kubajek 16.07.02, 11:34 Czytaliście???: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=933659&dzial=010600 Mnie to powaliło na kolana. Bardziej niż to co wyczyniał p. Romer z p. Muchą. Niecierpliwie czekam na dalsze opracowania dotyczące bzykania. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicha Re: O bzykaniu ... 16.07.02, 12:38 Młode komary to maja kiepskie życie.... zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 20:39 kubajek napisał: > Czytaliście???: > <a href="wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp? xx=933659&dzial=010600"targ > et="_blank">wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=933659&dzial=010600</a> > Mnie to powaliło na kolana. > Bardziej niż to co wyczyniał p. Romer z p. Muchą. > Niecierpliwie czekam na dalsze > opracowania dotyczące bzykania. > :) Skądinąd wiadomo, że takie "bzykające bzykanie nie bzyka bez powodu" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: O bzykaniu ... IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:43 Juz chciałam na eroticę wysłac a tu tak nie winnie. Za karę cały wieczór będę okładała swe plecy rózgami, jak wierzący Filipińczyk :). Wybaczcie, idę zaczynać....A kysz szatanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 22:48 Gość portalu: czeko napisał(a): > Juz chciałam na eroticę wysłac a tu tak nie winnie. Za karę cały wieczór będę > okładała swe plecy rózgami, jak wierzący Filipińczyk :). > > Wybaczcie, idę zaczynać....A kysz szatanie! Pokrzywy weź!!! Paskudo!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: O bzykaniu ... IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:49 Już leżę na gwożdziach i jeszcze pokrzywy?! Litościwa pani, nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 22:51 Gość portalu: czeko napisał(a): > Już leżę na gwożdziach i jeszcze pokrzywy?! Litościwa pani, nie... No dobrze...gwoździe wystarczą. Pokrzywy jutro - zamiast!!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: O bzykaniu ... IP: *.chello.pl 16.07.02, 23:04 i co mi pozostaje??? za jedną mysl ooooo bzzzyyykaniu musim? Zajrzyj na wątek o 33, odpisałam! pzdr. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 23:07 Gość portalu: czeko napisał(a): > i co mi pozostaje??? za jedną mysl ooooo bzzzyyykaniu musim? > > Zajrzyj na wątek o 33, odpisałam! > > pzdr. > czeko Nic nie musim!:-) Tak poza wszystkim, to komary były:-)) Zajrzałam dawno i dawno odpisałam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: O bzykaniu ... IP: *.chello.pl 17.07.02, 09:47 /beata_ zdejmij to ze mnie, bo już się wykrwawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 20:34 Gość portalu: czeko napisał(a): > /beata_ zdejmij to ze mnie, bo już się wykrwawiam... Już zdejmuję, chociaz nie wiem co:-)) Ps rano na mnie nie licz - pracuję:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: O bzykaniu ... IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:36 A gdzie pracują ludzie z 33? :) Pewnie w tłumaczce się tyra, tak? :) pozdro. czeko, która leżała na gwożdziach od rana, czekając aż zdejmiesz nakaz katuszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 20:48 Gość portalu: czeko napisał(a): > A gdzie pracują ludzie z 33? :) Pewnie w tłumaczce się tyra, tak? :) > > pozdro. > czeko, która leżała na gwożdziach od rana, czekając aż zdejmiesz nakaz katuszy Akurat nie w tłumaczce, ale znajomość języka przydatna wielce:-) Powinnam była wczoraj przewidzieć, żeby godzinę końca katuszy wyznaczyć:( Wybacz, po stokroć wybacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: O bzykaniu ... IP: *.chello.pl 17.07.02, 22:34 No dobrze, już dobrze...Z uwagi na okoliczności łagodzące wysoka czeko udziela skazańcowi wybaczenia i skazuje na śmierć na stryczku, zwalniając z kary rozciągania końmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 22:40 Gość portalu: czeko napisał(a): > No dobrze, już dobrze...Z uwagi na okoliczności łagodzące wysoka czeko udziela > skazańcowi wybaczenia i skazuje na śmierć na stryczku, zwalniając z kary > rozciągania końmi :) O łaskawa...!:-)) Czekaj, jeszcze cię dopadnę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 22:42 brzoza2 napisała: > jestem wstrzasnieta!!!!!! Czym????? Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 22:44 "Z uwagi na okoliczności łagodzące wysoka czeko udziela skazańcowi wybaczenia i skazuje na śmierć na stryczku, zwalniając z kary rozciągania końmi :)" Tym właśnie. I w ogole tym bzykaniem:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 22:47 brzoza2 napisała: > "Z uwagi na okoliczności łagodzące wysoka czeko udziela > skazańcowi wybaczenia i skazuje na śmierć na stryczku, zwalniając z kary > rozciągania końmi :)" > Tym właśnie. I w ogole tym bzykaniem:))) > pzdr > > Ależ to nic wstrząsającego:-))) Nie takie rzeczy to forum widziało!:-))) Przywykniesz:-)))) Wiesz, z tym bzykaniem...... Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 22:48 lubie mocne wrazenia. Adrenalina, emocje i takie tam.... I juz wiem, ze na forum mi tego nie zabraknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 22:49 brzoza2 napisała: > lubie mocne wrazenia. Adrenalina, emocje i takie tam.... > I juz wiem, ze na forum mi tego nie zabraknie! No to witaj w rodzinie!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 22:53 brzoza2 napisała: > dzieki, wiedzialam, gdzie trafic... To się NOS nazywa:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 22:54 Nie chwal dnia przed zachodem słonca :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 22:55 No wlasnie, co chwila mnie wywala z forum. Za chwile szlag mnie trafi albo...zaczne bzykac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 22:57 Tak? A mnie wcale...wczoraj mnie wylogowywało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 22:56 eela napisała: > Nie chwal dnia przed zachodem słonca :-)) Czy mi się wydaje, czy już zaszło czas jakiś temu?:))) Brzoza ma na mysli adrenalinkę w każdej postaci, mam wrażenie - więc na pewno sie nie zawiedzie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 22:59 Taaa, adrenalinkę...a potem powie, ze w złym momencie wypowiedziała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 23:00 eela napisała: > Taaa, adrenalinkę...a potem powie, ze w złym momencie wypowiedziała :-) No, bieganie tutaj każdy uskutecznia na własne ryzyko i odpowiedzialność!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 23:04 Gość portalu: beata_ napisał(a): > eela napisała: > > > Taaa, adrenalinkę...a potem powie, ze w złym momencie wypowiedziała :-) > > No, bieganie tutaj każdy uskutecznia na własne ryzyko i odpowiedzialność!:-))) niestety niektórzy bez odpowiedzialności :(( Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: O bzykaniu ... 17.07.02, 23:06 abc2001 napisała: > niestety niektórzy bez odpowiedzialności :(( otóż to :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 23:06 abc2001 napisała: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > eela napisała: > > > > > Taaa, adrenalinkę...a potem powie, ze w złym momencie wypowiedziała : > -) > > > > > > > > > > > > > No, bieganie tutaj każdy uskutecznia na własne ryzyko i odpowiedzialność!: > -))) > > > > > > niestety niektórzy bez odpowiedzialności :(( ...ale to już całkiem inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: O bzykaniu ... IP: *.chello.pl 17.07.02, 23:36 Chciałam powiedzieć, że jeżeli gustujesz w natarczywych samcach komarzych to bzykaj sobie do woli :) A beata mnie nie dopadniesz, bo właśnie biegam za stojącym :) dobrej nocy czeko-brutal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: O bzykaniu ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 23:40 Gość portalu: czeko napisał(a): > Chciałam powiedzieć, że jeżeli gustujesz w natarczywych samcach komarzych to > bzykaj sobie do woli :) > A beata mnie nie dopadniesz, bo właśnie biegam za stojącym :) > > dobrej nocy > czeko-brutal Dobranoc, nie przemęczaj się zbytnio!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś