Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:27
    i.wp.pl/a/f/jpeg/7882/re4.jpeg
    Obserwuj wątek
      • very_famous Re: ładna? 20.03.05, 20:27
        O co pytasz?
      • winogroneczka niet! 20.03.05, 20:29
        spójrz na nos :)

a poza tym nosi największy obciach sezonu (nawet gorszy od torebki z gazety)
        czyli... plaster antykoncepcyjny w widocznym miejscu :)
      • Gość: taka jedna Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:07
        Nos jest ok. Ale gruby tyłek i wiesniacki pasek... :/
        • Gość: hiii Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:48
          że co?! jaki tyłek??!! spójrz jeszcze raz i zastanów się dobrze. zecydowanie
          jestem przeciw nazywaniu "grubymi" dziewczyn noszących rozmiar 36 czy 38, a
          taki nosi (jak na moje oko) ta dziewczyna. czy żeby zasłużyć na
          miano "szczupłej" trzeba nosic 32 i nie mieć w ogóle bioder? toż to paranoja
          jakaś!
          to zgrabna dziewczyna, nie wypowiadam się o urodzie, bo nie widać dobrze twarzy.
          • Gość: selena Re: ładna? IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.03.05, 21:54
            twarz nieladna,widac nawet z boku, taki typ Ostaszewskiej.natomiast figura ok i
            ciuchy tez:)
        • illouette Re: ładna? 20.03.05, 22:23
          Gość portalu: taka jedna napisał(a):

> Nos jest ok. Ale gruby tyłek i wiesniacki pasek... :/

GRUBY TYŁEK ?? Pokaż mi w takim razie tyłek, który Twoim zdaniem nie jest gruby,
          proszę.
        • Gość: eliza Re: ładna? IP: 195.136.72.* 20.03.05, 22:49
          gruby tylek? w ktorym miejscu? ona ma po prostu waska talie, nos tez wydaje mi
          sie normalny, co innego plaster i ciuchy, to faktycznie porazka
        • Gość: Justa Re: ładna? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 10:44
          jest bardzo zgraba i co najwazniejsze SEXI,pomijajac ciuchy,ktore ma na
          sobie.Faceci leca na takie.Kazda chcialaby miec taka talie i kobieca figure.A
          wiekszosc z was po prostu zazdrosci i tyle.Najpierw wyleczcie swoje kompleksy,a
          potem dopiero krytykujcie,ok??
        • Gość: ana Re: ładna? IP: 213.77.86.* 21.03.05, 14:55
          taaaa, pewnie......bo zeby byc "szczyplym" trzeba miec z przodu plecy,z tylu
          plecy a po bokach zero figury.a feeee...
      • Gość: taka jedna Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:52
        Co się tak oburzacie, mogłaby dupskiem zgniatać orzechy. Jak dla mnie to ona
        nosi 40. Domyślam się, że same nie jesteście zbyt szczupłe, dlatego tak jej
        bronicie. Albo to wpływ wszechobecnej J. Lo, której udało się przekonać
        wszystkich, ze wielkie tyłki są sexy.
        • Gość: hiii Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:55
          nijak się nie ma wielkość mojego tyłka do moich poglądów na ten, jak i
          jakikolwiek inny temat. uznanie tej kobiety za grubą uważam za co najmniej
          skrzywienie.
          • Gość: taka jedna Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:57
            Nie napisałam, że jest gruba. Napisałam, że ma za duży tyłek. Talię ma szczupłą
            a jak jest z resztą to nie wiem bo nie widać..
            • ankajak Re: ładna? 22.03.05, 09:41
              figurke ta kobieta ma genialna: talia, biodera(nawet jesli to jest 40, chociaz
              jak dla mnie 36/38) - kobieca jest i tyle, wyglada swietni pod tym wzgledem.
              jesli ktos uwaza ja za gruba to jestem pewna ze albo to zazdrosc albo jakas wada
              wzroku. ciuchy rzeczywiscie moznaby wymienić, a twarzy nie widac za dobrze wiec
              sie nie wypowiadam.
        • klara-klara Re: ładna? 21.03.05, 08:27
          Odpowienio: pewnie ty jestes typowa kobieta-klockiem, czyli bez ciecia w talii, z malym plaskim tylkiem oraz raczej drobnym biustem, co?
          • Gość: NADOBNA Re: ładna? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 08:50
            Ma bardzo ładną wystającą pupę.wygląd ogólnie sympatyczny.podejrzewam że sama
            sobie tego plastra nie nakleiła do zdjęć.Ajjj jak to fajnie wynaleźć coś w
            gazecie i zjechać co?dawaj swoje foto podyskutujemy.Ja faktycznie tyłkiem mogę
            zgnieść orzecha,z tytułu takiego że jest spory,ale dość twardy,bo dbam o
            siebie.do tego mam talię i wiem że naprawdę podobam się facetom.jednemu
            mężczyźnie podoba się kilka typów urody.Co do Lopez to drażni mnie jej
            wizerunek medialny(choć szanuję jej ciężką pracę)ale jeśli chodzi o
            figurę...oczywiście ma przerysowaną dupę.ale to jest to co tygrysy lubią
            najbardziej.Mi podobają się dziewczyny chude prezentujące modę i dziewczyny
            pełne(ale wciąż smukłe).A dziewczyna ze zdjęcia powtórzę się ma sympatyczną
            twarz i ładną okrągłą pupę.
          • Gość: taka jedna Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:24
            Mam wcięcie w talii, lekko zaokrągloną pupę i biust 70 C, a co, zazdrościsz
            szczupłym?
            • klara-klara Re: ładna? 21.03.05, 10:29
              Nie, kierowalam sie twoja logika.
      • Gość: fak Re: ładna? IP: 194.63.133.* 21.03.05, 09:39
        chciałabym żeby wszystkie laski kt uważają że ona ma grubą dupę zamieściły tu
        swoje zdjęcia. dziewuchy jakie wy głupie jesteście podłe zazdrośnice tyłki
        szkieletory tak naprawdę podobają się tylko projektantom gejom strasznie mnie
        wkur.... takie panienki jak te tutaj co mówią że ona jest z rozmaru 40 boże
        dziewuchy opanujta się!
        • Gość: taka jedna Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:25
          Następna, którą "gdzieś boli". Idź zjeść chipsy zamiast się tak rzucać.
          • Gość: fak Re: ładna? IP: 194.63.133.* 21.03.05, 13:25
            a ciebie gdzie boli?
      • klara-klara to nie jest Katarzyna Groniec? (nt) 21.03.05, 11:23

• nadobna7 Re: to nie jest Katarzyna Groniec? (nt) 21.03.05, 11:43
          Nie.Reni Jusis.widzialam to zdjecie w jakiejs gazecie wczesniej.
          • klara-klara Re: to nie jest Katarzyna Groniec? (nt) 21.03.05, 12:03
            Reni Jusis? Nie...ona ma inna figure i bardzo wystajace kosci policzkowe.
            • nadobna7 Re: to nie jest Katarzyna Groniec? (nt) 21.03.05, 12:09
              mogę się mylić,ale wydaje mi się że widziałam tą sesję kiedyś w Urodzie albo
              Pani i że to ona właśnie.Być może takie ujęcie akurat że wygląda inaczej,a może
              to faktycznie nie ona.ale nie sądzę żeby Groniec.w życiu nie dałaby się
              przebrać w takie rzeczy.myślę że odpowiedź otrzymamy od założycielki postu:)
          • Gość: Mika Ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:09
            Twarzy to ona nie ma ładnej ,ale figura jest ok. tyłek w cale nie jest za gruby
            taka kobieta jest kobieca jeżeli ma krągły tyłek i wąską talię, nie jak te
            wieszaki ani tyłka ani tali jak kołki ciosane, jak dzieci ,kobieca kobieta musi
            mieć jakieś kształty.Ci co mówią,że ma gruby tyłek poprostu zazdroszczą i
            tyle.Leczcie się na kompleksy wieszaki.
            • black_magic_women Re: Ładna 21.03.05, 16:05
              moze raczej czy zgrabna?jesli tak to bardzo zgrabna.twarzy niestety nie widac
      • Gość: Klara Znów ten sam bezsens IP: 194.63.135.* 21.03.05, 16:35
        Ja wiem, dlaczego nie lubię tego forum...tutaj przez godzinę jest więcej
        kalumni, kłótni i paskudnych zachowań niż na forum "Ksiązki" przez pół roku...
        A dlaczego tak jest , to nie mam po prostu pojęcia... Bardzo specyficzne miejśce
      • Gość: aaa Re: ładna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:20
        Wedlug mnie to jest Reni Jusis, ktora urodą nie grzeszy, ale z tego co mi
        wiadomo nosi rozmiar 34 i jest bardzo szczupła :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka