Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Na plaży bez kompleksów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:32
    a po co sie przejmować? dziewczyny noście bikini!
    Obserwuj wątek
      • Gość: o .dyr. Rydzyk Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:42
        znowu lato i znowu bezwstydnie będą obnażać swe grzeszne ciała te bezbożne
        ladacznice.
      • Gość: bellisima Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:56
        wydaje mi się, że jednak nie jest to możliwe. nigdy nie wyszłam na plaże w
        stroju kompielowym, zawsze siedze w krotkich spodenkach i koszulce. słysząc jak
        moi kumple komentują wygląd innych dziewczyn odechciewa mi się wychodzic na
        plaże w stroju komp. Wole żeby ludzie myśleli: o, biedna dziewczyna ma
        kompleksy! Niepotrzebnie.
        • Gość: anka Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:07
          W przyszłym roku wyjde na plaże w bardzo skąpym bikini lub bez;)a w tym
          niestety jeszcze nie.
        • Gość: Adi Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.net.autocom.pl 30.06.05, 13:31
          Łatwo powiedzieć, gorzej zrobić ;(
      • wysoka9 Re: Na plaży bez kompleksów 30.06.05, 14:44
        tzn. że jesteście grube czy też macie gnieniegdzie więcej ciałka? ja np. jestem
        szczupła i na plaże wychodziłam np. rok temu tylko i wyłącznie w rybaczkach no
        i bluzeczka któciutka. takie miałam kompleksy chociaż mam 178 i wymiary
        88/62/89 i każdy mi mówił że nie mam sie czego wstydzić ale ja poprostu juz mam
        tak nastawiony mózg na kompleksy.
        • umaa Re: Na plaży bez kompleksów 30.06.05, 15:00
          denerwujesz mnie
      • Gość: Słonko Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:27
        Ja nie mam idealnych wymiarów (92-62-92) 170 wzrostu a nie wstydzę sie swojego
        ciała, wręcz przeciwnie uważam, że jest całkiem ok i jestem z niego dumna.
        • Gość: NADOBNA Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:35
          Ja niezależnie od tego czy akurat mam większą dupę czy mniejszą zakładam
          bikini.Mam jakieś tam kompleksy,ale wiem że nie są rażące.A po co wychodzić na
          plażę w ubrankach ochronnych?lepiej już jechac nad jezioro.A że jeezior i
          komarów nienawidzę to ganiam w bikini,kropka.
          • Gość: marika Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:44
            dziwczyny!!!!!! nie czaje!!!!??????? jakie wy macie problemy!?, ja figure mam
            całkiem przeciętną a na plaży opalam się topless
        • nie_ksiezniczka Re: Na plaży bez kompleksów 01.07.05, 01:55
          To nie są idealne wymiary??? To jakie są? Szlag mnie zaraz trafi...
      • Gość: anastazja Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 30.06.05, 17:16
        Ja też zawsze się waham choć jestem szczupła, ale wiadomo - chętnie zmieniłabym
        to i owo:) Jednak wkładam kostium dwuczęsciowy, choć nie jakiś superskąpy i
        staram się zapomnieć o kompleksach. Tak naprawdę, to chyba dopiero na plaży
        widać, jak różne figury mają kobiety i wydaje mi się, że można tam czuć się
        dużo bardziej naturalnie niż np. na ulicy. A komentarze? To chyba głównie
        polska specyfika... Kiedy spotyka się na plaży Niemki czy Amerykanki, to są one
        zdecydowanie grubsze niż Polki ale i mniej zakomleksione, swobodne i to jest
        fajne!!
      • kochanica-francuza Może od razu kupić sobie burkę? 01.07.05, 00:30
        Ale to nie znaczy, że bez ogromnego ręcznika nie możesz wyjść na plażę

mam 168 cm,75 kg i jeżeli uda mi się pojechać do Francji,to WYJDĘ na plażę i basta!
        • Gość: ? Re: Może od razu kupić sobie burkę? IP: *.chello.pl 01.07.05, 00:43
          kurcze denesrwuja mnie takie komentarze typu"ooo jaka gruba, jakona w ogole
          mogla sie pokazac w kostiumie kąpielowym" itp. kazdy robi to na co ma ochote.
          Czy jesli czlowiek ma troche wiecej cialka to juz nie moze sie na ulicy pokazac?
      • Gość: Magda Re: Na plaży bez kompleksów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 13:10
        Ja jestem aktualnie szczupła i wychodzę na plażę w kostiumie kompielowych bez
        zawahania. Jako nastolatka jednak miałam kilka kilogramów za dużo... Wtedy
        wyjście na plażę było torturą! Pamiętam wakacje nad polskim morzem...
        Siedziałam na plaży w rybaczkach i topie na ramiączkach, a o wejściu do wody
        mogłam tylko pomarzyć! Rok później zaczęłam sporo podróżować - Włochy, Grecja,
        Korsyka, Portugalia... Wszędzie piękne plaże i gorące morze... Było mi szkoda,
        że nie mogę korzystać w pełni z tych "dobrodziejstw natury" (lol)... Ale
        chwila... Zaraz zaraz... Że niby co? Nie mogę??? A kto tak powiedział? Choć
        było ciężko - przemogłam się i plażowałam w kostiumie kompielowym. Kupiłam
        jednoczęściowy, czarny, a do tego kolorową chustę pareo. I wreszcie zaczęłam w
        pełni cieszyć się wakacjami!
        Dziewczyny! Nie warto psuć sobie humoru i zastanwiać się co ktoś o nas pomyśli!
        Cieszcie sie życiem, pięknym morzem, widokami, korzystajcie ze słońca, z
        ciepłej wody! I nie zwracajcie uwagi na super zgrabne laski w bikini. Po prostu
        szkoda na to czasu!!!!
        Pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: laska jak nie macie cycków to po co je pokazujecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:35
        w stroju topless?
        rzygać się chce jak widzę te wszystkie "amputowane", jak sie nie ma czego
        pokazac to sie nie pokazuje!!!!
        • Gość: a propozycje na plaze IP: *.66.14.17.67.gte.net 13.07.05, 21:37
          www.the-bikini.com/galleries-minimicro/
        • aniabe13 Re: jak nie macie cycków to po co je pokazujecie. 14.07.05, 10:40
          Opalamy się toples nie po to aby cokolwiek pokazać, tylko dlatego że lubimy.
          Jasne? A do eksponowania w innym celu biustu są zupełnie inne miejsca.
          • Gość: laska Re: jak nie macie cycków to po co je pokazujecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:43
            jak masz ładne i duże to pokazuj na plaży, jak nie to się schowaj, bo to
            naprawdę żałosne pokazywać "deskę"-wszyscy moi znajomi(chłopcy) śmieją się z
            takich beznadziejnych lasek!beznadziejnych nie w sensie, że nieobdarzone przez
            naturę, tylko dlatego, że pokazują coś czego nie ma:-/
        • Gość: Mysza Re: jak nie macie cycków to po co je pokazujecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:50
          Aha... No tak- skoro się nie ma czego pokazać, lepiej nie pokazywać- fakt. Teraz
          już wiem, dlaczego faceci zawsze chodzą w kąpielówkach:), albo nawet w
          megagaciach po plaży. Swoją drogą nie ma nic bardziej sexy, niż wielki, piwny,
          spocony bebech. Tak, Panowie! Pokazujcie wielkie brzuchy!!! Faktycznie- skoro ma
          się co pokazać, po co to ukrywać???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka