Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jakie macie plany zakupowe na wiosnę ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:28
    czy wiecie już co checie kupić na wiosnę ?

ja płaszczyk, buty i torebkę - wszystko jasne

może wiecie, gdzie już można kupić jasny-beżowy lub lekko szary, płaszcz do
    połowy uda wiązany w pasie, z klapami ? widziałam wczoraj h&m, ale kosztował
    sporo, bo 200 zl, a to cienki płaszczyk..............
    Obserwuj wątek
      • czarodziejka1 Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 19.01.05, 09:23
        Fajne płaszcze mają już w Peek&Clopp, ale ceny od 400 zl w górę :(
        Ja natomiast kupię sobie na wiosnę coś z tej zieleni migdałowej lub
        pistacjowej. Może jakiąś bluzkę (sweterek) w serek, może spodnie i buzę z
        cieniutkiego sztruksu(widziałam już fajny komplet w Tatuum). Coś na pewno sobie
        kupię, tylko jescze nie wiem co. Warto mieć w szafie taki nowy, odświeżający
        element :) Ta pistacjowa zieleń świetnie komponuje się z turkusem, czernią lub
        bielą. Serdecznie pozdrawiam :)
        • Gość: ada Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:55
          mi też podoba się ta zielen, dużo takiej ładnej soczystej pistacji widziałam w
          promodzie
      • Gość: zuzaba płaszczyk IP: *.softlab.gda.pl 19.01.05, 13:37
        Widziałam sztruksowy płaszczyk, jasno-beżowy, do kolan w Top secret. Kosztował
        54 zł.
        • Gość: ada Re: płaszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:04
          dzieki
          • Gość: atomik Re: płaszczyk IP: *.magma-net.pl 19.01.05, 23:51
            musze kupic buty, mam juz nawet upatrzone - takie w stylu halowek :-) poza tym jakies spodnie, torbe (wieksza, na uczelnie) i pewnei jakies bluzeczki, zalezy od funduszy. buty na pewnoe:-)
            • Gość: do atomik Re: płaszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:10
              a co studiujesz ?
      • daino Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 31.01.05, 20:15
        torbe, a wlasciwie 2 (skrajnie rozne). juz od paru miesiecy robie
        tzw "research" na miescie i on line;)
        • miska_malcova Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 31.01.05, 20:46
          nie, nie siegam tak daleko. Na razie zaplanowałam jutrzejszy dzień :-)
          • daino Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 31.01.05, 20:51
            wlasnie dowiedzialam sie od kolezanki, ze jest tydzien bez podatku. i wez se
            dalekosiezne plany rob.
      • lucy215 Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 01.02.05, 09:54
        buty- balerinki, i spodnice w stylu lat 50. może jeszcze mi się odwidzi :)
      • vic_vic Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 13.02.05, 15:23
        moje plany zakupowe na wiosnę to kafle, farby, panele podłogowe, drzwi, meble i
        takie tam sprzęty, bo wkrótce wyfruwam z cieplutkiego gniazdka rodziców. Tak
        więc będę musiała wziąć na wstrzymanie z ciuchowo-zakupowym szaleństwem,
        zwłaszcza że wyjazdu wakacyjnego i koncertu U2 sobie nie odpuszczę. A mam
        cholerną ochotę kupić sobie czerwony garnitur, na razie nigdzie nie natknęłam
        się na przyzwoity więc to może nawet i lepiej. Ech ...
      • kochanica-francuza Kurtkę/płaszcz skórzany z lumpeksu 13.02.05, 16:18
        ale widziałam pięknyyyyy...ale wsio za małe...
      • lucky5511 Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 13.02.05, 16:58
        a ja kupie sobie buty sportowe niewem jakie jeszcze nie upatrzyłam sobie oprócz
        tego jakieś jeansy bo mam dwie pary reszta wygląda jak ścierki i czas popatrzeć
        za koszulkami na lato no i jeszcze kosmetyki i puste konto chyba uśmiechne się
        do taty!!!!
      • beata825 Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 13.02.05, 17:12
        a ja sobie kupie jeansy rozmiar 36 :)) oraz torebke,jakas bluzeczke i moze cos
        z bielizny
        • Gość: Nadia Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 19:31
          Mnostwo planow! Jako ze jestem "butowa maniaczka", zamierzam kupic buty
          (Venezia), oprocz tego jakies bluzeczki w jasnych kolorach (widzialam takie w
          Zarze), moze jakies spodnie, spodnice? I na 100% torbe - jasna, duza , skorzana
          oraz teczke do pracy - kolor jasny braz, bez...
          • Gość: Ola Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 13.02.05, 21:02
            płaszczyk niby juz kupiłam w top secret, ale nie wiem,czy nie bedzie zbyt
            chłodny...
            Za to napewno kupuje sobie dwie pary balerinek, kilka spódniczek i jakies
            sweterki- kobiece, ale nie z grubej wełny jak to się zimą chodzi.
      • sylver55 Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 16.02.05, 19:00
        Przede wszystkim chce sobie kupić jakieś sportowe buty,przydadzą sie do
        biegania.Chciałabym tez jakieś dżinsy,najlepiej ciemne bo takie
        lubie.Zastanawiam się też nad balerinkami...są takie zgrabniutkie:)
        • Gość: baluska Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:17
          Ja też chcę płaszczyk!!! Ale we wszystkich trenczach wyglądam jakoś mało
          normalnie, więc szukam czegoś innego. Poza tym butki już kupiłam - fajniutkie
          mokasynki z Ryłko. Do tego potrzebuję jeszcze torebki i spódniczki (może nawet
          dwóch...), bo chcę być elegancka tej wiosny. Zastanawiam się tylko, czy będzie
          kiedy założyć ten płaszczyk, jeśli go sobie kupię, bo już w kwietniu ma być
          lato. A poza tym, nie mogę chodzić po sklepach, bo muszę skończyć szybciutko
          pracę magisterską. i tak jużjestem nieźle spóźniona:(
          • Gość: Ewa Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:17
            Oj to tak jak ja masz problem z płaszczykiem:)torebki dwie juz kupiłam takie do
            ręki jakie się będzie nosic w tym sezonie:)obie kupiłam na allegro(w sklepach
            takich nie widziałam , a mieszkam w Krakowie) i są po prostu niesamowite, z
            jedną juz zrobiłam "furrorę":D ,a druga czeka na wiosnę:)przed Świętami
            zamierzam kupic jakiś płaszczyk może sztruksowy albo podobny, tylko nie wiem
            kiedy juz coś się pokaże w sklepach, a w kwietniu ponoć ma być ponad 25
            stopni , ba, nawet w marcu zapowiadaja ciepłą pogodę:) a za pracę magisterską i
            obronę trzymam kciuki!!:)) ja już jestem ponad 5 lat po obronie, eh, młodości:D
            a teraz mąz w domu i planowanie potomka w drodze:D
      • lady Re: jakie macie plany zakupowe na wiosnę ? 18.02.05, 08:36
        Czarną skórzaną torebkę musowo, bo jestem pewnie jsdyną kobietą na świecie,
        która takiej nie ma. ;-P Nawet kasę już na nią mam, tylko cholerka nic mi się
        nie podoba. Za wybredna jestem????
        Prócz tego chodzi za mną pomysł oliwkowych szpilek i torebki, ale ani jednych
        ani drugich nie udało mi się w żadnym sklepie zlokalizować, więc chyba nic z
        tego.
        No i do tego rata za mieszkanie i umywalka do dolnej łazienki - z tego się nie
        wykręcę...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka