Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GINO ROSSI - super ceny!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:38
    Jak jesteście na kupnie butów zimowych to polecam nalot;p na Gino Rossi. Ostatnio wyszłam na sklepy z myślą że wrócę z butkami od Deichmanna, ale oczywiście nic "przyzwoitego" nie było:///. Tanie dziadostwo:((. Z ciekawości weszłam do Gino Rossi (z ciekawości bo nie nastawiałam się na zostawienie tam całej kasy:P), a tu proszę - na samym środku stoją śliczne butki (akurat takie jak chciałam) i czekają na mnie:D. I to za.. 199 zł. Na przecenie z 449:)).
    Obserwuj wątek
      • Gość: agatka Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:40
        199 zl to malo na buty?
        ja swoje polkozaczki kupilam za 49,90
        • kochanica-francuza Re: GINO ROSSI - super ceny!!! 05.02.05, 10:47
          Gość portalu: agatka napisał(a):

> 199 zl to malo na buty?
          zależy jakiej marki

> ja swoje polkozaczki kupilam za 49,90

i też dobrze:-)))
        • Gość: SeReNe Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:47
          49,90????????????????
          199 to mało jak na wysokie kozaki! Zwłaszcza w prównaniu do jakości:p.
          • lovika Re: GINO ROSSI - super ceny!!! 05.02.05, 12:13
            jak za polskie buty to i tak drogo....
            • Gość: SeReNe Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:19
              Nie sądze. Jakoś nigdy nie mogę znależć dobrych a schodzących poniżej 2 stówek:((.

A jak na Gino Rossi to to jest baardzo tanio :p
              • Gość: ewelita Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.02.05, 13:12
                Gość portalu: SeReNe napisał(a):

> Nie sądze. Jakoś nigdy nie mogę znależć dobrych a schodzących poniżej 2
                stówek:
                > ((.
                >
                > A jak na Gino Rossi to to jest baardzo tanio :p

-----------------------------
                • Gość: SeReNe Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:36
                  Niegdy nie mogę znależć i nie znalazłam. A 1999 to to samo co 200 więc już nie bądź taka złośliwa :p
                  • Gość: SeReNe Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:37
                    znaczy 199 a nie 1999
                    • Gość: mueca Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:50
                      a ja właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam między innymi buty zimowe. śliczne po
                      prostu. przecenione z 599 na 299. w hego's. skurzane, leciutkie, no jestem po
                      prostu zachwycona. a żadko kiedy podobają mi się zimowe buty...
                      • Gość: mueca Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:51
                        rzadko miało być ;)
                      • Gość: mueca Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:52
                        "rzadko" miało być ;)
                        • miska_malcova Re: GINO ROSSI - super ceny!!! 05.02.05, 22:07
                          :-))) i skórzane powinny być koniecznie
                          • Gość: ANIUAIUA1 Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.02.05, 16:58
                            Witam,
                            Polecam Sklepy Gino Rossi i Bata- mają ładne buty i co b. ważne uznają
                            reklamacje.
                            Radzę omijać szerokim łukiem sklepy: Prima Moda i Destroy- jest tylko w Blue
                            City- chcą tylko nabić klientów w butelkę- może i buty są ładne, ale w razie
                            reklamcji - nie ma co liczyć na uczciwą opinię rzeczoznawców. reklamacje nie sa
                            uznawane, nawet jeśli są uzasadnione- szczerze odradzam zakupy w PRIMA MODA I
                            DESTROY.
                      • bonzee Re: GINO ROSSI - super ceny!!! 05.02.05, 22:26
                        Ja dzisiaj sobie kupilam rewelacyjna spodnice. (co 5 minut ja ogladam, nie moge
                        sie na nia napatrzyc.. :D)
                        • Gość: Olinka Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 00:09
                          Ja też weszłam do Gino tylko popatrzeć, no i od dwóch dni nie mogę się
                          zdecydować czy kupić wiosenne (dokładnie takie jakich szukałam) za 359zl, czy
                          przecenione zimowe (też piękne) za ok 200zl. Nie chciałam tyle wydać na
                          buty,ale jak je zobaczyłam to i pieniądze by się znalazły:/
                          Jutro idę kupić, może tych przecenionych już nie będzie i będzie mi łatwiej...
                          • aniabe13 Re: GINO ROSSI - super ceny!!! 06.02.05, 12:44
                            Znając życie, będą i kupisz dwie pary.
      • Gość: <MAGDA> Re: GINO ROSSI - super ceny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:56
        Buty w GINO ROSSI są super! Każdy rodzaj: sportowe( takie lubię najbardziej),
        balerinki, wyjściowe,eleganckie i te trochę mniej.SSSUUUPPPEEERRR FIRMA!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka