Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:08
    Witam serdecznie :-)
    czy moglby ktos mi wytlumaczyc po kolei jak zlozyc zamowienie na
    amerykanskiej stronie Vistoria's Secret? Sama kilka razy probowalam dojsc do
    tego jak to zrobic, jednak moj angielski nie jest wystarczajaco dobry, zeby
    wszystko zrozumiec.
    A jak to jest pozniej z oplata (jesli juz zloze to zamowienie)?? Gdzies
    czytalam, ze trzeba miec eKARTE. Czy rzeczywiscie?
    A moze lepiej jest zmowic z katalogu? To wtedy jak sie placi za towar?

A moze ktos sie orientuje czy zamawianie samemu na amerykansiej stronie
    bardziej sie oplaca od kupowanie np na ALLEGRO badz na polskiej stronie VS?

Wszystkim z gory BARDZO dziekuje za odpowiedz.
    POZDRAWIAM
    Obserwuj wątek
      • Gość: Barbie Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:25
        Ja zamawiam poprzez pewną bardzo sympatyczną osobę. Nawet nie muszę wpłacać
        zaliczki, dopiero jak towar z VS przychodzi do tej Pani ja wysyłam jej
        pieniądze. Za stanik zapłaciłam 149 zł, za koszulke nocną 119. Moim zdaniem nie
        ma ona wygórowanych cen. Bo niektórzy z allegro troszkę przesadzają z cenami.
        Jeśli chcesz napisz swojego maila,dam Ci namiar na osobę od której ja zamawiam.
        • pretty01 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 11:31
          Ja tez poproszę ten namiar /adres mail gazetowy- powyzej/. Ale w jaki sposób
          dogadać się o jaką rzecz chodzi? Ta osoba ma swoją stronę?
          • Gość: Barbie Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:51
            Nie ma z tego co wiem. Maila do niej nie mogę podać na forum, bo nie wiem czy
            życzyłaby sobie. Ale jeśli Pani poda mi swojego maila, ja napewno odpowiem i
            prześlę adres mailowy osoby z którą ja się świetnie dogadałam.W moim przypadku
            to wygląda tak: Ja szukam na stronach VS tego co mi wpadnie w oko i wysyłam
            zdięcia z pytaniem o cenę, jak dostaję odpowiedź to albo zamawiam albo nie. Ale
            jestem naprawde zadowolona.Wcześniej zamawiałam od takiego Pana poznanego przez
            allegro. Było również bez zarzutu ale sporo drożej.
            • pretty01 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 11:54
              pretty01@NOSPAM.gazeta.pl
              • pretty01 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 11:55
                pretty01@gazeta.pl
            • elik72 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 14:12
              Ja też chętnie skorzystam z pośrednictwa tej Pani przy zakupach, poproszę o
              adres
              elik72@NOSPAM.gazeta.pl

• elik72 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 14:51
                przepraszam, powinno być elik72@gazeta.pl
            • Gość: Renata Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.k.mcnet.pl 07.03.05, 12:49
              To ja też poproszę e-maila do tej Pani.
            • Gość: bibi Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.05, 12:48
              ja równiez poprosze adres mailowy Pani, u której mogę zamówić rzeczy z VS.
              Dziękuję bardzo. Mój mail: uszata@o2.pl
          • nadobna1 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 03.03.05, 12:09
            Moja Droga Koniecznie wyłuskaj chwilę aby przesłać mi kontakt do tej
            kobiety.ola929@wp.pl głęboko jestem poruszona wiadomością że umknęło mi
            to.Rozumiem że "Pani od VS"urzęduje w Warszawie? Pozdrawiam.
            • Gość: dafne Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 01:20
              ja również poproszę o namiar na Panią od VS :-)
              dafne6@poczta.onet.pl
        • Gość: Alexa Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:26
          Do BARBIE

to prosilabym o mail do tej Pani. A czy ta osoba tez jest z ALLEGRO??

Bardzo dziekuje za odpowiedz:-)
          Pozdrawiam
        • Gość: Alexa Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:29
          Aha zapomaialam o najwazniejszym, o mailu:-)

Oto on: ola-jk@wp.pl
        • Gość: ola Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.demo.pl 03.03.05, 09:37
          Poproszę o namiar tej Pani - alexandrap@op.pl
          Pozdrawiam
        • Gość: azja Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 03.03.05, 14:13
          bardzo poproszę o kontakt do tej pani na adres
          joannabekisz@wp.pl
          Z góry dziękuję
          • Gość: mika-g Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.icpnet.pl 06.03.05, 14:14
            ja również bym prosiła o adres do tej pani w sprawie zamówień VS moj adres to
            mika-g@o2.pl z góry dziękuje
        • explora1 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 03.03.05, 22:41
          ...i ja bardzo proszę o podanie kontaktu do tej miłej Pani. Moj adres e-mail
          to: explora1@poczta.onet.pl
          Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie fanki VS
        • st_gosia Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 06.03.05, 16:31
          Witam,
          Ja również prosiłabym o namiary na tą osobę. Mój mail st_gosia@interia.pl
        • Gość: Anet25 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:33
          Czy mogę otrzymac adres tej Pani
          daro@hot.pl
        • Gość: aga Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: 82.177.97.* 07.03.05, 12:48
          Ja poproszę bardzo:)))))) Mój adresik mysia208@op.pl
        • siren1 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 07.03.05, 13:02
          witam.
          ja również poprosze o maila do tej pani. mój adres siren1@gazeta.pl Badzo
          dziękuję :))
        • Gość: Justyna Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 13:51
          Ja tez bardzo prosze o namiary do osoby od VS.
          justyna_fm@poczta.fm
        • Gość: hania.b2@op.pl Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: 213.17.244.* 08.03.05, 14:48
          ja tez poprosze o adres hania.b2@op.pl
        • Gość: Ewa Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:31
          Mi również zależy na mailu tej osóbki ek_tujek@wp.pl
          Będę baaaaardzo wdzięczna
        • Gość: daro Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:00
          Bardzo, bardzo Panią proszę o adres tej Pani, daro@hot.pl
        • Gość: ola Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:22
          Bardzo prosze o namiar na te osobe, jestem bardzooooo zainteresowana
          zakupami. Podaje swój adres olgamatachowska@interia.pl
        • Gość: magda Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:04
          czesc jesli moglbys mi wyslac maila z kontaktem do tej osoby bylabym bardzo
          wdzieczna.czerwonyberet@op.pl.dzieki
        • Gość: boskiecialo@wp.pl Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:52
          proszę podać tej pani także mój adres mailowy boskiecialo@wp.pl
        • Gość: Goska11111 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 10.03.05, 14:50
          Ja również bardzo proszę o kontakt mailowy do Pani która sprzedaje z VS. Mój
          adres mailowy mzar@akacjowa.pl
        • Gość: basia Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:32
          podaj także mój adres boskiecialo@wp.pl chcę nawet od razu coś zamówić .
          pozdrawiam dzięki
          • Gość: asia Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:42
            Poprosze o maila do osoby, od ktorem mozna zamawiac :-)
            jagna44@o2.pl
      • Gość: Barbie Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:43
        Wpisz w wyszukiwarkę forum hasło Victoria's secret.Wiele osób pisało jak
        zamawiać z katalogu. Ja się nieodważyłam samodzielnie zamawiać.Jak wczytywałam
        się w formularz zamówienia VS to trzeba chyba mieć kartę płatniczą, dodatkowo
        trzeba płacić cło, i koszty przesyłki też są spore.Warto więc zamawiać przez
        kogoś. Dodam jeszcze,że bielizna VS jest naprawdę śliczna i doskonale wykonana,
        koszulki nocne również. Sama mam już całą szafę.Kiedyś w Stanach był mój mąż(
        wtedy jeszcze narzeczony) i zawsze przywoził mi walizkę bieliznę VS.
        • pretty01 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 11:47
          Ja tez się raczej nie odważę zamzwiać samodzielnie.
          • Gość: koko Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:18
            a j tez bym chciała kontakt do Pani od VS...

m.gnes@ep.pl dzieki z góry
            • bocianek28 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 10.03.05, 19:30
              Witam ja też poproszę o kontakt do tej Pani.
              bocianek28@gazeta.pl
              Z góry dziekuję.
          • Gość: koko Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:18
            a j tez bym chciała kontakt do Pani od VS...

m.agnes@ep.pl dzieki z góry
            • Gość: m.agnes@wp.pl Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:19
              m.agnes@wp.pl wpisywałam bez okularów;-)
      • Gość: Ja tez poprosze:) Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:28
        Ja tez poprosze mailika do tej Pani.Dziekuje bardzo
        sax24@poczta.onet.pl
        • Gość: agaa.k Ja tez poproszę IP: *.crowley.pl 02.03.05, 15:18
          Od dawna szukam osoby, u której mogłabym zamawiac, więc też poprosze o kontakt
          • Gość: janusz Re: Ja tez poproszę IP: *.dyn.optonline.net 06.03.05, 07:52
            mieszkam w USA, kiedys zrobilem zamowienie dla zony i teraz dostaje katalogi z
            Victoria's Secret kilka razy w tygodniu, trafilem na strone z Waszymi
            zapytaniami jak zamawiac w Victoria's Secret szukajac na internecie mozliwosci
            sprzedazy roznych towarow do Polski. Chetnie pomoge, drogo nie wezme, kupuje w
            Polsce plyty CD a poniewaz dolar stracil na wartosci szukam mozliwosci exportu
            czegokolwiek ze Stanow tak, aby bylo z kozyscia dla obu stron.
            Moj email muzoteka@aol.com
        • agaa.k Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 15:20
          oczywiście podaje adres:aga.k.03@wp.pl
          • Gość: ja Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.petrus.com.pl 02.03.05, 16:10
            podaję maila
            dorotek.k@gazeta.pl
      • 14kj Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 02.03.05, 17:41
        ja też prosze 14kj@gazeta.pl
        • Gość: agi Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.05, 22:56
          ja też b. b. poproszę: sloneczko111@gazeta.pl
      • Gość: Alina Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.gdynia.mm.pl 02.03.05, 23:05
        ja też poproszę kocioo@gazeta.pl

dziękuję
      • Gość: ze Stanow Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: 24.231.189.* 03.03.05, 01:15
        Wlasnie przeczytalam w katalogu,ze owszem mozna zamawiac nawet przez telefon
        tel 1937 438 4200, placi sie dodatkowo podatek od importu more info 1937 438
        4197.
      • marzenocha Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 03.03.05, 09:54
        ja też bardzo proszę marzenocha@gazeta.pl
      • Gość: Amra Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:29
        Ja tez poprosze:) sax24@poczta.onet.pl
        pozdrawiam
        • Gość: magda Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.chello.pl 03.03.05, 19:37
          czy ja też mogę jeszcze prosić o informację? Mój adres: e_magda@tlen.pl
          Z góry dziękuję.
          • ziemia2 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 03.03.05, 21:29
            czy ja tez moge prosic o informacje? Mój adres ziemia2@gazeta.pl. Bardzo
            dziękuję
      • Gość: taram Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: 65.162.66.* 03.03.05, 21:49
        mozna zamawiac z katalogu, ale lepiej telefonicznie, placi sie OD RAZU karta
        kredytowa. kOSZT WYSLANIA ZALEZY OD KOSZTU ZAMOWIENIA, POWYZEJ 100 dolarow
        przesylka jest za darmo.
        Ale czy to sie oplaci???
        Taka bielizna mozna kupic wszedzie ,a moze nawet i lepsza, a ubrania nie sa
        firmy VS, tylko takie tam rozne, bo VS ma tylko bielizne, dlatego nie wogole
        sklepow z ubraniami.
      • Gość: Barbie Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:19
        UFF,juz chyba wszystkim rozesłałam adres. Tak więc życzę udanych zakupów :) I
        pozdrawiam wszystkie fanki VS :)
        • Gość: karolka Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:53
          Ja też poproszę bardzo bardzo o ten magiczny adres. karolka_18@o2.pl i z góry
          bardzoo bardzo dziękuję i pozdrawiam.
          • Gość: xeniii Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.chello.pl 04.03.05, 17:28
            ja tez juz od jakiegos czasu poszukuje takiej osoby
            xeniii@gazeta.pl
        • kate-gun Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 04.03.05, 18:45
          ja też poproszę ;)))
          kate-gun@gazeta.pl
          • Gość: Janusz JA ZAMÓWIĘ I WYŚLĘ, NIE MA PROBLEMU IP: *.dyn.optonline.net 06.03.05, 08:11
            Mieszkam w USA, kiedyś zrobiłem zamówienie dla żony i teraz dostaje katalogi z
            Victoria's Secret kilka razy w tygodniu, trafiłem na stronę z Waszymi
            zapytaniami jak zamawiać w Victoria's Secret szukając na Internecie możliwości
            sprzedaży różnych towarów do Polski. Chętnie pomogę, drogo nie wezmę, kupuje w
            Polsce płyty CD, a ponieważ dolar stracił na wartości szukam możliwości exportu
            czegokolwiek ze Stanów tak, aby było z korzyścią dla obu stron.
            Moj email muzoteka@aol.com
            • Gość: anet25 Re: JA ZAMÓWIĘ I WYŚLĘ, NIE MA PROBLEMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:26
              Witam
              ja jestem zainteresowana, tylko nie wiem jak to miałoby się odbywać. Może Pan
              ma jakieś propozycje?
              Pozdrowie9+nia
              • Gość: janusz Re: JA ZAMÓWIĘ I WYŚLĘ, NIE MA PROBLEMU IP: *.dyn.optonline.net 07.03.05, 17:25
                napisz na adres muzoteka@aol.com, wszystko wyjasnie, lub podaj swoj adres.
                • Gość: anet25 Re: JA ZAMÓWIĘ I WYŚLĘ, NIE MA PROBLEMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:51
                  mój adres: daro@hot.pl
          • Gość: mika-g Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.icpnet.pl 06.03.05, 14:31
            ja rowniez po prosze adres do te Pani moj adres to :mika-g@o2.pl
            • Gość: m Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.ghnet.pl 06.03.05, 23:17
              Bede b wdzieczna za podanie adresu do Milej Pani z VS.
              m.baranska@interia.pl
        • Gość: Renka Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.k.mcnet.pl 07.03.05, 12:53
          Jeszcze dla mnie, please
          RSIENNICKA@ATLANTIC.PL
        • Gość: arbik Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.adsl.highway.telekom.at 08.03.05, 16:49
          hej jeszcze ja mam prośbę o adres Mój arbik@gazeta.pl,dziękuj
      • Gość: sisi Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.chello.pl 07.03.05, 12:19
        ja tez poprosze adres kociak019@wp.pl
      • Gość: Anka Re: Jak kazali mi oclić majtki?? IP: *.pl 08.03.05, 10:06
        Zrobiłam ostatnio zakupy w www.victoriassecret.com. Świetna bielizna!! Sprawa
        jest z pozoru prosta. Trzeba sie zarejestrować online, podać swój adres, numer
        swojej karty kredytowej i rzucic sie w wir zakupów. Tylko ostrzegam - przy
        zakupie o wartości powyżej 20 USD nasz wspaniały urząd celny każe wam zapłacić
        cło!!!!!!!!!!! .... a więc zanim dostaniesz swoją parę majtek lub biustonosz
        będziesz musiała wysłać pełnomocnoctwo do agencji celnej wraz z kopią swojego
        dowodu osobistego i oświadczeniem, ze te majtki są wyłącznie do TWOJEGO użytku
        i nie zamierzasz ich absolutnie nikomu sprzedawać ani w żaden inny sposób
        wprowadzać do obrotu na terenie RP. Potem zapłacisz cło, które wraz z kosztami
        przesyłki przewyższy koszt zakupu. To jest zwyczajna farsa!! Podziękujcie za to
        naszym rządzącym!! Polecam znaleźć jakiegoś znajomego za wielką wodą i poprosić
        o zakupienie wybranej części garderoby na miejscu i przesłanie pocztą - taniej
        i na pewno szybciej.
        • Gość: Barbie Re: Jak kazali mi oclić majtki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:12
          Mój szwagier jest w USA.Czy mogę zamówić bieliznę i zapłacić kartą Master Card
          ale na jego adres? Czy Pani może orientuje się w tym?
          • Gość: FasOla Re: Jak kazali mi oclić majtki?? IP: *.client.dsl.net 08.03.05, 16:33
            Mozesz zaplacic jakakolwiek karta chcesz i podac jego adres. Wtedy po prostu
            podajesz adres szwagra jako "shipping address", a swoj w PL jako "billing
            address". Popros go tylko, zeby wyslal Ci paczke przez jedna z polskich
            (polonijnych?) firm kurierskich, a nie poczta. Poczta Polska zatrudnia cala
            mase zlodziejaszkow i bardzo czesto przesylki ze Stanow z zawartoscia inna niz
            list nie przychodza do adresata.
            Cheers!
      • Gość: pora do Barbie! IP: *.ghnet.pl 09.03.05, 04:44
        Prosze pomoz! Nosze polskie 36 a np angielska 10, jeansy 27/32. Jaki to bedzie
        rozmiar amerykanski? Wyszlo mi ze 4, mam racje?
        • Gość: Barbie Re: do Barbie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:31
          Przykro mi, ale nie mam pojęcia, mam tylko koszulki nocne VS i bieliznę. Kurcze,
          ale rozmiarówkę to mają dziwną. Mam rozmiar stanika 36 B
          europejskie,polskie,czasem we włoskich satnikach C (np.lilly).Wg ich
          przelicznika 34 A. Mąż przywiózł mi kilka staników 34 A to były maciupeńkie,
          obwód jeszcze ok, no ale to miski! A nie mam jakiegoś wielkiego biustu! Koszulki
          do spania dostałam w rozmiarze S i o ile nie miały misek było ok, nawet mogłyby
          byc mniejsze,ale już z miskami to te miski od koszuli( na fiszbinach, bardzo
          delikatnie usztywniane) były maciupkie, jeszcze mniejsze od tych ze stanika 34
          A. A biustu mi wcale nie zasłaniały!
          • Gość: Barbie Re: nie do Barbie, tylko moja odpowiedź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:33
            Nie zmieniłam tytułu/tematu,wcześniej. Sorry ;)
            • Gość: pora dziekuje!!!! IP: *.ghnet.pl 09.03.05, 17:12
              Dzieki serdeczne za wskazowki :)
        • Gość: olaa Barbie pomóż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:21
          Bardzo prosze o namiar na te pania mój adres olgamatachowska@interia.pl
          • Gość: elik Re: Barbie pomóż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.59.95.* 10.03.05, 08:35
            Do mnie nie dotarł adres tej Pani, prosze o przesłanie na elik72@gazeta.pl
      • Gość: Evita (Barbie) Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:26
        Presłałam chyba już wszytkim adres.Ale jeśli jeszcze ktoś nie otrzymał ode mnie
        maila bardzo proszę podać swój adres ponownie, najlepiej zaraz pod tym co
        napisałam. Daria będzie jutro składała zamówienie. Pozdrawiam wszytskie fanki
        bielizny VS.
        • Gość: Goska11111 Re: Prośba o adres do Pani od VS IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 10.03.05, 15:00
          Bardzo proszę o podanie adresu mailowego do Pani Darii od VS. Mój adres to:
          mzar@akacjowa.pl
          • daria.nowakowska Oto adres 10.03.05, 16:11
            Witam wszystkie Forumowiczki

Piszecie z prośbą do Evity aby podała Wam mój adres
            myślę że ona ma troszkę swoich spraw więc abyście nie zamęczały jej
            zdecydowałam się sama podać adres mailowy

daria.nowakowska@gazeta.pl

wyjaśnie też troszkę spraw pojawiających się na tym forum:
            - po pierwsze jeśli któraś z Was spodziewa się że towar który tam kosztuje 20
            $ będzie mogła u mnie kupić za 90 zł to z góry piszę NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOSCI
            - towar sprowadzam na zamówienie jednak często (raz w tygodniu) zamawiam
            znaczne ilosci towaru "w ciemno" i to wszystko można znaleźć na moich
            aukcjach na allegro
            co do samych aukcji - wystawiam większośc od 1 zł i bez ceny minimalnej !!
            ile klient wylicytuje tyle płaci (plus koszt wysyłki)
            - pełna tabela rozmiarów znajduje się na stronie
            www.victoriassecret.pl/rozmiary.htm
            - strona o moich aukcjach znajduje się na
            www.victoriassecret.pl/victoriassecret.htm
            (jest tam możliwosć rejestracji na allegro i pokazane są tam ciuszki które
            akurat na allegro sprzedaję)
            - co do samej domeny victoriassecret.pl i victoriassecret.com.pl to właśnie
            ja ją wykupiłam jednak nie moge umieścić na stronie głównej żadnych
            informacji bo firma reprezentująca prawne interesy VS w Polsce przyczepiła
            się że wogóle takie domeny zarejestrowałam i nie wiem czy nie zostaną mi one
            odebrane :(
            - powiem Wam że celem jaki mi przyświecał przy rejestracji tych domen nie
            było tworzenie tam żadnego sklepu internetowego a jedyni eumieszczenie
            informacji o tym jak wyglądają zamówienia bezposrednio z VS (opłaty,
            formalnosci celno-skarbowe itp) w języku polskim
            jeśli dojde do porozumienia z VS i kancelarią prawną reprezentującą ich
            interesy w Polsce to strona ruszy jednak jeszcze raz zaznaczam NIE BĘDZIE TO
            SKLEP - na taką działalność poprostu nikt nie otrzyma zgodny a z kolei
            łamanie prawa dla osiągnięcia profitów nie jest w moim stylu
            wiem że są strony które oferują odzież VS na zasadzie sklepu internetowego -
            pozostawię to bez komentarza....

no cóż pozostaje mi na koniec zaprosić Was na swoje aukcje
            dzisiaj i jutro pojawi się kilka nowych, atrakcyjnych rzeczy

pozdrawiam
            Daria

P.S.
            w najbliższym czasie na www.victoriassecret.pl/pomoc.html

będę umieszczać Wasze pytania (dotyczące np samodzielnego zamawiania ze strony
            VS, mojego pośrednictwa itp) i moje odpowiedzi na nie aby każdy mógł się
            zapoznać ze wszystkimi procedurami

i jeszcze jedno - ktoś wczesniej pytał o formy platności
            TYLKO karta płatnicza najlepiej (niekoniecznie) organizacji VISA typu charge
            (wypukła) lub np karty VISA wirtualne
            nie ma możliwości płacenia kartami typu electron
            • Gość: barbie(Evita) :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:41
              Cieszę się,że Daria zdecydowała się zamiescic pare słów od siebie. mam
              nadzieję,ze wszystkie Panie bedą tak zadowolone jak ja z tego posrednictwa :) I
              zdaowolone z pieknej bielizny VS!
              • daria.nowakowska Re: :))) 10.03.05, 23:36

no cóż
                w obec takiej reklamy nie sposób było się nie odezwać
                ja się bardzo cieszę że mam tak zadowolona klientkę :)

pozdrawiam jeszcze raz wszystkich

Daria
        • Gość: MONIA Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.it-net.pl 17.03.05, 18:30
          Witaj Barbie!bardzo prosze o maila do Pani Darii, czy tylko bielizna wchodzi w
          grę, mozna zamowic np. płaszczyk, kostium, bluzkę itd? moj mail monikawaba@wp.pl
          • Gość: Barbie(EVITA) Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:02
            maila swojego Daria podała kilka dni temu, jest wyżej :) Ja właśnie zamówiłam
            kostium i czekam z niecierpliwościa , pozdrawaim serdecznie :)
      • nina231 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 11.03.05, 18:15
        Ja mogę sprowadzić wybraną z katalogu rzecz, jeśli ktoś chce proszę o kontakt
        • Gość: kasia Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:17
          proszę bardzo o jakis katalog, a zamówilabym pare rzeczy..
          catherine11@poczta.onet.pl
          • mroofka2 Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? 14.03.05, 14:31
            Pani Januszu ja też poprosże o te dane mroofka2@gazeta.pl
      • Gość: Koko Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:39
        A ja robie tak-siedze w domu,zamawiam sobie towar on line,podaje numer karty
        kredytowej,w adresie podaje miejsce zamieszkania mojej cioci (mieszka pod
        Chicago) i tyle;jedyne co moge wiecej zrobic to czekac.Jak tylko paczka
        przychodzi do cioci ta od razu wysyla mi przez firme kurierska.Do kosztow
        dochodzi tax i koszty przesylki w Stanach(ups), w sumie przesylka w Stanach
        jest drozsza niz ta do Polski wyslana juz przez ciocie.A ciuchy sa super!:))
        • Gość: Konrad pytanie do KOKO IP: 212.87.234.* 15.03.05, 15:48
          KOKO
          pytanie

czemu w takim razie nie zamówisz prosto do Polski tylko poprzez ciocię w
          Stanach skoro i tak płacisz podatek i podwójne koszty przesyłki ??

Konrad
          • Gość: Koko Re: pytanie do KOKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:42
            bo do Polski towaru nie przysylaja:))
            • Gość: Konrad Re: pytanie do KOKO IP: 212.87.234.* 15.03.05, 18:54
              Przysyłają wszystko oprócz perfum.

Ja tak zamawiam dla swojej żony :)

Paczka prosto do Polski dostarczona UPS-em z pełna obsługą celną.

Przy zamówieniu płace kartą równowartość towaru i kosztów przesyłki a przy
              odbiorze płace cło i podatek VAT.

Konrad
              • Gość: marga Re: pytanie do KONRADA IP: *.portnet.pl 16.03.05, 12:21
                Chciałabym dowiedziec się czegoś więcej na temat bezposredniego zakupu w VS.
                izabeladudek@wp.pl. Będę wdzięczna za skontaktowanie sie.
              • Gość: daria Re: pytanie do kONDRADA IP: 80.48.126.* 17.03.05, 21:43
                A ja chciałem zapytać czy cło i podatek jest naliczane od azdego zakupu czy tez
                od zakupów przewyższających jakąś określoną kwote
                Z góry dziekuje za informacje
                Pozdrawiam
                DaRIA
              • Gość: Marzena Re: pytanie do Konrada IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.05, 18:03
                Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o cle i vacie oraz przesyłce ze stanów,
                mogę prosić o informacje na maila: kulca@wp.pl
            • Gość: Koko Re: pytanie do KOKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 07:54
              To powiedz ile placisz za ups do Polski.Bo ja place wiecej za przesylke
              wewnatrz Stanów wyslana od Vs przez ups do mojej cioci-tj.25$ albo czasem wiecej
              (zalezy za jaka kwote zamawiam)niz potem moja ciocia placi za przeslanie -
              rowniez kurierem- do mnie (nigdy nie przekracza 20 $.Pozdrawiam
      • Gość: Basia Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:29
        proszę podać także mój adres tej pani. chcę zamawiać ciuszki z tej firmy .
        nawet od razu ale brak mio koontaktu. mój adres boskiecialo@wp.pl
        • Gość: Evita Re: jak zamawiac w VICTORIA'S SECRET? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:21
          ja zamawiam od Darii Nowakowskiej. Podała namiary "na siebie" kilka linijek
          wyżej 'oto adres".Pani przśledzi dokładnie dyskusję tam będzie e-mail Darii.
          • daria.nowakowska ADRES JESZCZE RAZ 22.03.05, 17:38
            strasznie zamęczacie Ewe aby podawała adres dlatego też po raz kolejny podaję
            swój adres mailowy:

daria.nowakowska@gazeta.pl

odpowiadam na wszystkie pytania najpóźniej w ciągu 48 godzin

pozdrawiam
            Daria
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka