marvellous 07.05.05, 18:03 ..od Ciebie obuwniczą chorobą:P !!!!! Ostatnio wpadam do każdego sklepu z butami, obok którego przechodze, a w ciągu tygodnia kupiłam dwie pary... Na dwie następne mam chrapkę:(. A niech Cię dorwę;))))))!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 18:22 eh, ja mam taka chorobe od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 18:23 u mnie to chyba dziedziczne Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 18:36 I bardzo dobrze. Buty to wizytówka człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.zyg.brewet.pl 07.05.05, 18:42 Ja tam patrzę na pogodę w oczach, a nie na buty, bo już tylu sku..synów w pięknych butach widziałam, że można nawet postawić tezę, że chcąc być uznanym za wartego zainteresowania 90% funduszy przeznaczamy na buty, a publiczność miejska i tam nam wierzy bez względu na nasze draństwa Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 18:46 Ee tam wizytówka. W każdym razie fajne są:-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.05, 18:48 Chodzi mi o to, że elegancki człowiek zawsze ma buty dobrane do okazji. Poza tym, świetne ciuchy można kupić nawet w lumpeksie, a butów już nie...(chodzi mi tu jedynie o elegancję, styl - nie o charakter). Wielu kolegów mówiło mi, że w pierwszym odruchu gust i klasę kobiety ocenia patrzac na jej buty. Poza tym, na podstawie butów można poniekąd dużo się o człowieku dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.zyg.brewet.pl 07.05.05, 18:56 A jeśli pierwsze wrażenie powstaje na podstawie butów, a jest ono bardzo silne, tym bardziej, że statystyczny nie lubi przyznawać się do pomyłek, to wychodzi na to, jak mówiłam, że bardzo łatwo zmylić. Co z tego, że określają gust i kalsę a nie charakter, klasa to także charakter, a osobie z klasą skłonny jest statystyczny przypisywać cechy lepsze niż niechlujowi, choćby ten niechłuj był aniołem. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 18:58 Wiem, że klasa to także charakter, ale na pierwszy rzut oka charakteru nie ocenisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.zyg.brewet.pl 07.05.05, 19:00 w kółko macieju jeśli nie rozumiesz pkt.2 wróć do pkt.1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 18:56 jestem terraz w azji swietnych butow maja tu od zatrzesienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 23:44 Gość portalu: bez_mapy napisał(a): > Chodzi mi o to, że elegancki człowiek zawsze ma buty dobrane do okazji. Poza > tym, świetne ciuchy można kupić nawet w lumpeksie, a butów już nie... oj nieprawda - sa lumpeksy ktore specjalizuja sie np. w blahnikach, ktore ktos kupil na okazje i pozbyl sie po jednym wlozeniu sa tez takie w ktorych mozna kupic buty tylko z lat 40, 50 lub 60, i to wszystko swietnych firm, bardzo wiele kobiet je kupuje po to by wygladac gwarantowanie oryginalnie (kto inny bedzie mial pare Ferragamos 1965?) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 19:02 A tak poza tematem, ale w kwestii butów: Idę dzisiaj do klubu, mam świetną sukienką, a do nie ekstra buty, tylko te buty mają odkryte palce i pięty (są to szpilki-sandałki na cieniutkich paseczkach). Jak myślicie, wypada już w takich wychodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 20:23 Idziesz do klubu, nie na długi spacer brzegiem morza. Wypada i baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 07.05.05, 21:24 to jest prawda , do ciemno granatowych dzinsow mialam czerwone szpilki klasyczne i zrobily na znajomym piorunujace wrazenie. a do sandalow czesto robie sobie wzorki na paznokciach caly paznokiec jakis kolor np. rozowy, fioletowy i przez niego na ukos srebrny pasek :> malo kobiet dba o stopy a przeciez w ladnych butach ladne stopy to jest to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.05, 21:37 Właśnie przed chwilą zrobiłam sobie pedicure i czekam aż lakier wyschnie. Jeszcze tylko make-up, prostowanko włosów, nabłyszczacz do nóg i włosów i lecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.zyg.brewet.pl 07.05.05, 23:53 nabłyszczacz do nóg? Co to takiego? I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Bez_mapy IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.05, 10:21 i jak sie udała imprezka?jak się bawiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: Bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.05, 16:55 Impreza świetna, tylko teraz leżę i zdycham. Miałam dzisiaj jechać na ciuchowe zakupy, ale chyba sobie odpuszczę -nie z takim kacem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.05, 16:54 To taki specjalny balsam, który sprawia, że nogi się apetycznie błyszczą (jak u modelek na wybiegu). Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 08.05.05, 17:23 to sie nazywa bodajze "rajtki w spraju" i ma sprawiac wrazenie ze dziewczyna ma na sobie rajtki, a tak naprawde jest z golymi nogami; Sally Hansen ma taki produkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.zyg.brewet.pl 08.05.05, 17:26 Sally Hansen? to z pazurów się na nogi przerzuciła? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... 08.05.05, 17:44 ona zawsze miala produkta nozne, rozne takie mazidla do wycierania twardej skory ze stop i temu podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.05, 17:55 To nie są rajstopy w sprayu. To jest nabłyszczacz E. Arden, który ma sprawiać wrażenie, że nogi są mocno nawilżone, gładkie i błyszczące. Nie chciałabym, żeby jakiś preparat sprawiał wrażenie, że mam na sobie rajstopy -to bezsensu. Lepiej jak sprawia, że nogi są takie gładkie i błyszczące z natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: Bez_mapy, zaraziłam się.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:36 Nabłyszczacz do nóg ?! Odpowiedz Link Zgłoś