Gość: Aga IP: *.litnet.osi.pl 03.05.05, 22:13 Mam problem polega on an kupieniu ładnego stroju kąpielowego mam miseczke D jestem szczupla ehh nawet w triumpfie trudno dostac cos ładnego.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: problem z kupnem stroju kąpielowego 04.05.05, 02:48 znam ten bol... coz mozemy sobie razem poplakac bo fakt ten problem nie ma latwego rozwiazania a jak juz sie cos znajdzie to kosztuje majatek - strasznie uwazam niesprawiedliwie Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: problem z kupnem stroju kąpielowego 04.05.05, 09:13 Ja kupuję na avocado.com.pl i jeszcze się nei zawiodłam. Fajne są, choć wybór modeli marny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotka Re: problem z kupnem stroju kąpielowego IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 04.05.05, 13:49 jeśli jesteś z Warszawy to polecam zakup na Stadionie ja nałaziłam się po sklepach przejrzałam cały internet i nic na stadionie bez problemu kupiłam stanij w rozm.42 a gatki 46. Cena też jest przystępna bo zapłaciłam 60 zł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: problem z kupnem stroju kąpielowego 04.05.05, 15:04 w cubusia kupilam fajny struj osobno majtki i osobno stanik w rozm 42 pasuje idealnie na rozmiar 75D a majtki maja w malych rozmiarach nie mialam ptoblemu zeby skompletowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujkad Re: problem z kupnem stroju kąpielowego IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.05, 19:18 Czesc dziewczyny,ja tez mam problem z kupnem stroju z miseczka D. Czasami jak laze po sklepach to zazdroszcze dziewczynom mniejszych biustow,bo takie staniczki piekne dla nich szyja-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś