Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Factory Ursus

IP: 134.146.212.* 18.03.05, 11:44
    Jak jest naprawdę? Chodzi mi o jakość ubrań. Markowe, ale czy gorszy gatunek?
    bardzo stare kolekcje? są rozmiary? Niech ktoś opisze swoje odczucia.
    Wybieram się tam po buty, ale jak już będę to chętnie kupiłambym coś jeszcze.
    Z góry dziękuję za informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lea Re: Factory Ursus IP: 134.146.212.* 18.03.05, 13:08
        Podciągam do gówy, bo bardzo mnie to interesuje :-)
        • Gość: anka Re: Factory Ursus IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 18.03.05, 14:33
          hej!co prawda dawno tam nie bylam, ale mozna bylo coś znalezc. kolekcje czesem
          sa sprzed 3-4 sezonow, ale i te ostatnie.ja kupuje czesto nielizne Intimissimi
          (rzucili to wszystko razem do "pudeł", wyglada malo zachecająco ale znajdę
          zawsze cos co mi pasuje).Z butów sa Hego's (niestety drogie, choc po przecenie
          juz od ok. 199 o ile pamietam).odradzam Jackpot, nie widzialam jeszcze H&M..
          • Gość: fdg Re: Factory Ursus IP: *.chello.pl 18.03.05, 14:48
            wcale nie takie stare kolekcje, moze sa sprzed 2 sezonow ale niektore rzeczy sa
            naprawde o wiele fajniejsze z tego co jest aktualnie w "normalnych" sklepach.
            co do cen to troche taniej.taka sama jakosc jak w "normalnych" sklepach fajnie
            ze by im sie chcialo robic 100 roznych jakosci:P
      • Gość: g Re: Factory Ursus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:52
        Ja widziałam rzeczy z zeszłego roku, bardzo przecenione. Z rozmiarami gorzej -
        przeważały duże.
        : (
        Sportową odzież czy buty można kupić dużo taniej, a fasony czy kolory nie mają
        w tym przypadku wielkiego znaczenia.

Na dodatek w styczniu i pod koniec wakacji są tam wyprzedaże : )i obniżki się
        kumulują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka