Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Terranova 50%

IP: *.chello.pl 13.04.05, 23:42
    elo teraz w terranovie sa znizki 50% mam zamiar tam zajrzec bo nigdy w niej
    nie bylam, mozecie mi powiedziec czy fajne tam sa ciuchy i jakie rozmiary?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasia Re: Terranova 50% IP: *.leon.com.pl 13.04.05, 23:51
        ja bylam tam pierwszy raz niedawno. szczerze to nic ciekawego tam nie bylo :/
        jedynie jeansowa mini byla taka fajna i zamierzam sobie ja kupic. ladne tez sa
        niektore dodatki jak np. torebka czy paski. ale z bluzek czy innych rzeczy to
        nic specjalnego nie bylo. a wiem tylko ze rozmiary sa od XS bo to moj rozmiar:]
        pozdr
      • eirenne Re: Terranova 50% 14.04.05, 00:09
        Hehe, wpadłam tam dzisiaj, ale szybko wyszłam, szkoda mi było czasu na grzebanie
        w takich szmatkach...
        • Gość: gabi Re: Terranova 50% IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 00:21
          Jakość okropna, część ubrań wyglada jak używane. Ciuchy wyglądają jak szmatki.
          Ja zaopatruje sie tam tylko w ubrania, które będę nosić po mieszkaniu. Nie
          polecam.
          • r.richelieu Re: Terranova 50% 14.04.05, 01:16
            co chcesz, w katowickim można było kupić żarówiaste bluzałki, pumpowate spodnie
            i ekstremalnie krótkie mini za 5 zł
      • Gość: futi Re: Terranova 50% IP: *.chello.pl 14.04.05, 23:21
        a mniej wiecej w jakich canach sa bluzy z kapturem (zakladane przez glowe)??
        • Gość: ;] Re: Terranova 50% IP: *.chello.pl 15.04.05, 18:06
          hmm a w ktorej terranovie w wawie jest najwiekszy wybor?
          • Gość: Maya Re: Terranova 50% IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.05, 22:34
            Z Terranovy w Wawie polecam tą w :
            Arkadii lub
            na ul.Puławskiej...
            Choć w Arkadii są o wiele milsze i sympatyczniejsze sprzedawcy...
            Pozdrawiam
      • marvellous Re: Terranova 50% 15.04.05, 18:12
        Nie wiem jak w innych miastach ale w Krakowie w jednej Terranovie są normalne rzeczy "Terrnaovy", a w drugiej chyba z 99% to "Rinascimento". W trzeciej nie byłam (Zakopianka). Rinascimento te ochydne szmatki po 9 zł, w dodatku fasony jak na występ teatralny;))). Te "markowe" Terranovy jak dla mnie nienajgorsze, na pewno jakośc nieco lepsza. No i "normalniejsze" są:)).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka