Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerach?

27.01.05, 13:17
    gwiazdy.wp.pl/kat,16093,wid,6557677,wiadomosc.html
    dla mnie na plus:Agnieszka Wlodarczyk,ocziwiscie Daryl Hannah,Ania
    Przybylska,Grazyna Torbicka,Malgosia Kozuchowska-srednio,edyta Grniak-srednio-
    ale sukienka maskujaca ksztalty..wiec..coz..
    Za to beznadzieja dla mnie to Malgosia Foremniak..mialam 6lat temu taka
    sukienke..oki..wracaja satyny itd///ale to dla mnie takie
    przezyte..masakra..to Monika Richardson i w stroju szlachcianki..jejku..jak
    jej..co grala z Markiem Kondradem...a bedziecie widzieli..
    Obserwuj wątek
      • aretse11 Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 13:24
        no tak..przypomnialo mi sie Renata Dancewicz..
      • tropicielka Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 13:36
        Foremniak - koszmarna sukienka , to samo Richardson - strraaaszne sukienki :-(
      • lunalovelight Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 14:11
        wlasnie rzucilam okiem na renate dancewicz ;)
        o matko kochana :D
      • ania_wiedzminka Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 14:15
        RICHARDSON i FOREMNIAK - totalny dramat!!! Dancewicz wygląda natomiast jak
        czerwony kapturek bez kapturka;)
        Kożuchowska i Torbicka - jak zwykle z klasą, ale to odróżnia aktorki od
        aktorzynek:)
        • Gość: Justyna Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:17
          Większość tych sukienek - ohyda jak dla mnie.
      • Gość: eliza Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 14:17
        Torbicka, Kozuchowska, Włodarczyk i Hannah - super, szczególnie sukienki
        Torbickiej i Włodarczyk bardzo mi się podobają
        Górniak wygląda koszmarnie, czy ona jest w ciązy?
        Foremniak, Rodowicz, Dancewicz i Richardson - brak słów na opisanie tych
        koszmarków
        Sistars - ja wszystko rozumiem ze mają styl taki a nie inny, ale przynajmniej
        na tego typu imprezy mogłyby dziewczyny ubrac sie nieco inaczej, ze tez same
        nie nudza tym swoim wyglądem...
        W. Rosati - wygląda jak stara lampucerka
        Olejnik - z takimi ramionami powinna darowac sobie odkrywanie ciała
        Przybylska - tandeta
      • aniaa_23 Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 14:49
        Kożuchowska - świetnie,
        Dancewicz - :)))))))))))
      • Gość: aghny_b Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.238.96.124.adsl.inetia.pl 27.01.05, 14:55
        Lubie Dancewicz, nieważne dlaczego, i żal mi się zrobiło że sie tak "przebrała",
        bo nie wygląda w tym dobrze
        ...nie wiem, może to miala być jakaś "stylizacja"??? albo kpina???
        no w każdym razie nie wyszło...
      • b_bb Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 15:09
        Dancewicz wyglądała fatalnie, pojęcia nie mam, co chciała wyrazić tą dziwną
        suknią. Sukienka Moniki Richardson również mnie nie zachwyca, natomiast
        Foremniak wygląda, moim zdaniem, całkiem ładnie. Edyta Górniak- oj!
        Kożuchowska, jak zwykle, starannie wystylizowana, jednak nie mogę się do niej
        przekonać. Podoba mi się żona Szymona Majewskiego: skromnie, stylowo i ładnie,
        bez zbędnej przesady. Robert Gawliński wygląda jak w ostatnim stadium anoreksji,
        nie chciałabym go oglądać bez ubrania. Reszty nie chce mi się komentować.
        • Gość: eliza Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.ct.com.pl 27.01.05, 15:33
          Masz racje kozuchowska jest zawsze na max wystylizowana i ja tez nie moge sie
          do niej tak zupelnie przekonac ale sukienka bardzo mi sie podoba. Moze moje
          niezdecydowanie do jej osoby to wynik tego ze nie przepadam za nią jako za
          aktorką (szczegolnie drazni mnie jej glos) i filami w ktorych gra. Poza
          killerem nie zagrala w niczym dobrym, te polskie komedie są tak proste ze az
          zenujące.
        • Gość: calineczka Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: 158.75.204.* 27.01.05, 15:38
          Zgadzam sie, ze Dancewicz wyglada tragicznie. Skad ona wytrzasnela te kiecke?
          Richardson i Foremniak tez prezentuja sie moim zdaniem nie najlepiej.
          Nie ogladalam calej gali, ale po obejrzeniu zdjec stwierdzam, iz kreacja co
          drugiej aktorki nie podoba mi sie.
        • Gość: @neta Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:40
          Moim zdaniem:
          R.Dancewicz,M.Foremniak,M.Richa rdson,M.Rodowicz-poprostu koszmar
          sisters-bez komentarza:)
          G.Torbicka jak zawsze z klasą
          M.Kożuchowska mhy..ma fajnego styliste ale jakoś mnie drażni ta dziewczyna.Z
          taką pewnością na twarzy siedziała na widowni,że aż nie wypada.Słowem straszna
          damula się zrobiła i chyba sława i pieniądze troche do głowy uderzyły.
          E.Górniak-Wie co można odsłonić a co zakryć.
          A.Włodarczyk-super.
          • Gość: eliza Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.rene.com.pl 27.01.05, 17:08
            Wydaje mi się, że edyta g. nie do końca jednak wie co jaką czesc ciała powinna
            eksponować a co ukrywać. Fason tej sukienki nie pasuje moim zdanie do jej
            niezbyt szczupłego brzucha...
      • Gość: eliza Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.rene.com.pl 27.01.05, 17:01
        jejku, własnie zobaczyłam zdjecie gawlinskiego, wygląda upiornie, facet jest na
        cos chory czy jak?
        • Gość: Uttaa Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 27.01.05, 17:11
          Do porażek dodałabym jeszcze Weronikę Rosati i zdjęcie Edyty Górniak, która
          karmi jakiegoś faceta, matko jaki babsztyl się z niej zrobił.
          • Gość: ciekawa Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: 195.205.32.* 27.01.05, 17:30
            a gdzie można fotki zobaczyć?
            • Gość: eliza Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.rene.com.pl 27.01.05, 17:36
              Założycielka wątku aretse11 podała link do strony. Kliknij na niego.
            • daino Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 17:43
              gwiazdy.wp.pl/kat,16093,wid,655 7677,wiadomosc.html

Kozuchowskiej zrobili buciki ze scietych resztek wlasnych wlosow?
              • Gość: anka Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:21
                Ten "facet" co go karmi Edyta Górniak to jest jej MĄŻ:)
      • Gość: klara Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.crowley.pl 27.01.05, 18:53
        niestety nie ma zdjęcia pani Jolanty Pieńkowskiej, która wystąpiła w białej,
        chyba satynowej (w każdym razie z połyskiem) obficie marszczonej sukience do
        pół łydki, a do tego... czarne, chyba skórzane kozaki... zgroza...
      • vic_vic Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 19:00
        Kożuchowska zdecydowanie bezkonkurencyjna. Nie wiem czy jej kreacja była
        zainspirowana sukcesem "Aviatora" czy ogólną tendencją w modzie, ale na pewno
        wyprzedza resztę naszych gwiazdek i pseudogwiazdek. Szkoda, że nie ma za co dać
        jej oscara czy choćby globu, bo na "prawdziwych" czerwonych dywanach
        prezentowałaby się przyzwoicie :)
        • miska_malcova Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 19:22
          jakieś to takie... przaśne nieco..
      • kochanica-francuza ja mam dwa pytania 27.01.05, 19:23
        1.kto to jest?

i.wp.pl/a/f/pjpeg/8294/daryl_hagnnah.jpg
        2.co Drzyzga ma na łbie(jakieś podstrzyżone a la szlachcic na zagrodzie)???
        • b_bb Re: ja mam dwa pytania 27.01.05, 19:28
          kochanica-francuza napisała:

> 1.kto to jest?
          > i.wp.pl/a/f/pjpeg/8294/daryl_ha gnnah.jpg

Podpisane wszak: Daryl Hannah. Oto krótka biografia:
          www.filmweb.pl/Daryl,Hannah,filmografia,Person,id=3799
          > 2.co Drzyzga ma na łbie(jakieś podstrzyżone a la szlachcic na zagrodzie)???

Drzyzga ma piękną, modną fryzurę, którą zapewne za grubą kasę wyprodukował jakiś
          niezwykle utalentowany fryzjer, po konsultacji z rzeszą równie zdolnych
          stylistów. Miodzio!
          • kochanica-francuza Re: ja mam dwa pytania 27.01.05, 19:44
            b_bb napisała:

> kochanica-francuza napisała:
            >
            > > 1.kto to jest?
            > > i.wp.pl/a/f/pjpeg/8294/daryl_ha gnnah.jpg
            >
            >
            > > 2.co Drzyzga ma na łbie(jakieś podstrzyżone a la szlachcic na zagrodzie)?
            > ??
            >
            > Drzyzga ma piękną, modną fryzurę, którą zapewne za grubą kasę wyprodukował jaki
            > ś
            > niezwykle utalentowany fryzjer, po konsultacji z rzeszą równie zdolnych
            > stylistów. Miodzio!

Hm.Zdolny był ci niesłychanie,bo ta fryzura ślicznie podkreśla jej
            wystająco-opadający podbródek.
            Daryl Hannah,dzięki.Jedyna kieca,jaka mi się podoba.Nie wiem,czy nie zbyt
            skromna,ale za to ładna ,prześliczny kolor,"genialna prostota".

W porównaniu z resztą pań,które - jako porządne zakompleksione Polki - zgodnie
            udają,że są na gali oscarowej (może z wyjątkiem sistars)i wbiły się w jakieś
            absurdalne kiecki - bezbłędna!

• Gość: eliza Re: ja mam dwa pytania IP: *.ct.com.pl 28.01.05, 10:13
          to daryl hannah zawsze sie zastanawiam na jakiej podstawie oni przyznają te
          nagrody np. najpopularniejszy aktor zagraniczny w polsce w bodajze zeszlym roku
          to alain delon:) Organizatorzy takich imprez najpierw robią rozeznanie kto
          zechciałaby nagrodę odebrac osobiscie i kiedy juz znajda podupadłą lub
          przynajmniej nie pierwszej swietnosci gwiazde ogłaszają ze ta oto pani/pan jest
          gwiazdą numer jeden w naszym kraju. Pół biedy jeszcze kiedy jak w przypadku d.
          hannah cos tam z jej udzialem grali jakis czas temu w kinach gorzej z delonem
          lub moorem albo denevue:)
          tak, fryzura drzyzgi okropna ale przyjrzałam sie przyjacielowi d. hannah ten to
          sie dopiero odstawił.

• zolwik Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 19:49
        porazka, szczególnie czerwona sukienka (masakra) w komplecie z czarnymi
        rajstopami
        przede wszystkim moj typ to oczywiscie silna opalenizna w srodku zimy;)
        zle dobrana sukienka gorniak do jej obecnej figury (ale ostatnio modne jest
        chodzenie w bluzkach wydekoltowanych gdy biust od bycia w ciazy wyglada
        powiedzmy "inaczej")
        fioletowa sukienka - koszmar
        kozuchowska super:)
        byc moze Anna jablczynska (ktokolwiek to jest) wyglada ladnie, ale chcialabym
        te sukienke zobaczyc z przodu
        rosati jak zwykle dla mnie "uzylam woreczka"
      • iberka Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 27.01.05, 20:25
        monika richardson-okropnie w tej czerwonej sukieneczce
        małgosia kożuchowska- mnie podobało sie bardzo...najbardziej
      • b_bb Więcej zdjęć 27.01.05, 20:40
        Ta sama impreza, duuuuuuuuuuużo zdjęć. Można obejrzeć kolejne kreacje:
        foto.akpa.pl/imprezy.php?id=1021
        Niestety, bez zbliżenia.
      • Gość: aga Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.tkchopin.pl 27.01.05, 23:16
        Dancewicz, Rodowicz, Richardson,-tragedia.
        Górniak, Foremniak, Przybylska- nic specjalnego
        Torbicka, Hannah, -super ,klasa i naturalność
        Kożuchowska jak zawsze wystylizowana na maxa , nic do zarzucenia jednak
        obserwują jej minę i zachowanie podczas gali... niestety klapa totalna,
        wyglądał tak jakby była pewna ze wygra, i wogóle cała jej maniera... szepty ze
        scenarzystką, tajemnicze poklepywania, rozmowy z hannah. cóz wydaje mi sie, że
        kiedys miała troche skromności i była sympatyczniejsza
      • Gość: anka Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:23
        Na plus - Daryl, Kożuchowska, Jabłczyńska i Włodarczyk
        Na minus - Dancewicz, Richardsone, Rosati, Górniak, Foremniak i Przybylska (ta
        to czego nie założy, wygląda jak dresiara)
        Robert Gawliński - zgroza!
        Sistars to całkiem fajne dziewcznyny, ale chyba tak samo ubrałyby się na
        wykopki i na oscarową galę.
        • monia515 Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 28.01.05, 09:00
          A jak Wam się podoba Aldona Orman? Dla mnie tragedia! Przecież to młoda
          dziewczyna, a co by nie założyła, wygląda jak stara baba po liftingu..
          Kożuchowska- przestylizowana i nadęta.
          Przybylska- zgadzam się z przedmówczynią-dresiara (w każdym wydaniu).
          Richardson- masakra.
          Górniak- przytyła, a dużo odsłania.. widać.. wydaje jej się, że jest nadal
          wiotka i powabna.
          pozdr.
      • Gość: marciar Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 28.01.05, 09:50
        Jak dla mnie to najlepiej prezentowała się na tegorocznych kamerach :MAŁGORZATA
        KOŻUCHOWSKA. Wspaniale dobrana sukienka i fryzura prawdziwa gwiazda ktora ma
        styl i gust!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby więcej takich Kobiet:)
      • kadlubek07 Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac 28.01.05, 14:13
        Aldona Orman wyglada niesmacznie...ten kolor, ten dekolt...
        Panna Rosati postarzona makijazem i fryzura o jakies 10 lat
        Richardson....to chyba nie tak miało byc :P
        • aretse11 i teraz same powiedzcie/// 31.01.05, 16:20
          ,,cos jest nie tak z tymi naszymi "gwiazdami"..przeczytalam wszystkie opinie..i
          w wiekszosci jestesmy zgodne...mam wrazenie,ze gdyby taka Richardson poprosila
          przed Telekamerami jakies 10 przypadkowo spotkanych na ulicy dziewczyn ..moze
          ubralaby sie lepiej..mam wrazenie..ze one chcialy sie ubrac obciachowo by
          zwrocic na siebie uwage-jakie sa odwazne i ze one moga sobie pozwolic na takie
          koszmarnie dobrane kreacje..bo to one sa gwiazdami i lansuja mode..chyba
          myslaly,ze co 5ta Polka w karnawale ubierze to samo..straszne!!!
        • Gość: Lorelai Re: co myslicie o kreacjach gwiazd na Telekamerac IP: *.ipact.nl 31.01.05, 17:05
          Boze, E.Gorniak spasla sie jak swinia! Czy ona nie ma lustra w domu, zeby w
          obecnym stanie zakladac taka sukienke???
      • e_katt dla mnie 31.01.05, 17:13
        to jednak najcudaczniejsze widowisko zaserwował Gawliński.. (to bardziej z
        gatunku kreacji scenicznych niż stricte ubraniowych)

takie to przeraźliwie wychudzone wilczysko
        anoreksja? prochy? problemy? intensywna praca?...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka