doril 10.01.05, 08:38 jestem strasznie zdesperowana ciągle szukam żakietu w rozmiaże 32 i nic ponadto w krakowie gdzie mieszkam nie ma wielu sklepów dla nieco chudszych! błagam dajcie jakis adres!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyblue Re: pomocy ....rozmiar 32 10.01.05, 13:31 Orsay, CoModa, H&M - te firmy miewają w ofercie małe rozmiary albo jakiś sklep z odziezą dla dzieci/młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Re: pomocy ....rozmiar 32 10.01.05, 13:53 W HM nie ma 32, ja przynajmniej nie spotkałam mimo usiłowań. 34 ogromniaste natomiast. 32 jest na pewno, a raczej bywa w Orsay'u, w Zarze widzialam niewielkie spodnie to może i żakiet odnajdziesz, w Tailly Weil(pisownia niekoniecznie zgodna z oryginałem)bywają niewielkie żakiety. Więcej nie pamiętam, jak mi sie cos uświadomi to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: pomocy ....rozmiar 32 10.01.05, 15:42 >W HM nie ma 32, ja przynajmniej nie spotkałam mimo usiłowań. to że ty nie spotkałaś nie znaczy że nie ma takiego rozmiaru. niektóre modele są w tym rozmiarze, sama mam kilka spódnic. bardziej eleganckie rzeczy - może Hoffland? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Re: pomocy ....rozmiar 32 11.01.05, 12:37 Wpadłam na to, że jeśli nie widziałam to nie znaczy że nie istnieje. Co z reszta wynika z mojego postu. Spódnice mam z HM, owszem niedużą, ale spodnie niestety tylko ogromniaste. Jeżeli byłabyś tak miła to powiedz w którym konkretnie HM są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: 193.41.113.* 10.01.05, 14:37 ja tez jestem drobna, ale sztruksowy zakiet z h&m w rozmiarze 34 pasuje na mnie :) te czarne za duze oczywiscie! teraz mam problem z kupnem spodni, bo ile mozna chodzic w dzinsach, sztruksach? kiedys w tally udalo mi sie dostac dwie pary na kancik- teraz wszytskie 34/xs sa za duze, a w orsayu 32 jak na lekarstwo - to, co jest zupelnie mi sie nie podoba :( Moze znacie jakies z materialowymi spodniami w malych rozmiarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:52 może morgan? a firma zawsze mi sie kojarzyła z bardzo małymi rozmiarami pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: *.blich.krakow.pl 11.01.05, 09:37 Marynarki widzialam w ZARA na dziale dzieciecym.Bardzo fajne sztruksowe i aksamitne.Spodnie w CLICK i Vero Moda.Ceny przystepne bo wiadomo- obnizki.Pozdr.eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: pomocy ....rozmiar 32 IP: 193.41.113.* 11.01.05, 12:40 a mozesz mi napisac cos wiecej nt. firmy CLICK? w zadnym centrum handlowym nie wpadly mi ich sklepy w oko, w Vero nic nie znalazlam, w zasadzie byla jakas jedna para spodni na kant, ale troche szmatlawo wygladaly :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli do Karli IP: *.blich.krakow.pl 11.01.05, 17:41 w vero moda kupilam ostatnio super spodnie biodrowki na kant czarne w turkusowe paski(tenis) za 80zl fajny material super leza.byly marynarki do kompletu po 150zl.a click masz na grodzkiej,mikolajskiej i golebiej.na grodzkiej kupilam czekoladowe w rozowe paski na kant za 119 przed obnizkami.obydwie pary to male 34.eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: do Karli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.05, 22:34 Dzieki, ale ja nie jestem z Krakowa, a w wawie nie natknelam sie na ten sklep. ALE... dzis znalazlam dobre na mnie 34/xs w tally- brazowe w rozowe prazki, mogloby co prawda ich nie byc, ale najwazniejsze ze leza niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: do Karli IP: *.blich.krakow.pl 12.01.05, 07:20 kurcze myslalam ze z krakowa jestes.ale w warszawie macie o niebo wiekszy wybor w sklepach zarowno z ciuszkami jak i z butami.w krakowie to koszmar.uwierz mi.pozdr.eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doril Re: do Karli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:27 właśnie jestem z krakowa i naprawdę to powazny problem tutaj cos znależć!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: do Karli IP: 193.41.113.* 12.01.05, 11:33 moze na pierwszy rzut oka asortyment wydaje sie bardziej atrakcyjny, ale uwierz mi, ze jak przychodzi moment, gdy chcesz kupic cos komkretnego pojawia sie problem :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Re: pomocy ....rozmiar 32 11.01.05, 12:39 Mam jeszcze mały żakiecik ze sztruksu z Ravel'a. Odpowiedz Link Zgłoś