Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    11.12.04, 02:21
    Chciałabym się dowiedzieć, jakie będą najlepsze rajstopy do opalonych nóg?
    Czy bardziej brązowe czy beżowe? Mogą być delikatnie świecące, połyskujące.
    Czy ktoś mógłby mi doradzić? Może znacie się na kolorach (np. na podstawie
    kolorystyki firmy Gatta)?

Jaga
    Obserwuj wątek
      • justyna.juszczak Re: rajstopy 14.12.04, 22:50
        xjagax napisała:

> Chciałabym się dowiedzieć, jakie będą najlepsze rajstopy do opalonych nóg?
        > Czy bardziej brązowe czy beżowe? Mogą być delikatnie świecące, połyskujące.
        > Czy ktoś mógłby mi doradzić? Może znacie się na kolorach (np. na podstawie
        > kolorystyki firmy Gatta)?
        >
        > Jaga

raczej beżowe, a najlepiej załóż kryjące

• baja Re: rajstopy 12.09.05, 07:20
        Ja bym proponował cieniutkie 8den lub 5den a kolor ecri, chociaż ja lubię
        najbardziej jasnoszare. Tobie bym proponował jasnobrązowe ale tylko z tych
        najcieńszych i bez zaznaczonych paluszków i do tego ładnie będą wyglądały
        błyszcząco :)
        • awitu Re: rajstopy 10.10.05, 23:15
          kolor pończoch dobierz do koloru skóry. Powinny być prawie identyczne, dla
          jedydnych bedzie to jaśniutki brąz dla innych średni lub ciemny brąz. Przyłuż
          do skóry i sprawdz który najbardziej będzie ci pasował. I na dzień raczej
          polecam mat niż błyszczące. Zamiast tego nałóż na nogi pod rajstopy balsam z
          drobinami złota
      • myszka205 GATTA-sklepik pończoszek 06.11.05, 09:40
        Witam !!
        Sprzedaje hurtowo , osobą przez internet pończoszki samonośne firmy Gatta ,
        orginalne , nowe , 2 Pary za 11 zł !!. A w sklepie jedna para pończoszek za 10
        zł jest tej firmy.
        Jeśli Pani jest zainteresowana , podam foto tych pończoszek , które aktualnie
        mam , mam różne kolory i rozmiary . pokazane również próbki kolorów !!
        Zapraszam !!
        monikaczort@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka