Gość: carola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:32 Wszystko świetnie, tylko poradźcie jak wiązać takie bluzki by wyglądało to estetycznie. Mi się cały czas marszczy i mniej więcej po dwóch godzinach wygląda bardzo niechlujnie. Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olga Re: Bluzki koszulowe IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.05, 18:06 nio nawet spoko te bluski tylko ze szkoda ze niema blisko Jaworzna tych sklepów... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: Bluzki koszulowe IP: *.devs.futuro.pl 08.04.05, 20:12 A gdzie klasyczna biel???:(ja mam mature i nie mam bialej bluzki a sklepy swieca pustkami Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: Bluzki koszulowe 08.04.05, 20:41 Kilka mi się naprawdę podoba. Ta pierwsza m świetny fason. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 18:10 Makabryczne są te bezgłowe manekiny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm pretty girl/wawa IP: 81.210.113.* 13.04.05, 16:05 a to pretty girl to gdzie można w wawie znaleźć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Bluzki koszulowe IP: *.informel.pl / *.informel.pl 14.04.05, 14:42 Nawet fajne te bluzki, zawsze lubiłam bluzki koszulowe zwłaszcza czarne z TOP SECretu na ten sezon wiosna/lato są przepiękne, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:36 Wszystko cacy , tylko dlaczego tak trudno znaleźć ładnego ciucha na kobiete , która ma wzrostu 182 i adekwatnie do tego waży. Te bluzki są super ale moge je sobie co najwyżej zszyć dwie " do kupy", a wtedy to juz nie będzie to samo. Tan kraj jest epicentrum dyskryminacji osób nie mieszczacych się w ( przez kogo wymyślonych??????) debilnych rozmiarach Trollowych Top Secretowych i innych takich.Tez chciałabym wygladać ładnie i modnie ale jak na razie muszę zbierac na kosztowna operację pomniejszenia się w całości lub czekac na kolejne wcielenie, które tez może sie okazać nieporozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
moramslawno Re: Bluzki koszulowe 16.04.05, 08:26 SĄ TYLKO DWA WYJŚCIA BARDZO,BARDZO DOBRA KRAWCOWA LUB EMIGRACJA NA ZACHÓD,BO TAM WIDOCZNIE LUDZIE NOSZĄ ZRÓZNICOWANE ROZMAIRY A NIE TYLKO XXS.A SWOJĄ DROGĄ JESTEM CIEKAWA JAK POLUJESZ NA DOBRE BIUSTONOSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Bluzki koszulowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:02 taaak tyle że kóło 1.82 m ma może 3 % kobiet!To nie jest kwestia zróżnicowania ani kraju -no fakt w afryce są generalnie wyżsi ludzie...ale na "zachodzie"? Natomiast małe rozmiary nawet 34 nosi ciuut więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Bluzki koszulowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.05, 20:26 Koszulki sa fajne, tylko może być problem z wiązaniem, osobiście bardziej preferuje wiązane kopertowo sweterki :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fallen Re: Bluzki koszulowe IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 21:19 Uwielbiam bluzki koszulowe! Nareszcie przyszła moda na nie =] Huuuuuuuura :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: Bluzki koszulowe IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 16.04.05, 19:47 one sa tragiczne ja nie wiem jak ktos moze w czyms takim chodzic. moze to tylko moja opinia bo mieszkam w malym miasteczku w ktorym nikt sie ze stylem nie wybija bo nie chce byc wysmiany. ale naprawde nie podobaja mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
zwieracz Bluzki koszulowe 17.04.05, 17:09 Kobiety są jak zimne piwo w upalny dzień! Dla mnie chyba największym atrybutem kobiecości jest bucik na obcasie...uwielbiam kobiece stopy! Pozdroa Kwiatuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Bluzki koszulowe IP: *.chello.pl 17.04.05, 22:05 siema a macie moze fotki tych bluzek?W ktorym sklepie dostane rozmiar L albo XL? chodzi mi o takie bluzki koszulowe zebym mogla ja zalozyc na jakis top albo t-shirt .z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Bluzki koszulowe IP: *.widzew.net / *.widzew.net 18.04.05, 14:45 Są bardzo ładne, ale gdyby nie ta cena!!!Obniżcie te ceny wtedy wiecej osób to kupi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Bluzki koszulowe IP: *.suchowola.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 13:12 wszystko ładne, prosimy o zniszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bluzki koszulowe IP: *.chello.pl 19.04.05, 21:53 JAK MYSLICIE W KTORYM SKLEPIE SA NAJLADNIEJSZE I NAJFAJNIEJSZE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Bluzki koszulowe IP: *.jaw.vectranet.pl / 80.51.250.* 21.04.05, 11:17 Na reszcie cos dla normalnych kobiet, bardzo klasyczne w zarazem zmyslowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:14 fajni jest kupowac prze zinternet ale czy tak naprade kupiony towar jest zawsze na nas dobry, Wy robićie fajne ciuszki ale pstarajcie się nadażać za modą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:53 bardzo mi sie niie podobają wzory jak i kolory.Za mocne kolory .Powinny być pastelowe odcienie byłyby o wiele leprze ;D Pozdrawiam :))) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:12 ale z ortografią to , chyba co druga z Was stoi na bakier, rozumiem dysortografia itp. ale wybaczcie trochę przyzwoitości, bo aż sie w oczach mieni od tych "leprzych"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominisia Re: Bluzki koszulowe IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:54 Żadna mi rewelacja moja mama jak chce to mi jeszcze lepszą bluzkę uszyje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Bluzki koszulowe IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 01.05.05, 19:25 Siedem lat temu juz miałam dziesięć razy ładniejsze bluzeczki.Kopertowe wiązania to żadna rewelacja,a jak się kupi np.w MEXX,Esprit czy Zero to nie ma się problemu jak je nosić,ponieważ zawsze są wykonane z dobrych gatunkowo materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA DUŁATA Re: Bluzki koszulowe IP: *.icpnet.pl 02.05.05, 21:39 UWIELBIAM BLUZKI KOSZULOWE.W SZAFIE MAM ICH PEŁNO!I NIGDY DOSYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????????? Re: Bluzki koszulowe IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 10.05.05, 19:15 GDZIE JEST TEN SKLEP PRETTY GIRL W KRAKOWIE?????????????????WIE KTOS??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lui001 Re: Bluzki koszulowe IP: *.pl 17.05.05, 13:56 super! tylko czy w kielcach jest filia tej marki? bo nie kojarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINA Re: Bluzki koszulowe IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 26.08.05, 17:16 Nie wiem kto umiescil te ciuchy w katalogu ale nawet jakbym wyglala w totka to niestarczyloby mi pieniedzy!!! Moze troche tansze ciuchy umiescilibyscie w tym Waszym katalogu co!!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś