Gość: marysia77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:38 w czym powinnam wystąpić, aby nie przypominać pani z biura albo z ważnej narady? Ma któraś z Was jakieś ciekawe pomysły? Proszę o radę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bez_mapy Re: modna świadkowa IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.05, 16:53 Coś takiego, tylko w jasnym kolorze: 1. www.dresses.com/pictures/2111.jpg 2. www.dresses.com/pictures/2079.jpg 3. www.dresses.com/pictures/1092.jpg Albo taki komplet, ale w czerwieni: 4. www.dresses.com/pictures/2134.jpg 5. www.dresses.com/pictures/2135.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia77 Re: modna świadkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:57 dzięki wezmę pod uwagę, mam pytanie o strony właśnie z takimi różnymi kompletami, bo jakoś mam problemy z odnalezieniem właśnie takich na necie, a allegro mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modna świadkowa 24.04.05, 17:31 moim zdaniem w tych przez ciebie pokazanych rzeczach mozna wyjsc w wiele miejsc i zalozyc na wiele okazji ale na swiadka do kosciola nie bardzo wszystko jednak zalezy od poziomu imrezy i poziomu swiadkowej Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: modna świadkowa 24.04.05, 17:41 Ale ty jesteś ograniczona: przecież do tego się zakłada jakieś okrycie wierzchnie, które się ściąga na imprezie weselnej... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modna świadkowa 24.04.05, 20:54 bez_mapy napisała: > Ale ty jesteś ograniczona: przecież do tego się zakłada jakieś okrycie > wierzchnie, które się ściąga na imprezie weselnej... tak, jestem ograniczona, ograniczam sie strojem dobranym stosownie do okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: modna świadkowa IP: *.wroclaw.mm.pl 25.04.05, 12:04 Ten strój jest jak najbardziej dobrany do okazji, a jak ciebie bulwersuje kawałek odkrytego ciała, to jest ograniczony własną pruderyjnością. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modna świadkowa 25.04.05, 12:14 Gość portalu: bez_mapy napisał(a): > Ten strój jest jak najbardziej dobrany do okazji, a jak ciebie bulwersuje > kawałek odkrytego ciała, to jest ograniczony własną pruderyjnością. totalny bezsens wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: modna świadkowa IP: *.wroclaw.mm.pl 25.04.05, 12:21 No to co cię bulwersuje w tych strojach, jak nie kawałek odkrytego ciała, bo może nie zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: modna świadkowa 25.04.05, 12:51 a w ktorym moim wpisie znalazlas slowo "bulwersujace" ? te spodniocostam jest fajne, mozna sobie wyjsc na kawe w niedzielne popoludnie w do szikimiki lokalu z kolezanka, ot i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: modna świadkowa 24.04.05, 20:56 pozycja nr 2 - cudo! dla swiadkowej czarny odpada ale dla goscia weselnego - blondynki jak ja -poprostu wymarzony ciuch:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: modna świadkowa 24.04.05, 16:58 Na pewno w kapeluszu, ale ja ostatnio zwariowalam na punkcie nakryc glowy :D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia77 Re: modna świadkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:12 ja niestety z nakryć głowy uznaję tylko sportowe kapelusiki na lato - mam jeden - i chyba wystarczy. także dziekuję ale niestety nie skorzystam.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: modna świadkowa 24.04.05, 17:18 Szkoda, bo nawet zwykla spodnica ze slomianym kapeluszem z przewiazana wstazka moze byc bardzo szykowna. Czysta kwintesencja kobiecosci.. Angielki i Francuski wiedza o tym od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia77 Re: modna świadkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:24 No cóż, ja raczej szykownością w związku z tym nie grzeszę, ponadto łdny kapelusz mało nie kosztuje, a słomkowy nawet z rewelacyjną ozdobą na ślubie raczej do mnie nie przemawia. Może jestem 100 lat za Murzynami...Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś