Gość: Vita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:02 Ja jeszcze chyba takich nie mam,ale Kenzo Le Tigre był bliski ideału.Szkoda,że go już nie ma w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarak Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 20:04 ungaro pur homme (serio, meskich uzywam) i sisleya woda z zielonych pomidorow. ale i tak najbardziej na swiecie lubie zapach olejku z zielonej herbaty occitane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: Wasze ulubione perfumy? IP: 80.51.233.* 23.05.05, 20:40 Wspaniałe perfumy odkryłam: LACOSTE POUR FEMME rewelacja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejmadziara Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.cust.tele2.pl 27.05.05, 22:57 Dazzling Silver - E. Lauder - niestety, można je kupić tylko w USA i Kanadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:47 zanacie jakieś perfumy z aromatem porzeczki i grejpfruta??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:06 Miracle - Lancome. Life by Esprit też są bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: ciagle inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:09 Escada Sentiment, od pau lat. Teraz mam Ricci, podobaja mi sie ale to nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: ciagle inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:30 Flower by Kenzo. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 20:09 Czesto mi sie to zmienia. Obecnie Gucci Eau de Parfum II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @neta. Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:35 Często kupuje "coś" nowego ale jednym jedynym jestem wierna i zawsze mam....są to Lancome Miracle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.aster.pl 22.05.05, 20:42 Nos mam zblazowany jak hcolera.Obecnie żadne.Używam co popadnie.Ale Armani White Notes w miarę mnie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 21:10 *life by esprit *chanel mademoiselle Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 21:16 Ralph - Ralph Lauren, Tommy Hilfiger - Tommy girl, Davidoff - Cool Water, Elizabeth Arden - Provocative Woman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 22.05.05, 21:33 maroussia Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 22:31 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > maroussia a znasz perfumy Osjeń? jak dla mnie, podobne do ale lepsze niz Amazone Hermesa Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 22:56 nie znam, strasznie konserwatywna jestem, jeśli marusi nie będę mogła nigdzie dostać, choć dotychczas nie było z tym żadnego problemu mimo że w Pl od nastu lat nie ma, to rozejrzę się za podobnymi do marysi. A Osjeń podobna do mojego czy do Amazone Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 22:59 > A Osjeń podobna do mojego czy do Amazone to ladne... i dziwna sprawa ze choc niby podobne, to Amazone jakies takie bezplciowe, a Osjeń bardzo z charakterem Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Maroussia 13.06.05, 10:44 To najpiękniejszy zapach jaki znam. Napisz, gdzie udaje ci się go kupować w PL. Używałam Maroussi kilka lat temu, po tym jak wycofali ją z PL przerzuciłam się na Hypnotic Poison, ale to już nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Maroussia 15.06.05, 17:24 właśnie, na allegro bywają, na aleperfumy.pl można ją kupić, nie mówiąc już, że jest dość popularna w zachodnich permumerfiach intern. I .. przerzuciłaś się na hypnotic? On jest mdławy dla mnie, ale ten klasyczny Poison mocno kadzidłowy fantastyczny. W takim układzie Maroussia promowana jako zapach wieczorowy, dla mnie jest dzienna, a poison wieczorowy. Byle z wielkim umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 21:55 Escada Rockin'Rio Thierry Mugler Angel Ginenchy Organza Chanel Medemoiselle Lubię mocne, słodko-owocowe zapachy (piżmo, mandarynka, vanilla) Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 11:22 To Rockin'Rio jest straaaaasznie słodkieee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f23 Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:40 tak bez_mapy masz racje escada jest wprost nieziemska :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 22:25 W tej chwili trzy ulubione, i bardzo rozne od siebie: Agent Provocateur, L'Occitane Verbena, a czasami przeistaczam sie w kolejna nosicielke meskich zapachow - Baldessarini Hugo Boss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.05, 22:36 Pamplelune Guerlaina Bvlgari Omnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata2005 Re: Wasze ulubione perfumy? IP: 213.17.162.* 22.05.05, 22:41 obecnie używam Lancome Miracle so magic...od 8 tygodni jestem młodą mamą i ten zapach jak najbardziej mi odpowiada np. podczas spacerów z wózkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 15:19 od 8 tygodni jestem młodą mamą i ten > zapach jak najbardziej mi odpowiada np. podczas spacerów z wózkiem ;-) Nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata2005 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 22:48 Zuzaba, przy maluszku staram się jak najmniej perfumować, w trosce dla jego delikatnego noska (może kichac itd...co dla mnie miłe dla niego może nie być przyjemne...)Zapach miracle jest delikatny, napisałam, że używam go podczas spacerów, bo obecnie innych wyjść jak z wózkiem nie mogę uskutecznić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 22:42 Cerruti Image. Od trzech lat. To mój zapach. A kiedyś myślałam, że nie potrafię byc wierna jednemu zapachowi. Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 22:51 mania armaniego i lolita lempicka tejze wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Wasze ulubione perfumy? 22.05.05, 23:04 Kocham perfumy, podoba mi się naaaprawdę wieleee. Najcudowniejsze dla mnie to: -Kenzo Perfum D'ete -Oriflame Serene -Dior Pure Poison -Dior J'adore -Gucci Envy -Sarantis(n) C-thru (Romance) -Life by Esprit -Exclamation Play (różowe w kropeczki:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:15 Be delicious DKNY Simply Clinique "wieczor" Chanel Mademoiselle Dior Addict eau de fraiche. Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 09:12 "So" Oscar de la Renta i Hypnotic Poison Dior. Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 10:49 Gucci Envy Serene Oriflame Lancome Miracle Odpowiedz Link Zgłoś
asica33 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 10:52 Black Cashmere -miłość to za mało:) Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 11:23 versace - versus - time for pleasure Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 13:51 Od 8 lat niezmiennie- Organza Givenchy. Na lato zawsze coś lżejszego,obecnie Light Blue D&G i Premier Jour Niny Ricci. Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 15:20 'Temperamento' Gabrieli Sabatini, 'Deep Red' Higo Bossa i...nie pamiętam jak to się nazywa, seria ukazuje się tylko latem...taki różany spray do ciała... cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 15:42 Moje ulubione to Emporio Armani szare Dior j`adore Hot Couture Givenchy L`or Torrente Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 15:44 Aktualnie Ralph Lauren Blue. Ale to się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Wasze ulubione perfumy? 23.05.05, 16:17 Sicily - Dolce Garbana Paloma Picasso ta klasyczna, czerwona ( niestety w polsce niedostępna) Allegoria Aroma - Gurlein Noa - Cacharela Eternity - Calvin Klein Always - Avonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 23.05.05, 16:40 Za kazdym razem nowe (przeciez taki ich wybor) Aktualnie Chanel Allure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Wasze ulubione perfumy? IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.05.05, 17:22 A moje ulubione ostatnio Miss Dior Cherie... Odpowiedz Link Zgłoś