Gość: lalalalla IP: *.kikol.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 15:43 Czy któras z was wie dlaczego Krzysztof Ibisz rozstał sie ze swoja zona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cita Re: Ibisz- oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:47 Oficjalną wersją było to że ona siedziała w Warszawie a on we Wrocławiu i praktycznie się nie widywali. Ile jest w tym prawdy to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ibisz- oooooo 25.01.05, 15:47 a co ciebie to obchodzi dlaczego się rozeszli nie zaglądaj nikmomu pod pierzynę bo ci nos przytrzasną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Ibisz- oooooo IP: 195.117.90.* 25.01.05, 16:09 co nie zmienia faktu, że Ibisz jest mocno przechodzony. Rozumiem poniekąd te zainteresowanie, bo naturalnie nikomu pod pierzynę zaglądać nie można, ale jeśli sam dupę wystawia na widok publiczny? Ibisz to inna wersja Kolonko, zaczynał od prowadzenia Czaru Par i chociaż było to badziewie to jednak było badziewiem-nowością, a każda nowość ciekawi. Teraz, jako etatowy prowadzacz po programach dla dresów i blondi, nie ma szans by zaistneić jako człowiek poważny. A że w małżeństwie, o którym sam każe się rozpisywać kolororym dziadostwom, też sobie nie radzi świadczy fakt, że jest trybikiem na rynku matrymonialnym "haj- sosiety". Miał dziewczynę Zosię Ragankiewicz, ale Zosia wolała senatora, który się właśnie rozwiódł z hukiem z obecną prezenterką Wydarzeń w Polsacie. Po tym fakcie Ibisz głośno w brukowcach opisywał najpierw swpje zaręczyny z Anią we Włoszech, bo Ania italianistykę studiowała, potem ślub ach, och, co za wydarzenie to było. Anai została naczelną polskiej wersji Shape`a i to oczywiście należało jej się, bo Ania wiedziała komu wleźć do łóżka, by z marnym wykształceniem raz dwa dostać intratną robotę. Teraz, kiedy już siedzi na czterech literach może Krzysia kopnąć w d. bo już jej nie potrzebny. W sumie ma rację, a ja się czasem zastanawiam, po kiego grzyba mi ta moralność. Przespać się z tym lub z tamtym, nawet wyjść sztucznie za mąż i już kariera medialnej ku.. się potoczy. A jak wiadomo kurestwo nie sięga haj-sosiety, bo tylko plebs może być puszczalski. Haj-society po prostu dba o interesy nie idę z duchem czasu, cholewcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Ibisz- oooooo IP: 195.117.90.* 25.01.05, 16:14 aha, to nie tak, że czytam brukowce bo jako socjolog interesują mnie one w sensie zjawiska społecznego, jak to zwykło się tłumaczyć własne niecne czytanki. Czytam bo czasem lubię. O hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rilka Re: Ibisz- oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 04:27 Nie tlumacz się, a któż inny jak nie socjolog by się takimi tematami interesował ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noniemogę Re: Ibisz- oooooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:04 a ten wszędobylski tralalumoek znów wścibia swój nos tam gdzie nie trzeba. no i jak zwykle kąśliwy komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: Ibisz- oooooo IP: *.kikol.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 16:06 Nie wymadrzaj sie bo nie słucham lumpów, juz widze jaka ty jestes swieta, ale nie cofam, taki brzydal jak ty cały czas siedzi przed kompem i nie wychodzi z domu wiec i tak nieczego nie odwali. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ibisz- oooooo 25.01.05, 16:31 Gość portalu: aaaaaa napisał(a): > Nie wymadrzaj sie bo nie słucham lumpów, juz widze jaka ty jestes swieta, ale > nie cofam, taki brzydal jak ty cały czas siedzi przed kompem i nie wychodzi z > domu wiec i tak nieczego nie odwali. ty rozdwojana jazn pod dwoma nickami masz cos jeszcze ciekawego do powiedzenia? zrob moze trzeci wpis pod nickiem np "pinda glupia", bedzie pasowal do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Ibisz- oooooo IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 11:35 Zawsze miałam wrazenie ze on jest gejem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: Ibisz- oooooo IP: *.238.101.185.adsl.inetia.pl 25.01.05, 16:31 Ibisz , Kolanko, Lis itd....niewiele mnie obchodzą! a tym bardziej ich sprawy łóżkowo - jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: Ibisz- oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:33 Richie, jak Ty dużo wiesz o naszych selebritis. A ja myślałam że szefowa Shape to jakaś kompetentna kobieta, bo jest to jedyne pismo z kobiecych, które bardzo lubię i regularnie czytam. No i myślałam, że jak się ma dzieci/cko, to się człowiek stara, żeby małżeństwo przetrwało, a nie z powodu 3,5 h Intercity w jedną stronę bierze rozwód. Pozdrawiam z wyrazami wdzięczności za opisanie tej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Ibisz- oooooo 25.01.05, 19:54 a bo widzisz, zarzucam innym kleptomanię odnośnie toberek, ale ja mam chyba podobną, dotyczącą czytania wszystkiego, nawet bzdur. Osoby na świeczniku zaś na okrągło są opisywane, no i w sumie Ibisz nie jest głupszy czy mniej interesujący od chociażby Gruszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Ibisz- oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:25 " A ja myślałam że szefowa Shape to jakaś kompetentna kobieta, bo jest to jedyne pismo z kobiecych, które bardzo lubię i regularnie czytam. " wyrocznia jestes czy co? a ja uwazam ze pismo rownie denne jak cala reszta gazet dla kobiet szczycacych sie dostatecznym wyksztaleniem by potrafic czytac, a za malym wyrafinowaniem by wybrac sobie ambitniejsze teksty. aha, zeby nie bylo, tez se czasem czytuje, np po lekcjach zanim autobus przywlecze sie na przystanek to nieraz wpadne do empiku i przekartkuje jakies tam glossy magazines czy cuś. a ibisz sie moim zdaniem brzydko postarzal :( takze nauka stad taka zeby nie zaciskac ust w brzydkim grymasie gniewu bo od tego tlko zmarszczki sa, no i rzecz jasna kremy z filtrem uv stosowac pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: Ibisz- oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:39 > " A ja myślałam że szefowa Shape to jakaś kompetentna kobieta, bo jest to > jedyne pismo z kobiecych, które bardzo lubię i regularnie czytam. " > > wyrocznia jestes czy co? > a ja uwazam ze pismo rownie denne jak cala reszta gazet dla kobiet szczycacych > > sie dostatecznym wyksztaleniem by potrafic czytac, a za malym wyrafinowaniem > by wybrac sobie ambitniejsze teksty. Tak - jestem Wyrocznią - dla samej siebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhh Re: Ibisz- oooooo IP: *.pronet.lublin.pl 25.01.05, 23:27 yyy no powiem wam szczerze, ja słyszałam ze on jest gejem. i to z całkiem wiarygodnego źródła...mam kolege w Warszawie, ktory twierdzi ze Ibisz jest w tzw "branży" od wielu lat:) Odpowiedz Link Zgłoś