Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.access.uk.tiscali.com 03.01.05, 00:50
    Jak na "dossier firmy" dziwi troche brak jakichkolwiek danych o pochodzeniu Carry Sp. z o.o. Czy ma ona sklepy w innych krajach, skad pochodzi wiekszosc produktow etc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ada Re: Carry IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.05, 13:23
        W pełni zgadzam sie z przedmówcą , żadnych konkretnych danych czy Carry posiada
        własną stronke??
      • Gość: tyle Re: Carry IP: *.escom.net.pl 18.02.05, 14:04
        tak przy okazji; widzialam ogloszenie o 70% przecenach - moze kogos
        zaintersuje..
      • Gość: ola Re: Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:24
        mam kurtkę tej firmy i ztego co tam jest napisane to MADE IN CHINA
      • Gość: ol Re: Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:13
        szukam w necie stronki Carry i nie moge znalezc!!!Dzwiw mnie to ze taki duzy
        sklep nie ma wlasnej stronki....a moze wy cos wiecie?
        • Gość: Maciey Re: Carry IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 11:46
          Kto zna telefon do sklepu w M1 w poznaniu? Mieszkam w innym miescie a chce sie z
          nimi skontaktowac.
      • Gość: asia Re: Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:21
        Jestem waszym klientem od dawna, ale pierwszy raz trafiłam do CARRY w Centrum
        GALAXY w Szczecinie z kolezankami, które przyjechały z daleka na spotkanie
        firmowe. Koleżanki chciały coś sobie kupić do ubrania, więc od razu
        zaprowadziłam je do waszego sklepu. Niestety miałyśmy pecha, ponieważ byłyśmy
        tuż przed zamknięciem. Panie szybko przy nas skladały to co nam sie nie udało
        ładnie ulożyć pytając zdenerwowanym glosem "czy w czymś pomóc". W momencie
        kiedy koleżanka stała w przymierzalni,a ja starałam się dobrać odpowiedni
        rozmiar zostałam poinformowana przez personel,że panie zapraszają mnie jutro,
        bo już kończą pracę, a pracują po 12 godzin. Piszę, ponieważ jestem zaskoczona
        taką obsługą. Rozumiem zmęczenie pań, ale gdy trafia sie do sklepu, to oczekuje
        sie milej obsługi. Odwiedzając dzisiaj państwa sklep nie poprawilam sobie
        humoru, a wręcz sobie go pogorszylam. Proponuję zmienić personel na taki, który
        mimo zmęczenia będzie chetnie pracował i obslugiwał każdego klienta, nawet
        takiego, który przychodzi przed zamknięciem sklepu.Taki klient napewno wroci i
        będzie wdzięczny, że pracujecie tak długo.
        • Gość: leon_z_dzialek Re: Carry IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.05, 19:49
          Totalna bzdura z tymi zwrotami w ciagu 7 dni z paragonem. Te sklepy poprostu
          nie przyjmuja zwrotów. ZADNYCH !!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: lukasz Re: Carry IP: 81.15.220.* 11.08.05, 23:54
          co za myslenie...... moze nalezalo by poradzic, by zatrudnili wiecej ludzi
          niz.to chyba lepsze niz szukanie takich, co mimo na pracy na poltorej etatu za
          700 zlotych beda mieli usmiech na twarzy.
        • Gość: dziobal294 Re: Carry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:26
          zastanawiam sie czym sie Pani zajmuje??;/ nie jest miło pracować 12 godzin i jeszcze prezed samym zamknięciem sklepu obsługiwać 2 panie które wyraźnie nie mają taktu ani troche zrozumienia dla innych;/ wchodząc do sklepu o godz 20.50 np. trzeba sie z tym liczyć że ludzie chcą iść do domu a pozatym wyraźnie napisane jest że sklep jest czynny tylko do godz 21.00 troszke wyrozumiałości i taktu !!
          • agoolec1 Re: Carry 05.05.08, 15:39
            popieram wypowiedź:)
        • oooo Re: Carry 31.01.06, 17:01
          w Wielkiej Brytanii to normalne, ze jak sklep jest czynny do 18:00, to o 18:00
          sie go zamyka. Początkowo bardzo mnie to dziwilo i uwazalam za brak
          grzecznowci, gdy ktos mnie wypraszal ( niestety sama pracowalam do pozna i
          czesto robilam zakupy tuz przed zamknieciem sklepu), ale moj chlopak
          stwierdzil, ze to sie nazywa zdrowy kapitalizm. Mnie tym jednak nie przekonal,
          uwazam, ze to torche malo zyczliwe...
          • hermina5 Re: Carry 07.08.07, 09:09
            Wiesz, realia pracy w UK też są inne. U nas pracują zazwyczaj
            studentki, za grosze i po 12 godzin. Kazdy , kto kiedyś pracował w
            sklepie, wie doskonale, ze zamknięcie sklepu dla klientw, to nei to
            samo co zamknięcie w ogóle - trzeba jeszcze podliczyć kasę , zrobić
            dzienny utarg, trochę posprzątać, posegregować towar poprzewieszany -
            jesli nie zrobi sie tego wieczotrem, to następnego dnia tzreba
            przyjsc godzinę wczesniej rano.
            A Polacy mają dziwną tendencję do wpadania do sklepu hurtowo na 5
            minut przed zamknięciem.

Co do samego Carry, to sklep wydawał mi się kiedyś fajny - obecnie
            uwazam ze wzorce ciuchów nei zmieniaja im sie już od lat, w
            zasadzie nie wiadomo do kogo to adresowane
        • carry20 Re: Carry 03.01.09, 08:40
          Ja pracowałam w Carry i uwierz ze te 12 godzin strasznie meczy i ciezko by bylo
          nawet Tobie być miłym. mielismy placone za 12 godzin, nie 12 i pol. firma jest
          duza i na nikogo nie patrzy "indywidualnie" i nie rozlicza nas z nadgodzin. wiec
          byly niemile, to zle i owszem ale Ty powinnas miec swiadomosc ze jak cos jest
          otwarte do 21:00 to nie przylazi sie na zakupy o 20.55 ;] a nawet nie wiesz jak
          bardzo taki klient wkurza;D
        • wsciekla_30 Re: Carry 14.09.09, 10:42
          widze ,że Galaxy również ma nie przeszkolona- nie profesjonalną
          obsługe :)) hmmmm sieć Carry??? a ktoś może wie coś nt obsługi w
          Galerii Turzyn? :) może to taki styl tego sklepu ? chamstwo w
          każdym wydaniu
        • ptysmietowy Re: Carry 25.10.17, 22:22
          Tym Paniom płacone jest za 12 h, a nie nadgodziny. Ten kto ma pracę stojącą po 8-12 h, zrozumiałby te Panie, że mogą od koniec dnia być zmęczone i mogłoby faktycznie oburzyć to, że wyganiają pół godziny przed zamknięciem, ale z 5 minut przed mają takie prawo, skoro sklep zamykany jest równo o tej i o tej, czy ktoś im dopłaci za kolejne minuty? Może mają też autobus o danej godzinie i chcą zdążyć. Ludzie z roku na rok są coraz gorsi, klient uważa że wszystko mu się należy, nawet czas ludzki który jest tak cenny. Wstydziłaby się Pani tego postu i nagonki, a oby Pani trafiła się taka praca na stojąco, życzę tego!!!!!!!!!!!
      • angelika.tdi Re: Carry 14.07.05, 20:34
        Nie odpowiada mi ten styl, dlatego sklep carry omijam szerokim łukiem. ;-) Mam
        jedną bluzkę; jakościowo- nie mam zastrzeżeń.
        Pzdr.,
      • Gość: kalina [...] IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.05, 11:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • twenty4seven [...] 02.03.06, 23:06
          • anycul35 Re: Carry 07.06.06, 18:45
            Jako, że sama prowadzę sklep (nie odzieżowy) i znam problemy dwóch stron
            postanowiłam zabrać głos. Zgadzam się, że w sklepach wielkich sieci dziewczyny
            zarabiają znikome kwoty. Mają prawo mieć dosyć po 12 godzinach. To nie jest
            praca w labolatorium tylko 12 godzin z Klientem! Baaaaardzo ciężka praca. I
            kiedy Klient wchodzi do sklepu o godzinie tzw. "za pięć dwunasta" powinien mieć
            na tyle wyczucia by nie ślęczeć pół godziny w przymierzalni. Ale też dziewczyny
            mogły delikatnie zagadnąć, czym Klientki są zainteresowane, czy istnieje szansa
            by je zaprosić na jutro bo np.: od rana zdążą wszystko poukładac i prościej
            jest wtedy znaleźć odpowiedni rozmiar niż po całym dniu przekładania towaru.
            Wtedy na pewno usłyszałyby, że Panie specjalnie przyjechały i robienie
            zmęczonej miny w takim przypadku byłoby już przegięciem. Nie do Klienta powinno
            się mieć pretensje że się pracuje po 12 godzin i za małe pieniądze. Ja sama
            jeśli wpadam gdzieś pare minut przezd zamnknięciem sklepu to tylko po to, by
            kupić coś wczesniej upatrzonego. Każdy może mieć zły dzień, może być zmęczony.
            Zamiast się obrażać wystarczy uśmiech i troche zrozumienia. Jak śpiewa Z.
            Wodecki - "nauczmy się żyć obok siebie..."

Drugi wątek - odnośnie jakości obsługi sklepu - sprzedawczynie nie skłonią
            szefostwa do założenia klimatyzacji w sklepie. Najlepiej napisać pismo do
            dyrekcji. Ja wiem, że sa pewne standarty ale....to jest Polska. Niestety. I
            wielu sprawach nie jest jeszcze tak jak powinno być. Ale jeśli szefostwo danej
            firmy nie ma sygnałów że coś jest nie tak to tego nie zmieni.
            Ja kupuję dużo koszulek bawełnianych, koszul męskich i nie narzekam na jakość.
            Obsługa tez na poziomie, dziewczyny uśmiechnięte, chętne do pomocy. Bardzo
            serdecznie pozdrawiam pracownice tej firmy pracujące w Poznaniu w Plazie, M1 i
            Starym Browarze. Dziękuję.
            Dużo podrózuję nie tylko po Polsce. Ale to o czym piszecie - obsługa w
            Trójmieście w Szczecinie - chyba coś w tym jest. W Łodzi - TOP, Wrocław - to
            samo. Poznań - jak wyżej. Ale kupowałam tez w Gdańsku i Szczecinie i faktycznie
            taka łacha jak w polskich urzędach. I to nie tylko w sklepach Carry.
            Więcej powodów do uśmiechu i sobie i wszystkim. pozdrawiam.
            • agoolec1 Re: Carry 05.05.08, 15:45
              Szczecin to nie Trójmiasto:)
          • tina63 Re: Obsługa w Carry - klient zawsze im przeszkadz 27.12.06, 22:34
            Właśnie, obsługa nie do zaakceptowania-dotyczy sklepu Carry w Toruniu
            mieszczącym się w Centrum Handlowym Toruń Bielawy przy ul Olsztyńskiej 8.
            Małżonka zakupiła w tym sklepie w dniu 17.grudnia 2006 roku koszule męska jako
            prezent dla mnie pod choinkę. Po rozpakowaniu prezentu okazał sie za mały(panie
            sprzedawczynie w chwili zakupu twierdziły ze nie ma rozmiarów wiekszych)Wdniu 27
            grudnia bedąc w sklepie zauwarzyłem ze na półce leżą rozmiary większe tych
            samych koszul . Zapytałem sie czy mogę zkupioną wcześniej tę koszule wymienić
            na większą.Uzyskałem odpowiedż potwierdzającą. Po godzinie zjawiłem sie z
            koszulą do wymiany.Chciałem zaznaczyc ze miałaem jako dowód zakupu tylko
            druczek potwierdzajacy przeprowadzenie operacji zakupu i płatność kartą
            bankomatową. Termin ewentulnej wymiany towary minął akurat w Wigilję.
            Sprzedawczyni podająca się za Kierowniczkę sklepu powiedziała że wymiana jest
            niemożliwa ze względu na minięcie 7-dniowego terminu ewentualnej wymiany.Na moje
            pytanie kiedy mialem wymienić, przecież były święta, otrzymałem odpowiedż ze to
            ją nie obchodzi, dalej wykazała się niezbyt
            grzeczną wymianą zdań, włacznie z posądzeniem mnie ze chce ja oszukać. Nie wiem
            tylko na czym to oszusztwo miało by polegać. Radzę kierownictwu anonimowej firmy
            Carry (bo gdzie jest jej adres)o wymiane przynajmniej tej KIEROWNICZKI z tego
            sklepu bo chluby Wam ona nie przynosi.Sądze że te kilka uwag wpłynie na
            podniesienie formy obsługi klijentów.
            • drugi.bobas Re: Obsługa w Carry - klient zawsze im przeszkadz 10.02.08, 21:55
              powini panu doliczyc kilka dni zewzgledu na okres swiateczny na wymiane tej
              koszuli tylko ze wymiana koszuli jest dokonywana tylko i wylacznie na podstawie
              paragonu z kasy fiskalnej a nie z wydruku z terminala bez paragonu wymiana jest
              niemozliwa pozdrawiam pana serdecznie
          • tina63 Re: Carry 27.12.06, 22:35
            Właśnie, obsługa nie do zaakceptowania-dotyczy sklepu Carry w Toruniu
            mieszczącym się w Centrum Handlowym Toruń Bielawy przy ul Olsztyńskiej 8.
            Małżonka zakupiła w tym sklepie w dniu 17.grudnia 2006 roku koszule męska jako
            prezent dla mnie pod choinkę. Po rozpakowaniu prezentu okazał sie za mały(panie
            sprzedawczynie w chwili zakupu twierdziły ze nie ma rozmiarów wiekszych)Wdniu 27
            grudnia bedąc w sklepie zauwarzyłem ze na półce leżą rozmiary większe tych
            samych koszul . Zapytałem sie czy mogę zkupioną wcześniej tę koszule wymienić
            na większą.Uzyskałem odpowiedż potwierdzającą. Po godzinie zjawiłem sie z
            koszulą do wymiany.Chciałem zaznaczyc ze miałaem jako dowód zakupu tylko
            druczek potwierdzajacy przeprowadzenie operacji zakupu i płatność kartą
            bankomatową. Termin ewentulnej wymiany towary minął akurat w Wigilję.
            Sprzedawczyni podająca się za Kierowniczkę sklepu powiedziała że wymiana jest
            niemożliwa ze względu na minięcie 7-dniowego terminu ewentualnej wymiany.Na moje
            pytanie kiedy mialem wymienić, przecież były święta, otrzymałem odpowiedż ze to
            ją nie obchodzi, dalej wykazała się niezbyt
            grzeczną wymianą zdań, włacznie z posądzeniem mnie ze chce ja oszukać. Nie wiem
            tylko na czym to oszusztwo miało by polegać. Radzę kierownictwu anonimowej firmy
            Carry (bo gdzie jest jej adres)o wymiane przynajmniej tej KIEROWNICZKI z tego
            sklepu bo chluby Wam ona nie przynosi.Sądze że te kilka uwag wpłynie na
            podniesienie formy obsługi klijentów.
      • summer10 Re: Carry 07.12.05, 13:30
        Jestem byłym pracownikiem firmy 'Carry".Wydaje mi sie że 3 lata pracy upoważnia
        mnie do wydania obiektywnej opinii.
        Niestety jest to taka sama firma jak i inne odzieżowe firmy w Polsce.Jak juz
        zdobyli klientów to można zjechac z jakosci, no bo koszulka ma sie szybko
        rozpaść zeby znowu kupić nową z okazji nastepnej promocji!!
        Nie łudzmy sie wszystko w tym kraju jest z Chin więc lepiej pospacerować po
        bazarku i czegoś poszukać zródło pochodzenia jest takie samo
        A jeżeli chodzi o traktowanie pracowników to standard polski.
        Chciałabym podziekować szefostwu za nieprzedłużenie mi umowy o prace szkoda
        tylko że tak późno gdybym wiedziała jakie atrakcje mnie spotkaja po odejściu
        sama odeszłabym wcześniej.
        I jeszcze jedno naprawde zastanówcie sie kochani zanim kupicie te tandete za
        naprawde niemałe pieniądze!!!!
        • pinkpanther Re: Carry 07.12.05, 13:36
          i tak bym tam nigdy nic nie kupiła - wszystko jest takie ciotkowate i workowate
        • bealaska Re: Carry 04.03.06, 10:52
          tymbardziej , że 50 % szmat jest tańsza w zakupie w Chinach niż plastikowy
          wieszak
        • agoolec1 Re: Carry 05.05.08, 15:53
          wyzej pisałam że szyją z polskich tkanin,widziałam gotowy ciuch na manekinie a w sklepie z polskimi tkaninami ten sam na belce za psie pieniądze,czyli co tu gadać o jakości,każdy się pozna w krótkim czasie
      • annie_laurie_starr Re: Carry - Do pani, ktore chce zmienic obsluge 07.12.05, 13:41
        Droga Pani,
        Niech Pani popracuje 12 godzin w sklepie za psie pieniadze, to wtedy moze
        sensowne beda zarzuty pod adresem szeregowych pracownikow Carry. Moze
        nalezaloby uderzyc do CEO firmy i powiedziec, ze skoro nie poprawi warunkow
        pracy to straci klientow.
        Ale w Polsce raczej nam nie grozi takie "lewactwo".
        • issi1 [...] 22.01.06, 01:47
          • bzzz5 Re: Carry - Były pracownik 20.02.06, 21:47
            Nie zgadzam się w zupełności z tą wypowiedzią.Jestem pracownikiem tej firmy,nie
            jestem samobójcą,pracuje mi sie super,nie narzekam.Pierwszy sprzedawca pisze że
            praca odbywała sie po 12 godzin przez 5 dni w tygodniu mogę śmiało powiedzieć że
            to totalna bzdura.Bo jeśli pracujesz jednego dnia 12 godzin i następnego również
            to następny dzień masz wonly,nawet dwa.Zresztą jeśli sklep mieści się w centrum
            handlowym to tam panuje właśnie taki system pracy.Być może do programu uwaga
            nadaje sie właśnie ten zwolniony pierwszy sprzedawca.
            • bealaska Re: Carry - Były pracownik 04.03.06, 10:49
              Nie zauważyłaś , że we wszystkich pozostałych sklepach są zmiany 8 godzinne.
          • drugi.bobas Re: Carry - Były pracownik 10.02.08, 20:32
            znam ten problem gdyz moja zona pracuje w carry
      • ninicia_77 Re: Carry 24.01.06, 17:14
        Odwiedziłam ostatnio sklep Carry, w C.H.w Krakowie,Dramat chciałam zakupić
        szalik,ktory był na manekinie,niestety Panienka obwieściła,że nie ma takiej
        możliwości,dopiero az będzie zmieniana dekoracja...LUDZIE jak WY zdobywacie
        klientów????Jestem zbulwersowana....Potem jeszcze dowiedizałam się,że musze na
        niego "polować",a kiedy nastąpi zmiana kto to wie...kierownik wyjechał...Z całym
        szacunkiem,ale osłabiła mnie i obsługa i nowością jest dla mnie "niesrzedawanie"
        rzeczy z MANEKINA ( moze używane hehehe)PORAŻKA....moi drodzy
        • batutka Re: Carry 24.01.06, 19:46
          powiem jedno - bardzo lubie ten sklep
          • alex_koz Re: Carry 24.01.06, 20:46
            a ja nie przepadam za carry, mimo ze pare fajnych ciuchow udalo mi sie tam
            kupic.
            • oooo Re: Carry 31.01.06, 17:07
              ja jeszcze nic nie kupiłam w tym sklepie, podobało mi się na wieszaku, ale
              nigdy na mnie nie pasowało, a noszę standardową Skę i nigdy do tej pory nie
              mialam wiekszych problemow ze znalezieniem ciuchow
        • monitora Re: Carry 31.01.06, 08:07
          Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. W wielu firmach witryny sklepow musza wygladac
          identycznie w kazdym salonie. Taka jest polityka firmy, a nie widzimisie
          sprzedawcy, czy kierownika salonu. Czesto maja kontrole witryn- jesli sie cos
          nie zgadza- ktos traci premie. Sposobem na to jest rezerwacja rzeczy z witryny.
          pozdrawiam
        • gokli Re: Carry 23.09.06, 13:18
          to ze nie sprzedają rzeczy z wystawy to nie jest nic nadzywczajnego, mnie też to
          w kurza ale niestety spotkałam sie z tym w wielu sklepach podobnego poziomuu do
          carry
      • beatka60 Re: Carry 29.01.06, 20:41
        Czy Carry ma swój sklep także w Toruniu??? A jeżeli tak to gdzie?
        • borri Re: Carry 31.01.06, 12:04
          na szerokiej :)
          • pump_it_up Re: Carry 01.02.06, 16:08
            nie kupilabym tam ubran nawet do pracy na dzialce. moze jakos ok, ale
            wzornictwo, kolory, beznadzieja
            • krtek7 Re: Carry 05.06.06, 17:02
              A wg mnie wzornictwo kolory ok, ale jakość BEZNADZIEJA. Kupiłam tam bluzkę i
              Tshirt i zaczęło mnie zastanawiać co to za firma która nie dodaje lycry do
              koszul które się o to proszą i porządnie kosztują więc ten materiał .... jakiś
              tani jest. A t-shirt był ładny do pierwszego prania, ponieważ się rozciągnął i
              po ok 3 praniach nie nadaje się już nawet do noszenia po domu!

Dzięki temu wątkowi dowiedziałam się co to za sklep i że to nie mój pech - że
              te ubrania są gorszej jakości naprawdę.

Już nie będę kupować w Carry.

Acha, w sklepie niedaleko mnie (na Śląsku- nie piszę gdzie bo mimo wszystko nie
              chcę pogrążać i tak już ciężko doświadczonych pracowników) też jest baaaardzo
              nieprzyjemna obsługa.
      • bartgot Re: Carry 07.03.06, 13:25
        rzeczy ogolnie sa slabej jakosci, w koncu pochodza z Chin, ceny po obnizce do
        akceptowalne, ale poza wyprzedazami za takie gowno nie dalbym ani grosza.
        niedawno kupilem kurtke z 299,99 na 105. miejmy nadzieje ze wytrzymie dlugo ten
        ciuch, bo moje inne swetry np pomeszyly sie...... POZDRO!! wole firmy, ktre
        szyja w POLSCE np. TOP SECRET!!!!
        • jankap71 Re: Carry 31.03.06, 10:17
          mysle ,ze rzeczy w sklepach carry są dobrej jakosci ,choć pewnie zdarzają się
          jakies wyjatki,ale to w najlepszych firmach tez sa takie przypadki.
          co do obsługi to moze mogłoby być leiej ,ale biorąc od uwagę wielkosć sklepów
          (np.w krakowie)to nie ma co mówić o obsłudze klienta.myslę ,ze własciciel firmy
          musiałby zatrudnic znacznie więcej personelu aby obsługa była zadawalająca. tak
          na koniec powiedziałabym ,ze jesli my kliencie bedziemy szanowac prace innych
          to napewno to zaprocentuje przy nastepnych zakupach w sklepach carry.
      • ivve Re: Carry 07.03.06, 13:31
        Nie kupuję tam - zwykłe szmaty /
      • helmut272 Re: Carry 25.03.06, 11:59
        Jestem dlugoletnim klientem sklepu Carry.Robie zakupy glownie w Centrach
        Handlowych. Jestem bardzo zadowolony z produktow jak i z obslugi sklepow.Mlodzi
        usmiechnieci ludzie zawsze gotowi pomoc.
      • helmut272 Re: Carry 25.03.06, 12:03
        Oczywiscie chcialem dodac ze chodzi o Krakow!
        • in_somnia Re: Carry 25.03.06, 12:12
          Ja z krakowskiej obsługi zadowolona nie jestem- sprzedawcy opryskliwi, nie
          mający czasu bądź ochoty pomóc ( z wyjątkami, w sumie bardzo sympatyczne i
          pomocne okazały się panie w przymierzalni, choć czasem były zbyt natrętne i
          widać było, że zależy im tylko na namówieniu klienta na kupno).
          • helmut272 Re: Carry- Do pani wyzej 26.03.06, 20:18
            bo zakupy trzeba umiec robic jak laduje sie panie do przymierzalni i wola na
            caly sklep prosze mi pomoc to wcale sie niedziwie ze nikt pania niechce
            obslugiwac. Troche szacunku dla tych ludzi oni wkoncu wbrew pozora wykonuja
            bardzo ciezka prace.
            • in_somnia Re: Carry- Do pani wyzej 26.03.06, 21:57
              Nie wiem od kiedy wypowiedź, że z obsługi nie jestem zadowolona wiążę się z
              brakiem szacunku. To po pierwsze, po drugie nie wie Pan w jaki sposób robię
              zakupy (na pewno nie wołam na cały bądź na pół sklepu z przymierzalni) więc
              niech Pan nie ocenia. Poza tym nie powiedziałam, że nikt nie chce mnie
              obsługiwać. Tak na marginesie nie powiedziałam nic złego, nikogo nie obraziłam,
              tylko wyraziłam własne zdanie, a od tego jest chyba forum. Nie musi się Pan z
              nim zgadzać, ale niech mi Pan nie wmawia, że mówię pewne rzeczy- radzę uważniej
              czytać.
              • ciocco Carry 27.03.06, 08:55
                byłam ostatnio w carry i podoba mi się kilka rzeczy z nowej kolekcji
                wiosennej.Orientujecie się moze kiedy będą przeceny tej kolekcji(może na
                podstawie z doświadczeń z lat wcześniejszych)? Czy carry robi tylko takie
                posezonowe przeceny czy jakieś inne okazjonalne też? Pozdrawiam
              • helmut272 Re: Carry- Do pani wyzej 27.03.06, 21:44
                Takie klientki jak Pani to ja znam kupuja bluzke z wyprzedazy za 15zl a
                wymagaja nie wiadomo czego wiec niech pani nie opowiada bajek bo przez takich
                klientow jak Pani sprzedawcy w tej firmie podejrzewam musza sie grubo tlumaczyc
                przed swoim szefem dlaczego klient jest niezadowolony .A jezeli ktos nie umie
                robic zakupow w takich sklepach to niech idzie do ciucholandu tam obsluga
                napewno nie bedzie opryskliwa.
                • krtek7 Re: Carry- Do pani wyzej 05.06.06, 17:08
                  A przepraszam - co to znaczy w TAAAKICH sklepach? To to jest jakiś Pana zdaniem
                  super sklep, rozumiem, tak?
      • magicwomen Obsługa w Carry - klient zawsze im przeszkadza :/ 27.03.06, 12:58
        Jaki jest kraj pochodzenia firmy? To , że ciuchy szyją w Chinach bo najtaniej to
        jak większość znanych marek ... ale jaki jest kraj pochodzenia firmy? Strony
        firmy szukam od kilku lat - niestety na próżno...:/ Ogólnie chodze tam bo lubie
        te ciuchy i rozmiarówkę mają w porządku... ale obsługa- tak nieuprzejmych ludzi
        nie ma w zadnym innym butiku- Ci ludzie którzy tam pracują - tak jakby w ogóle
        mieli wielkie pretensje jak sie o cokolwiek ich ktoś zapyta- tak jakby zawsze
        byli obrażeni na cały świat i na klienta- tak jakby zawsze klient im
        przeszkadzał :/ Interesuje ich wszystko tylko nie praca i obsługa klienta ... i
        to nie jest tylko moje zdanie ale spotkałam się juz z ta opinią nie raz u
        roznych ludzi...
      • henio28 Re: Carry-dla mnie bomba 29.03.06, 00:12
        generalnie to uwazam ze firma jest super!!!!! super ciuszki nigdy mnie
        niezawiodly! pamietam jak kupowalem podkoszulki na Bazarze i do tej pory moj
        syn je tyra na budowie, a bylo to grubo ponad 10 lat temu. Dlatego nierozumiem
        tych negatywnych wypowiedzi. a co do obsluazgi to poprostu fajne laski i tyle!!!
        az milo sei do sklepu wchodzi.oczywiscie niewrzedzie ale jesli chodzi o moje
        miasto to tak!!! pozdrawiam wrzystkie fajne ekspiedientki z carry!!!!!
        • henio28 Re: Carry- 03.04.06, 17:00
          w dlaszym ciagu podtrzymuje opinie ze ciuchy sa super!! wczoraj np. bylem na
          zakupach w carry w jednym z wiekrzych centrum handlowych i kupilem super
          spodnie i koszule. Troszke drogo ale wiem ze byl to zakup na lata. A co do pani
          przy kasie to poprostu niech mi ktos da do niej numer telefonu!!! Bardzo mila i
          sympatyczna osoba! pozdrawiam!
          • henio28 Re: Carry- 04.06.06, 21:20
            a ja powiem krutko firam carry to zwalka i tyle!!!!!!!!!!!!!!
          • henio28 Re: Carry- 04.06.06, 21:23
            ostatnio chyba cos sie popsulo w tej firmie kirdys byla lepsza ale i tak tam
            chodze bo ciuchy sa zaje...i obsluga tez ale slyszalem ze reszta tam od wew. to
            kicha straszna!!!!!!
      • xmen11 Re: Carry-co to ma byc 06.04.06, 14:24
        co to wogole ma byc!!! szczerze mowiac same farmazony tu sie wypisuje!!!!!
      • zanamaja Re: Carry 06.04.06, 23:13
        Wszystko pięknie,ale nie dbają tam o swoich klientów.Chciałam kupić zestaw
        (kurtkę i spodnie) w kolorze musztardowym,ale powstał problem,bo jedyny pasujący
        rozmiar i fason wisiał na manekinie.Poprosiłam więc niby "przyjemny" wg autorki
        tego artykułu personel o zdjęcie go. Ku mojemu zdumieniu i wbrew polityce
        marketingu i rynku dowiedziałam się,że ekspozycja na manekinie jest stała i nie
        można jej sprzedać klientowi.Ale mam się nie martwić,bo dostawy są co jakiś czas
        uzupełniane.Pewnie powinnam pokornie czekać na tą dostawę lub zaglądać do tego
        sklepu i obserwować, czy czasem "nie przebrano" już manekina.Nie wiem czy jest
        to odpowiednia polityka, która ma zachęcać do niekupowania w tym sklepie.Ja na
        pewno już tam nie kupię,zresztą tego samego dnia poszłam do konkurencji, gdzie
        wyszłam zadowolona- z ubraniem i pieniędzmi w kieszeni. Musicie przyznać,że
        rzeczy w tym sklepie nie są tanie i nie walą do nich klienici drzwiami i oknami,
        a mimo to robią łaskę,że mogą sprzedać przereklamowany łach.
        • mirka81 Re: Carry 19.04.06, 21:50
          jestem stala klientka tych sklepow ,bardzo lubie kupowac tam ciuszki bo
          ekspedientki nie sa nachalne i nie wciskaja mi na sile byle sprzedac , sa w
          poblizu i wiem ze jak bede potrzebowac pomocy to mi doradza i znajda potrzebny
          rozmiar ,znam wiele osob ktore lubia swobodnie poszperac sobie po wieszaczkach
          i nie potrzebuja obslugi niczym krolowa Elzbieta ,a ponad to personel napewno
          ma wytyczne od firmy co do organizacji w wielu kwestiach np. sprzedazy z
          manekinow a w obecnych czasach nie mozna sprzeciwic sie pracodawcy bo grozi to
          zwolnieniem , tak wiec troche wyrozumialosi i zrozumienia nalezy sie w tym
          przypadku .
          • cala_w_kwiatkach Re: Carry 20.04.06, 01:10
            mam z carry kurteczke w kolorze kosci sloniowej(?), ktorka sztruksowa z
            kołniezem duzym
      • milwooki [...] 15.05.06, 18:40
      • lobuziara12 Re: Carry 24.05.06, 15:53
        Wiam ,wszystkich :-)ja chce pochwalic sie zakupem w carry w szczecinie dokladnie
        w galaxy.kupilam tam kiecuszke oraz spodenki dla meza i koszule i jestem bardzo
        zadowolona .Chciala bym podziekowac na tym forum panu ktory tam pracuje za
        udzielona mi pomoc oraz za doradzenie dobrego towaru ktory spodobał sie mojemu
        mezowi.ten pan zna sie na swojej pracy mimo ze byla juz pozna godzina (przed
        zamknieciem) nie okazał zniechecenia i pomogl jak tylko mogl.Oby tak dalej.
        • carry_woman Re: Carry 28.05.06, 16:19
          macie jakies pytania odnosnie carry??? to piszcie!!! znam ta prace od podszewki.
          • lobuziara12 Re: Carry 29.05.06, 14:53
            Witam ponownie ,wczoraj byłam na zakupach ponownie i musze powiedzieć ze znowu
            kupiłam ciuszek i musze znowu pochwalić obsługe .tym razem pomogła mi taka pani
            niziutka w okularkach .Była troszke zakręcona ale poźniej pokazała że naprawde
            zna się na swojej pracy , oczywiscie nie omieszkałam podziekować jej na sklepie
            ze jest barzo dobrym pracownikiem.Pozdrawiam pania w okularkach.
          • sylwi5 Re: Carry 27.07.06, 19:16
            carry_woman napisała:

> macie jakies pytania odnosnie carry??? to piszcie!!! znam ta prace od
            podszewki
            > .
            ja mam pytanie.Jutro mam rozmowe kwalifikacyjna w carry i po tym wszystkim co
            tu przeczytałam na forum, zastanawiam się czy wogóle iść?Może jest osoba, która
            pracuje, lub pracowała w carry w Toruniu,w Galerii Copernicus i potrafi mi
            powiedzieć jak tam jest? Pzdr.
          • dodi234 Re: Carry 19.02.07, 12:03
            cześć chciałabym otworzyć sklep z fajnymi ciuchami myślę również o CARRY.Proszę
            o swoje opinie na temat współpracy z CARRY.
          • amelia11111 Re: Carry 03.01.08, 20:35
            bardzo prosze o jakiś kontakt do właścicieli,
            aneczkamichalska@poczta.onet.pl na poniższy e-mail
      • modlisshka carry :-( 29.05.06, 22:35
        mnie nie podobaja się ciuchy z tego sklepu. Są wszytskie na wzór reserved i do
        tego te kolosalne ceny!!!!
        • fireexit1 Re: carry :-( 05.06.06, 11:15
          ....to byl ciekawy bardzo watek...
          Czy ktos mi moze wytlumaczyc co sie tu dzialo? Jakas wojna miedzy pracownikami
          na forum? Jestem nie wtajemniczona...
          Kupilam niedawno w Curry w Zabrzu centrum handlowym kurtke za 250zl. Jak dla
          mnie to b. duzo za taka kurtelunie. I po jednym delikatnym praniu kurtka
          okazala sie bublem. Napewno nie wartym tyle kasy. Juz tam napewno nie pojde. A
          to co slyszalam o pracownikach to zgroza, wlosy deba staja!
          Pojde napewno do Reserved...
      • olahej Re: Carry 09.06.06, 19:11
        Carry ma szalone przeceny. Byłam na koniec sezonu zimowego w sklepie. We
        wszystkich sklepach były już kolekcje wiosenne a Wcarry było prawie pusto na
        całym wielkim sklepie było kilka kurtek i swetrów. Kupilam super zimowy
        płaszczyk przeceniony z prawie 300 zł za 50 :)
        • modli Re: Carry 16.06.06, 00:29
          Kupiłam kiedyś spodnie sztruksowe w Carry i po jednym (!) założeniu zaczęły się
          przecierać w kroku i na kolanach, a że były czarne, to od razu było widać.
          Niedawno moja koleżanka miała ten sam problem, choć sztuks niby grubszy, krój
          spodni inny.. Nie polecam.
      • benek79 Re: Carry porazka 19.06.06, 08:42
        ja niedawno rowniez robilem zakupy w carry i naprawde porazkowa firma jakich
        malo!!! niewiem jak oni sie utrzymuja na rynku przy takiej konkurncji. Sama
        tandeta.
        • danar1 Re: Carry porazka 19.06.06, 10:32
          Nie martw się chłopcze, jak nie ty to napewno milion innych ludzi będzie się
          tam ubierać hahaha, wiem to ze sprawdzonych źródeł, carry sie utrzyma na rynku
          i to długo, a konkurencja jak dla mnie słaba, carry ma szeroki asortyment a ty
          pewnie nie umiesz prać po prostu :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka