Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rinascimento

15.02.05, 08:54
    Napiszcie coś o tej firmie.
    Wiem, ze jest to firma włoska. W butikach te ciuchy sa bardzo drogie.
    Spotkałam się z cenami nawet 300zł za bluzkę, a słyszałam, że firma
    Rinascimento ma coś wspólnego z Terranova, która jest marką na każdą kieszeń.
    Wiec czy Rinascimento to wyższa półka jak Morgan, czy po prostu zawyzają
    ceny.
    Obserwuj wątek
      • marylu1 Re: Rinascimento 15.02.05, 17:21
        Skąd masz takie informacje?????? To są super tanie rzeczy. Niestety nie
        wszystkie dobrze wykonane. Ale szczerze polecam zakiety, spodnie, płaszcze. A
        ceny. Żakiety normalnie 79 zł, teraz na wyprrzedazy 56zl. Bluzki zazwyczaj ok
        39, tak samo spodniczki, swetry. Najdrozszą rzecza jaka tam widziałam był
        płaszcz, czarny wykonczony koronka za 160zł. A ze sklep blisko mnie więc
        informacje na bieżąco :-)
        • kkkkk4 Re: Rinascimento 16.02.05, 12:22
          Jejku, ja widziałam właśnie w tak przeraźliwych cenach. Na allegro kupiłam
          spódnicę za 65zł i cieszyłam się że tak tanio. Może trafiłam do takiego sklepu,
          gdzie tak wygórowali ceny. Znasz moze jakiś sklep w Warszawie z tymi ciuchami.
          Czesto tam jeżdzę na zakupy bo w moim mieście jak widać zapłaciłąbym majątek..
          • marylu1 Re: Rinascimento 18.02.05, 16:44
            no nie pomoge Ci... jestem z południa. W Katowicach spódniczki kosztuja 59 zl.
            Przepłaciłaś. A jutro jade na zakupy moze wyszperam coć ;-)Na allegro jest
            sprzedawca z Chorzowa, ma ciuchy tylko tej firmy. Oczywiscie po wyzszych
            cenach. Moge robic za informatora o faktycznych cenach.
            • ilo10 Re: Rinascimento 23.02.05, 14:09
              ja kupułam żakiet tej firmy w terranowie za 79-;normalnie 120-;
              wyprzedaż;)
              fajne rzeczy,ale niektóre jakby nie na miare,trzeba troche poszukać.
      • lucy215 Re: Rinascimento 23.02.05, 15:29
        a w Krakowie jest R.? kupiłam bluzkę w terranovie z takim nadrukiem ale za
        śmieszne pieniądze, ale osobnego sklepu nie widziałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka