Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ursus- Outlet

IP: *.olsztyn.mm.pl 28.12.04, 16:08
    Hej, bede niedługo w W-wie i chciałabym odwiedzić Outlet w Ursusie-
    szczególnie interesuje mnie marka SOLAR. Czy mają tam coś ciekawego??? W
    jakich cenach?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mini Re: Ursus- Outlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:15
        nie polecam factory w ursusie. Owszem jest solar, simple, reservd i mnóstwo
        innych sklepów ale towar jest drugiego gatunku i generalnie ciuchy wyglądaja
        mało ciekawie.
        • agnes_magnes Re: Ursus- Outlet 28.12.04, 18:26
          Dokładnie. Nie warto tracic nawet czasu na dojazd. Ubrania nieciekawe i chyba
          niewiele tańsze niz najnowsza kolekcja.
          • Gość: Marcelina Re: Ursus- Outlet IP: 195.116.31.* 29.12.04, 14:16
            A ja uwazam, ze w factory w Ursusie mozna znalezs wiele fajnych rzeczy i to
            duzo taniej - szczegolnie jak sa wyprzedaze. Bardzo lubie sklepy Pepe Jeans,
            Vero Moda i Hegos. Zawsze znajde cos oryginalnego na co mnie stac.
      • Gość: Fiona Re: Ursus- Outlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:30
        a gdzie to jest dokladnie?
        • Gość: gośc Re: Ursus- Outlet adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:15
          www.factory-warszawa.pl/
          Towar kiepski...
          Niestety
      • Gość: Karla Re: Ursus- Outlet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:50
        Jedyne sklepy, w ktorych zawsze sobie cos znajde... juz tak na pocieszenie, by
        nie wracac z pustymi rekoma z tak odleglego miejsca- to Atlantic i Intimissimi,
        Calzedonia - majtek i stanikow nigdy za wiele, przy okazji jakies fajne
        skarpetki, rajstopki.
        • m.grzejdziak Re: Ursus- Outlet 04.01.05, 18:09
          A ja tam lubię Factory. W środku zimy kupuję letnie ciuchy w Reserved (o wiele
          taniej). Lubię też House, Vero Moda, Lee i wspomniane już Atlantic, Intimissimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka