Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bluzki koszulowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:32
    Wszystko świetnie, tylko poradźcie jak wiązać takie bluzki by wyglądało to
    estetycznie. Mi się cały czas marszczy i mniej więcej po dwóch godzinach
    wygląda bardzo niechlujnie. Z góry dziękuje:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Olga Re: Bluzki koszulowe IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.05, 18:06
        nio nawet spoko te bluski tylko ze szkoda ze niema blisko Jaworzna tych
        sklepów... :(
      • Gość: Milenka Re: Bluzki koszulowe IP: *.devs.futuro.pl 08.04.05, 20:12
        A gdzie klasyczna biel???:(ja mam mature i nie mam bialej bluzki a sklepy
        swieca pustkami
      • lwica.salonowa Re: Bluzki koszulowe 08.04.05, 20:41
        Kilka mi się naprawdę podoba. Ta pierwsza m świetny fason.
        • Gość: agata Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 18:10
          Makabryczne są te bezgłowe manekiny....
      • Gość: hmmm pretty girl/wawa IP: 81.210.113.* 13.04.05, 16:05
        a to pretty girl to gdzie można w wawie znaleźć???
      • Gość: Dagmara Re: Bluzki koszulowe IP: *.informel.pl / *.informel.pl 14.04.05, 14:42
        Nawet fajne te bluzki, zawsze lubiłam bluzki koszulowe zwłaszcza czarne z TOP
        SECretu na ten sezon wiosna/lato są przepiękne,
      • Gość: Kacha Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:36
        Wszystko cacy , tylko dlaczego tak trudno znaleźć ładnego ciucha na kobiete ,
        która ma wzrostu 182 i adekwatnie do tego waży. Te bluzki są super ale moge je
        sobie co najwyżej zszyć dwie " do kupy", a wtedy to juz nie będzie to samo.
        Tan kraj jest epicentrum dyskryminacji osób nie mieszczacych się w ( przez kogo
        wymyślonych??????) debilnych rozmiarach Trollowych Top Secretowych i innych
        takich.Tez chciałabym wygladać ładnie i modnie ale jak na razie muszę zbierac
        na kosztowna operację pomniejszenia się w całości lub czekac na kolejne
        wcielenie, które tez może sie okazać nieporozumieniem.
        • moramslawno Re: Bluzki koszulowe 16.04.05, 08:26
          SĄ TYLKO DWA WYJŚCIA BARDZO,BARDZO DOBRA KRAWCOWA LUB EMIGRACJA NA ZACHÓD,BO
          TAM WIDOCZNIE LUDZIE NOSZĄ ZRÓZNICOWANE ROZMAIRY A NIE TYLKO XXS.A SWOJĄ DROGĄ
          JESTEM CIEKAWA JAK POLUJESZ NA DOBRE BIUSTONOSZE.
          • Gość: wera Re: Bluzki koszulowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:02
            taaak tyle że kóło 1.82 m ma może 3 % kobiet!To nie jest kwestia zróżnicowania
            ani kraju -no fakt w afryce są generalnie wyżsi ludzie...ale na "zachodzie"?
            Natomiast małe rozmiary nawet 34 nosi ciuut więcej
      • Gość: Aga Re: Bluzki koszulowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.05, 20:26
        Koszulki sa fajne, tylko może być problem z wiązaniem, osobiście bardziej
        preferuje wiązane kopertowo sweterki :). Pozdrawiam
      • Gość: Fallen Re: Bluzki koszulowe IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 21:19
        Uwielbiam bluzki koszulowe!
        Nareszcie przyszła moda na nie =]
        Huuuuuuuura :]
      • Gość: Greta Re: Bluzki koszulowe IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 16.04.05, 19:47
        one sa tragiczne ja nie wiem jak ktos moze w czyms takim chodzic. moze to tylko
        moja opinia bo mieszkam w malym miasteczku w ktorym nikt sie ze stylem nie
        wybija bo nie chce byc wysmiany. ale naprawde nie podobaja mi sie
      • zwieracz Bluzki koszulowe 17.04.05, 17:09
        Kobiety są jak zimne piwo w upalny dzień! Dla mnie chyba największym atrybutem
        kobiecości jest bucik na obcasie...uwielbiam kobiece stopy! Pozdroa Kwiatuszki!
        • Gość: ?? Re: Bluzki koszulowe IP: *.chello.pl 17.04.05, 22:05
          siema a macie moze fotki tych bluzek?W ktorym sklepie dostane rozmiar L albo
          XL? chodzi mi o takie bluzki koszulowe zebym mogla ja zalozyc na jakis top albo
          t-shirt .z gory dzieki
      • Gość: Ktoś Re: Bluzki koszulowe IP: *.widzew.net / *.widzew.net 18.04.05, 14:45
        Są bardzo ładne, ale gdyby nie ta cena!!!Obniżcie te ceny wtedy wiecej osób to
        kupi!!
      • Gość: kasia Re: Bluzki koszulowe IP: *.suchowola.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 13:12
        wszystko ładne, prosimy o zniszki
      • Gość: Patty Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:56
        • Gość: ? Re: Bluzki koszulowe IP: *.chello.pl 19.04.05, 21:53
          JAK MYSLICIE W KTORYM SKLEPIE SA NAJLADNIEJSZE I NAJFAJNIEJSZE?
      • Gość: Monika Re: Bluzki koszulowe IP: *.jaw.vectranet.pl / 80.51.250.* 21.04.05, 11:17
        Na reszcie cos dla normalnych kobiet, bardzo klasyczne w zarazem zmyslowe
      • Gość: kasia Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:14
        fajni jest kupowac prze zinternet ale czy tak naprade kupiony towar jest zawsze
        na nas dobry, Wy robićie fajne ciuszki ale pstarajcie się nadażać za modą
      • Gość: ania Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:53

bardzo mi sie niie podobają wzory jak i kolory.Za mocne kolory .Powinny być
        pastelowe odcienie byłyby o wiele leprze ;D Pozdrawiam :))) Ania
      • Gość: belfer Re: Bluzki koszulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:12
        ale z ortografią to , chyba co druga z Was stoi na bakier, rozumiem
        dysortografia itp. ale wybaczcie trochę przyzwoitości, bo aż sie w oczach mieni
        od tych "leprzych"!
      • Gość: Dominisia Re: Bluzki koszulowe IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:54
        Żadna mi rewelacja moja mama jak chce to mi jeszcze lepszą bluzkę uszyje .
      • Gość: dido Re: Bluzki koszulowe IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 01.05.05, 19:25
        Siedem lat temu juz miałam dziesięć razy ładniejsze bluzeczki.Kopertowe
        wiązania to żadna rewelacja,a jak się kupi np.w MEXX,Esprit czy Zero to nie ma
        się problemu jak je nosić,ponieważ zawsze są wykonane z dobrych gatunkowo
        materiałów.
      • Gość: BEATA DUŁATA Re: Bluzki koszulowe IP: *.icpnet.pl 02.05.05, 21:39
        UWIELBIAM BLUZKI KOSZULOWE.W SZAFIE MAM ICH PEŁNO!I NIGDY DOSYĆ
      • Gość: ???????????????? Re: Bluzki koszulowe IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 10.05.05, 19:15
        GDZIE JEST TEN SKLEP PRETTY GIRL W KRAKOWIE?????????????????WIE
        KTOS???????????????
      • Gość: lui001 Re: Bluzki koszulowe IP: *.pl 17.05.05, 13:56
        super! tylko czy w kielcach jest filia tej marki? bo nie kojarze...
      • Gość: MYCHA Re: Bluzki koszulowe IP: 80.51.199.* 29.05.05, 11:48
        Bluzki są spox
      • Gość: KAROLINA Re: Bluzki koszulowe IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 26.08.05, 17:16
        Nie wiem kto umiescil te ciuchy w katalogu ale nawet jakbym wyglala w totka to
        niestarczyloby mi pieniedzy!!! Moze troche tansze ciuchy umiescilibyscie w tym
        Waszym katalogu co!!!!!????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka