bvx3 07.05.05, 10:09 Jakie polecacie modele tej marki na lato i wiosnę 2005? A może któras już kupiła cos z nowej kolekcji? Pochwalcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: pepe jeans - model spodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:24 Na tej stronie jest denim fit selector: www.pepejeans.com/ss05site/english/english.html Wybierz sobie coś, co się Tobie najbardziej podoba. Niestety zdjęcia są czarno- białe, więc nie widać zbyt dobrze:( Ja się zastanawiam nad modelem Piccadilly, ale są chyba trochę za bardzo przecierane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @neta Re: pepe jeans - model spodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:31 Mam właśnie na sobie Pepe Jeans PICCADILLY :))))))I jak zwykle rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiss Re: pepe jeans - model spodni 07.05.05, 12:27 Ja kupiłam wczoraj model Mayfair. Bardzo ładnie leży. I taką wiązaną na szyi bluzeczkę w kwiaty. hrrrrrr - pochwaliłam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: pepe jeans - model spodni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 22:23 Ja kupilam tydzien temu model Victoria.Swietnie leza.Pupa wydaje sie byc mniejsza,ale za to bardziej wystajaca.mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś