przemkowa.b 06.05.05, 20:43 Jeśli to byłaś Ty to naprawdę szczerze się zdumiałam. 163 cm i 50 kg? A tak piałaś o odchudzaniu i grubasach...byłam pewna że twoje wymiary to 170 cm i 50 kg:))) No,no....jesteś całkiem W NORMIE:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 20:47 a swoją drogą aż dziw bierze, że bez_mapy i ja jesteśmy bardzo podobnego wzrostu i wagi Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 20:52 No i ja też: 165 cm i 51 kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 20:59 Może się zmienił -nie wiem. Nie mam wagi w domu, a ważyłam się kilka lat temu i to w ubraniu i butach. Poza tym, jestem dosyć umięśniona. Mój chłopak mówi, że ostatnio schudłam, a woli mie okrąglejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:00 Ale rozmiar noszę 34-36 dół i 36 góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.68.74.83.debica74.tnp.pl 06.05.05, 21:11 Ale wam fajnie, bo ja 178cm i 67kg. Mówię wam jak faceta trudno znleżć, wyższego od siebie żeby jeszcze można obcasy zakładać hi hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 06.05.05, 21:14 ja mam 170 cm i 60 kg. wiele kobiet mowi mi ze za szczupla jestem... to jest chore. ja czuje sie ok, nie jestem ani zbyt szczupla ani za gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:15 Elizo jesteś w normie:))) i to perfekcyjnie dokładnie,pozdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 07.05.05, 12:41 dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:18 a ja przy swoim wzroscie potrafie wazyc ok 50 kg to dopiero wieszak :) hej a swoja droga zauwazylam ze mozna byc super szczuplym lub wrecz chudym i miec to cholerswo cellulit czy jak tam sie to pisze :( to nie fair, na szczescie u mnie juz aut z tym dranstwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 07.05.05, 12:48 to fakt, wiele szczuplych dziewczyn ma problem z cellulitem. moze to zalezy od rodzaju skory, nie wiem. ja na to dranstwo proponuje duzo ruchu, jakiejs gimnastyki i kapiel zakonczona zimnym prysznicem, sama tak robie i nie mam tego problemu:) czytalam kiedys, ze trzeba jesc duzo pomaranczy, jablek i warzyw straczkowych. jablkami i pomaranczami opycham sie codziennie, bo to moje ulubione owoce:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 13:10 ale to przeciez nic nie znaczy. Ja mam 178 cm wzrostu i waże 56 kilo, a wcale nie jestem jakimś kościotrupem. Każdy ma inaczej. Kależanka mojego wzrostu waży 60 kg a wygląda dużo drobniej. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 15:12 elizo to bardzo dobra waga do tego wzrostu..choc to wszystko i tak zalezy od budowy ja mam 169cm a waze 51kg wydawałoby sie ze jakos tak troszke przymało a jednak wygladam no owszem bardzo smukło ale nie jak koscisty wieszak. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 15:13 pomyłka powinno byc 168cm ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 15:16 stephanie_s napisała: > elizo to bardzo dobra waga do tego wzrostu..choc to wszystko i tak zalezy od > budowy ja mam 169cm a waze 51kg wydawałoby sie ze jakos tak troszke przymało a > jednak wygladam no owszem bardzo smukło ale nie jak koscisty wieszak. > pozdrawiam wszystkich Wszystko jeszcze zależy od grubości masy kostnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:17 To co ja mam powiedzieć bo mam 170 i ważę 45kg.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 08.05.05, 09:33 jezeli dobrze sie w takim ciele czujesz to ja nie wize problemu ja mam 177 i potrafie wazyc 50 kg Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:16 Tak jak ja:) Ostatnio nie mogłam dorwać spodni bo wszystkie były za szerokie, gdzieniegdzie brak rozmiarówki xs i 34 doprowadza mnie do szału:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 21:29 Ja 164 cm. rozmiary 34/36.36 główine góra.Nie mam wagi w domu, bo po co , one ciągle się psują. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:30 no prosze - takie drobne kobiety, a jakie charakterne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 21:43 klarak napisała: > no prosze - takie drobne kobiety, a jakie charakterne ;) Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 06.05.05, 22:09 Z tymi wzrostami i wagami to roooznie bywa. Ja mam 171 cm wzrostu i waze sobie 56 kg. Ale ze generalnie to ja dosc umiesniona jestem (a wiadomo; miesnie waza wiecej), to sa ludziska, ktore twierdza, ze wygladam bardzo szczuplo (ja tam uwazam, ze 'normalna' jestem). Co zas sie tyczy rozmiarow to 36/38 odkad pamietam ;) W sumie to mnie by sie rozmiar 37 przydal :D Bo 36 ma zazwyczaj za krotkie rekawy/nogawki, a 38 zamiast w pasie trzyma sie niemal na biodrach :D Biodrowki 38 natomiast pewnie by calkem spadly ;) Dobrze, ze jednak rozmiar rozmiarowi nierowny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 22:25 A ja przed chwilą -po tym jak usłyszałam, że nie jestem szczupła tylko normalna - ściągnęłam z netu różne ćwiczenia rozciągające na mięśnie ud i zapisałam je na dyskietce. Przed chwilą zrobiłam jedną serię. Uff, ale się zmachałam. Postanowiłam, że bedę ćwiczyć w przerwach między pisaniem na forum i buszowaniem w necie. Dobra, to lece robić nastepną serię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 22:33 Sorry ale co znaczy normalna , nie szczupła?? Odpowiedz Link Zgłoś
eowyn Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 06.05.05, 22:36 hyh? To chyba zart, prawda? Przeciez jak ludzie Ci napisza, ze jestes glupia to nie wierzysz im chyba? A jesli klasyfikuja Cie wymiarowo jako "normalna", a nie "szczupla" (cokolwiek owe okreslenia znacza) to Cie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 22:39 To był żart z tą normalnościa, oczywiście. ale postanowiłam nie siedzieć bezczynnie przy kompie i od dzisiaj po napisaniu każdego postu bedę robić jedną serię ćwiczeń rozciągających. Postanowiłam, że za miesiąc zrobię pełny szpagat ala Van Damme i ten drugi -ala Barysznikow. Jak mi się już uda, to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafa-grająca Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:59 A co to za kult"bez_mapy"? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 07.05.05, 12:52 tak, te cwiczenia na pewno wysmukla twoje nogi. ja sama bardzo duzo sie ruszam i zeby nie byc zbyt umiesnioną rozciągam się w domu. mam cwiczenia z gazet i kilka razy w tygodniu je sobie przerabiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 14:26 A szpagaty (oba)zrobisz? Słyszałam, że rozciąganie się do szpagatu, to najlepszy sposób na smukłe nogi. Kiedyś umiałam, ale to był dawno. Poza tym fajnie móc sobie poszpanować takim szpagatem wśród znajomych.... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 14:38 No,dojście do szpagatu rzecz trudna, wiem z doświadczenia bo też się dużo ruszam:) Gdybym się nie ruszała, czułabym się naprawdę źle. Najbardziej lubię długodystansowe marsze, takie po kilka-kilkanaście kilometrów. A w domu ćwiczę z Cindy Crawford i muszę powiedzieć że te ćwiczenia potrafią dać niezły wycisk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: too.ya Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:35 ja mam 170 i 50kg i wcale nie uwazam zebym byla chuda, szczegolnie w okolicach bioder Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 18:10 ja mam 60 kg i 170 cm wzrostu i nie uwazam sie za gruba :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:41 " Poza tym fajnie móc sobie poszpanować takim szpagatem wśród znajomych...." Tylko nie mów że na imprezkach wyskakujesz ze szpagatem;)))))))))).. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! 07.05.05, 18:42 No jeszcze nie, bo nie umiem. Ale jak już się nauczę, to czemu nie: jedni się chwalą żonglowaniem butelkami, inni sztuczkami z kart, a ja zrobię szpagat turecki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.05.05, 13:14 a ja mam 173cm i waze 56kg.i czuje sie gruba jak nie wiem.musze zjechac do 50 co najmniej. swoja droga bez_mapy jestes strasznie niska.nie wiem czemu myslalam ze mierzysz wiecej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: bez_mapy!!!! Twoje wymiary!!! IP: *.rene.com.pl 08.05.05, 19:13 kilka lat temu nie mialam ze zrobieniem szpagatow problemu... ale wtedy mialam trzygodzinne treningi cztery razy w tygodniu:) odkad przestalam trenowac robie rozne rzeczy sama, jazda na rowerze, bieganie, basen i gimnastyka. moje miesnie nie sa juz tak rozciagniete, stretching w domu traktuje tylko jak wspomaganie figury, zeby nie byla zbyt sportowa. dojscie do szpagatu, nie jest łatwe. szczegolnie dla kogos kto nigdy nie rozciagal miesni i malo sie rusza. trzeba robic to stopniowo bo o kontuzje łatwo:) ja rozciaganie zawsze robie przed gimnastyka. traktuje je jak rozgrzewke. chociaz przed rozciaganiem zawsze tez troche sie rozgrzewam np. 10 minutowym tancem:) Odpowiedz Link Zgłoś