Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!!

06.05.05, 20:43
    Jeśli to byłaś Ty to naprawdę szczerze się zdumiałam. 163 cm i 50 kg?
    A tak piałaś o odchudzaniu i grubasach...byłam pewna że twoje wymiary to 170
    cm i 50 kg:)))
    No,no....jesteś całkiem W NORMIE:)))
    Obserwuj wątek
      • r.richelieu Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 20:47
        a swoją drogą aż dziw bierze, że bez_mapy i ja jesteśmy bardzo podobnego
        wzrostu i wagi
        • przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 20:52
          No i ja też: 165 cm i 51 kg:)
      • bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 20:59
        Może się zmienił -nie wiem. Nie mam wagi w domu, a ważyłam się kilka lat temu i
        to w ubraniu i butach. Poza tym, jestem dosyć umięśniona. Mój chłopak mówi, że
        ostatnio schudłam, a woli mie okrąglejszą.
        • bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:00
          Ale rozmiar noszę 34-36 dół i 36 góra.
          • Gość: kinia Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.68.74.83.debica74.tnp.pl 06.05.05, 21:11
            Ale wam fajnie, bo ja 178cm i 67kg. Mówię wam jak faceta trudno znleżć,
            wyższego od siebie żeby jeszcze można obcasy zakładać hi hi ;-)
            • umaa Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:12
              wcale nie tak trudno
            • Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 06.05.05, 21:14
              ja mam 170 cm i 60 kg. wiele kobiet mowi mi ze za szczupla jestem... to jest
              chore. ja czuje sie ok, nie jestem ani zbyt szczupla ani za gruba.
              • przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:15
                Elizo jesteś w normie:))) i to perfekcyjnie dokładnie,pozdr:)))
                • Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 07.05.05, 12:41
                  dzięki:)
              • umaa Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:18
                a ja przy swoim wzroscie potrafie wazyc ok 50 kg to dopiero wieszak :) hej a
                swoja droga zauwazylam ze mozna byc super szczuplym lub wrecz chudym i miec to
                cholerswo cellulit czy jak tam sie to pisze :( to nie fair, na szczescie u mnie
                juz aut z tym dranstwem :)
                • Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 07.05.05, 12:48
                  to fakt, wiele szczuplych dziewczyn ma problem z cellulitem. moze to zalezy od
                  rodzaju skory, nie wiem. ja na to dranstwo proponuje duzo ruchu, jakiejs
                  gimnastyki i kapiel zakonczona zimnym prysznicem, sama tak robie i nie mam tego
                  problemu:) czytalam kiedys, ze trzeba jesc duzo pomaranczy, jablek i warzyw
                  straczkowych. jablkami i pomaranczami opycham sie codziennie, bo to moje
                  ulubione owoce:)
              • nanan1 Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 13:10
                ale to przeciez nic nie znaczy. Ja mam 178 cm wzrostu i waże 56 kilo, a wcale
                nie jestem jakimś kościotrupem. Każdy ma inaczej. Kależanka mojego wzrostu waży
                60 kg a wygląda dużo drobniej.
              • stephanie_s Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 15:12
                elizo to bardzo dobra waga do tego wzrostu..choc to wszystko i tak zalezy od
                budowy ja mam 169cm a waze 51kg wydawałoby sie ze jakos tak troszke przymało a
                jednak wygladam no owszem bardzo smukło ale nie jak koscisty wieszak.
                pozdrawiam wszystkich
                • stephanie_s Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 15:13
                  pomyłka powinno byc 168cm ;) :P
                • przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 15:16
                  stephanie_s napisała:

> elizo to bardzo dobra waga do tego wzrostu..choc to wszystko i tak zalezy od
                  > budowy ja mam 169cm a waze 51kg wydawałoby sie ze jakos tak troszke przymało
                  a
                  > jednak wygladam no owszem bardzo smukło ale nie jak koscisty wieszak.
                  > pozdrawiam wszystkich

Wszystko jeszcze zależy od grubości masy kostnej.
              • Gość: izka Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:17
                To co ja mam powiedzieć bo mam 170 i ważę 45kg.:((
                • umaa Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 08.05.05, 09:33
                  jezeli dobrze sie w takim ciele czujesz to ja nie wize problemu
                  ja mam 177 i potrafie wazyc 50 kg
          • przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:16
            Tak jak ja:)
            Ostatnio nie mogłam dorwać spodni bo wszystkie były za szerokie, gdzieniegdzie
            brak rozmiarówki xs i 34 doprowadza mnie do szału:)
          • Gość: myszka333 Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 21:29
            Ja 164 cm. rozmiary 34/36.36 główine góra.Nie mam wagi w domu, bo po co , one
            ciągle się psują.
      • klarak Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:30
        no prosze - takie drobne kobiety, a jakie charakterne ;)
        • przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:43
          klarak napisała:

> no prosze - takie drobne kobiety, a jakie charakterne ;)

Prawda?
      • Gość: Ivre Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 06.05.05, 22:09
        Z tymi wzrostami i wagami to roooznie bywa. Ja mam 171 cm wzrostu i waze sobie
        56 kg. Ale ze generalnie to ja dosc umiesniona jestem (a wiadomo; miesnie waza
        wiecej), to sa ludziska, ktore twierdza, ze wygladam bardzo szczuplo (ja tam
        uwazam, ze 'normalna' jestem). Co zas sie tyczy rozmiarow to 36/38 odkad
        pamietam ;) W sumie to mnie by sie rozmiar 37 przydal :D Bo 36 ma zazwyczaj za
        krotkie rekawy/nogawki, a 38 zamiast w pasie trzyma sie niemal na biodrach :D
        Biodrowki 38 natomiast pewnie by calkem spadly ;) Dobrze, ze jednak rozmiar
        rozmiarowi nierowny ;)
      • Gość: bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 22:25
        A ja przed chwilą -po tym jak usłyszałam, że nie jestem szczupła tylko
        normalna - ściągnęłam z netu różne ćwiczenia rozciągające na mięśnie ud i
        zapisałam je na dyskietce. Przed chwilą zrobiłam jedną serię. Uff, ale się
        zmachałam. Postanowiłam, że bedę ćwiczyć w przerwach między pisaniem na forum i
        buszowaniem w necie. Dobra, to lece robić nastepną serię.
        • Gość: myszka333 Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 22:33
          Sorry ale co znaczy normalna , nie szczupła??
          • eowyn Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 22:36
            hyh? To chyba zart, prawda?
            Przeciez jak ludzie Ci napisza, ze jestes glupia to nie wierzysz im chyba? A
            jesli klasyfikuja Cie wymiarowo jako "normalna", a nie "szczupla" (cokolwiek
            owe okreslenia znacza) to Cie to obchodzi?
          • Gość: bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 22:39
            To był żart z tą normalnościa, oczywiście. ale postanowiłam nie siedzieć
            bezczynnie przy kompie i od dzisiaj po napisaniu każdego postu bedę robić jedną
            serię ćwiczeń rozciągających. Postanowiłam, że za miesiąc zrobię pełny szpagat
            ala Van Damme i ten drugi -ala Barysznikow. Jak mi się już uda, to dam znać.
            • Gość: szafa-grająca Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:59
              A co to za kult"bez_mapy"?
              ??
        • Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 07.05.05, 12:52
          tak, te cwiczenia na pewno wysmukla twoje nogi. ja sama bardzo duzo sie ruszam
          i zeby nie byc zbyt umiesnioną rozciągam się w domu. mam cwiczenia z gazet i
          kilka razy w tygodniu je sobie przerabiam:)
          • bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 14:26
            A szpagaty (oba)zrobisz? Słyszałam, że rozciąganie się do szpagatu, to
            najlepszy sposób na smukłe nogi. Kiedyś umiałam, ale to był dawno. Poza tym
            fajnie móc sobie poszpanować takim szpagatem wśród znajomych....
            • przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 14:38
              No,dojście do szpagatu rzecz trudna, wiem z doświadczenia bo też się dużo
              ruszam:)
              Gdybym się nie ruszała, czułabym się naprawdę źle. Najbardziej lubię
              długodystansowe marsze, takie po kilka-kilkanaście kilometrów.
              A w domu ćwiczę z Cindy Crawford i muszę powiedzieć że te ćwiczenia potrafią
              dać niezły wycisk:)
              • Gość: too.ya Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:35
                ja mam 170 i 50kg i wcale nie uwazam zebym byla chuda, szczegolnie w okolicach
                bioder
                • lestka Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 18:10
                  ja mam 60 kg i 170 cm wzrostu i nie uwazam sie za gruba :D
            • Gość: marvellous Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:41
              " Poza tym fajnie móc sobie poszpanować takim szpagatem wśród znajomych...."

Tylko nie mów że na imprezkach wyskakujesz ze szpagatem;))))))))))..
              • bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 18:42
                No jeszcze nie, bo nie umiem. Ale jak już się nauczę, to czemu nie: jedni się
                chwalą żonglowaniem butelkami, inni sztuczkami z kart, a ja zrobię szpagat
                turecki:)
                • kati_p Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 19:32
                  szpagat? nigdy :D
                  • Gość: s Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.05.05, 13:14
                    a ja mam 173cm i waze 56kg.i czuje sie gruba jak nie wiem.musze zjechac do 50
                    co najmniej.
                    swoja droga bez_mapy jestes strasznie niska.nie wiem czemu myslalam ze mierzysz
                    wiecej:D
            • Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 08.05.05, 19:13
              kilka lat temu nie mialam ze zrobieniem szpagatow problemu... ale wtedy mialam
              trzygodzinne treningi cztery razy w tygodniu:)
              odkad przestalam trenowac robie rozne rzeczy sama, jazda na rowerze, bieganie,
              basen i gimnastyka. moje miesnie nie sa juz tak rozciagniete, stretching w domu
              traktuje tylko jak wspomaganie figury, zeby nie byla zbyt sportowa. dojscie do
              szpagatu, nie jest łatwe. szczegolnie dla kogos kto nigdy nie rozciagal miesni
              i malo sie rusza. trzeba robic to stopniowo bo o kontuzje łatwo:) ja
              rozciaganie zawsze robie przed gimnastyka. traktuje je jak rozgrzewke. chociaz
              przed rozciaganiem zawsze tez troche sie rozgrzewam np. 10 minutowym tancem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka