Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

**Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych

IP: *.icpnet.pl 10.02.05, 15:54
    ten turban niby fajny, ale jak sie okazało buty dobrała fatalnie.
    takie błyszczace kozaki z czubem fatalnie wyglądaja z "etnicznym" turbanem.
    Miało byc a'la Badu, wyszło bez sensu.

www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1283&fpage=2
    Obserwuj wątek
      • Gość: eliza Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.ct.com.pl 10.02.05, 16:22
        Zgadzam się co do doboru butów, rano oglądałam zdjęcia z koleżanką i od razu
        zwróciłyśmy na to uwagę. Zreszta cała kreacja jest moim zdaniem beznadziejna,
        ale gdyby chociaż buty były dobrze dobrane...
      • ruda_80 Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 10.02.05, 16:40
        Fatalnie też była dobrana z Wojewódzkim, no oczywiście o stroje chodzi :-) Nie
        to żeby od razu i on turban na głowe włożył, ale ona ubrana w miare elegancko a
        on zwykły sweter i dżinsy
      • gocha221 Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 10.02.05, 16:47
        Wojewódzki pomimo calej swojej "orygianlności i niepowtarzalności" zawsze jest
        kiepsko ubrany.
        i zgadzma sie ze jako para mogli się tu fajniej ubrac.
        To samo kurzajewski z zoną: ona czarma sukienka, umalowana, zrobiona w
        najmniejszym szczególe itd. a on jeansy i cos, co wyglada na kowbojki:-))
        • koteck Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 10.02.05, 17:01
          Turban turbanem, ale wydaje mi się, że ładnie w nim wyglądała, tzn. chodzi mi o
          samą twarz, zazwyczaj ma nijaką fryzurę, chyba lepiej jej by bylo gdyby nosiła
          włosy zaczesane czy związane do tyłu, chociażby kitkę. No ale to moje zdanie.
          • gocha221 Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 10.02.05, 17:37
            turban i tawrz ok. Twarz to jej najmocniejsza strona, jeśli chodzi o urode. Na
            tym wreczaniu wydawało mi się, ze dobrze jest ubrana, dopiero na tych zdjeciach
            wyszły te straszne buty i średnia kieca.
            Weronka Rosati-tragedia, ciekawe czy w wieku lat 40 bedzie sie ubierała jak
            70-latka.
        • Gość: ciekawska Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:47
          A czy żona Kurzajewskiego, czyli Paulina Smaszcz już urodziła?
      • Gość: Klara Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.crowley.pl 10.02.05, 16:59
        większośc kobiet ma "szpice", tylko nieliczne maja buty z zaokrąglonymi
        noskami. Nawet Pani Teresa Rosati - projektantka - jest "nietrędna"...
        • Gość: Lenka Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.chello.pl 10.02.05, 17:28
          Super razem wyglądają nie ma co-ona ubrana elegancko, a on tak byle
          jak,zwyczajnie.Ale tak dobrane pary często się spotyka nawet na ulicach.
          Weronika Rosati-rany ta dziewucha ma ledwie 20 lat, a wyglada jakby była po 30.
          W sumie nie dziwię się czemu sie tak postarza,jak ma dużo starszego partnera to
          nie może wyglądać na podlotka.
          • Gość: s Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.02.05, 17:41
            gwoli scislosci ma 21:))))
            • Gość: tyle Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.escom.net.pl 10.02.05, 20:27
              a nie 19 lat?
              gdzies obilo mi sie o uszy - omijam wiadomosci o tej pannie - ze studiuje na 1
              roku, oczywiscie filmowki, bo cozby innego;) Hmm.. chyba ze miala przerwe w
              nauczaniu, bo te ciagle imprezy i bankiety na ktore prowadza ja mama musza byc
              meczace i czasochlonne..
              mama-projektantka mody(!!!)ma fatalny wplyw na jej wizerunek..

Ania Mucha; turban kolorystycznie pasowal do swetra Kuby i chyba mial
              ja "wyciagnac" w gore..;)
              upiekla 2 pieczenie; 1. wydawala sie wyzsza, 2. byla zauwazona
              a te buciki rzeczywiscie z nieco innej parafii..

• Gość: Monica Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.wlb.vectranet.pl 10.02.05, 21:08
                A mnie się podoba strój Weroniki. Uważam, że jest klasyczny i elegancki. Co do
                butów z okrągłymi noskami to uważam, że to najgorszy niewypał modowy. I nie
                ubiorę ich za nic. Trzeba mieć swój styl, a nie ślepo naśladować modę.Co do
                butów Weroniki to są śliczne.
                • titerlitury Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 11.02.05, 10:04
                  sądzę, że ubierać ich nie musisz, zupełnie wystarczy, żebyś nie wkładała:)
              • kropisia Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 12.02.05, 15:12
                Rosati jest z 1984 roku wiec ma niecale 21.
      • tralalumpek Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 10.02.05, 21:25
        przebrnelam przez wszystkie zdjecia
        fatalne, koszmarne, zalosne, rozpaczliwie brzydkie, ....
        jedyne zdjecie na ktore mozna bez obrzydzenia popatrzec to dwoje mlodych ludzi,
        nie wiem kto na nich jest ale mile twarze, normalnie wygladaja (brzozowski) i
        ok ubrani
        nawet tym razem torbicka przesadzila bo to nie tak sie nosi a jej maz to juz
        powinien wiedziec jaka jest prawidlowa dlugosc "krawatki"
        • Gość: Olcia Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.echostar.pl 10.02.05, 23:59
          Anna Mucha tragedia. najładniejsi to Danuta Stenka i jak zawsze Małgorzata
          Kożuchowska.
        • Gość: kabaczek Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 07:36
          oj zgadzam sie w 100%, to jedyna "normalna" para. reszta godna pozalowania..
          jedni zle, drudzy gorzej.. a Kukulska okropnie.. hehe, a to sie wyzylam ;))
      • hiii Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 11.02.05, 01:45
        te zdjęcia sa tragiczne!!! ja nie wiem z czego to wynika, że ci ludzie tak
        rozpaczliwie nie potrafią się dobrze ubrać...
        co okazja to gorsze pomysły - brak mi słów
        • energeia Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 11.02.05, 10:05
          A zielony pantofelek(?) Agaty buzek wygląda jak łapeć z wikliny.
          W sumie to nawet pasuje do reszty jej image. Czerwone korale i białe giezłeczko. Tak słowiańsko. Tak
          swojsko.

(Zaraz ktoś na tę niewinną uwagę zareaguje i napisze, że kompleksy mam.)
          • Gość: ekler Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.kim.pl / *.kim.pl 11.02.05, 10:46
            a mi sie podoba stroj Muchy,z pomyslem.Moze z wyjatkiem butow.I uwazam,ze ona
            jest jedna z najladniejszych.A Wojewodzki to Wojewodzki,w garniturze go sobie
            nie wybrazam;)
            • tralalumpek Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 11.02.05, 11:58
              kołek zawsze będzie kołkiem a wojewódzki to taki właśnie kołek a garnitur mu i
              tak by nie pomógł,
              są ludzie ktorzy w pewnych ubraniach wyglądają jak w przebraniu i tak jest
              właśnie z wojewódzkim i garniturem
          • Gość: gwiazdka Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:44
            tez zauwazylam tego zielonego buciczka .... wiec lacze sie z Toba w "podziwie"
            swojskiego klimatu
      • monia515 Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych 11.02.05, 10:56
        A dla mnie turban, to niezbyt trafione nakrycie głowy dla Muchy. Ona jest niska
        i ma bardzo dużą głowę- turban ją jeszcze powiększył.
        • Gość: madzi1 Re: **Strój Anny Muchy na Najpiekniejszych IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 11:54
          a co sie stalo z piersiami kozuchowskiej? jakies placki ma a nie piersi, a moze
          tylko tak na zdjeciu wyszlo
      • tralalumpek jesycye jedna uwaga... 11.02.05, 12:21
        ...co do wojewodzkiego
        na bal na normalnym poziomie takiego lupma by nie wpuścili, co to za impreza
        gdzie niektórzy w sukniach wieczorowych, inni w pseudowieczorowych, jeszcze
        inni w jeansach a takie wywłoki jak w wojewódzki w wyciągniętym swetrze
        • b_bb Re: jesycye jedna uwaga... 11.02.05, 12:50
          Szeroko rozumiana wolność, tralalumpku. ;) Gwiazd nie dotyczą żadne konwenanse.
          Jaka impreza, takie gwiazdy.
          Jeszcze odnośnie Małgorzaty Kożuchowskiej: jest ona postrzegana jako aktorka z
          doskonałym stylem, zawsze świetnie ubrana. Dla mnie ona się przebiera, a nie
          ubiera. Za każdym razem kopiuje inną światową gwiazdę, wczoraj była Gwyneth
          Partlow, dziś jest Nicole Kidman, a jutro będzie Cate Blanchett. Owszem, czerpie
          z dobrych wzorców, ale to tylko naśladownictwo, zabawa w przebieranki, jest w
          tym jednak sztuczna, gdyż to nie jej styl, a innych, tak różnych kobiet.
          • tralalumpek Re: jesycye jedna uwaga... 11.02.05, 12:57
            b_bb napisała:

> Szeroko rozumiana wolność, tralalumpku. ;) Gwiazd nie dotyczą żadne
            konwenanse.
            ....

otóż nie tak do końca masz rację, gwiazdy na galowe występy też są zobligowane
            do "odświętnych dziwactw"
            jak wyżej, są bale na które by po prostu nie zostali wpuszczeniu, pomimo
            pseudogwizdowych osobowości
            ta swołocz po prostu nie umie się znaleźć, nawet w swoim artystycznym półświatku
            • b_bb Re: jesycye jedna uwaga... 11.02.05, 13:02
              Dlatego napisałam, że impreza godna gwiazd.
              • tralalumpek no tak :) -nt 11.02.05, 13:03

• Gość: Iga Re: no tak :) -nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:12
                  O patrzcie, Malinowska zoperowała sobie uszy! No i dobrze zrobiła:D
                  • Gość: złośnica sukienki Rosati i Włodarczyk, hehe ... >:) IP: *.aster.pl 26.02.05, 16:33
                    ... czy tylko mi wydają się podobne? :>
      • Gość: adela o rany! IP: *.aster.pl 26.02.05, 18:38
        ale kaszaloty!
        Weroniczka R. wygląda jakby była mocno po 30,a jej kreacja to jakas tam
        wariacja słynnej sukienki JP Gaultiera, w której wystapiła na rozdaniu Oskarów
        Juliette Binoche. Kożusia (wszędzie juz jest, niedługo będzie wylatywać nawet z
        lodówki) wygląda jak zwykle bez stylu, Wolszczak w asymetrycznej fryzurze, bez
        swojej wiecznej trwałej i długich włosów, zaczęła wyglądać staro (ta odsłonieta
        szyja!!!). I jeszcze Mucha w turbanie - kiedys był dowcip o musze w ortalionie
        teraz bedzie o Musze w turbanie. Reszta jej kreacji - bez turbanu wydaje sie w
        miarę spójna, ale ten turban jest jak wrzód na d... Do Eryki Badu droga jak
        stąd do następnej Galaktyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka