Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    05.04.05, 17:21
    Jeśli komuś sie nudzi to polecam stronkę

www.wsi.edu.pl/missnastolatek2005 /

Możecie tam znaleźć parę ładnych fotek... Oraz zagłosować na miss południa
    nastolatek...
    Ciekawa jestem która kandydatka Wam sie najbardziej podoba :]
    No to milego oglądania :D

i czekam na komentarze...

Obserwuj wątek
      • Gość: taramtaramtaram Re: miss IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 17:27
        Bardzo nienaturalne te panny, ale wg najładniejsza jest ta z nr 6...
        • vanillaice Re: miss 05.04.05, 17:53
          Numer 6 i 8. Według mnie.
        • nimfunia Re: miss 07.04.05, 20:55
          taaak masz całkowita racje 6 jest najepsza:)
      • blinski Re: miss 05.04.05, 18:12
        większość jest po prostu.. średnia. 1, 2, 4, 6, 8, 9, 10, 12 w życiu nie
        zauważyłbym pośród tłumu (najlepsza jest już 6); reszta jest wg. mnie nieładna.
        • Gość: Nicky Re: miss IP: *.org 05.04.05, 18:25
          To powinno się nazywać Miss Przeciętności.Niestety kolejny powód do
          krytyki...ale nie ma czego chwalić.Skąd oni biorą te dziewczyny?
        • nimfunia Re: miss 07.04.05, 20:56
          nr 6 ma super figurke taka zdrabna szupla i rozmiar piersi ok a nie takie
          wielkie wory jak ta obok ladna dziewczyna:)
          • blinski Re: miss 07.04.05, 21:07
            ooo, a mi się nawet nie chciało kliknąć i nie wiedziałem że figury można
            zobaczyć:)
            ta 6 chyba rzeczywiście ogólnie figurę ma lepszą od tej obok (5), ale jakie ta
            5 ma wory? C (bo na takie wyglądają) to są wory..? to co powiesz tym, które
            mają E, mądralo? poza tym nie mam nic przeciwko małym piersiom, ale te należące
            do 6 są akurat nieładne.
      • Gość: anka Re: miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:26
        Zupełnie przeciętne dziewczyny, w każdej wsi jest kilka takich.
        • Gość: taramtaramtaram Re: miss IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 18:29
          A ciekawa jestem mądrale jaką dziewczynę/kobietę uważacie za piękną, hę? Jakieś
          przykłady, zdjęcia...
          • Gość: anka Re: miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:39
            Nie chce mi się szukać zdjęć, wymienię pierwsze, które mi przychodzą do głowy:
            Monica Bellucci
            Angelina Jolie
            Nicole Kidman
            Catherine Zeta - Jones
            • usmiech_mona_lisy Re: miss 05.04.05, 18:45
              Wiedziałam, że w odpowiedzi na to pytanie zaraz któraś wyskoczy z takimi
              nazwiskami.

Bez względu na zdanie jakie mam co do urody dziewcząt biorących udział w miss
              nastolatek nie porównywałabym ich do zeta-jones czy innej dojrzałej już
              kobiety. Poza tym nie odejmując tym gwiazdom urody (sama uważam je za piękne
              kobiety) bierzmy poprawkę na to, że one są zrobione i wykreowane przez
              najlepszych. Porównywanie jednej grupy do drugiej jest bezsensowne.
              • Gość: anka Re: miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:50
                Z takich mniej oczywistych przykładów mogłabym napisać, że moja koleżanka z
                grupy, dziewczyna mojego brata czy moja fryzjerka są ładniejsze - bo są.
                Niestety nie rzucę ich zdjęciami.
                • usmiech_mona_lisy Re: miss 05.04.05, 19:03
                  Przykłady moim zdaniem są w ogóle nie potrzebne. Zawsze się znajdzie ktoś
                  ładniejszy. Od twojej fryzjerki, dziewczyny twojego brata i koleżanki z grupy
                  też się znajdą ładniejsze. To chyba oczywiste. Najpiękniejszy człowiek świata
                  nie istnieje wcale, albo jest ich miliony.
                  • Gość: anka Re: miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:06
                    OK, ale tu chodzi o to, że te dziewczyny to kandydatki na miss, a wygladają jak
                    każda inna, przeciętna dziewczyna, którą mozna spotkać na ulicy. Nie powiem, że
                    są brzydkie, ale też na pewno nie piękne, nie wszystkie nawet można nazwać
                    ładnymi. W takim układzie co druga dziewczyna może startować na miss.
          • Gość: Nicky Re: miss IP: *.org 05.04.05, 18:53
            Gość portalu: taramtaramtaram napisał(a):

> A ciekawa jestem mądrale jaką dziewczynę/kobietę uważacie za piękną, hę? Jakieś
            >
            > przykłady, zdjęcia...

Piękno to bardzo względne pojęcie.Ja mogę umieścić link do strony ze zdjęciem
            kobiety,którą uważam za piękną,ale wg twojego gustu może być ona zupełnie
            brzydka.Dlatego nie podam żadnych nazwisk ani linków.Wyraziłam swoją opinię o
            uczestniczkach tego konkursu.Wg mnie masę ładniejszych dziewczyn widuje się
            codziennie na ulicy.A te,które biorą udział w wyborach jakiejś tam miss,to
            zapewne,jak na nasz kraj przystało,gotowe kandydatki z agencji modelek albo
            córeczki wpływowych rodziców.Bo kto chciałby promować taką przeciętność???
      • barbie26 Re: miss 05.04.05, 18:45
        Podejrzewam,ze 99 % dziewczyn na tym forum wygląda tak samo albo i lepiej jak te
        panny. Właściwie to chyba nawet 100 %.
      • Gość: Ivre Re: miss IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 05.04.05, 21:24
        A ja mam chyba bardzo feministyczne podejscie :D Bo uwazam, ze konkurs miss to
        sprowadzanie kobiet do rangi przedmiotu. 'Ja sie okrece trzy razy w kostiumie
        kapielowym, a jury oceni czy mi brzuszek dobrze lezy'. Kurcze, tak to mozna
        sukienke oceniac, a nie czlowieka! Pomijajac fakt, ze piekno to pojecie bardzo
        wzgeldne...
        • Gość: Evita Re: miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:36
          Nie to jest ładne, co jest ładne,tylko to - co się komu podoba :)
      • Gość: s Re: miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:54
        organizatorzy ainwestowali w jedna prostownice i zafundowali kazdej kandydatce
        niemalze dentyczna fryzure :)
        • charade Re: miss 07.04.05, 19:47
          Prostownicę Clatronica ;)

Jeśli chodzi o moje zdanie, to nie będzie odbiegać ono od zdania innych
          forumowiczek. Dziewczyny są rzeczywiście bardzo przeciętne, ani jedna nie
          posiada rysów twarzy przykuwających uwagę na wiecej niż jedno spojrzenie.
          • Gość: gabi Re: miss IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 20:50
            Ale poważnie one wygladają. Nigdy nie powiedziałabym, że te z numerem 4, 8 mają
            po 15 lat, znaczniej na więcej wyglądają. Z numerem 9 też nie wyglada na 16
            lat. Moją faworytką jest numer 6.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka