Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jeans w h&M

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:06
    witam, wiecie, co sie bedzie dzialo? otoz juz za kilka dni za zakup 2 par
    spodni jeans dostaniecie, drogie klientki (i klienci) 100 zł so ręki, a jak
    kupicie dzieciecych 2 pary to 50 zł. co powiecie na te akcje promocyjna?
    jestem ciekawa waszych opinii. akcja bedzie trwac 2 tygodnie
    Obserwuj wątek
      • Gość: gfg Re: jeans w h&M IP: *.chello.pl 10.02.05, 23:28
        skad to wiesz?
        • Gość: prostozh&m Re: jeans w h&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:33
          o uszy mi sie obilo jak bylam w sklepie
      • Gość: cobe Re: jeans w h&M IP: 148.81.192.* 11.02.05, 08:32
        Hm... to tak jakby kazdą parę obnizyli o 50 zł prawda? To słaba promocja, bo
        musze wydać ok. 300 zł (po tej promocji "tylko" 200) i mieć 2 pary spodni, a
        bym wolała wydać 100 zł i mieć jedną parę, o ile by mi sie udało ją dobrać, bo
        akurat dzinsy w H&M są takie sobie (chodzi mi o krój spodni, są jakieś takie za
        wysokie w stanie). Ciekawa jestem czy wypali ta promocja - aż pójdę i popatrzę.
        Pozdrawiam ;)
        • Gość: prostzh&m Re: jeans w h&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:50
          e, nie jestem zachwycona, cos ostatnio cieniutko z tymi promocjoma i przecenami
          w h&m
          • Gość: dobry humorek Re: jeans w h&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:55
            ja również dostałam zawodu podczas przecen;-) zobaczymy co ciekawego wymyślą w czerwcu/lipcu... może będzie lepiej;-)
        • Gość: prostozh&m Re: jeans w h&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:51
          ceny spodni jeans w h&m to srednio 139 zl, tak wiec zamiast 260, pkacisz 160 za
          dawie pary, no mozna powiedziec, ze niezle, przy zalozeniu ze dobierzesz
          odpowiedni kroj, najlepsze sa na divide, tzn. mlodziezowe
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka