kochanica.francuza 10.12.04, 20:06 uszycie butów u szewca? i dlaczego szewc około trzynastu lat temu nie chciał mi uszyć trampek z dżinsu?:-( (teraz chcę skórzane buty:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ile kosztuje 10.12.04, 20:08 kochanica.francuza napisała: > uszycie butów u szewca? A nie prościej byłoby się spytać samego szewca ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ile kosztuje 10.12.04, 20:09 fanka_grzeskow_czekoladowych napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > uszycie butów u szewca? > > A nie prościej byłoby się spytać samego szewca ?:) o tej porze na pewno nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: ile kosztuje 10.12.04, 20:14 nigdy nie szylam sobie butow u szewca, ale o ile mi wiadomo, to kosztuje to od 400-500 zl wzwyz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ile kosztuje 10.12.04, 20:17 lunalovelight napisała: > nigdy nie szylam sobie butow u szewca, ale o ile mi wiadomo, to kosztuje to od > 400-500 zl wzwyz. e,to jeszcze obleci na rynku są buty droższe Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: ile kosztuje 10.12.04, 20:21 otoz to. ceny ida w gore, jesli chcesz kozaki i takie tam [logiczne - wiecej skory i roboty]. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ile kosztuje 10.12.04, 20:14 kochanica.francuza napisała: > > A nie prościej byłoby się spytać samego szewca ?:) > o tej porze na pewno nie:-) Aaa, to takie nagłe natchenie ? Rozumiem, też tak czasem mam. Ale niestety, nie mam zielonego pojęcia, ile może to kosztowac :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ile kosztuje 10.12.04, 20:18 fanka_grzeskow_czekoladowych napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > A nie prościej byłoby się spytać samego szewca ?:) > > o tej porze na pewno nie:-) > > Aaa, to takie nagłe natchenie ? > Rozumiem, też tak czasem mam. nie,chodzi za mną od dawna,ale wciąż mam złudzenie,że po prostu KUPIĘ takie buty jak chcę (i ładne,i ocieplane...dupa raz jeszcze!:-( ) > > Ale niestety, nie mam zielonego pojęcia, ile może to kosztowac :) > > Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: ile kosztuje 10.12.04, 21:34 Ktoś tu kiedyś chwalił się grubą łydką i strzelił 2000 zł w Warszawie gdzieś koło centrum zakład szewski. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: ile kosztuje 10.12.04, 21:37 jasna_79 napisała: > Ktoś tu kiedyś chwalił się grubą łydką i strzelił 2000 zł w Warszawie gdzieś > koło centrum zakład szewski. czy ta łydka miała związek z kozakami ? i to kozaki były takie drogie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: ile kosztuje 10.12.04, 22:52 Tak, łydka nie chciała wejść w kupne buty, więc osoba uszyła sobie kozaki. Ten wątek mógł być też na forum Uroda, nie pamiętam dokładnie :( Kozaki były takie drogie, mnie też powaliło. Odpowiedz Link Zgłoś