Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SCHOLL - ryzykować kupno przez internet?

27.04.05, 14:56
    Podobaja mi sie te:
    www.scholl.com.pl/?page=8&kid=3&pkid=53&pid=537&offset=0
    i te:
    www.scholl.com.pl/?page=8&kid=3&pkid=53&offset=8
    i te:
    www.scholl.com.pl/?page=8&kid=3&pkid=54&pid=566&offset=0
    Mam daleko do sklepu, wiec nie mam jak ich przymierzyc, Czy któras moze je
    ma/przymierzała? Lub inne podobne, chodzi mi od to jak leżą na stopie?

Nosze rozmiar 40 czasem 41 wiec mysle ze powinnam wbrac 41 i mam dosyc
    szczupłą stope.
    Obserwuj wątek
      • Gość: karola Re: SCHOLL - ryzykować kupno przez internet? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.04.05, 18:56
        czesc - mozesz kupowac smialo! ja jestem wierna sandalkom scholla juz bardzo
        dlugo, choc ostatnio zdradzam go ;) z birkenstock, ale to dluga historia... w
        kazdym razie - kupuje przez internet zawsze.
        niemniej mam juz ulubiony model i zmieniam np. kolory albo wymieniam na lato na
        nowe (jezeli te poprzednie sa bardzo schodzone) nie chce przesadzac, ale
        dobre... 10 lat juz kupuje, od 3 przez internet wlasnie.
        z linkow ktore podalas mnie bardzo podobaja sie drugie - bede swietnie lezac i
        ogolnie sa bardzo OK.
        jezeli chodzi o rozmiar to ja mam tak samo ;) 40, lub 41 - zalezy od buta,
        zawsze staram sie przymierzyc wczesniej, ale u scholla kupuje zawzse 40 i sa
        dobre! wlasnie przez internet. postaraj sie jednak zobaczyc je w sklepie i
        przymierzyc, jezeli pierwszy raz kupujesz, zeby nie byly za male!
        pozdrawiam!
        • kamcia_79 Re: SCHOLL - ryzykować kupno przez internet? 27.04.05, 19:44
          Dzieki za odp

mi tez najbardziej podobaja sie te drugie ;)

Znalazłam w moim miescie tylko jeden sklep w którym wg strony Scholla sa ich
          buty, ale obawiam sie ze moze nie byc wszystkich modeli, postaram sie tam pojsc
          i przymierzyc jesli beda, a jak nie to zamówie w ciemno. Czytałam na ich
          stronie ze przyjmuja zwroty do 10 dni, ja płace tylko za wysyłke do nich. Wiec
          chyba zaryzykuję.
          Czy orientujesz sie jakie ceny sa w sklepach? drozsze niz przez internet?
          pozdrawiam
          • Gość: karola Re: SCHOLL - ryzykować kupno przez internet? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.04.05, 04:24
            przepraszam, ze tak pozno ;)
            jezeli chodzi o cene to jest podobna, to znaczy - w sklepach moze byc wyzsza,
            lub niewiele nizsza, bedzie to zalezec od marzy, mnie po pewnym czasie znudzilo
            sie to porownywanie, wiesz, chcialam kupic jak najtaniej i latalam za nimi po
            calym miescie ;) ech...stare dzieje, nie polecam tego, choc o ile mozesz i jest
            sklep, gdzie buty scholla maja sprawdz cene, pewno i koniecznie rozmiar, nawet
            przy modelach sandalkow, ale tez od nich. jezeli bedzie ok to pozostale (gdydby
            nie bylo tych co Cie sie podobaja) beda rowniez dobrze lezec i napewno nie beda
            za male. zakupy przez internet to przyjemnosc, ale wpisz w wyszukiwarce scholl
            moze jeszcze znajda sie sklepy gdzie maja te buciki taniej, nie tylko z ich
            strony firmowej.
            sama to zrobie z ciekawosci :)
            a propos - mam ten sam rozmiar (juz Ci zreszta o tym pisalam) i waska stope +
            wysokie podbicie, brrrr.
            a sandalki scholla uwielbiam i nie sciagam do pierwszych chlodow - dobrze sie
            nosza, sa fajne i wygodne, choc przyznajem w wakacyjne wyjazdy mocno je
            eksplaatuje.
            PZDR!
            • Gość: mata Re: SCHOLL - ryzykować kupno przez internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:58
              fajne 2 pierwsze modele. u mnie w miescie są droższe o jakieś 20 zl i nie ma
              wyboru. ja bym zamawiała. pozdr.
              • helena25 Re: SCHOLL - ryzykować kupno przez internet? 28.04.05, 13:58
                Ja zamawialam, wzielam 41, bo taki rozmiar nosze w 99% wypadkow. 41 Scholla, to
                wlasnie takie "normalne" 41, ani duze ani male. Jak czesciej kupujesz 40, to
                wez 40.
                H.
            • Gość: karola Re: SCHOLL - ryzykować kupno przez internet? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.04.05, 14:14
              ups... przepraszam za bledy ale pisalam pozno, oj pozno :)
              w internecie sprawdzalam, ale nic ciekawego, kup najlepiej na stronie firmowej,
              nie bedzie niespodzianek.
              pzdr!
      • Gość: kamcia_79 Re: SCHOLL - ryzykować kupno przez internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:50
        Podnoszę watek bo zniknął z netu moj ulubiony model, ten który wkleiłam jako
        drugi. A ja zapomniałam jak sie nazywały, buuu......
        Jak je teraz znalezc??
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka