Gość: anika68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:40 Witajcie, zastanawiam się nad zakupem sweterka w romby z przodu. Nie wiem jednak czy ten wzór jest jeszcze modny? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barry white Re: Swetry w romby IP: *.udn.pl 26.02.05, 19:17 Witam Ja kupilem sobie taki ponad pol roku temu w h&m i byl przygotowany na kolekcje jesien/zima.We wiosennej kolekcji juz nie ma tego motywu takze niby modny juz nie jest ale to oczywiscie nie oznacza tego ze juz nie bede w nim chodzic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluska Re: Swetry w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:20 Wydaje mi się, że ten wzór jest po prostu bardzo klasyczny juz... Wiec jesli Ci sie podoba, to sobie kup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Swetry w romby IP: *.toya.net.pl 27.02.05, 10:47 Spoko , przeciez to wzor klasyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Swetry w romby IP: *.futuro.pl 27.02.05, 12:50 Kupilam sobie taki sweterek w H&M i jestem z niego bardzo zadowolona. Bardzo mi sie podoba ten wzor i jakbym jeszcze znalazla gdzies taka kamizelke tez bym kupila. Takze jesli Ci sie podoba i jest Ci w nim do twarzy to nie zastanawiaj sie tylko kup Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: Swetry w romby 27.02.05, 23:26 uwielbiam ten wzór od lat - jest modny zawsze - kupuj! Asia pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanggw Re: Swetry w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:52 bardzo in teraz. Odpowiedz Link Zgłoś