Gość: patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:45 ostatnio b mi sie podobaja kolorowe skarpetki zolte zwlaszcza wam tez ? czy uwazacie ze to dziecinne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: żółte skarpetki 12.02.05, 12:55 ostatnio wypatrzylam taka fantastyczna dzialke na marsie, poludniowo-zachodnia orientacja, jest swietna, ta obok 397, czy wam tez sie podoba? czy uwazcie ze to zbyt dziecinne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: żółte skarpetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:31 :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwas Re: żółte skarpetki IP: 195.205.245.* 12.02.05, 14:14 Do żółtych skarpetek najlepiej oczojebnie zielone buty, niebieskie rajstopy, czerwoną spódnicę, fioletową bluzkę, i koniecznie berecik z antenką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: żółte skarpetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:57 ja nosze pomaranczowe skarpetki i jest oki :) nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzami na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: żółte skarpetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:59 Gość portalu: asia napisał(a): > ja nosze pomaranczowe skarpetki i jest oki :) > nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzami na tym forum koniecznie się nie przejmuj!!! tu same złe kobiety są! Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: żółte skarpetki 12.02.05, 18:34 Właśnie mam na sobie jaskrawo pomarańczowe. Nie odmłodniałam od nich, dalej jestem stara baba, tylko w pomarańczowych skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek chytrusek Re: żółte skarpetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:11 a ja mam rozowe we fioletowe serca! i co? bardzo je lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agota Re: żółte skarpetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:21 a ja mam niebieskie w pomaranczowo-zielono-czerwone kulki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: żółte skarpetki IP: *.crowley.pl 26.02.05, 23:22 a ja mam beżowe i sie nie chwalę.., co to bazar, czy podstawówka? Odpowiedz Link Zgłoś