Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POŃCZOCHY_KOLOROWE

28.12.04, 16:44
    jestem z Katowic, szukam pończoch samonosnych fioletowych, albo fuksjowych.
    Gdzie kupię? Aha, za ile?
    Obserwuj wątek
      • rosomak29 Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE 28.12.04, 21:55
        No to ładnie będziesz wyglądać. Zestawienie: kobieta i pończochy - to mi się
        podoba.
        A tak swoją drogą, co to jest kolor fuksjowy???
        Pozdrawiam Ciebie i inne kobiety, które noszą pończochy.
      • Gość: ekler Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 28.12.04, 22:38
        na pewno sa w calzedonii,ale nie wiem,czy ten sklep jest w katowicach.poszukaj
        tez veneziany,maja ostre kolory.marylin ma chyba tylko rajstopy w takich
        kolorach.fioletowe ponczochy ma gatta,widzialam w ich sklepie
        internetowym.pozdrawiam:)
        • Gość: Amy Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.lublin.enterpol.pl 28.12.04, 22:43
          Powiedzcie mi co sadzice o fioletowych rajstopach...Jak dla mnie to sa
          bezgustowne..
          • Gość: akusia Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:03
            Wg mnie przy dobrym zestawieniu kolorsytycznym potrafia wygladac slodko :)
            • zettrzy Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE 29.12.04, 00:18
              o wlasnie, w pewnych zestawieniach kolorowe rajtki, np fioletowe, wygladaja
              lepiej niz neutralne, tzw. cieliste
              • Gość: dobry humorek Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 08:28
                napewno w pewnych zestawieniach nie dość ,że wyglądają lepiej niż cieliste i
                wszechobecne czarne ,,,ale też potrafią zmienić nawet skromny strój na stój z
                polotem i fantazją...Ja już się przekonałam do fioletowych,bordowych i
                zielonych...wg mnie są OK;-)
      • beautiful Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE 31.12.04, 12:36
        a jak se je kupisz pokazesz sie w nich jak wyglgladasz
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka