Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gorąca czerwień

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:34
    CZerwień jest naprawde twarzowa (szczególnie dla brunetek) i seksowna. Bardzo lubie ten kolor , szczegolnie w zestawieniu z innymi kolorami np. czarnym, ecri.Swietnie wygląda na naszych szarych ulicach , ale tez na tle ośnieżonych stoków.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jaguar Re: Gorąca czerwień IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 19:32
        super odwazny kolor mnie sie podoba
        • kochanica-francuza szkoda tylko 04.01.05, 21:08
          że połowa tych rzeczy jest POMARAŃCZOWA;-)
      • zettrzy Re: Gorąca czerwień 05.01.05, 01:15
        ja bardzo lubie i czerwony i pomaranczowy i zolty, czasem robie rozne smieszne
        zestawienia tych kolorow
        • Gość: Emilk@ Re: Gorąca czerwień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:18
          Jetsem blondynka ale czerwien kocham ponad wszytsko.... szczegolnie tre
          ciemniejsze odcienie, ale nie wpadajace w fioletowe bordo
          • edak Re: Gorąca czerwień 05.01.05, 11:45
            Wczoraj w telewizji był film z Penelope Cruz. Ona tam miała przepiękne czerwone
            ubrania. W sumie większość z nich była czerwona, super w nich wyglądała. I ja
            zachorowałam na jakieś czerwone ciuszki, np ropinany swterek przy ciele :-)
            • Gość: dobry humorek Re: Gorąca czerwień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:56
              też mi się bardzo podobała....i film mi się podobał :-))
      • kochanica-francuza Re: Gorąca czerwień 05.01.05, 16:10
        czerwień z pomarańczą wygląda super...ale na Hindusach i Mulatach
        • zettrzy Re: Gorąca czerwień 06.01.05, 02:02
          kochanica-francuza napisała:

> czerwień z pomarańczą wygląda super...ale na Hindusach i Mulatach

na mnie tez
          • kochanica-francuza Re: Gorąca czerwień 06.01.05, 16:16
            zettrzy napisała:

> kochanica-francuza napisała:
            >
            > > czerwień z pomarańczą wygląda super...ale na Hindusach i Mulatach
            >
            > na mnie tez
            no,jeżeli jesteś śniada
            • zettrzy Re: Gorąca czerwień 06.01.05, 22:51
              kochanica-francuza napisała:

> zettrzy napisała:
              >
              > > kochanica-francuza napisała:
              > >
              > > > czerwień z pomarańczą wygląda super...ale na Hindusach i Mulatach
              > >
              > > na mnie tez
              > no,jeżeli jesteś śniada

akurat jestem snieznobiala, moja najsilniejsza opalenizna ma kolor tzw.
              brzoskwiniowej skorki, i czerwienie swietnie sie ze mna zgadzaja - za to w
              czerni lub fiolecie wygladam jak dowod ze to jednak kolory zaloby
      • Gość: ika buty IP: *.dyn.optonline.net 05.01.05, 17:31
        od kilku miesiecy szukam czerwonych butow :) i nie moge nigdzie znalesc takich
        jakie chce. czy ktos moze wie jakiej firmy sa te buty pokazane na zdjeciu ??
        • Gość: teta Re: buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:59
          widac, ze to buty heavy duty :) wiec pewnie dostaniesz je w tych skepach co sa
          martensy (bynajmniej w wawie w srodmiesciu)
      • oren.ishii Re: Gorąca czerwień 05.01.05, 17:35
        Lubię czerwony, ale raczej nie w odcieniu wozu strażackiego :). Nie przepadam
        za odważnymi połączeniami kolorystycznymi, dlatego do czerwonego najczęściej
        zakładam coś czarnego lub brązowego.
      • andzia13 Re: Gorąca czerwień 05.01.05, 23:24
        Lubię czerwony kolor, szczególnie ciemne odcienie. Czerwień pomidorowa raczej
        mi nie pasuje.
        • edak Re: Gorąca czerwień 06.01.05, 10:29
          ja lubię kolor bordo oraz żywą, krwistą czerwień w połączeniu z ciemnym szarym
          bądź grafitem. Ponadto podobają mi się czerwone dodatki, np torebka i
          rękawiczki, może pasek...natomiast nie podoba mi sie czerwień zestawiona z
          innym kolorem na zasadzie kontarstu
      • bonzee Re: Gorąca czerwień 06.01.05, 19:00
        Tez ostatnio mam ten etap. Zaczelam od niezlego kompletu korali (dwa sznurki:
        na szyje, na reke (a moze noge:)) i szminki w kolorze w chanelowskiej
        czerwieni. Jak na razie swietnie sie w tym czuje i ide szalec dalej.
      • Gość: Natalia Re: Gorąca czerwień IP: *.osiek.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 15:28
        Ubrania w kolorze czerwonym są bardzo modne w tym sezonie.
        • Gość: Mała Mi Re: Gorąca czerwień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:59
          bardzo lubie czerwien, ale nie te, co pokazali.najchetniej nosze ciuchy w
          kolorze krwi zylnej(przepraszam za okreslenie, ale to akurat mi najlepiej
          pasuje, bo krew zylna jest taka ciemna) i najcheteniej lacze je z czekoladowym
          brazem, jasnym szarym, morskim, ecru, czarnym, bialym.
      • Gość: Ewa Re: Gorąca czerwień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:36
        Wlasnie w mojej szafie na wiosne czeka piekny czerwoniutki plaszczyk-mam47l
      • starucha_izergiel Re: Gorąca czerwień 15.02.05, 10:34
        Super! Uwielbiam czarwony!!! Rózowego i fioletowego nienawidziłam, teraz moge
        wrócić do swojej czerwonosci!
      • Gość: agrafka Re: Gorąca czerwień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:49
        Czemu nie podajecie ceny tych butów czerwonych, sportowych?????????????
      • beata825 Re: Gorąca czerwień 26.02.05, 12:54
        a czy waszym zdaniem czerwony pasuje bo blondynek o jasnej karnacji? bo jakos
        sie boje tego koloru chociaz bardzo mi sie podoba u innych :) a sama wybieram
        raczej szaro - niebieskie ciuszki...pozdro
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka