Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pomocy ....rozmiar 32

10.01.05, 08:38
    jestem strasznie zdesperowana ciągle szukam żakietu w rozmiaże 32 i nic
    ponadto w krakowie gdzie mieszkam nie ma wielu sklepów dla nieco chudszych!
    błagam dajcie jakis adres!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • ladyblue Re: pomocy ....rozmiar 32 10.01.05, 13:31
        Orsay, CoModa, H&M - te firmy miewają w ofercie małe rozmiary
        albo jakiś sklep z odziezą dla dzieci/młodzieży
      • aniaa_23 Re: pomocy ....rozmiar 32 10.01.05, 13:53
        W HM nie ma 32, ja przynajmniej nie spotkałam mimo usiłowań. 34 ogromniaste
        natomiast.
        32 jest na pewno, a raczej bywa w Orsay'u, w Zarze widzialam niewielkie spodnie
        to może i żakiet odnajdziesz, w Tailly Weil(pisownia niekoniecznie zgodna z
        oryginałem)bywają niewielkie żakiety. Więcej nie pamiętam, jak mi sie cos
        uświadomi to dopiszę.
        • ladyblue Re: pomocy ....rozmiar 32 10.01.05, 15:42
          >W HM nie ma 32, ja przynajmniej nie spotkałam mimo usiłowań.

to że ty nie spotkałaś nie znaczy że nie ma takiego rozmiaru.
          niektóre modele są w tym rozmiarze, sama mam kilka spódnic.

bardziej eleganckie rzeczy - może Hoffland?
          • aniaa_23 Re: pomocy ....rozmiar 32 11.01.05, 12:37
            Wpadłam na to, że jeśli nie widziałam to nie znaczy że nie istnieje.
            Co z reszta wynika z mojego postu.
            Spódnice mam z HM, owszem niedużą, ale spodnie niestety tylko ogromniaste.
            Jeżeli byłabyś tak miła to powiedz w którym konkretnie HM są.
      • Gość: Karla Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: 193.41.113.* 10.01.05, 14:37
        ja tez jestem drobna, ale sztruksowy zakiet z h&m w rozmiarze 34 pasuje na
        mnie :) te czarne za duze oczywiscie!
        teraz mam problem z kupnem spodni, bo ile mozna chodzic w dzinsach, sztruksach?
        kiedys w tally udalo mi sie dostac dwie pary na kancik- teraz wszytskie 34/xs
        sa za duze, a w orsayu 32 jak na lekarstwo - to, co jest zupelnie mi sie nie
        podoba :(
        Moze znacie jakies z materialowymi spodniami w malych rozmiarach?
        • Gość: hiii Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:52
          może morgan? a firma zawsze mi sie kojarzyła z bardzo małymi rozmiarami
          pozdr:)
      • Gość: eli Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: *.blich.krakow.pl 11.01.05, 09:37
        Marynarki widzialam w ZARA na dziale dzieciecym.Bardzo fajne sztruksowe i
        aksamitne.Spodnie w CLICK i Vero Moda.Ceny przystepne bo wiadomo-
        obnizki.Pozdr.eli
        • Gość: Karla Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: 193.41.113.* 11.01.05, 12:40
          a mozesz mi napisac cos wiecej nt. firmy CLICK? w zadnym centrum handlowym nie
          wpadly mi ich sklepy w oko, w Vero nic nie znalazlam, w zasadzie byla jakas
          jedna para spodni na kant, ale troche szmatlawo wygladaly :(
          • Gość: eli do Karli IP: *.blich.krakow.pl 11.01.05, 17:41
            w vero moda kupilam ostatnio super spodnie biodrowki na kant czarne w turkusowe
            paski(tenis) za 80zl fajny material super leza.byly marynarki do kompletu po
            150zl.a click masz na grodzkiej,mikolajskiej i golebiej.na grodzkiej kupilam
            czekoladowe w rozowe paski na kant za 119 przed obnizkami.obydwie pary to male
            34.eli
            • Gość: Karla Re: do Karli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.05, 22:34
              Dzieki, ale ja nie jestem z Krakowa, a w wawie nie natknelam sie na ten sklep.
              ALE... dzis znalazlam dobre na mnie 34/xs w tally- brazowe w rozowe prazki,
              mogloby co prawda ich nie byc, ale najwazniejsze ze leza niezle :)
              • Gość: eli Re: do Karli IP: *.blich.krakow.pl 12.01.05, 07:20
                kurcze myslalam ze z krakowa jestes.ale w warszawie macie o niebo wiekszy wybor
                w sklepach zarowno z ciuszkami jak i z butami.w krakowie to koszmar.uwierz
                mi.pozdr.eli
                • Gość: doril Re: do Karli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:27
                  właśnie jestem z krakowa i naprawdę to powazny problem tutaj cos
                  znależć!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Karla Re: do Karli IP: 193.41.113.* 12.01.05, 11:33
                  moze na pierwszy rzut oka asortyment wydaje sie bardziej atrakcyjny, ale uwierz
                  mi, ze jak przychodzi moment, gdy chcesz kupic cos komkretnego pojawia sie
                  problem :(
      • aniaa_23 Re: pomocy ....rozmiar 32 11.01.05, 12:39
        Mam jeszcze mały żakiecik ze sztruksu z Ravel'a.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka