alicja.z.krainy.czarow 30.04.05, 19:36 Idąc za przykładem niżej zgromadzonych,przedstawiam się i obiecuję aktywnie działać na forum mody:) AlicjA jestem,z krainy czarów jakby kto pytał :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Poznajmy się! 30.04.05, 19:37 Dobra dobra,a ja jestem kochanica i klikam z łóżka Francuza;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Poznajmy się! 30.04.05, 19:40 Znaczy, ja się udzielam pod nieobecnośc mego lorda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Poznajmy się! 30.04.05, 21:14 lady napisała: > Znaczy, ja się udzielam pod nieobecnośc mego lorda? ;-) > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: Poznajmy się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:40 Siemanko, Księżniczka Marvellous z tej strony. Zwinęłam się właśnie z balu bo nudno było:/. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Poznajmy się! 30.04.05, 20:33 a ja jestem Klara i mam rozdwojenie jazni;) Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Poznajmy się! 30.04.05, 20:39 a ja szafa, czasami w bojowym nastroju przewracam sie na kogos albo otwieram drzwiczki zlosliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Poznajmy się! 30.04.05, 20:42 a ja jestem zakodowana kreskowo w ASCII... ktos nawet na innym forum zlamal ten kod Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Poznajmy się! 30.04.05, 20:48 no to teraz bede musiala zmienic nika, bo ten jakis za oczywisty Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Poznajmy się! 30.04.05, 21:17 Eee, nie żartuj. To my za bystre! ;-) Lubię Twój nick. (Choć sportowe samochody programowo bojkotuję :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Poznajmy się! 30.04.05, 23:37 (Choć sportowe samochody programowo bojkotuję :-) ) o wstydz sie - bojkotowac taka cudna rzecz? przyznaj sie, nigdy nie docisnelas tak zdrowo do dechy i nie masz wlasnej kolekcji mandatow za jazde ponad limit jako dowod totalnej, wszechogarniajacej, choc bardzo szybkiej pasji Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Poznajmy się! 01.05.05, 07:17 Zdziwiłabyś się... ;-) Ale jestem też posiadaczką uszkodzonego kręgu w szyjnym odcinku kręgosłupa i jak sobie pomyślę, co to twarde zawieszenie z nim robi, to mi słabo. Perspektywa życia na wózku mnie nie cieszy. Notabene, ten defekt to po spotkaniu z jednym idiotą w sportowym aucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Poznajmy się! IP: *.zyg.brewet.pl 30.04.05, 21:21 z krainy czarów? Phi. Jakbyś była z Polski i widziała prawdziwą krainę czarów to byłoby co innego, a tak uśmiech bez kota i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.z.krainy.czarow Re: Poznajmy się! 30.04.05, 21:57 Tak się składa,że jestem z Polski i widziałam prawdziwą krainę czarów(w telewizji :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Poznajmy się! 01.05.05, 09:00 kaplanka Voodoo,a tak naprawde to matka?zona?kochanka?Carlosa Santany/choc to nie on wymyslil Black Magic... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Poznajmy się! 01.05.05, 10:56 poznajmy sie? przeciez ja pisze na forum od lat i nick jest bardziej czy mniej znany a ja za nickiem a to juz inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś