Gość: km IP: *.access.uk.tiscali.com 03.01.05, 00:50 Jak na "dossier firmy" dziwi troche brak jakichkolwiek danych o pochodzeniu Carry Sp. z o.o. Czy ma ona sklepy w innych krajach, skad pochodzi wiekszosc produktow etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Carry IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.05, 13:23 W pełni zgadzam sie z przedmówcą , żadnych konkretnych danych czy Carry posiada własną stronke?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Carry IP: *.escom.net.pl 18.02.05, 14:04 tak przy okazji; widzialam ogloszenie o 70% przecenach - moze kogos zaintersuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:24 mam kurtkę tej firmy i ztego co tam jest napisane to MADE IN CHINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:13 szukam w necie stronki Carry i nie moge znalezc!!!Dzwiw mnie to ze taki duzy sklep nie ma wlasnej stronki....a moze wy cos wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey Re: Carry IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 11:46 Kto zna telefon do sklepu w M1 w poznaniu? Mieszkam w innym miescie a chce sie z nimi skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:21 Jestem waszym klientem od dawna, ale pierwszy raz trafiłam do CARRY w Centrum GALAXY w Szczecinie z kolezankami, które przyjechały z daleka na spotkanie firmowe. Koleżanki chciały coś sobie kupić do ubrania, więc od razu zaprowadziłam je do waszego sklepu. Niestety miałyśmy pecha, ponieważ byłyśmy tuż przed zamknięciem. Panie szybko przy nas skladały to co nam sie nie udało ładnie ulożyć pytając zdenerwowanym glosem "czy w czymś pomóc". W momencie kiedy koleżanka stała w przymierzalni,a ja starałam się dobrać odpowiedni rozmiar zostałam poinformowana przez personel,że panie zapraszają mnie jutro, bo już kończą pracę, a pracują po 12 godzin. Piszę, ponieważ jestem zaskoczona taką obsługą. Rozumiem zmęczenie pań, ale gdy trafia sie do sklepu, to oczekuje sie milej obsługi. Odwiedzając dzisiaj państwa sklep nie poprawilam sobie humoru, a wręcz sobie go pogorszylam. Proponuję zmienić personel na taki, który mimo zmęczenia będzie chetnie pracował i obslugiwał każdego klienta, nawet takiego, który przychodzi przed zamknięciem sklepu.Taki klient napewno wroci i będzie wdzięczny, że pracujecie tak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon_z_dzialek Re: Carry IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.05, 19:49 Totalna bzdura z tymi zwrotami w ciagu 7 dni z paragonem. Te sklepy poprostu nie przyjmuja zwrotów. ZADNYCH !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Carry IP: 81.15.220.* 11.08.05, 23:54 co za myslenie...... moze nalezalo by poradzic, by zatrudnili wiecej ludzi niz.to chyba lepsze niz szukanie takich, co mimo na pracy na poltorej etatu za 700 zlotych beda mieli usmiech na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobal294 Re: Carry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:26 zastanawiam sie czym sie Pani zajmuje??;/ nie jest miło pracować 12 godzin i jeszcze prezed samym zamknięciem sklepu obsługiwać 2 panie które wyraźnie nie mają taktu ani troche zrozumienia dla innych;/ wchodząc do sklepu o godz 20.50 np. trzeba sie z tym liczyć że ludzie chcą iść do domu a pozatym wyraźnie napisane jest że sklep jest czynny tylko do godz 21.00 troszke wyrozumiałości i taktu !! Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: Carry 31.01.06, 17:01 w Wielkiej Brytanii to normalne, ze jak sklep jest czynny do 18:00, to o 18:00 sie go zamyka. Początkowo bardzo mnie to dziwilo i uwazalam za brak grzecznowci, gdy ktos mnie wypraszal ( niestety sama pracowalam do pozna i czesto robilam zakupy tuz przed zamknieciem sklepu), ale moj chlopak stwierdzil, ze to sie nazywa zdrowy kapitalizm. Mnie tym jednak nie przekonal, uwazam, ze to torche malo zyczliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Carry 07.08.07, 09:09 Wiesz, realia pracy w UK też są inne. U nas pracują zazwyczaj studentki, za grosze i po 12 godzin. Kazdy , kto kiedyś pracował w sklepie, wie doskonale, ze zamknięcie sklepu dla klientw, to nei to samo co zamknięcie w ogóle - trzeba jeszcze podliczyć kasę , zrobić dzienny utarg, trochę posprzątać, posegregować towar poprzewieszany - jesli nie zrobi sie tego wieczotrem, to następnego dnia tzreba przyjsc godzinę wczesniej rano. A Polacy mają dziwną tendencję do wpadania do sklepu hurtowo na 5 minut przed zamknięciem. Co do samego Carry, to sklep wydawał mi się kiedyś fajny - obecnie uwazam ze wzorce ciuchów nei zmieniaja im sie już od lat, w zasadzie nie wiadomo do kogo to adresowane Odpowiedz Link Zgłoś
carry20 Re: Carry 03.01.09, 08:40 Ja pracowałam w Carry i uwierz ze te 12 godzin strasznie meczy i ciezko by bylo nawet Tobie być miłym. mielismy placone za 12 godzin, nie 12 i pol. firma jest duza i na nikogo nie patrzy "indywidualnie" i nie rozlicza nas z nadgodzin. wiec byly niemile, to zle i owszem ale Ty powinnas miec swiadomosc ze jak cos jest otwarte do 21:00 to nie przylazi sie na zakupy o 20.55 ;] a nawet nie wiesz jak bardzo taki klient wkurza;D Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekla_30 Re: Carry 14.09.09, 10:42 widze ,że Galaxy również ma nie przeszkolona- nie profesjonalną obsługe :)) hmmmm sieć Carry??? a ktoś może wie coś nt obsługi w Galerii Turzyn? :) może to taki styl tego sklepu ? chamstwo w każdym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ptysmietowy Re: Carry 25.10.17, 22:22 Tym Paniom płacone jest za 12 h, a nie nadgodziny. Ten kto ma pracę stojącą po 8-12 h, zrozumiałby te Panie, że mogą od koniec dnia być zmęczone i mogłoby faktycznie oburzyć to, że wyganiają pół godziny przed zamknięciem, ale z 5 minut przed mają takie prawo, skoro sklep zamykany jest równo o tej i o tej, czy ktoś im dopłaci za kolejne minuty? Może mają też autobus o danej godzinie i chcą zdążyć. Ludzie z roku na rok są coraz gorsi, klient uważa że wszystko mu się należy, nawet czas ludzki który jest tak cenny. Wstydziłaby się Pani tego postu i nagonki, a oby Pani trafiła się taka praca na stojąco, życzę tego!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelika.tdi Re: Carry 14.07.05, 20:34 Nie odpowiada mi ten styl, dlatego sklep carry omijam szerokim łukiem. ;-) Mam jedną bluzkę; jakościowo- nie mam zastrzeżeń. Pzdr., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina [...] IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.05, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
twenty4seven [...] 02.03.06, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anycul35 Re: Carry 07.06.06, 18:45 Jako, że sama prowadzę sklep (nie odzieżowy) i znam problemy dwóch stron postanowiłam zabrać głos. Zgadzam się, że w sklepach wielkich sieci dziewczyny zarabiają znikome kwoty. Mają prawo mieć dosyć po 12 godzinach. To nie jest praca w labolatorium tylko 12 godzin z Klientem! Baaaaardzo ciężka praca. I kiedy Klient wchodzi do sklepu o godzinie tzw. "za pięć dwunasta" powinien mieć na tyle wyczucia by nie ślęczeć pół godziny w przymierzalni. Ale też dziewczyny mogły delikatnie zagadnąć, czym Klientki są zainteresowane, czy istnieje szansa by je zaprosić na jutro bo np.: od rana zdążą wszystko poukładac i prościej jest wtedy znaleźć odpowiedni rozmiar niż po całym dniu przekładania towaru. Wtedy na pewno usłyszałyby, że Panie specjalnie przyjechały i robienie zmęczonej miny w takim przypadku byłoby już przegięciem. Nie do Klienta powinno się mieć pretensje że się pracuje po 12 godzin i za małe pieniądze. Ja sama jeśli wpadam gdzieś pare minut przezd zamnknięciem sklepu to tylko po to, by kupić coś wczesniej upatrzonego. Każdy może mieć zły dzień, może być zmęczony. Zamiast się obrażać wystarczy uśmiech i troche zrozumienia. Jak śpiewa Z. Wodecki - "nauczmy się żyć obok siebie..." Drugi wątek - odnośnie jakości obsługi sklepu - sprzedawczynie nie skłonią szefostwa do założenia klimatyzacji w sklepie. Najlepiej napisać pismo do dyrekcji. Ja wiem, że sa pewne standarty ale....to jest Polska. Niestety. I wielu sprawach nie jest jeszcze tak jak powinno być. Ale jeśli szefostwo danej firmy nie ma sygnałów że coś jest nie tak to tego nie zmieni. Ja kupuję dużo koszulek bawełnianych, koszul męskich i nie narzekam na jakość. Obsługa tez na poziomie, dziewczyny uśmiechnięte, chętne do pomocy. Bardzo serdecznie pozdrawiam pracownice tej firmy pracujące w Poznaniu w Plazie, M1 i Starym Browarze. Dziękuję. Dużo podrózuję nie tylko po Polsce. Ale to o czym piszecie - obsługa w Trójmieście w Szczecinie - chyba coś w tym jest. W Łodzi - TOP, Wrocław - to samo. Poznań - jak wyżej. Ale kupowałam tez w Gdańsku i Szczecinie i faktycznie taka łacha jak w polskich urzędach. I to nie tylko w sklepach Carry. Więcej powodów do uśmiechu i sobie i wszystkim. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tina63 Re: Obsługa w Carry - klient zawsze im przeszkadz 27.12.06, 22:34 Właśnie, obsługa nie do zaakceptowania-dotyczy sklepu Carry w Toruniu mieszczącym się w Centrum Handlowym Toruń Bielawy przy ul Olsztyńskiej 8. Małżonka zakupiła w tym sklepie w dniu 17.grudnia 2006 roku koszule męska jako prezent dla mnie pod choinkę. Po rozpakowaniu prezentu okazał sie za mały(panie sprzedawczynie w chwili zakupu twierdziły ze nie ma rozmiarów wiekszych)Wdniu 27 grudnia bedąc w sklepie zauwarzyłem ze na półce leżą rozmiary większe tych samych koszul . Zapytałem sie czy mogę zkupioną wcześniej tę koszule wymienić na większą.Uzyskałem odpowiedż potwierdzającą. Po godzinie zjawiłem sie z koszulą do wymiany.Chciałem zaznaczyc ze miałaem jako dowód zakupu tylko druczek potwierdzajacy przeprowadzenie operacji zakupu i płatność kartą bankomatową. Termin ewentulnej wymiany towary minął akurat w Wigilję. Sprzedawczyni podająca się za Kierowniczkę sklepu powiedziała że wymiana jest niemożliwa ze względu na minięcie 7-dniowego terminu ewentualnej wymiany.Na moje pytanie kiedy mialem wymienić, przecież były święta, otrzymałem odpowiedż ze to ją nie obchodzi, dalej wykazała się niezbyt grzeczną wymianą zdań, włacznie z posądzeniem mnie ze chce ja oszukać. Nie wiem tylko na czym to oszusztwo miało by polegać. Radzę kierownictwu anonimowej firmy Carry (bo gdzie jest jej adres)o wymiane przynajmniej tej KIEROWNICZKI z tego sklepu bo chluby Wam ona nie przynosi.Sądze że te kilka uwag wpłynie na podniesienie formy obsługi klijentów. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.bobas Re: Obsługa w Carry - klient zawsze im przeszkadz 10.02.08, 21:55 powini panu doliczyc kilka dni zewzgledu na okres swiateczny na wymiane tej koszuli tylko ze wymiana koszuli jest dokonywana tylko i wylacznie na podstawie paragonu z kasy fiskalnej a nie z wydruku z terminala bez paragonu wymiana jest niemozliwa pozdrawiam pana serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tina63 Re: Carry 27.12.06, 22:35 Właśnie, obsługa nie do zaakceptowania-dotyczy sklepu Carry w Toruniu mieszczącym się w Centrum Handlowym Toruń Bielawy przy ul Olsztyńskiej 8. Małżonka zakupiła w tym sklepie w dniu 17.grudnia 2006 roku koszule męska jako prezent dla mnie pod choinkę. Po rozpakowaniu prezentu okazał sie za mały(panie sprzedawczynie w chwili zakupu twierdziły ze nie ma rozmiarów wiekszych)Wdniu 27 grudnia bedąc w sklepie zauwarzyłem ze na półce leżą rozmiary większe tych samych koszul . Zapytałem sie czy mogę zkupioną wcześniej tę koszule wymienić na większą.Uzyskałem odpowiedż potwierdzającą. Po godzinie zjawiłem sie z koszulą do wymiany.Chciałem zaznaczyc ze miałaem jako dowód zakupu tylko druczek potwierdzajacy przeprowadzenie operacji zakupu i płatność kartą bankomatową. Termin ewentulnej wymiany towary minął akurat w Wigilję. Sprzedawczyni podająca się za Kierowniczkę sklepu powiedziała że wymiana jest niemożliwa ze względu na minięcie 7-dniowego terminu ewentualnej wymiany.Na moje pytanie kiedy mialem wymienić, przecież były święta, otrzymałem odpowiedż ze to ją nie obchodzi, dalej wykazała się niezbyt grzeczną wymianą zdań, włacznie z posądzeniem mnie ze chce ja oszukać. Nie wiem tylko na czym to oszusztwo miało by polegać. Radzę kierownictwu anonimowej firmy Carry (bo gdzie jest jej adres)o wymiane przynajmniej tej KIEROWNICZKI z tego sklepu bo chluby Wam ona nie przynosi.Sądze że te kilka uwag wpłynie na podniesienie formy obsługi klijentów. Odpowiedz Link Zgłoś
summer10 Re: Carry 07.12.05, 13:30 Jestem byłym pracownikiem firmy 'Carry".Wydaje mi sie że 3 lata pracy upoważnia mnie do wydania obiektywnej opinii. Niestety jest to taka sama firma jak i inne odzieżowe firmy w Polsce.Jak juz zdobyli klientów to można zjechac z jakosci, no bo koszulka ma sie szybko rozpaść zeby znowu kupić nową z okazji nastepnej promocji!! Nie łudzmy sie wszystko w tym kraju jest z Chin więc lepiej pospacerować po bazarku i czegoś poszukać zródło pochodzenia jest takie samo A jeżeli chodzi o traktowanie pracowników to standard polski. Chciałabym podziekować szefostwu za nieprzedłużenie mi umowy o prace szkoda tylko że tak późno gdybym wiedziała jakie atrakcje mnie spotkaja po odejściu sama odeszłabym wcześniej. I jeszcze jedno naprawde zastanówcie sie kochani zanim kupicie te tandete za naprawde niemałe pieniądze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Carry 07.12.05, 13:36 i tak bym tam nigdy nic nie kupiła - wszystko jest takie ciotkowate i workowate Odpowiedz Link Zgłoś
bealaska Re: Carry 04.03.06, 10:52 tymbardziej , że 50 % szmat jest tańsza w zakupie w Chinach niż plastikowy wieszak Odpowiedz Link Zgłoś
agoolec1 Re: Carry 05.05.08, 15:53 wyzej pisałam że szyją z polskich tkanin,widziałam gotowy ciuch na manekinie a w sklepie z polskimi tkaninami ten sam na belce za psie pieniądze,czyli co tu gadać o jakości,każdy się pozna w krótkim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Carry - Do pani, ktore chce zmienic obsluge 07.12.05, 13:41 Droga Pani, Niech Pani popracuje 12 godzin w sklepie za psie pieniadze, to wtedy moze sensowne beda zarzuty pod adresem szeregowych pracownikow Carry. Moze nalezaloby uderzyc do CEO firmy i powiedziec, ze skoro nie poprawi warunkow pracy to straci klientow. Ale w Polsce raczej nam nie grozi takie "lewactwo". Odpowiedz Link Zgłoś
issi1 [...] 22.01.06, 01:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzz5 Re: Carry - Były pracownik 20.02.06, 21:47 Nie zgadzam się w zupełności z tą wypowiedzią.Jestem pracownikiem tej firmy,nie jestem samobójcą,pracuje mi sie super,nie narzekam.Pierwszy sprzedawca pisze że praca odbywała sie po 12 godzin przez 5 dni w tygodniu mogę śmiało powiedzieć że to totalna bzdura.Bo jeśli pracujesz jednego dnia 12 godzin i następnego również to następny dzień masz wonly,nawet dwa.Zresztą jeśli sklep mieści się w centrum handlowym to tam panuje właśnie taki system pracy.Być może do programu uwaga nadaje sie właśnie ten zwolniony pierwszy sprzedawca. Odpowiedz Link Zgłoś
bealaska Re: Carry - Były pracownik 04.03.06, 10:49 Nie zauważyłaś , że we wszystkich pozostałych sklepach są zmiany 8 godzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.bobas Re: Carry - Były pracownik 10.02.08, 20:32 znam ten problem gdyz moja zona pracuje w carry Odpowiedz Link Zgłoś
ninicia_77 Re: Carry 24.01.06, 17:14 Odwiedziłam ostatnio sklep Carry, w C.H.w Krakowie,Dramat chciałam zakupić szalik,ktory był na manekinie,niestety Panienka obwieściła,że nie ma takiej możliwości,dopiero az będzie zmieniana dekoracja...LUDZIE jak WY zdobywacie klientów????Jestem zbulwersowana....Potem jeszcze dowiedizałam się,że musze na niego "polować",a kiedy nastąpi zmiana kto to wie...kierownik wyjechał...Z całym szacunkiem,ale osłabiła mnie i obsługa i nowością jest dla mnie "niesrzedawanie" rzeczy z MANEKINA ( moze używane hehehe)PORAŻKA....moi drodzy Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Carry 24.01.06, 20:46 a ja nie przepadam za carry, mimo ze pare fajnych ciuchow udalo mi sie tam kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: Carry 31.01.06, 17:07 ja jeszcze nic nie kupiłam w tym sklepie, podobało mi się na wieszaku, ale nigdy na mnie nie pasowało, a noszę standardową Skę i nigdy do tej pory nie mialam wiekszych problemow ze znalezieniem ciuchow Odpowiedz Link Zgłoś
monitora Re: Carry 31.01.06, 08:07 Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. W wielu firmach witryny sklepow musza wygladac identycznie w kazdym salonie. Taka jest polityka firmy, a nie widzimisie sprzedawcy, czy kierownika salonu. Czesto maja kontrole witryn- jesli sie cos nie zgadza- ktos traci premie. Sposobem na to jest rezerwacja rzeczy z witryny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gokli Re: Carry 23.09.06, 13:18 to ze nie sprzedają rzeczy z wystawy to nie jest nic nadzywczajnego, mnie też to w kurza ale niestety spotkałam sie z tym w wielu sklepach podobnego poziomuu do carry Odpowiedz Link Zgłoś
beatka60 Re: Carry 29.01.06, 20:41 Czy Carry ma swój sklep także w Toruniu??? A jeżeli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Carry 01.02.06, 16:08 nie kupilabym tam ubran nawet do pracy na dzialce. moze jakos ok, ale wzornictwo, kolory, beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Carry 05.06.06, 17:02 A wg mnie wzornictwo kolory ok, ale jakość BEZNADZIEJA. Kupiłam tam bluzkę i Tshirt i zaczęło mnie zastanawiać co to za firma która nie dodaje lycry do koszul które się o to proszą i porządnie kosztują więc ten materiał .... jakiś tani jest. A t-shirt był ładny do pierwszego prania, ponieważ się rozciągnął i po ok 3 praniach nie nadaje się już nawet do noszenia po domu! Dzięki temu wątkowi dowiedziałam się co to za sklep i że to nie mój pech - że te ubrania są gorszej jakości naprawdę. Już nie będę kupować w Carry. Acha, w sklepie niedaleko mnie (na Śląsku- nie piszę gdzie bo mimo wszystko nie chcę pogrążać i tak już ciężko doświadczonych pracowników) też jest baaaardzo nieprzyjemna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
bartgot Re: Carry 07.03.06, 13:25 rzeczy ogolnie sa slabej jakosci, w koncu pochodza z Chin, ceny po obnizce do akceptowalne, ale poza wyprzedazami za takie gowno nie dalbym ani grosza. niedawno kupilem kurtke z 299,99 na 105. miejmy nadzieje ze wytrzymie dlugo ten ciuch, bo moje inne swetry np pomeszyly sie...... POZDRO!! wole firmy, ktre szyja w POLSCE np. TOP SECRET!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jankap71 Re: Carry 31.03.06, 10:17 mysle ,ze rzeczy w sklepach carry są dobrej jakosci ,choć pewnie zdarzają się jakies wyjatki,ale to w najlepszych firmach tez sa takie przypadki. co do obsługi to moze mogłoby być leiej ,ale biorąc od uwagę wielkosć sklepów (np.w krakowie)to nie ma co mówić o obsłudze klienta.myslę ,ze własciciel firmy musiałby zatrudnic znacznie więcej personelu aby obsługa była zadawalająca. tak na koniec powiedziałabym ,ze jesli my kliencie bedziemy szanowac prace innych to napewno to zaprocentuje przy nastepnych zakupach w sklepach carry. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut272 Re: Carry 25.03.06, 11:59 Jestem dlugoletnim klientem sklepu Carry.Robie zakupy glownie w Centrach Handlowych. Jestem bardzo zadowolony z produktow jak i z obslugi sklepow.Mlodzi usmiechnieci ludzie zawsze gotowi pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut272 Re: Carry 25.03.06, 12:03 Oczywiscie chcialem dodac ze chodzi o Krakow! Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: Carry 25.03.06, 12:12 Ja z krakowskiej obsługi zadowolona nie jestem- sprzedawcy opryskliwi, nie mający czasu bądź ochoty pomóc ( z wyjątkami, w sumie bardzo sympatyczne i pomocne okazały się panie w przymierzalni, choć czasem były zbyt natrętne i widać było, że zależy im tylko na namówieniu klienta na kupno). Odpowiedz Link Zgłoś
helmut272 Re: Carry- Do pani wyzej 26.03.06, 20:18 bo zakupy trzeba umiec robic jak laduje sie panie do przymierzalni i wola na caly sklep prosze mi pomoc to wcale sie niedziwie ze nikt pania niechce obslugiwac. Troche szacunku dla tych ludzi oni wkoncu wbrew pozora wykonuja bardzo ciezka prace. Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: Carry- Do pani wyzej 26.03.06, 21:57 Nie wiem od kiedy wypowiedź, że z obsługi nie jestem zadowolona wiążę się z brakiem szacunku. To po pierwsze, po drugie nie wie Pan w jaki sposób robię zakupy (na pewno nie wołam na cały bądź na pół sklepu z przymierzalni) więc niech Pan nie ocenia. Poza tym nie powiedziałam, że nikt nie chce mnie obsługiwać. Tak na marginesie nie powiedziałam nic złego, nikogo nie obraziłam, tylko wyraziłam własne zdanie, a od tego jest chyba forum. Nie musi się Pan z nim zgadzać, ale niech mi Pan nie wmawia, że mówię pewne rzeczy- radzę uważniej czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocco Carry 27.03.06, 08:55 byłam ostatnio w carry i podoba mi się kilka rzeczy z nowej kolekcji wiosennej.Orientujecie się moze kiedy będą przeceny tej kolekcji(może na podstawie z doświadczeń z lat wcześniejszych)? Czy carry robi tylko takie posezonowe przeceny czy jakieś inne okazjonalne też? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
helmut272 Re: Carry- Do pani wyzej 27.03.06, 21:44 Takie klientki jak Pani to ja znam kupuja bluzke z wyprzedazy za 15zl a wymagaja nie wiadomo czego wiec niech pani nie opowiada bajek bo przez takich klientow jak Pani sprzedawcy w tej firmie podejrzewam musza sie grubo tlumaczyc przed swoim szefem dlaczego klient jest niezadowolony .A jezeli ktos nie umie robic zakupow w takich sklepach to niech idzie do ciucholandu tam obsluga napewno nie bedzie opryskliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Carry- Do pani wyzej 05.06.06, 17:08 A przepraszam - co to znaczy w TAAAKICH sklepach? To to jest jakiś Pana zdaniem super sklep, rozumiem, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
magicwomen Obsługa w Carry - klient zawsze im przeszkadza :/ 27.03.06, 12:58 Jaki jest kraj pochodzenia firmy? To , że ciuchy szyją w Chinach bo najtaniej to jak większość znanych marek ... ale jaki jest kraj pochodzenia firmy? Strony firmy szukam od kilku lat - niestety na próżno...:/ Ogólnie chodze tam bo lubie te ciuchy i rozmiarówkę mają w porządku... ale obsługa- tak nieuprzejmych ludzi nie ma w zadnym innym butiku- Ci ludzie którzy tam pracują - tak jakby w ogóle mieli wielkie pretensje jak sie o cokolwiek ich ktoś zapyta- tak jakby zawsze byli obrażeni na cały świat i na klienta- tak jakby zawsze klient im przeszkadzał :/ Interesuje ich wszystko tylko nie praca i obsługa klienta ... i to nie jest tylko moje zdanie ale spotkałam się juz z ta opinią nie raz u roznych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
henio28 Re: Carry-dla mnie bomba 29.03.06, 00:12 generalnie to uwazam ze firma jest super!!!!! super ciuszki nigdy mnie niezawiodly! pamietam jak kupowalem podkoszulki na Bazarze i do tej pory moj syn je tyra na budowie, a bylo to grubo ponad 10 lat temu. Dlatego nierozumiem tych negatywnych wypowiedzi. a co do obsluazgi to poprostu fajne laski i tyle!!! az milo sei do sklepu wchodzi.oczywiscie niewrzedzie ale jesli chodzi o moje miasto to tak!!! pozdrawiam wrzystkie fajne ekspiedientki z carry!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henio28 Re: Carry- 03.04.06, 17:00 w dlaszym ciagu podtrzymuje opinie ze ciuchy sa super!! wczoraj np. bylem na zakupach w carry w jednym z wiekrzych centrum handlowych i kupilem super spodnie i koszule. Troszke drogo ale wiem ze byl to zakup na lata. A co do pani przy kasie to poprostu niech mi ktos da do niej numer telefonu!!! Bardzo mila i sympatyczna osoba! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
henio28 Re: Carry- 04.06.06, 21:20 a ja powiem krutko firam carry to zwalka i tyle!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henio28 Re: Carry- 04.06.06, 21:23 ostatnio chyba cos sie popsulo w tej firmie kirdys byla lepsza ale i tak tam chodze bo ciuchy sa zaje...i obsluga tez ale slyszalem ze reszta tam od wew. to kicha straszna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xmen11 Re: Carry-co to ma byc 06.04.06, 14:24 co to wogole ma byc!!! szczerze mowiac same farmazony tu sie wypisuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zanamaja Re: Carry 06.04.06, 23:13 Wszystko pięknie,ale nie dbają tam o swoich klientów.Chciałam kupić zestaw (kurtkę i spodnie) w kolorze musztardowym,ale powstał problem,bo jedyny pasujący rozmiar i fason wisiał na manekinie.Poprosiłam więc niby "przyjemny" wg autorki tego artykułu personel o zdjęcie go. Ku mojemu zdumieniu i wbrew polityce marketingu i rynku dowiedziałam się,że ekspozycja na manekinie jest stała i nie można jej sprzedać klientowi.Ale mam się nie martwić,bo dostawy są co jakiś czas uzupełniane.Pewnie powinnam pokornie czekać na tą dostawę lub zaglądać do tego sklepu i obserwować, czy czasem "nie przebrano" już manekina.Nie wiem czy jest to odpowiednia polityka, która ma zachęcać do niekupowania w tym sklepie.Ja na pewno już tam nie kupię,zresztą tego samego dnia poszłam do konkurencji, gdzie wyszłam zadowolona- z ubraniem i pieniędzmi w kieszeni. Musicie przyznać,że rzeczy w tym sklepie nie są tanie i nie walą do nich klienici drzwiami i oknami, a mimo to robią łaskę,że mogą sprzedać przereklamowany łach. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka81 Re: Carry 19.04.06, 21:50 jestem stala klientka tych sklepow ,bardzo lubie kupowac tam ciuszki bo ekspedientki nie sa nachalne i nie wciskaja mi na sile byle sprzedac , sa w poblizu i wiem ze jak bede potrzebowac pomocy to mi doradza i znajda potrzebny rozmiar ,znam wiele osob ktore lubia swobodnie poszperac sobie po wieszaczkach i nie potrzebuja obslugi niczym krolowa Elzbieta ,a ponad to personel napewno ma wytyczne od firmy co do organizacji w wielu kwestiach np. sprzedazy z manekinow a w obecnych czasach nie mozna sprzeciwic sie pracodawcy bo grozi to zwolnieniem , tak wiec troche wyrozumialosi i zrozumienia nalezy sie w tym przypadku . Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Carry 20.04.06, 01:10 mam z carry kurteczke w kolorze kosci sloniowej(?), ktorka sztruksowa z kołniezem duzym Odpowiedz Link Zgłoś
milwooki [...] 15.05.06, 18:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuziara12 Re: Carry 24.05.06, 15:53 Wiam ,wszystkich :-)ja chce pochwalic sie zakupem w carry w szczecinie dokladnie w galaxy.kupilam tam kiecuszke oraz spodenki dla meza i koszule i jestem bardzo zadowolona .Chciala bym podziekowac na tym forum panu ktory tam pracuje za udzielona mi pomoc oraz za doradzenie dobrego towaru ktory spodobał sie mojemu mezowi.ten pan zna sie na swojej pracy mimo ze byla juz pozna godzina (przed zamknieciem) nie okazał zniechecenia i pomogl jak tylko mogl.Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
carry_woman Re: Carry 28.05.06, 16:19 macie jakies pytania odnosnie carry??? to piszcie!!! znam ta prace od podszewki. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuziara12 Re: Carry 29.05.06, 14:53 Witam ponownie ,wczoraj byłam na zakupach ponownie i musze powiedzieć ze znowu kupiłam ciuszek i musze znowu pochwalić obsługe .tym razem pomogła mi taka pani niziutka w okularkach .Była troszke zakręcona ale poźniej pokazała że naprawde zna się na swojej pracy , oczywiscie nie omieszkałam podziekować jej na sklepie ze jest barzo dobrym pracownikiem.Pozdrawiam pania w okularkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwi5 Re: Carry 27.07.06, 19:16 carry_woman napisała: > macie jakies pytania odnosnie carry??? to piszcie!!! znam ta prace od podszewki > . ja mam pytanie.Jutro mam rozmowe kwalifikacyjna w carry i po tym wszystkim co tu przeczytałam na forum, zastanawiam się czy wogóle iść?Może jest osoba, która pracuje, lub pracowała w carry w Toruniu,w Galerii Copernicus i potrafi mi powiedzieć jak tam jest? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dodi234 Re: Carry 19.02.07, 12:03 cześć chciałabym otworzyć sklep z fajnymi ciuchami myślę również o CARRY.Proszę o swoje opinie na temat współpracy z CARRY. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia11111 Re: Carry 03.01.08, 20:35 bardzo prosze o jakiś kontakt do właścicieli, aneczkamichalska@poczta.onet.pl na poniższy e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka carry :-( 29.05.06, 22:35 mnie nie podobaja się ciuchy z tego sklepu. Są wszytskie na wzór reserved i do tego te kolosalne ceny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fireexit1 Re: carry :-( 05.06.06, 11:15 ....to byl ciekawy bardzo watek... Czy ktos mi moze wytlumaczyc co sie tu dzialo? Jakas wojna miedzy pracownikami na forum? Jestem nie wtajemniczona... Kupilam niedawno w Curry w Zabrzu centrum handlowym kurtke za 250zl. Jak dla mnie to b. duzo za taka kurtelunie. I po jednym delikatnym praniu kurtka okazala sie bublem. Napewno nie wartym tyle kasy. Juz tam napewno nie pojde. A to co slyszalam o pracownikach to zgroza, wlosy deba staja! Pojde napewno do Reserved... Odpowiedz Link Zgłoś
olahej Re: Carry 09.06.06, 19:11 Carry ma szalone przeceny. Byłam na koniec sezonu zimowego w sklepie. We wszystkich sklepach były już kolekcje wiosenne a Wcarry było prawie pusto na całym wielkim sklepie było kilka kurtek i swetrów. Kupilam super zimowy płaszczyk przeceniony z prawie 300 zł za 50 :) Odpowiedz Link Zgłoś
modli Re: Carry 16.06.06, 00:29 Kupiłam kiedyś spodnie sztruksowe w Carry i po jednym (!) założeniu zaczęły się przecierać w kroku i na kolanach, a że były czarne, to od razu było widać. Niedawno moja koleżanka miała ten sam problem, choć sztuks niby grubszy, krój spodni inny.. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
benek79 Re: Carry porazka 19.06.06, 08:42 ja niedawno rowniez robilem zakupy w carry i naprawde porazkowa firma jakich malo!!! niewiem jak oni sie utrzymuja na rynku przy takiej konkurncji. Sama tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
danar1 Re: Carry porazka 19.06.06, 10:32 Nie martw się chłopcze, jak nie ty to napewno milion innych ludzi będzie się tam ubierać hahaha, wiem to ze sprawdzonych źródeł, carry sie utrzyma na rynku i to długo, a konkurencja jak dla mnie słaba, carry ma szeroki asortyment a ty pewnie nie umiesz prać po prostu :D Odpowiedz Link Zgłoś