marylu1 28.12.04, 16:44 jestem z Katowic, szukam pończoch samonosnych fioletowych, albo fuksjowych. Gdzie kupię? Aha, za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosomak29 Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE 28.12.04, 21:55 No to ładnie będziesz wyglądać. Zestawienie: kobieta i pończochy - to mi się podoba. A tak swoją drogą, co to jest kolor fuksjowy??? Pozdrawiam Ciebie i inne kobiety, które noszą pończochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 28.12.04, 22:38 na pewno sa w calzedonii,ale nie wiem,czy ten sklep jest w katowicach.poszukaj tez veneziany,maja ostre kolory.marylin ma chyba tylko rajstopy w takich kolorach.fioletowe ponczochy ma gatta,widzialam w ich sklepie internetowym.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.lublin.enterpol.pl 28.12.04, 22:43 Powiedzcie mi co sadzice o fioletowych rajstopach...Jak dla mnie to sa bezgustowne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akusia Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:03 Wg mnie przy dobrym zestawieniu kolorsytycznym potrafia wygladac slodko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE 29.12.04, 00:18 o wlasnie, w pewnych zestawieniach kolorowe rajtki, np fioletowe, wygladaja lepiej niz neutralne, tzw. cieliste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 08:28 napewno w pewnych zestawieniach nie dość ,że wyglądają lepiej niż cieliste i wszechobecne czarne ,,,ale też potrafią zmienić nawet skromny strój na stój z polotem i fantazją...Ja już się przekonałam do fioletowych,bordowych i zielonych...wg mnie są OK;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful Re: POŃCZOCHY_KOLOROWE 31.12.04, 12:36 a jak se je kupisz pokazesz sie w nich jak wyglgladasz Odpowiedz Link Zgłoś