Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty, buty na wiosnę-kto ma jakieś pomysły?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:39
    szukam, szukam i nie mam koncepcji, wiem tylko, że mają być czarne, raczej
    zaokraglone noski i obcas ok. 3 cm , uniwersalne, do spodni i spodnicy,
    obowiązkowo skórzane i do 200 zł; czy znalezienie takich butów graniczy z cudem?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bajka Re: buty, buty na wiosnę-kto ma jakieś pomysły? IP: 195.47.201.* 25.02.05, 12:44
        Spróbuj w Ryłko.
        • Gość: baluska RYŁKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:17
          właśnie, w ryłko znajdziesz niejedne! W ubiegłym sezonie kupiłam śliczne
          czółenka z okrągłym noskiem na 2,3 centymetrowej kaczuszczce, czarne wlaśnie.
          Swietne i wygodne, wszystkim sie podobają.
      • Gość: ada Re: buty, buty na wiosnę-kto ma jakieś pomysły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:25
        no powiem szczerze, że właśnie myślałam o ryłko, ale mam pytanie jak one się
        noszą? słyszałam, że są robone z bardzo miękiej skórki i przez to dość szybko
        się niszczą i deformują, czy to prawda?

ja też upatrzyłam sobie takie z zaokrąglanym noskiem na kaczuszce i mam pytanie
        - czy takie buty będą pasowały do spodni - jeśli tak, to do jakich ? i czy taki
        obcas jest wygodny, bo jest niezbyt stabilny i trzeba się pewnie do niego
        przyzwyczaić
        • Gość: baluska Re: buty, buty na wiosnę-kto ma jakieś pomysły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:33
          Buty są bardzo wygodne, co do trwałosci - nie mogę powiedzieć, bo nie noszę ich
          na okragło. Moje wyglądają jak nowe. Ta kaczuszka to mój pierwszy obcas w życiu,
          poszłam w nich na wesele przyjaciół i po całej nocy baletów nie bolały mnie nogi
          wcale. Te buty ładnie wyglądają z prostymi długimi spodniami w kant. Chociaż
          założyłaj je z dzinsami - proste, niezbyt waski, nie dzwony! i też wyglądały
          fajnie z czarną bluzką z falbankami. W każdym razie - ja polecam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka