paula.damska 25.03.05, 08:14 Fajne spódniczki, uwielbiam taką modę. Już nie mogę się doczekać aż będzie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liana Re: Plisowane mini IP: *.run.pl / *.run.pl 25.03.05, 15:39 Ja tez nie mogę doczekac az bedzie ciepło,bedzie caly czas chodzic mini sponica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umaa Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:10 ja rowniez lubie mini ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:54 Dziewczęta, czy naprawdę kiedy zrobi się cieplej będziecie chodzić w minióweczkach? Naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Plisowane mini 25.03.05, 16:58 Nie :) wyrosłam z nich pod koniec liceum. Od tamtego czasu zakładam tylko na wakacjach nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:10 A kiedy ukończyłaś liceum? W latach pięćdziesiątych? Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Plisowane mini 25.03.05, 17:42 A wiesz, czasem żałuję, że nie wtedy ... ominęło mnie tyle ciekawych wydarzeń, że nie wspomnę o trendach w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:16 Miałem na myśli Twój wiek ... Musisz być (przepraszam za poufałość) dość wiekowa, skoro wstydzisz się tak ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Plisowane mini 25.03.05, 22:15 No co Ty, chodziło Ci o wiek? Nie domyśliłam się ;) Czemu zakładasz, że nie noszę mini bo jestem wiekowa lub się czegoś wstydzę? Nie noszę, bo na przykład do pracy mi nie wypada, a poza tym "odwidziały" mi się jakiś czas temu, koniec filozofii. Niektóre nadal uważam za urocze, tyle że lubię w nich chodzić podczas wakacyjnych wyjazdów (dziwaczka ze mnie co?). Najbardziej lubię spódnice/ sukienki do kolan lub nieco za i śmiem twierdzić, że przy odpowiednim doborze materiału, fasonu, itd. mogą być one bardziej intrygujące niż mini ledwo zakrywająca tyłek. Jest wiele sposobów eksponowania ciała, a mini tylko jednym z nich. Koniec wywodu :p Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serene Re: Plisowane mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:30 Poza tym spódnice do kolan są bardzo subtelne i kobiece. A jak laska jest w mini to faceci na nią patrzą tylko "przedmiotowo" niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Plisowane mini IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 31.03.05, 03:49 Ja zgadzam sie z Serene.. Sama jestem wysoka, szczupla dziewczyna (wczale nie stara bo dopiero stuknela 30)nogi mam tez niezle(wiele razy slyszalam i slysze) jakkolwiek jesli chodzi o krotkie spodniczki to nie nosze ich czesto... wrecz przeciwnie.. zdarza sie to bardzo sporadycznie...(wlasnie plaza/wakacje) a dluzsze spodniczki ciut przed kolanko, do kolan, czy za kolano... potrafia byc o wiele bardziej sexowne, pociagajace i kobiece oczywiscie; a te krotkie ledwo zaslaniajace pupe...to takie spodniczki ktore kojarza mi sie z malolatami w wieku 13-20lat(mniej wiecej...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:41 Hej , facet! Co ty tu robisz? Ślinisz się patrzac na te spódniczki? I jeszcze jakies uwagi na temat wieku kobiet - cham czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awsedfghmk,. [...] IP: *.client.comcast.net 27.03.05, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Plisowane mini 25.03.05, 19:25 Różowa, zielona i ta 'ugierowata';) są super:), w jedną na pewno musze zainwestować;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Plisowane mini IP: *.toya.net.pl 25.03.05, 22:26 Są boskie!! najbardziej podobają mi się: Reporter za 79 zł i Troll - żółta Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Plisowane mini 26.03.05, 07:15 ta moda to jakby juz kiedys byla, fakt ladna i zawsze mozna ja przywrocic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabaka Re: Plisowane mini IP: *.access.telenet.be 26.03.05, 07:20 Bardzo ladny jest kroj tych tych spodniczek Odpowiedz Link Zgłoś
r.glogowski POLKI NOSILY TO JUZ ROK TEMU 27.03.05, 23:57 Gdzie chowal sié w tym czasie Dirk Bikkembergs z autorem tego artykulu? Bo w warszawskich dyskotekach juz w ostatnie lato mozna bylo spotkac tak ubrane dziewczyny. Nie wspominajac juz o tradycji plisu w polskiej pop kulturze. Ale niech tam, nie czepiajmy sié. Pan projektant "wymyslil" teraz to co dla polskiej hip-hopowej grupy M.O.R.W.A, bylo na tyle czytelne ze w swoim klipie "Dla sluchaczy" wykorzystali wlasnie modelka w takiej pliswoanej spodniczce. Dziewczyna wchodzi mniej wiécej na slowach: (...)Widzisz ręcę uniesione teksty nawijane wyciągane dłonie(...)" i wygláda bardzo sexy. Pewnie tez dlatego teledysk byl bardzo popularny i nadawaly go wszystkie komercyjne telewizje. Ale Dirk nie ogladal bo na wschod sie nie zaglada. Szkoda ze nie zuwazyl tego polski redaktor. Sugeruje nam sie ciemnoté i prowincjonalnosc, a na szczescie w tym teamcie nie jest tak zle. przyslowiowa polska Kasia latem oprócz biblioteki i Ksciola zaglda tez do klubu. I Bogu dziéki. Kraj normalnieje. Pzodrawiam, Rafal Glogowski Clacton, UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entuzjastka Re: Plisowane mini IP: *.g / *.g-net.pl 28.03.05, 18:54 moim zdaniem ta jest przeslicznawww.allegro.pl/show_item.php? item=46103824 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entuzjastka Re: Plisowane mini IP: *.g / *.g-net.pl 28.03.05, 18:54 www.allegro.pl/show_item.php?item=46103824 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwona Re: Plisowane mini IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.05, 10:56 Osobiscie preferuje bardziej zywe kolory, no wlasnie preferuje...w poprzednie lato kupilam pare takich slicznosci w Londynie, bylo cieplutko, cudownie, czulam sie wyjatkowa bo tak lubie sie ubierac, a tutaj.... coz, w Polsce jest troche inaczej, mimo iz wygladam tak samo i nic w moich preferencjach sie nie zmienilo, jakos czuje sie w tych "slicznosciach" zmieszana i mam wrazenie ze to tutaj po prostu nie pasuje, sam kapelusz, choc swietny i stylowy wywoluje jakies dziwne grymasu na polskich twarzach... pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a jak się w niej siada? 09.04.05, 21:43 Gość portalu: Entuzjastka napisał(a): > www.allegro.pl/show_item.php?item=46103824 w tej zalinkowanej,oczywiście... jak dla mnie - dwa razy za krótka (liceum ukończyłam w latach dziewięćdziesiątych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Plisowane mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 16:25 Mini są fajne, ale co zrobić gdy ma się grube nogi ??? Proszę, doradźcie. Z góry dzięki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Plisowane mini IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 09.04.05, 21:36 Uwielbiam mini spodniczki :) W kazdym wydaniu :) Moga byc i plisowane :D Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Plisowane mini 10.04.05, 17:09 Sorry, ale takie spódniczki są odpowiednie dla panny do max 20 lat. Starsze wyglądają w takich jak dzidzia piernik. W moim miejscu pracy jest taka pani, co ma lat trzydzieści kilka i ostatnio walnęło jej trochę na mózg, gdyż zaczęła chodzić w właśnie takich plisowanych spódniczkach, bardzo krótkich. Do tego jasne rajteczki, jasne kozaczki, spineczki w blond włosach. Wygląda to, no... smiesznie i nie na miejscu, zwłaszcza, że pani zajmuje dość eksponowane stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Plisowane mini IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 10.04.05, 19:38 To sie jeszcze mieszcze w podanym przez Ciebie przedziale wiekowym :D Mam wlasnie 20 lat :D Studiuje i pracuje i gwarantuje Ci, ze ani w pracy ani na uniwerku w takich spodnicach nie paraduje ;) Co innego w tzw. wolnym czasie :) No i of course ta spodnica wcale nie musi byc plisowana.. ja po prostu uwielbiam mini :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Plisowane mini IP: 80.50.45.* 11.04.05, 17:11 Sa po prostu świetne. Uwielbiam taki styl i mode. Nawet zima nie zawaham sie założyc takiego cudeńka. Polecam wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:13 oo boshe co za wiesniactwo!! jak mozna takie cos zalozyc??? blehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulka Re: Plisowane mini IP: *.poligrafia.com 21.04.05, 18:05 ja lubie chodzic w spodniczkach i przychechodzila bym w nich cale lato gdyby nie fakt, ze jak producenci sie na cos upra to nie mam duzego wyboru bo na rynku pojawi sie 1000 roznistych spodniczek w podobnym kroju. kupilam sobie 2 sztuki, dzinsowa i z pieknej dzianinkii to nie mini. jesli odpowednio dobiore dodatki to nie musze ubierac mini zeby zwrocic na siebie uwage. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mondar a co przeszkadza, byś chodziła w mini cały rok? 21.04.05, 18:13 zimno ci? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Plisowane mini 22.04.05, 02:54 chyba wczoraj zoczylam na ulicy dziewczyne w takiej mini - dopasowane u gory, cos jakby falbanka u rabka, w panterke, jak to ladnie wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
sokbrzoskwiniowy Re: Plisowane mini 23.04.05, 21:09 no fajnie, fajnie...ah, troszke kilo stracic i nozki pokazac ;) co dziewczyny?! hehe. wiosna i lato powinny trwać 10 miesiecy ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluśka Re: Plisowane mini IP: 217.96.44.* 29.05.05, 15:02 fajne kiecki szkoda że ceny sa aż tak wygórowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Plisowane mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:48 Ja tam lubie, moj facet nie lubi bo cyt. "wyglądają wieśniacko":) No i co z tym zrobić? Faceta nie zamienię na spódniczkę bo kochany:)Czasem zakładam ,cierpi, ale wytrzymuje:) Odpowiedz Link Zgłoś