Gość: Robbi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 09:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robbi Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 09:55 Dodam od siebie, że mi bardzo się podoba. A najbardziej jak widze ja w kozakach, nawet teraz wiosną. W Polsce to może nieco dziwne, ale np. w Londynie dziewczyny noszą no. latem letnie sukienki a na nogach kozaki. Super i sexowne zarazem (jak dla mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:12 Ubrana jest ok, ale zawsze ma cos nie tak. Przewaznie bardzo brzydkie wlosy (nieumyte?), albo cos z garderoby pogniecionego, badz przesynietego nie na swoje miejsce. Generalnie figura w porzadku i dobor kroju rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadee bardzo. kobieco i oryginalnie /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.4web.pl 21.04.05, 11:09 To jest styl bardzo przypominający mój styl:))))) Bardzo mi się podoba:)))))) Zastanawia mnie kto jej projektuje biżuterię, bo choć nie raz są to wpadki, to często ma piekielnie oryginalne wisiorki:)))) nieżle jej w czerni, choć ostatnio sprawia wrażenie cholernie zmęczonej i przez to starszej o 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach! Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:10 Dla mnie jej styl jest idealem! Szczegolnie dopasowane spodnice, sukienki + kozaki. Wygladaja elegancko, bardzo wyrafinowanie i sexy. Co do wlosow i cery Moniki: niestety, jest nalogowa palaczka i uprawia bardzo stresujacy zawod. Lepiej jednak nie palic papierochow ... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? 21.04.05, 12:14 Bardzo mi się podoba, ale oprócz fryzury. Ma klasę. Jest chyba najlepiej ubraną polską dziennikarką. No, może jeszcze Janina Paradowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.chello.pl 21.04.05, 14:03 Wszyscy się tak nią zachwycają, a ja uważam akurat że nie ma czym. Włosy zawsze w nieładzie,takie tłuste strąki,ubrana tak sobie.Owej klasy jakoś u niej dostrzec nie mogę.Widziałam w jakiejś gazetce jej zdjęcie-do raczej letniej spódnicy włożone kozaki-bezguście totalne. To już wolę Hankę Smoktunowicz czy Torbicką Grażynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:07 Nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:41 nie podoba mi się (na podstawie "prosto w oczy" tylko stwierdzam). jakaś taka bylejaka, w nieładzie. ciuchy niektóre jak z osiedlowego lumpeksu. no i włosy fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? 21.04.05, 14:45 moim skromnym zdaniem monika olejnik sie nie ubiera, tylko jest ubierana lub probuje sie ubierac kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:59 Tak średnio. Niektórych rzeczy wcale bym nie wlożyła, jakieś takie czasem są nieświeże. Ostatnio ktoś poprzez nią lansuje nowy styl w modzie: folk i orient, ale to nie dla wszystkich i nie na każda okazję.Poza tym niepotrzebnie sobie zrobiła tę operacje plastyczną, bo teraz twarz ma taką jak maska, mało mimiki. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? 21.04.05, 15:05 Taka jakaś troche flejtuchowata jest. Nie wiem moze to takie mylne wrażenie przez strąkowate włosy, ciągle jakby przetłuszczone. Ciuchy niektóre ma fajne ale do kobiety z klasa daleko jej, oj daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.4web.pl 21.04.05, 15:21 Hmmmm...To zalezy , jak kto definiuje kobiete z klasą, oraz czym jest klasa...No bo jeśli to styl a`la Alexis Carrington, albo Jolanta kwąsniewska to cieszę sie, że nie mam klasy:)))) Olejnik to chyba jedyna z polskich dziennikarek, która zauważa, że jest kobietą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:57 Mnie tez zawsze wpadają w oczy te jej zawsze niezbyt świeże własy. Ale to dlatego chyba, że mam identyczne: myję codziennie rano, a po kilku godzianch są już posklejane w straki, oklapniete. Powinna je obciać, bo na taki typ włosa nie pomogą zadne środki do stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:46 No, tu sie z toba Klara niezgodze, bo jesli Olejnik zauwaza, ze jet kobieta to dlaczego nie myje wlosow i nie prasuje ubran? A czy wg ciebie Smoktunowicz, Olech, Pochanke, Torbicka i wiele innych nie sa kobiece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.4web.pl 22.04.05, 09:56 Wiesz, nie sądzę,żeby nie myła włosów, a prasowaniem ubrań to zajmują sie tzw. babki z garderoby, bo ona nie wali na wizję prosto z zakupów w warzywniaku. Przedtem ją jeszcze muszą podrasować. Nie uważam , żeby wszystko zaprasowane i wycyckane w kancik musiało charakteryzować styl każdej kobiety. Z wymienionych- charakteryzuje każdą. Mnie ten styl nudzi - jak biuro rzecznika prasowego rządu. NUDA I GRZECZNOŚĆ + wieczne wdzięczenie sie Torbickiej. Akurat Olejnik wie , co robi w tym zawodzie, a robi to świetnie...I nie wyobrażam jej sobie w stylu Torbickiej, bo to by już nie była ona...Z wymienionych Smoktunowicz ma jeszcze styl. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? 22.04.05, 13:09 wlosy ma rzeczywiscie fatalne,czyli podone do moich;)poniewaz jestem maniaczka bizuterii,porusze wlasnie ten aspekt.M.O ma nbardzo ladna,orginala i stosunkowo droga bizuterie.nie wiedziec czemu bizuteria w Polsce jest prawie zawsze droga.nie mowie tu o zlocie i kamieniach,ale o np o roznorakich etnicznych wariacjach,np za 200 zl.wg mnie to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? 22.04.05, 14:37 Monika jest świetną dziennikarką, ale jej wygląd (styl) wymaga dużo do życzenia. Wygląda poprostu nieświeżo! Najczęściej przez kilka dni po rząd nosi te same ciuchy. Np. spódnica, bluzka i czerwona kurta (skóra? derma?). I tak prezentuje się na wizji. Widziałam ją kilka razy na żywo. Ma fatalne stopy (jakieś takie spuchnięte, nabrzmiałe) i dlatego często nosi kozaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Ach ta MONICZKA....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:04 Mnie się tam jej styl nie podoba. Taki bardzo popularny, bo na pewno ma wiele naśladowniczek. Olejnik próbuje być elegancka, ale niezbyt jej się to udaje. A tak wogóle to ciuchy jak ciuchy- każdy ma swój gust- ale ona!!! Zaniedbana, niechlujna... przynajmniej takie sprawia wrażenie. I tego żaden super ciuch nie zastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Ach ta MONICZKA....... IP: *.toya.net.pl 22.04.05, 19:10 Mnie sie za bardzo nie podoba jej styl. Podobają mi sie tylko jej pojedyńcze ubrania z jej garderoby np: spódnica w danym dniu czy żakiet ale ja bym to inaczej zestawiła niż ona. A co do jej włosów: są brzydkie powinna cos z nimi zrobić i ma starsznie zniszczona twarz i przez to wyglada trochę niechlujnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jak się Wam podoba styl Moniki Olejnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:41 Bardzo podoba mi się Monika Olejnik,jej styl również. :)) jeste jedno "ale"..kobieta ma strrrasznie zmęczoną twarz..wygląda na przepracowaną i palącą ogromne ilości papierosów... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś