Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lekkie płaszcze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:10
    wszystkie płaszcze są fantasyczne, nie wiem który jest janajłdniejsz
    Obserwuj wątek
      • Gość: mróffka Re: Lekkiepłaszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:15
        Płaszczyki są świetne, ceny tesh są w porzadku. No nareszcie coś co i sie
        podoba sa boskie, więcej takich rzeczy poproszę :P
      • Gość: Nina Re: Lekkie IP: *.one.pl 25.02.05, 18:17
        Bardzo łądne niektore fajne fasony ale za drogie nie na moją kieszeń:( a szkoda
        chetnie bym kupila...
        • Gość: ewelina Re: Lekkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 07:54
          mam pytanie poradzcie: znalazłam fajny płaszczyk modny krój i dobrze sie w nim
          czyje ale... uszyty jest z materiały tzw. pepitke czy cos takiego taki czarno-
          białe kropeczki no cos w tym stylu... czy to jest na czasie?
          • Gość: Ja Re: Lekkie IP: *.iwacom.pl 12.05.05, 11:31
            nie nie jest to na czasie czarne w biale groszki. Paskudztwo
      • Gość: abw Re: Lekkiepłaszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:52
        mam w szafie płaszczyk taki jak na ten sezon -czerwony skórzany i ma on 31 lat
      • Gość: oleńka Re: Lekkie IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 20:33
        płaszczyki są rzeczywiście sliczne, aż żal że takie drogie.... zwłaszcza ze
        pogoda na taki płaszczyk szybko się kończy i w efekcie nosi się go najwyżej 4
        tygodnie w sezonie, więc nie wiem czy sens jest wydawać tyle pieniędzy:)
      • Gość: kobiołka Re: Lekkiepłaszcze IP: 80.244.140.* 26.02.05, 22:13
        ale hujowe kolory i fasony
        • Gość: asia Re: Lekkiepłaszcze IP: 217.153.143.* 27.02.05, 11:45
          ten mi sie podoba serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567361.html?x=3

a ten jest jeszcze fajniejszy
          serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567361.html?x=5 tylko moglby byc w
          innym koloze np jasny bez

Tylko mi sie podobaja bo szkoda mi kasy...
      • Gość: - Re: Lekkiepłaszcze IP: 62.29.199.* 28.02.05, 22:07
        beznadziejnae kolekcje w ogóle nie w modzie zmiencie to
      • Gość: MGM Re: Lekkie IP: *.columbus.rr.com 04.03.05, 18:38
        Plaszczyki sa super!!!
        • Gość: doris Re: Lekkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:15
          Super plaszcze uwielbiam taki styl. Drogie! A ja kupilam prawie identyczny w
          taniej odzieży - polecam te sklepy
      • Gość: LE Re: Lekkiepłaszcze IP: *.elcomp.com.pl 05.03.05, 08:53
        są ładne ale drogie, będzą w CARREFOUR dobre,ładne płaszcze i tanie
      • Gość: natka Re: Lekkiepłaszcze IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 17:26
        fajne płaszczyki podobają mi sie tak jak inne ciuchy z avanti
      • Gość: Biedronka Re: Lekkiepłaszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:09
        Płaszcze są naprawdę bardzo ładne, szeroka gama kolorystyczna - jest w czym
        przebierać. Ale ceny po prostu kosmos!!!
      • Gość: wiki Re: Lekkiepłaszcze IP: *.pl / 83.238.57.* 11.03.05, 13:24
        jestem fanką plaszczyków,ale z tego co tu widac,to nic szczególnego.Często
        chodze po sklepach i na prawde można coś konkretnego wypatrzec,tu niestety ja
        nic takiego nie odnajduje.Co innego spodnie(Luty)-były fantastyczne
      • acrania Re: Lekkie 13.03.05, 11:58
        ciekawi mnie tylko dlaczego większość rozmiarów kończy się na L. Mam 22 lata i
        chciałabym się ubierać modnie, niestety noszę rozmiar XL. dlaczego firmy nie
        pomyślą o osobach grubszych? szkoda im materiału??
      • Gość: Karolina No cóż... IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:13
        Mam wrażenie, że eksperci mody Avanti jakby od niechcenia selekscjonują ciuszki
        do kolejnych sesji. Temat ok, szkoda tylko, że na uwagę zasługują jedynie dwa
        spośród wszystkich zamieszczonych płaszczy. No i właśnie... Przecież tyle jet
        firm na rynku, których kolekcje są znacznie ładniejsze. Czy miejsce w waszym
        miesięczniku, to pewien rodzaj reklamy za którą producenci muszą zapłacić? Tak
        mi się przynajmniej wydaje. Avanti tworzone jest bez polotu. Brak tu dobrego
        smaku.
        • Gość: Martunia20 Re: No cóż... IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 19.03.05, 23:18
          Hmmm no właśnie... Mi też żaden płaszczyk się nie podoba, no chyba że ten biały
          z czarnym nadrukiem na dole, ale niestety takiej firmy nie ma w Szczecinie.
          Poza tym kolor biały nie jest w moim typie.
          Ale wiecie co wam powiem. Spodobał mi się ten brązowy płaszcz-Solar bodajże,
          ale jak poszłam do sklepu go obejrzeć to się przeraziłam. W Avanti wygląda
          ślicznie, ale na żywo... Zwykły prochowiec, nawet rozmiar 38 był na mnie za
          duży. No jak worek od ziemniaków. Beznadziejny.
          Dlatego szukam dalej, ale kompletnie nic mi się nie podoba. Najbardziej
          chciałabym właśnie brązowy płaszczyk, do tego dodatki w kolorze brudnego
          różu... Niestety chyba nic takiego nie znajdę. No, znalazłabym, gdybym miała z
          tysiąc złowtych, to pewnie bym znalazła taki, ale nie mam. Zamierzam najwyżej
          przeznaczyć 250, no może do 300 zł. Ehhh szukam dalej, pozdrowionka :)
      • Gość: Łapiii ja wiem, w lewej kolumnie, piaty od góry... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 01:58
        mojej Pauliii sie tez podoba :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka