Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Plisowane mini

25.03.05, 08:14
    Fajne spódniczki, uwielbiam taką modę. Już nie mogę się doczekać aż będzie
    ciepło.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Liana Re: Plisowane mini IP: *.run.pl / *.run.pl 25.03.05, 15:39
        Ja tez nie mogę doczekac az bedzie ciepło,bedzie caly czas chodzic mini
        sponica!!!
        • Gość: umaa Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:10
          ja rowniez lubie mini ale bez przesady
      • Gość: PL Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:54
        Dziewczęta, czy naprawdę kiedy zrobi się cieplej będziecie chodzić w
        minióweczkach? Naprawdę?
        • vic_vic Re: Plisowane mini 25.03.05, 16:58
          Nie :) wyrosłam z nich pod koniec liceum. Od tamtego czasu zakładam tylko na
          wakacjach nad morzem.
          • Gość: PL Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:10
            A kiedy ukończyłaś liceum? W latach pięćdziesiątych?
            • vic_vic Re: Plisowane mini 25.03.05, 17:42
              A wiesz, czasem żałuję, że nie wtedy ... ominęło mnie tyle ciekawych wydarzeń,
              że nie wspomnę o trendach w modzie.
              • Gość: PL Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 19:16
                Miałem na myśli Twój wiek ...
                Musisz być (przepraszam za poufałość) dość wiekowa, skoro wstydzisz się tak
                ubierać.
                • vic_vic Re: Plisowane mini 25.03.05, 22:15
                  No co Ty, chodziło Ci o wiek? Nie domyśliłam się ;)
                  Czemu zakładasz, że nie noszę mini bo jestem wiekowa lub się czegoś wstydzę?
                  Nie noszę, bo na przykład do pracy mi nie wypada, a poza tym "odwidziały" mi
                  się jakiś czas temu, koniec filozofii. Niektóre nadal uważam za urocze, tyle że
                  lubię w nich chodzić podczas wakacyjnych wyjazdów (dziwaczka ze mnie co?).
                  Najbardziej lubię spódnice/ sukienki do kolan lub nieco za i śmiem twierdzić,
                  że przy odpowiednim doborze materiału, fasonu, itd. mogą być one bardziej
                  intrygujące niż mini ledwo zakrywająca tyłek. Jest wiele sposobów eksponowania
                  ciała, a mini tylko jednym z nich. Koniec wywodu :p Pozdrawiam ciepło.
                  • Gość: Serene Re: Plisowane mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:30
                    Poza tym spódnice do kolan są bardzo subtelne i kobiece. A jak laska jest w mini to faceci na nią patrzą tylko "przedmiotowo" niestety.
                    • Gość: asia Re: Plisowane mini IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 31.03.05, 03:49
                      Ja zgadzam sie z Serene..
                      Sama jestem wysoka, szczupla dziewczyna (wczale nie stara bo dopiero stuknela
                      30)nogi mam tez niezle(wiele razy slyszalam i slysze) jakkolwiek jesli chodzi o
                      krotkie spodniczki to nie nosze ich czesto... wrecz przeciwnie.. zdarza sie to
                      bardzo sporadycznie...(wlasnie plaza/wakacje) a dluzsze spodniczki ciut przed
                      kolanko, do kolan, czy za kolano... potrafia byc o wiele bardziej sexowne,
                      pociagajace i kobiece oczywiscie; a te krotkie ledwo zaslaniajace pupe...to
                      takie spodniczki ktore kojarza mi sie z malolatami w wieku 13-20lat(mniej
                      wiecej...)
                • Gość: Kacha Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:41
                  Hej , facet! Co ty tu robisz? Ślinisz się patrzac na te spódniczki? I jeszcze
                  jakies uwagi na temat wieku kobiet - cham czy jak?
        • Gość: awsedfghmk,. [...] IP: *.client.comcast.net 27.03.05, 23:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • caprice83 Re: Plisowane mini 25.03.05, 19:25
        Różowa, zielona i ta 'ugierowata';) są super:), w jedną na pewno musze
        zainwestować;)
        • Gość: gabi Re: Plisowane mini IP: *.toya.net.pl 25.03.05, 22:26
          Są boskie!! najbardziej podobają mi się: Reporter za 79 zł i Troll - żółta
      • zettrzy Re: Plisowane mini 26.03.05, 07:15
        ta moda to jakby juz kiedys byla, fakt ladna i zawsze mozna ja przywrocic
      • Gość: Tabaka Re: Plisowane mini IP: *.access.telenet.be 26.03.05, 07:20
        Bardzo ladny jest kroj tych tych spodniczek
      • r.glogowski POLKI NOSILY TO JUZ ROK TEMU 27.03.05, 23:57
        Gdzie chowal sié w tym czasie Dirk Bikkembergs
        z autorem tego artykulu?

Bo w warszawskich dyskotekach juz w ostatnie lato mozna
        bylo spotkac tak ubrane dziewczyny. Nie wspominajac juz o tradycji
        plisu w polskiej pop kulturze. Ale niech tam, nie czepiajmy sié.

Pan projektant "wymyslil" teraz to co dla polskiej hip-hopowej
        grupy M.O.R.W.A, bylo na tyle czytelne ze w swoim klipie "Dla sluchaczy"
        wykorzystali wlasnie modelka w takiej pliswoanej spodniczce.
        Dziewczyna wchodzi mniej wiécej na slowach:
        (...)Widzisz ręcę uniesione teksty nawijane
        wyciągane dłonie(...)" i wygláda bardzo sexy.

Pewnie tez dlatego teledysk byl bardzo popularny
        i nadawaly go wszystkie komercyjne telewizje.

Ale Dirk nie ogladal bo na wschod sie nie zaglada.
        Szkoda ze nie zuwazyl tego polski redaktor.

Sugeruje nam sie ciemnoté i prowincjonalnosc,
        a na szczescie w tym teamcie nie jest tak zle.

przyslowiowa polska Kasia latem oprócz biblioteki
        i Ksciola zaglda tez do klubu.
        I Bogu dziéki. Kraj normalnieje.

Pzodrawiam,

Rafal Glogowski
        Clacton, UK

• Gość: Entuzjastka Re: Plisowane mini IP: *.g / *.g-net.pl 28.03.05, 18:54
        moim zdaniem ta jest przeslicznawww.allegro.pl/show_item.php?
        item=46103824

• Gość: Entuzjastka Re: Plisowane mini IP: *.g / *.g-net.pl 28.03.05, 18:54
        www.allegro.pl/show_item.php?item=46103824
        • Gość: Czerwona Re: Plisowane mini IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.05, 10:56
          Osobiscie preferuje bardziej zywe kolory, no wlasnie preferuje...w poprzednie
          lato kupilam pare takich slicznosci w Londynie, bylo cieplutko, cudownie,
          czulam sie wyjatkowa bo tak lubie sie ubierac, a tutaj.... coz, w Polsce jest
          troche inaczej, mimo iz wygladam tak samo i nic w moich preferencjach sie nie
          zmienilo, jakos czuje sie w tych "slicznosciach" zmieszana i mam wrazenie ze to
          tutaj po prostu nie pasuje, sam kapelusz, choc swietny i stylowy wywoluje
          jakies dziwne grymasu na polskich twarzach...

pozdrawiam KK
        • kochanica-francuza a jak się w niej siada? 09.04.05, 21:43
          Gość portalu: Entuzjastka napisał(a):

> www.allegro.pl/show_item.php?item=46103824

w tej zalinkowanej,oczywiście...
          jak dla mnie - dwa razy za krótka
          (liceum ukończyłam w latach dziewięćdziesiątych)
      • Gość: aga Re: Plisowane mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 16:25
        Mini są fajne, ale co zrobić gdy ma się grube nogi ??? Proszę, doradźcie. Z
        góry dzięki. :)
      • Gość: Ivre Re: Plisowane mini IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 09.04.05, 21:36
        Uwielbiam mini spodniczki :) W kazdym wydaniu :) Moga byc i plisowane :D
        • charade Re: Plisowane mini 10.04.05, 17:09
          Sorry, ale takie spódniczki są odpowiednie dla panny do max 20 lat. Starsze
          wyglądają w takich jak dzidzia piernik. W moim miejscu pracy jest taka pani, co
          ma lat trzydzieści kilka i ostatnio walnęło jej trochę na mózg, gdyż zaczęła
          chodzić w właśnie takich plisowanych spódniczkach, bardzo krótkich. Do tego
          jasne rajteczki, jasne kozaczki, spineczki w blond włosach. Wygląda to, no...
          smiesznie i nie na miejscu, zwłaszcza, że pani zajmuje dość eksponowane
          stanowisko.

• Gość: Ivre Re: Plisowane mini IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 10.04.05, 19:38
            To sie jeszcze mieszcze w podanym przez Ciebie przedziale wiekowym :D Mam
            wlasnie 20 lat :D Studiuje i pracuje i gwarantuje Ci, ze ani w pracy ani na
            uniwerku w takich spodnicach nie paraduje ;) Co innego w tzw. wolnym czasie :)
            No i of course ta spodnica wcale nie musi byc plisowana.. ja po prostu
            uwielbiam mini :)
        • mondar Re: Plisowane mini 21.04.05, 18:09
          a chodzisz w mini?
      • Gość: natalka Re: Plisowane mini IP: 80.50.45.* 11.04.05, 17:11
        Sa po prostu świetne. Uwielbiam taki styl i mode. Nawet zima nie zawaham sie
        założyc takiego cudeńka. Polecam wszystkim!!
      • Gość: Gosia Re: Plisowane mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:13
        oo boshe co za wiesniactwo!! jak mozna takie cos zalozyc??? blehhhh
        • Gość: asiulka Re: Plisowane mini IP: *.poligrafia.com 21.04.05, 18:05
          ja lubie chodzic w spodniczkach i przychechodzila bym w nich cale lato gdyby
          nie fakt, ze jak producenci sie na cos upra to nie mam duzego wyboru bo na
          rynku pojawi sie 1000 roznistych spodniczek w podobnym kroju. kupilam sobie 2
          sztuki, dzinsowa i z pieknej dzianinkii to nie mini. jesli odpowednio dobiore
          dodatki to nie musze ubierac mini zeby zwrocic na siebie uwage.
          pozdrawiam
      • mondar a co przeszkadza, byś chodziła w mini cały rok? 21.04.05, 18:13
        zimno ci?
      • zettrzy Re: Plisowane mini 22.04.05, 02:54
        chyba wczoraj zoczylam na ulicy dziewczyne w takiej mini - dopasowane u gory,
        cos jakby falbanka u rabka, w panterke, jak to ladnie wygladalo
      • sokbrzoskwiniowy Re: Plisowane mini 23.04.05, 21:09
        no fajnie, fajnie...ah, troszke kilo stracic i nozki pokazac ;) co dziewczyny?!
        hehe. wiosna i lato powinny trwać 10 miesiecy ;-)
        pozdrawiam
      • Gość: miluśka Re: Plisowane mini IP: 217.96.44.* 29.05.05, 15:02
        fajne kiecki szkoda że ceny sa aż tak wygórowane
      • Gość: goldi Re: Plisowane mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:48
        Ja tam lubie, moj facet nie lubi bo cyt. "wyglądają wieśniacko":)
        No i co z tym zrobić? Faceta nie zamienię na spódniczkę bo kochany:)Czasem
        zakładam ,cierpi, ale wytrzymuje:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka