Gość: Edda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:33 Co o nich myślicie ? Podobają wam się ? Chodzicie w nich po mieście czy tylko w domu ? Jaki typ macie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Kozaki za kolano 21.01.05, 16:37 Gość portalu: Edda napisał(a): > Co o nich myślicie ? Podobają wam się ? Chodzicie w nich po mieście czy tylko > w domu ? Jaki typ macie ? tylko po domu, najlepsze sa do lozka na dlugie zimowe noce dla samotnych panienek i na glowe szlafmyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metia Re: Kozaki za kolano IP: *.nat.tvk.wroc.pl 21.01.05, 16:38 chodzenie w kozakach za kolano po domu??? to jakas nowa moda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: Kozaki za kolano 21.01.05, 16:44 nie podobają mi się. nigdy nie miałam i nie mam. i jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że kiedykolwiek takie nabędę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kozaki za kolano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:50 Nie lubię kozaków. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Kozaki za kolano 21.01.05, 23:58 Po domu chodzę w kapciach albo na boso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edda do tralalumpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:07 jak na kogoś kto nie ma nic do powiedzenia...bardzo dużo mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kozaki za kolano 22.01.05, 01:19 podobaja mi sie jak na nie patrze, ale bym nie kupila, bo wydaje mi sie ze beda niewygodne zreszta kozaki nosze tylko jak naprawde musze (snieg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Universum Re: Kozaki za kolano IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 12:55 Ja chodze po miescie,czemu nie ??? Sa wygodne w noszeniu i ladnie wygladaja cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=23462&item=3953049326&rd=1#ebayphotohosting Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Kozaki za kolano 22.01.05, 18:35 Mnie się bardzo podobają, chodzę w nich po mieście (chociaż częściej ubieram jednak kozaki przed kolana), w domu też je wkładam, żeby pofiglować ;). Uważam, że kozaki za kolano na wysokiej szpilce są bardzo seksowne, tylko trzeba uważać, żeby reszta stroju nie była zbyt wyzywająca, bo wtedy się mogą "kojarzyć" (wiem, że niektórym forumowiczkom sam fakt włożenia butów za kolana się "kojarzy", ale ja tak nie uważam). Mam pięć par kozaków za kolana, wszystkie na wysokiej szpilce: 1. kupione w Nico (niestety, tu nie dysponuję zdjęciem) - kolor brudnoróżowy, elastyczny materiał a'la zamsz, metalowa szpilka 10cm, ozdobne klamerki nad kostką i pod kolanem 2. kupione w www.highheels.com.pl - skóra, szpilka 13.8cm www.highheels.com.pl./shop/inde x.php?m=produkt&i=86 3. kupione w www.anitaberg.pl - błyszcząca lacka, szpilka 12cm www.anitaberg.pl/zakupy.php? akc=szczegolytowaru&idtow=72801 &kategoria=279&od=0&idk=430933& idpp=4&hasid=hubow uga&lang=1 4. kupione w Bacie, skórzane, z klamerkami www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=32&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=6&ti pslist= 5. czarne, z elastycznego weluru, opięte, na metalowej szpili Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Re: Kozaki za kolano 23.01.05, 12:50 Takie kozaki kojarzą mi się z panienkami z londyńskiego Soho, więc nigdy bym takich nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Kozaki za kolano IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.02.05, 16:58 Kozaki za kolano wzbudzaja nieprzyjemne skojarzenia. Mimo to uwazam, ze sa bardzo ladne, sama takie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś