Gość: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 02:54 Czy we Wrocławiu jest sklep Benettona? I tak a'propos - co myslicie o tych ubraniach? trwałe? solidne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N'talia Re: benetton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:10 jest- w Galerii Dominikanskiej, byl jeszcze jeden pod arkadami, ale go zlikwidowali. Ubrania fajne, wzory tez, tylko te ceny....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: benetton IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 14:01 miałam sztruksowe spodnie benettona- wytarły sie ale kolor była żywy do końca- były super! Nosiłam je tak długo, aż sie rozpadły. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: benetton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:03 BENETTON JEST SUPER!!! mi tam ceny nie przeszkadzają.Wolę mieć coś trwałego i pożądnego, chociażza dość wysoką cenę.POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: benetton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:06 Mam około 40 rzeczy z Benettona.Właściwie głownie tam się ubieram. Ubiram się też w firmach: Lacoste, L.O.G.G.,tommy Hilfiger, Ralph Lauren( Polo), GAP. MAM 8 LAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: benetton IP: 83.238.0.* 21.02.05, 19:38 Większośc swoich ubrań dla siebie i syna kupuje w benettonie.Bardzo dobra jakość i ciekawa stylistyka. Kupuje prawie wyłącznie na wyprzedaży i ceny wtedy mnie nie przerażają.Kompletuje sobie garderobe za pól ceny . Mam sztruksy w różnych kolorach i stwierdzam, że są rewelacyjne. Mój syn chodzi do przedszkola również w sztruksach i o dziwo ich stan jest idealny (bez przetarć) od roku. Odpowiedz Link Zgłoś