re: H& M IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 09.05.05, 17:42
        Moglibyście wziąść pod uwagę otwarcie sklepu w Koszalinie
        • Gość: basiek13 Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:22
          I w Lublinie!!!!!
          • Gość: salomon Re: H& M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 08:25
            Witam, proszę o adres H&M w trójmieście... w Gdańsku wiem, wiem, ale na jakiej
            ulicy..?
            Pozdrawiam
            • joh Re: H& M 13.05.05, 14:27
              W Gdansku jest na Kolobrzeskiej w centrum Alfa i na Grunwaldzkiej w centrum
              Manhattan, w Gdyni Orlowie w Klifie
              • Gość: aga Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:39
                a w toruniu kiedy bedzie h&m??
      • Gość: smagal Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:59
        dla mnie to najlepszy sklep razem z C&A tylko w tych sklepach kupuje ubrania :)
      • Gość: jacek Re: H& M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:25
        Witam Mam małe pytanie co do sieci klepów H&M a mianowicie interesuje mnie
        otwarcie takiego sklepu umnie w mieście.ale nie weim czy istniej etaka
        mozliwość. Najbardziej interesuja mnie ubrania dziecinne. Proszę o pomoc gdzie
        można się zaopatrzyć w towar tej firmy bądz z kim można się skontaktowac aby
        porozmawiać na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka