Gość: neska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:17 kupilam dzis 100 tabletek za 30 zl, stosowalyscie te kuracje? czy naprawde poprawia sie po tym cera i wlosy, cyz to kolejny przereklamowany srodek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zia Re: SILICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:38 mi nie pomogło , chwalę sobie merz special ,dobrze działa na cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: SILICA 26.09.05, 20:42 noa cere... ja stosuje Dromin, to jaest głównie na paznokcie i włosy. Swietne działanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: SILICA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 27.09.05, 08:17 ja uzywam silicy, teraz juz drugi listek rozpoczelam, mi pomaga, nie wypadaja mi juz wlosy przynajmniej nie tyle co przed kuracja;) paznokcie rzeczywiscie ladniejsze, nielamiace sie,jakby nawet takie blyszczce sie same z siebie zrobily,;D ogolnie jetem zadowolona;))pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Świetne efekty, szczególnie na polu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:17 ...paznokci, w drugiej kolejności cera, najmniej jakby włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Silica lub...? 28.09.05, 08:50 działa dobrze na wlosy, tak wynika z Waszych postów w tym i innych wątkach. A jak z cerą? Polecacię Silice, czy coś innego. Dodam, że Merz Special mnie zawiódł ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary.ann Re: SILICA IP: 195.85.229.* 28.09.05, 11:08 ja mialam dylemat wlasnie miedzy silica a revalid jakis czas temu. zdecydowalam sie na REVALID i dzis nie zaluje, bo jak dla mnie jest super. zaczelam od kuracji zaawansowanej 3x2 tabletki tuz przed posilkiem przez miesiac, a potem 3x1 przez dwa m-ce. wlosy przestaly wypadac, paznokcie sie poprawily. glownie zalezalo mi wtedy o wlosy, bo po dietach strasznie mi wypadaly. teraz na nowo mi rosna, i jest super. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś