Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakie japonki na "ulice"???

25.05.05, 20:17
    Przyznam ze juz sie w tym gubie,dzis widzialam dziewczyny w japonkach ktore
    mialy podeszwy jakby z maty plazowej,takie slomiane(mam nadzieje ze weicie o
    co mi chodzi)Czy takie buciki nadaja sie do chodzenia "na codzien" czy sa
    zarezerwowane tylko na plaze??
    Obserwuj wątek
      • llora Re: Jakie japonki na "ulice"??? 25.05.05, 20:20
        ja bym w życiu w takich nie wyszla w mieście.
        Nadają sie moim zdaniem tylko na plaże,nawet na nadmorskim deptaku czułabym sie
        w takich piankowych japonkach beznadziejnie.
        Pozdrawiam!
      • llora Re: Jakie japonki na "ulice"??? 25.05.05, 20:24
        w słomianych również:)
      • Gość: ewa Re: Jakie japonki na "ulice"??? IP: *.com.pl / 213.199.197.* 25.05.05, 21:12
        czemu nie.widziałam dużo dziwczyn w słomianych i gumowych japonkach
        dreptających dziś na olsztynskich ulicach:)
        • myszak123 Re: Jakie japonki na "ulice"??? 25.05.05, 21:49
          Gdybym widziala jedna dwie dziewczyny wcale by mnie to nie zdziwilo ale
          widzialam ich dosc sporo i dlatego zastanawiam sie czy moda "plazowa"
          przeniosla sie na "ulice"?Moze takie japonki sie teraz nosi a ja nic o tym nie
          wiem.
      • Gość: arbuzunia gumy nie, słoma TAK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:44
        gumowe nosze tylko na plaże natomiast słomiane bardzo często na codzień i nie
        widze w tym nic złego :)

www.gap.com/asp/product.asp?:=l&wdid=206106&wpid=290508
        www.allegro.pl/show_item.php?item=51901800
        • llora Re: gumy nie, słoma TAK!!! 25.05.05, 21:54
          ja mam te drugie japonki zakupione właśnie na allegro i moim zdaniem one
          kompletnie sie na ulice nie nadają(w dużym mieście)

kupiłam je na plaze zamiast gumowych.
          • Gość: myszka333 Re: gumy nie, słoma TAK!!! IP: *.aster.pl 25.05.05, 22:02
            Przechodziłam prawie całe lato w słomianych japonkach w mieście i nie miałam z
            tym problemu.
            • llora Re: gumy nie, słoma TAK!!! 25.05.05, 22:05
              coż,kazdy robi to co chce.
              przecież nie będziemy sie przekonywać,wyraziłam po prostu swoje zdanie.
              Zresztą te japonki z allegro mają gume pod spodem...
              • myszak123 Re: gumy nie, słoma TAK!!! 25.05.05, 22:21
                Czyli zdania sa podzielone , niby plazowe ale jak ktos sie uprze na ulice moze
                wyjsc?
                • Gość: myszka333 Re: gumy nie, słoma TAK!!! IP: *.aster.pl 25.05.05, 22:31
                  Ja je nosiłam przede wszystkim ze względu na wygodę.W lecie zupełnie rezygnuję z
                  formalnych ubrań.Więc także z formalnego obuwia.W sportowym męczyć się nie będę.
                  A że akurat w zeszłym roku kupiłam takie a nie inne (słoma dla stopy,spód
                  gumowy)to tylko przypadek.Ale wygodnie mi się chodziło, żadnych problemów nie
                  miałam.I jeśli w tym roku słomiane mi się spodobają to też kupię i będę w nich
                  chodzić
                  • myszak123 Re: gumy nie, słoma TAK!!! 26.05.05, 10:40
                    Dzis widzialam Pania w slomiakach w kosciele to juz chyba przesada
                    • energeia Re: gumy nie, słoma TAK!!! 26.05.05, 12:10
                      Słomiane japonki sobie rok temu kupiłam i po domu jako kapcie noszę. Pomijając ich 'plażowy'
                      charakter, są bardzo słabe, niedługo trafią do kosza.
      • lestka Re: Jakie japonki na "ulice"??? 26.05.05, 10:54
        mowcie co chcecie ale mnie sie smiac chce jak dziewczyna odpicowana a tutaj cale
        stopy brudne w japonkach;) piety pozal sie boze... bleeeeeee
        • Gość: arbuzunia lestka w kozakach :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:15
          lestka napisała:
          > mowcie co chcecie ale mnie sie smiac chce jak dziewczyna odpicowana a tutaj
          > cale stopy brudne w japonkach;) piety pozal sie boze... bleeeeeee

post własciwie dotyczy tego JAKIE nosic japonki/sandałki a nie CZY nosic :) ja
          nie zauwazylam zeby mi sie stopy jakos strasznie brudiły w sandałkach ani
          japonkach (moze ty mieszkasz w jakimś dziwnym miejscu? albo dziwnie
          chodzisz? :)) Ciekawi mnie co nosisz na nogach latem bo od ciebie od brudu
          chyba tylko uchronią kozaki albo koturny...
          • lestka Re: lestka w kozakach :) 26.05.05, 15:33
            sandaly na obcasie :D piete mam nad ziemia;) a pomieszkuje ostatnimi czasy w
            krakowie a tam o kurz i brud nie trudno :D
      • Gość: fergie Re: Jakie japonki na "ulice"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:50
        śliczne są japonki z inblu, kosztuja 29.99 sa na gumowej podeszwie z malym,
        kwadratowym obcasikiem(ok.2 cm) i w różnych kolorach(ja mam białe) a paseczki
        ozdobione są cekinami, moim zdaniem takie lepiej nadają się do chodzenia na
        codzień niż słomkowe...ale jak uważasz...
      • Gość: fergie Re: Jakie japonki na "ulice"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:56
        www.allegro.pl/show_item.php?item=50801916
        • Gość: werka Re: Jakie japonki na "ulice"??? IP: 137.122.119.* 26.05.05, 19:37
          tandetne te inblu
          • Gość: fergie Re: Jakie japonki na "ulice"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:27
            moze tak na tym zdjeciu wygladaja, ale na nóżce prezentują się świetnie
      • Gość: dośka Re: Jakie japonki na "ulice"??? IP: *.77.classcom.pl 26.05.05, 20:07
        mysle, ze nie ma znaczenia czy gumowe czy slomkowe - wazne, ze ladne. A w
        szortach odslaniajacych posladki czy koszulkach z golym brzuszkiem tez chodza po
        miescie, a to moim zdanie duzo bardziej "plazowe" niz gumowe japonki.
        Ja tez mieszkam w Krakowie, chodze w japonkach na "plasterku" skory i nie mam
        brudnych stop :)
      • Gość: Tom Re: Jakie japonki na "ulice"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:16
        I takie i takie - ja nosze po Poznaniu zwykle japonki plastiki adidaska i jest
        OK, mimo, ze nie wielu facetow nosi w Polsce japonki :)
        • kawusia76 Re: Jakie japonki na "ulice"??? 20.06.05, 14:55
          moim zdaniem japonki słomiane i plastikowe nadają się na weekend za miastem
          albo działkę.,,miejskie" japonki natomist uwazam za ładne i noszę- miejskie
          oznacza dla mnie to ze są skórzane, na szpilce i z bizuteryjnym wykończeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka