edak 02.03.05, 14:35 Teraz pełno jest wszędzie (na straganach, bazarkach) sweterków firmy Anda Fashion. Nosi któraś z Was taki sweterek? Szybko zrobiła się z niego "szmatka"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: larissa Re: ANADA FASHION- sweterki IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.03.05, 21:41 Zwykle noszę droższe i markowe ubrania, ale ładny kolorek sweterka Anada Fashion mnie skusił i postanowiłam go kupić.Ku mojemu zaskoczeniu, mimo tak niskiej ceny jest ok.Mam go od pół roku,napoczątku troche się zmechacił,ale go ogoliłam golarka do ciuchów i znowu jest ładny.Więc uważam że warto zaryzykowac te 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ANADA FASHION- sweterki IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 21:47 no tak bo jak juz nie ma metki to kazdy sie wstydzi nosic albo przyznac ze nosi ciuchy bez metki....przyklejcie sobie najlepiej te metki na czolo aby kazdy wiedzial za ile sie ubierasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ANADA FASHION- sweterki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:14 właśnie wczoraj sobie taki kupiłam ale nie wiem jak długo będzie ładny ale cena też nie wygórowana, więc jak się zniszczy to kupi się nowy. Odpowiedz Link Zgłoś