Gość: lio IP: *.chello.pl 13.04.05, 23:42 elo teraz w terranovie sa znizki 50% mam zamiar tam zajrzec bo nigdy w niej nie bylam, mozecie mi powiedziec czy fajne tam sa ciuchy i jakie rozmiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Terranova 50% IP: *.leon.com.pl 13.04.05, 23:51 ja bylam tam pierwszy raz niedawno. szczerze to nic ciekawego tam nie bylo :/ jedynie jeansowa mini byla taka fajna i zamierzam sobie ja kupic. ladne tez sa niektore dodatki jak np. torebka czy paski. ale z bluzek czy innych rzeczy to nic specjalnego nie bylo. a wiem tylko ze rozmiary sa od XS bo to moj rozmiar:] pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Terranova 50% 14.04.05, 00:09 Hehe, wpadłam tam dzisiaj, ale szybko wyszłam, szkoda mi było czasu na grzebanie w takich szmatkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Terranova 50% IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 00:21 Jakość okropna, część ubrań wyglada jak używane. Ciuchy wyglądają jak szmatki. Ja zaopatruje sie tam tylko w ubrania, które będę nosić po mieszkaniu. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Terranova 50% 14.04.05, 01:16 co chcesz, w katowickim można było kupić żarówiaste bluzałki, pumpowate spodnie i ekstremalnie krótkie mini za 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futi Re: Terranova 50% IP: *.chello.pl 14.04.05, 23:21 a mniej wiecej w jakich canach sa bluzy z kapturem (zakladane przez glowe)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Terranova 50% IP: *.chello.pl 15.04.05, 18:06 hmm a w ktorej terranovie w wawie jest najwiekszy wybor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Terranova 50% IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.05, 22:34 Z Terranovy w Wawie polecam tą w : Arkadii lub na ul.Puławskiej... Choć w Arkadii są o wiele milsze i sympatyczniejsze sprzedawcy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Terranova 50% 15.04.05, 18:12 Nie wiem jak w innych miastach ale w Krakowie w jednej Terranovie są normalne rzeczy "Terrnaovy", a w drugiej chyba z 99% to "Rinascimento". W trzeciej nie byłam (Zakopianka). Rinascimento te ochydne szmatki po 9 zł, w dodatku fasony jak na występ teatralny;))). Te "markowe" Terranovy jak dla mnie nienajgorsze, na pewno jakośc nieco lepsza. No i "normalniejsze" są:)). Odpowiedz Link Zgłoś