Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty z rzemykami :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:31
    Podobją mi sie buty z rzemykami. Chyba sobie sprawie takie na lato.
    www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=Q
    P-
    185185&cgname=OSSHUSANCSL&cgnbr=OSSHUSANCSL&rfnbr=1762&page=5&cgname=OSSHUSANC
    SL
    A wy co myślicie o tego typu butach ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kellla Re: buty z rzemykami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:38
        grrr link nie wszedł
        • magdzie www.tinyurl.com 03.06.05, 18:42

• Gość: Żaba-Żabowata Re: www.tinyurl.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:48
            Z rzemykami ogólnie ok, ale jeżeli ie towarzyszy im masa świecidełek i
            niepotrzebnych ozdóbek... bo na te nie patrzyłam;P
      • b_bb Re: buty z rzemykami :) 03.06.05, 19:20
        www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V247082.jpg
        Na większości nóg rzemyki nie prezentują się dobrze w ruchu, choć mogą nieżle
        wyglądać na zdjęciach. Zbyt ciasno zasznurowane wpijają się w łydki czyniąc z
        nich balerony, zaś luźne zsuwają się.
        • b_bb Re: buty z rzemykami :) 03.06.05, 19:23
          www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V247129.jpg
          • Gość: goldi Re: buty z rzemykami :) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.05, 22:54
            Zsuwają się brzydko, zsuwają, mogliby jakiś patent na przytrzymanie wymyślić:)
            • zettrzy Re: buty z rzemykami :) 04.06.05, 00:48
              wlasnie zsuwaja, ja swoje od razu zamotuje wokol kostek i nie ma sprawy, mam za
              to taka ekstra skorzana bransoletke u dolu lydki
              • black_magic_women Re: buty z rzemykami :) 04.06.05, 11:38
                ja kiedys musilam kucac w co drugiej bramie zeby poprawiac zawjiki wokol
                nog:(teraz mam platformy na korku ze sznureczkiem wokol nogi,ale tak
                zrobionym,ze nic sie nie zsowa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka