Gość: ania IP: *.crowley.pl 03.06.05, 11:20 Dziewczyny jaki kolor rajstop pasuje do czarnej spodnicy i niebieskiej gory? Chcialam dodac ze mam chudziutkie nogi:( i chyba czarne rajstopy odpadaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: metia Re: rajstopy IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 03.06.05, 11:54 Jednolicie czarne odpadaja (przynajmniej moim zdaniem). Zawsze mozesz zalozyc cienkie cieliste, ktore sa neutralne. Ale skoro masz szczuple nogi, to czemu nie poeksperymentowac i nie zalozyc czego wzorzystego albo kolorowego? Teraz powinien byc duzy wybor kabaretek i innych rajstop "koronkowych" (mozna znalezc i niebieskie), a takze rajstop kolorowych (sama mam trzy pary niebieskich i kazda jest w innym odcieniu) i cienkich, w rozne wzorki, np kwiaty i romby. Takie wzory optycznie pogrubiaja i wtedy mozesz kupic nawet i czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: rajstopy IP: *.crowley.pl 03.06.05, 15:00 Dzieki bardzo za rady:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fela Re: rajstopy IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 06.06.05, 10:40 według mnie grafitowe byłyby ok Odpowiedz Link Zgłoś