Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szerokie spodnice

IP: 62.181.175.* 13.04.05, 14:39
    Co sądzicie o szerokich spodnicach za kolano? Co do nich pasuje i jak sie w
    tym wyglada?
    Obserwuj wątek
      • kasiahej Re: szerokie spodnice 13.04.05, 17:00
        Bardzo lubię szerokie spódnice. Szczególnie w długości do kolana.
        Dla posiadaczek masywnych nóg i łydek, to najlepszy fason, bo dół spódnicy nie
        opina nogi w żadnym miejscu i wydląda się super. Spódnica uszyta z koła do tego
        pięknie się układa.
        Modne w tym sezonie spódnice w stylu cygańskim, z marszczeniami i falbanami
        powinny być do połowy łydki, a to dość niebezpieczna długość, trzeba mieć do
        tego bardzo długie nogi, żeby taki model nie przytłaczał, ale zawsze można się
        ratować obcasem (najlepiej koturnem).
        • Gość: dagny Re: szerokie spodnice IP: 62.181.175.* 13.04.05, 17:25
          Dzieki Kasiu bardzo mnie pocieszylas, bo zastanawialam sie, czy dobrze
          zrobilam, kupujac ja na wesele. Na szczescie mam dlugie nogi, wiec moze bedzie
          ok. :-)
          • black_magic_women Re: szerokie spodnice 14.04.05, 10:54
            jesli taka spodnica jest dobrze uszyta,to daje super efekt.dla kontrastu warto
            zalozyc jakas mala"gore",wysokie obcasy,jesli masz dlugie nogi nie sa konieczne.
      • Gość: aniołek Re: szerokie spodnice IP: *.businessman.com.pl 14.04.05, 12:58
        Dziewczyny - a gdzie kupujecie takie spódnice???? marzy mi się taki fason ale
        nie spotkałam dotychczas czegoś fajnego
        • Gość: dagny Re: szerokie spodnice IP: 62.181.175.* 14.04.05, 13:55
          Ja ja kupilam w Lublinie, ale ona nie nadaje sie na co dzien, raczej tylko na
          wieksza impreze.
          • black_magic_women Re: szerokie spodnice 14.04.05, 15:30
            o prosze!kobiety Przybyszewskiego mieszkaja w Lublinie:)
            • Gość: dagny Re: szerokie spodnice IP: 62.181.175.* 14.04.05, 16:32
              Tak, droga Black Magic, w czasach liceum duch Przybyszewskiego szwendał sie po
              Wschodzie. Teraz juz mieszkam na stałe gdzie indziej. Pozdrawiam :)
              • black_magic_women Re: szerokie spodnice 14.04.05, 21:06
                smieszne,ale ja bedac w liceum,myslalam,ze jestem kolejnym wcieleniem
                Dagny;))widac ten wschod tak ma.Pozdrawiam z Lublina
                • Gość: dagny Re: szerokie spodnice IP: 62.181.175.* 15.04.05, 16:04
                  A widzialas film?
      • Gość: aniołek Re: szerokie spodnice IP: *.businessman.com.pl 14.04.05, 15:36
        A może ktoś wie gdzie w Warszawie można znaleźć taką właśnie spódnicę?????
      • Gość: Dominika Re: szerokie spodnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:08
        czy taka spodnica nadaje sie na chude i dlugie nogi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka