Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:05
    Czy wie ktoś w jakich godzinach i jakich dniach jest otwarty "Ptak"?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gabi Re: CT Ptak IP: *.toya.net.pl 08.04.05, 22:35
        Codziennie (7 dni w tygodniu) tak w granicach godziny 8-14. Niektóre sklepy są
        czynne od 9, niektóre też są czynne do 15.
      • Gość: jupi Re: CT Ptak IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 08.04.05, 22:44
        większość stoisk jest otwarta od 9, niektóre, zwłaszcza firmowe stoiska od 10 :-
        )
        • Gość: gabi Re: CT Ptak IP: *.toya.net.pl 08.04.05, 22:48
          Gość portalu: jupi napisał(a):

> większość stoisk jest otwarta od 9, niektóre, zwłaszcza firmowe stoiska od
          10 :
          > -
          > )
          Ja zawsze jestem tam po 9 i na ogół juz wszystkie sklepy sa otwarte. Juz od 8
          powoli otwierają :)
      • Gość: barry white Re: CT Ptak IP: *.udn.pl 09.04.05, 10:03
        A mozna tam znalezc jakies znane sklepy????i jak jest z cenami??
        • Gość: aaa Re: CT Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:12
          To tam są jakieś firmowe stoiska? napiszcie jakie, proszę.
          • Gość: jupi Re: CT Ptak IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 09.04.05, 17:22
            a stoiska sa różne jesli chodzi o firmowe to mam na myśli jakichś lepszych
            producentów, zazwyczaj tych z Łodzi, nie kojarz firmowych stoisk z Chanel :-)
            ale Taranko, Key, Atlantic no i duzo butów Ryłko i inne, jakies sportowe
            stoiska Adidas, Nike. Mnie sie w Ptaku najbardziej podoba to,ze czesto mozna
            znalezc fajne rzeczy, uczciwej jakosci za nieduze pieniadze, kiedys mialam taka
            chetke na buty Rylko, dwa tygodnie wokol nich chodzilam (200zl!) i... znalazlam
            przez przypadek na Ptaku identyczne, rownie wygodne, ze skory... za 90zl,rok
            gwarancji, chodzilam w nich 3 lata:-)
          • Gość: jupi Re: CT Ptak IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 09.04.05, 17:26
            albo bardzo dawno temu, chyba z 10 lat, kupowalam tam sukienke na bal
            osmoklasistów (ha ha) za 90zl podczas gdy na piotrkowskiej w Łodzi ta sama w
            firmowym sklepie kosztowala 170!!! nie mogłysmy z mama w to uwierzyc, a
            jednak ;-)
            • Gość: a gdzie Re: CT Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:00
              A nie orientujesz sie, w której hali jest Vertus? bo gdzieś czytałam, że tam
              jest ich sklep, a na pewno nie przejde wszystkich hal.
              • bezsenna Re: CT Ptak 10.04.05, 02:01
                Jeśli chodzi o ceny to w tej chwili juz nie są tak atrakcyjne jak niegdyś.
                Myslę, że poziom cenowy się wyrównał , więc nie spodziewaj sie jakis rarytasow
                cenowych. A sklep Vertusa jest na Rydzowej przy ALeksandrowskiej na Teofilowie.
                Słyszałam,ze tam można nabyć spodnie od 30 pln i nawet znośne. Sama nie mniej
                jednak nie byłam więc nie wiem na ile to jest potwierdzone:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka